صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Zambrotta
    عضو عادی
    • Dec 2010
    • 111

ساخت یک طرح جدید پتروشیمی به...
    اختصاصی پانا نیوز ؛۱۳۸۹/۱۲/۱۴
    ساخت یک طرح جدید پتروشیمی به قرارگاه خاتم الانبیا واگذار شد 08:50

شرکت ملی صنایع پتروشیمی ساخت بخشی از خط لوله اتیلن غرب را به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) واگذار کرد.

به گزارش خبرنگار پانا نیوز، همزمان با واگذاری ساخت خط لوله اتیلن مرکز به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا (ص) بخشی از خط لوله اتیلن غرب هم به این مجموعه واگذار شده است.

بر این اساس قرارداد ساخت انشعابی از خط لوله اتیلن غرب به مجتمع پتروشیمی ایلام به طول تقریبی 1278 کیلومتر و به قطر هشت اینچ با قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا امضا شده است.

این قرارداد به صورت epc به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا محول شده است ضمن آنکه هنوز میزان سرمایه گذاری برای اجرای این طرح پتروشیمی توسط مسئولان شرکت ملی صنایع پتروشیمی اعلام نشده است.

سردار رستم قاسمی فرمانده قرارگاه خاتم الانبیا پیشتر از واگذاری قرارداد ساخت خط لوله پتروشیمی اتیلن مرکز به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا خبر داده و گفته بود: ارزش تقریبی قرارداد ساخت خط لوله اتیلن مرکز حدود 500 میلیارد تومان (500 میلیون دلار) برآورد می شود.

با توافق بین شرکت ملی صنایع پتروشیمی و قرارگاه خاتم الانبیا، قرارداد ساخت این خط لوله اتیلنی به صورت epccf شامل مهندسی، تدارکات، نصب، راه اندازی و تامین منابع مالی امضا شده است.

پیش بینی می شود با بهره برداری نهایی از خط لوله اتیلن غرب و ساخت 11 مجتمع پتروشیمی در مسیر این خط لوله در مجموع بیش از سه میلیون و 500 تن به ظرفیت تولید محصولات پتروشیمیایی ایران افزوده شود.

خوراک پتروشیمیهای مسیر خط لوله اتیلن غرب در فاز اول از طریق پتروشیمی کاویان (الفین 11) به ظرفیت 2 میلیون و 180 هزار تن و پتروشیمی مروارید با تولید یک میلیون و 50 هزار تن اتیلن در سال تامین شود.

بر اساس اعلام مسئولان شرکت ملی صنایع پتروشیمی فاز اول و دوم خط لوله اتیلن غرب از عسلویه تا منطقه ویزه اقتصادی پتروشیمی (ماهشهر) و سپس تا کرمانشاه شهریور ماه سال آینده در مدار بهره برداری قرار خواهد گرفت.

از سوی دیگر در مطالعات جدیدی که برای ساخت خط لوله اتیلن غرب به عنوان یکی از بزرگترین خطوط لوله پتروشیمیایی جهان انجام گرفته است ظرفیت خط لوله به 3.5 میلیون تن در سال افزایش یافته است.

آقايون صدراتواين پروژه حضورنداردهاشايعه نسازيديک وقت که چماق بالاسربراي تکذيب وايستاده

نظر

• FENCER
      عضو فعال
      • Jul 2025
      • 601

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
      اما در ارتباط با صدرا حرف و حدیث این روزها زیاد شده .......
      (توجه :این بررسی به اعتقاد من تا زمانی که قیمت بالاتر از 207 میباشد معتبر است.....

خلاصه : سهم حمایت معتبری در ناحیه 220 تا 214 تومن داراست و برای اینکه این حمایت شکسته شود
      باید قیمت 3% نیز از این حمایت افت نماید (حدود 207 تومن) و علاوه بر آن در بررسی زمانی کف سهم به نظر میرسد تاریخ 3تا 7 مارس(یا 3تا 11مارس)باشد.

اینجاست که سره از ناسره تشخیص داده میشه ، تو هر سایتی پا میذاشتی همه معتقد به ریزش تا 170 بودند
      اما تنها کسی که برگشت اونو کامل ودقیق تحلیل کرد دکتر خودمون بود . ایراد کار اونجانست که اکثریت با تعصب
      و بدون منطق و گاه تعلیمات اشتباهی که در تکنیکال دارند اصرار بر خطای خود میکنند. همیشه زمان بهترین
      قاضی بوده و هست.

دکتر جون واقعا" دمت گرم
      شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• Zambrotta
        عضو عادی
        • Dec 2010
        • 111

در اصل توسط "سعید درخشانی در سایت بورکس پست شده است

خب صدرا همانطور که قبلا بارها گفته بودم متعادل شد . نظر من اینه صدرا 200 رو نخواهد دید و هدفش بین 577 الی 630 هست در 6 الی 8 ماه اتی.

