صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mojk
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 526

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

اینکه قیمت سهم مفت هست را همه می‌دانیم ولی سهمی که زیر مجموعه قرارگاه هست و تا برادران نامحترم پشت ماجرا هستن داستان همینه...
    (مگر اینکه گروهی بیاد پشت سهم..یا به برادران دستور جدید برسه..)

نظر

• ریسعلی دلواری
      عضو فعال
      • Dec 2022
      • 1918

عمری باشه مجمع در خدمتم از حالا وسطمجمع پا میشیم پدرومادر همه تصمیم گیرلن سهم رو لعنت میکنم از۸۲تا الان بی شرفها شرکت۵۰میلیارد دلاری به خاطر ثروت اندوزی و بخل وحسادت و منافع شخصی به چه روزی گرفتار کرده ایدامیدوارم داغ فرزند ببینید امیدوارم تکه تکه شوید
      یَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَیْدِیهِمْ

نظر

• shahin
        عضو فعال
        • May 2011
        • 2170

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
        تاریخ بارها نشان داده ،
        خام فروشی نفت و انباشته شدن دلارهای نفتی در بانکهای بیگانه آخر و عاقبش می شود انواع توطعه و یا عنقلاب داعش.

نجات ایران از این دامی که صد و پنجاه سال ( حداقل از زمان ترور امیرکبیر به این سو ) توش گرفتار شده ، فقط و فقط از مسیر توقف خام فروشی و تولید محصولات نهایی با قابلیت خورده فروشی گسترده در بازارهای بین المللی و تولید محصولات غیر قابل تحریم می گذرد.
        خصوصا در صنایع با خوراک گاز و مشتقات پایین دستش که خیلی سریع تبدیل به انواع محصول می شوند.

پتانسیل های کم نظیر بعدی برای ایران ، بنادر و حمل و نقل ، خصوصا از جنس دریایی و ریلی هستند.
        در هر چهار مورد ، صدرا فوق العاده است . ( اگر .... )

قابل توجه اون روشن فکرهای نسل زد و آلفا که معترض به شرکت در انتخابات و رای دادن به این دولت جدید بودند ،

اگر اون دولتهای کثیف و متعفن قبل همچنان امتداد داشتند ، اصلا این قبیل مسئولان وجود داشتند ، مردم از برخی فجایع دو دهه گذشته تاریخ ایران با این اندازه از جزئیات و مستندات مطلع بشوند؟

بیا آپلود - دانلود فایل ● بیا آپلود - آپلود عکس و فایل رایگان

این داستانها حتی نوک کوه یخ ، در این وادی هم نیست.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^

بزرگترین مزیت تمام طول تاریخ ایران ، تجارت بین قاره ای و ترانزیت بوده ،
        خصوصا در این روزها از نوع دریایی و ریلی است.
        چرا خیلی خیلی به ندرت در ایران مردمی پیدا می شوند که در تجارت خارجی فعال باشند ، و یا صاحبان کشتی و سهام دار خطوط کشتیرانی و ریلی باشند ؟

اگر تجارت و یا ترانزیت در ایران و به واسطه میلیونها شخص حقیقی ایرانی فعال بود ، اصلا واژه هایی مثل انواع فقر و تحریم و غصب مطالبات ایران در بانکهای بیگانه کمترین محلی از اعراب داشتند؟

سهام داران شرکت معظم صدرا احمق و یا دیوانه نبوده و نیستند ، این ایران است که گرفتار ....
        آخرین ویرایش توسط shahin؛ 2025/01/02, 17:33.

نظر

• ریسعلی دلواری
          عضو فعال
          • Dec 2022
          • 1918

در اصل توسط shahin پست شده است View Post
          قابل توجه اون روشن فکرهای نسل زد و آلفا که معترض به شرکت در انتخابات و رای دادن به این دولت جدید بودند ،

اگر اون دولتهای کثیف و متعفن قبل همچنان امتداد داشتند ، اصلا این قبیل مسئولان وجود داشتند ، مردم از برخی فجایع دو دهه گذشته تاریخ ایران با این اندازه از جزئیات و مستندات مطلع بشوند؟

بیا آپلود - دانلود فایل ● بیا آپلود - آپلود عکس و فایل رایگان

این داستانها حتی نوک کوه یخ ، در این وادی هم نیست.

^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ ^^^^^^^^^^^^^

بزرگترین مزیت تمام طول تاریخ ایران ، تجارت بین قاره ای و ترانزیت بوده ،
          خصوصا در این روزها از نوع دریایی و ریلی است.
          چرا خیلی خیلی به ندرت در ایران مردمی پیدا می شوند که در تجارت خارجی فعال باشند ، و یا صاحبان کشتی و سهام دار خطوط کشتیرانی و ریلی باشند ؟

اگر تجارت و یا ترانزیت در ایران و به واسطه میلیونها شخص حقیقی ایرانی فعال بود ، اصلا واژه هایی مثل انواع فقر و تحریم و غصب مطالبات ایران در بانکهای بیگانه کمترین محلی از اعراب داشتند؟

سهام داران شرکت معظم صدرا احمق و یا دیوانه نبوده و نیستند ، این ایران است که گرفتار ....
          احیا راه جاده ابریشم این بار از دریا شرکت داره تو چابهار دفتر می زنه و قراره کارگاه هم بزنه

نظر

• بهرام خان حانان
            ستاره‌دار(4)
            • Sep 2020
            • 769

خودرو 70 درصد مثبت در 15 روز

این 70 درصد منفی در 4 سال تازه سوگلی هم هست دنبال تکنیکال و فاند نباشد
            باید همراه دزدان گردنه بود تا سود کرد

این است سازمان بورس و نظارت و تشکیلات پوشالی

نظر

• ریسعلی دلواری
              عضو فعال
              • Dec 2022
              • 1918

کسی که اومدی خصوصی تهدید می کنی کل زندگیم رو باختم از چی می ترسونی آره امیدوارم صاعقه بزنه رو سرشون با خانواده حروم زاده شون پودر بشن ترسی نیست رفتن به درک ما خوشحالی می کنیم خدا کنه داغ فرزند ببینند کی گفته و کجا گفته ما رنج و بدبختی بکشیم تا این حروم زاده ها عشق و حال کنند هر کی گفته غلط کرده

نظر

• ریسعلی دلواری
                عضو فعال
                • Dec 2022
                • 1918

موضوع رو شخصی نکنید بنده خودم کارگر کوره آجر پزی هستم منظورم کارمندان و کارگران شرکت صدرا نبوده و نیست منظورم بنده تصمیم گیران کلان شرکت دزدان دریایی صدرا هست اونها رو دعا می کنم

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1755

تمام بدبختی ما در سهم صدرا زیر سر قرار گاه است قرارگاه نمی خواهد سهم به بازار اصلی منتقل شود و ا که اگر به بازار اصلی بیاد این سهم تو چشم بازار می آید صندوق ها و حقوقی های گردن کلفت وارد سهم می شوند و اون موقع دست پلید اینها را رو می کنند

نظر

• ONE2
                    عضو عادی
                    • May 2022
                    • 261

هر بار که سهم دویست هزارتا صف خرید میشه عوصتاد با خودش میگه دمم گرم مو به مو داره تحلیلهام و پیش بینی هام به وقوع می پیونده بدون هیچ خطایی.شاد باشم

نظر

• ONE2
                      عضو عادی
                      • May 2022
                      • 261

در اصل توسط ریسعلی دلواری پست شده است View Post
                      کسی که اومدی خصوصی تهدید می کنی کل زندگیم رو باختم از چی می ترسونی آره امیدوارم صاعقه بزنه رو سرشون با خانواده حروم زاده شون پودر بشن ترسی نیست رفتن به درک ما خوشحالی می کنیم خدا کنه داغ فرزند ببینند کی گفته و کجا گفته ما رنج و بدبختی بکشیم تا این حروم زاده ها عشق و حال کنند هر کی گفته غلط کرده
                      تا جاییکه خاطرم هست در این یک دهه و خورده ای تنها یک نفر از مدیران صدیق و شریف تعریف و تمجید میکرده بقیه همه در حال فوش دادن بودیم چه صعود چه نزول/.:biggrinsmiley.:/

نظر

• Shahvar2
                        عضو عادی
                        • Nov 2020
                        • 50

سلام روز همگی بخیر باشه به نظرم باید باور کنیم که پولهایی که سرمایه گزاری کردیم در این سهم از بین رفته ده ساله که سهامدار این سهم هستم هرجور حساب میکنم باز هم به سود نخواهم رسید با تورمی که توی این مملکت هست باید قیمت سهم الان به بالای ۴ هزارتومن میرسید که به سود برسم الان قیمت سهم چنده ۲۰۰ تومن باید به این باور برسیم و من امروز به این باور رسیدم.

نظر

• کاشان2
                          عضو فعال
                          • Dec 2020
                          • 1755

قرار گاه چون چمبره زده روی کل کشور کسی هم قدرت مخالفت با آن را ندارد لذا هر کاری دوست دارند انجام می دهند و پاسخگو نیستند طیب بزرگوار نظرش اینه که سهم ارزش زیادی دارد خوب درست. اما وقتی قرارگاه نمی خواهد سهم رشد کند سهم رشد نمی کند مثلاً می بایست یک سود تپل رو کند تلاش کند سهم به بازار اصلی بیاید این کار را نمی کند چرا دوست ندارد سهم به بازار اصلی بیاد چون اگر به بازار اصلی بیاد حقوق ها و صندوق ها شروع به خرید می کنند دیگه اون موقع قرارگاه نمی تواند پول خصدرا را هاپولی کند نظر من تا قرار گاه نخواهد این سهم رشد نمی کند

نظر

• طيب
                            عضو فعال
                            • Nov 2010
                            • 3023

در اصل توسط کاشان2 پست شده است View Post
                            قرار گاه چون چمبره زده روی کل کشور کسی هم قدرت مخالفت با آن را ندارد لذا هر کاری دوست دارند انجام می دهند و پاسخگو نیستند طیب بزرگوار نظرش اینه که سهم ارزش زیادی دارد خوب درست. اما وقتی قرارگاه نمی خواهد سهم رشد کند سهم رشد نمی کند مثلاً می بایست یک سود تپل رو کند تلاش کند سهم به بازار اصلی بیاید این کار را نمی کند چرا دوست ندارد سهم به بازار اصلی بیاد چون اگر به بازار اصلی بیاد حقوق ها و صندوق ها شروع به خرید می کنند دیگه اون موقع قرارگاه نمی تواند پول خصدرا را هاپولی کند نظر من تا قرار گاه نخواهد این سهم رشد نمی کند

سلام وعرض ادب و مهر

تمامی روندها از تغییرات بنیادی شکل میگیرند ومنافع صاحبان قدرت در این روند ها دخیل است

نوع گزارشات شرکت صدرا دقیقا در راستای تغییرات کلان بنیادی است و نشانگر ارتقا به بازار اصلی فرابورس است

منافع سهامدار عمده در ارتقا است نه سایر

واما بازیگران که به چندین گروه تقسیم میشوند منافعی دارند که از منافعشون حمایت میکنند

تمامی مطالبات شرکت صدرا ک حدودا ۳۰۰تومان برای هر سهم است در گزارشات است و وصول این مطالبات طبق مصوبات مجمع هدف اصلی است

دقیقا در گزارشات درج شده که تنظیم مابقی اسناد سایت نکا و جزیره صدرا در حال انجام است یعنی پیگیری مضاعفی در این زمینه انجام شده

ووووو اینکه قرارگاه خاتم در حق سهامداران شرکت صدرا ظلم کرده در آن شکی نیست مثل گماشتن ناسرداران و افراد فاسد در مدیریت

ولی بطور کلی روند تغییرات بنیادی صعودی است هر چند از جانب افراد فاسد روند قیمتی آسیب دیده است ولی برای همیشه عملی نیست چون منافعشون ایجاب نمیکنه

ارادت

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3023

در اصل توسط Shahvar2 پست شده است View Post
                              سلام روز همگی بخیر باشه به نظرم باید باور کنیم که پولهایی که سرمایه گزاری کردیم در این سهم از بین رفته ده ساله که سهامدار این سهم هستم هرجور حساب میکنم باز هم به سود نخواهم رسید با تورمی که توی این مملکت هست باید قیمت سهم الان به بالای ۴ هزارتومن میرسید که به سود برسم الان قیمت سهم چنده ۲۰۰ تومن باید به این باور برسیم و من امروز به این باور رسیدم.
                              سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما بزرگوار

در ناامیدی بسی امید است

پایان شب سیه سپید است

هر زمانی که در هر عرصه ای ناامید شدیم باید اهدافمان را دوباره بررسی کنیم و پردازش داده ها را برای چندمین بار از سر گیریم

هرگز به حرف ڪسانی ڪه میگن تو نمیتونے یا نمیشه گوش نڪن زیرا دقیقا اونها ڪسانی هستند ڪه یه روز از ترس افتادن هرگز نخواستن راہ برن .

ارادت

نظر

• Shahvar2
                                عضو عادی
                                • Nov 2020
                                • 50

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                سلام و عرض ادب و احترام خدمت شما بزرگوار

در ناامیدی بسی امید است

پایان شب سیه سپید است

هر زمانی که در هر عرصه ای ناامید شدیم باید اهدافمان را دوباره بررسی کنیم و پردازش داده ها را برای چندمین بار از سر گیریم

هرگز به حرف ڪسانی ڪه میگن تو نمیتونے یا نمیشه گوش نڪن زیرا دقیقا اونها ڪسانی هستند ڪه یه روز از ترس افتادن هرگز نخواستن راہ برن .

ارادت
                                سلام و عرض ادب
                                برادر من اون زمان که سرمایه گزاری کردم ۲۶ ساله بودم و کلی هدف توی ذهنم بود الحمدالله به هیچ کدوم نرسیدم الان ۳۶ ساله هستم و هرجور حساب میکنم اصلا به هدفی نمیتونم فکر کنم مثلا ده سال دیگه این سهم میخواد به نتیجه برسه اونوقت من ۴۶ ساله هستم تنها هدفم میتونه توی اون سن توشه آخرت باشه، دوباره از صفر باید شروع کنم امید واهی داشتن هم به نظرم کار درستی نیست.

نظر

در حال کار...
                                X