الانم حرکتش رو به سمت 380 اغاز میکنه و سپس مدتی اصلاح میشه ؛ احتمالا تا 320 و دوباره میره بالا و به سمت عدد گفته شده .

فراموش نکنیم صدرا از زمانی که 200 بود از نظر بنیادی حداقل فاصله زیادی گرفته .

امروز بنده اولین پله از صدرا رو خریدم .

نظر

• stockbroker68
          عضو عادی
          • Nov 2010
          • 137

آفرین هولی
          هم زمان برگشت را درست زدید و هم قیمت آن را
          حال اگر زحمت نیست تارگت کوتاه و بلند را هم زحمت بکشید

نظر

• Zambrotta
            عضو عادی
            • Dec 2010
            • 111

من از دوستان معذرت میخوام پست استاد Holy رااصلا ندیده بودم شرمنده

نظر

• FENCER
              عضو فعال
              • Jul 2025
              • 601

ایشالا تا آخر وقت هم قیمت پایانی مرتب میشه ، صدرا حد وسط نداره هیچوقت
              پس منتظر صعود سریعش هستیم .
              شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• FENCER
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 601

در اصل توسط Zambrotta پست شده است View Post
                *خبرمهم و فوري*

درحال حاضرگروهي ازکارشناسان دادگستري دردفترصدراحضورپيداکرده اندواموال و دارايي هاي صدراراجهت فروش موردارزيابي قرارميدهند
                در اصل توسط Zambrotta پست شده است View Post
                من از دوستان معذرت میخوام پست استاد Holy رااصلا ندیده بودم شرمنده

به دل نگیری اما ظاهرا" شما به ندیده ها بیشتر از حقایق اعتقاد داری!!!!!
                شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• HOLY
                  عضو فعال
                  • Jul 2025
                  • 1113

درود بر برادر عزیزم فرهاد که منو همیشه شرمنده محبتهاش کرده ،
                  دورود بر استاک عزیز ،به چشم به امید خدا تا شب سعی میکنم چند خطی بنویسم ،البته اگه نظر حقیر ارزش مطالعه بزرگانی چون شما و سایر دوستان رو داشته باشه.
                  درود بر جناب زامبروتای عزیز و ممنون از اطلاع رسانیتون ،خوشحالم که عزیزی دیگه هم این نظر رو داشتند......
                  درود بر جناب احدی وسپاسگزارم ،خواهش میکنم از اون دید نگاه نکنید ،جنای زامبروتا زحمت کشیدند و از ایشون ممنونم ،از شما هم بسیار سپاسگزارم که حقیر رو قابل دونستید.
                  فعلا با اجازتون فقط یک جمله دیگه عرض کنم.

بسیار خوشحالم برای تمام سهامداران مظلوم صدرا ،امیدوارم همه به سودی که شایستگیشو دارن برسند.

ارادتمند جملگی دوستان
                  سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• کاشف
                    عضو فعال
                    • Nov 2010
                    • 925

Holy جان سلام
                    واقعاازجناب عالی سپاس گذارم بابت تمام زحماتی که میکشی امیدوارم همیشه سالم وسلامت وپرسودباشی .

نظر

• HOLY
                      عضو فعال
                      • Jul 2025
                      • 1113

در اصل توسط کاشف پست شده است View Post
                      Holy جان سلام
                      واقعاازجناب عالی سپاس گذارم بابت تمام زحماتی که میکشی امیدوارم همیشه سالم وسلامت وپرسودباشی .
                      سلام کاشف عزیز
                      شما بسیار بربنده محبت دارید ،داشتن دوستان خوبی چون شما برای بنده افتخارست.....
                      سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• eleyot
                        عضو عادی
                        • Mar 2011
                        • 50

با 23 درصد ضرر ردش كردم رفت .نهايتش ميخواد بشه 250 .تو تجهيزاتيا فقط رمبنا

نظر

• nader
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 20

در اصل توسط eleyot پست شده است View Post
                          اول سلام
                          دوم خوش آمدید
                          سوم اینا در یک گروهن مطمئن باش اگه صدرا نره بالا ،مپنا هم نمیره
                          چهارم متاسفم از این که ضرر کردین
                          پنجم برای این حرفتون اگه دلیل دارین بیان کنین اون موقع دیگران به نوشته هاتون بیشتر اعتماد میکنن
                          ششم موفق باشی

نظر

• FENCER
                            عضو فعال
                            • Jul 2025
                            • 601

در اصل توسط eleyot پست شده است View Post
                            در اصل توسط nader پست شده است View Post
                            اول سلام
                            دوم خوش آمدید
                            سوم اینا در یک گروهن مطمئن باش اگه صدرا نره بالا ،مپنا هم نمیره
                            چهارم متاسفم از این که ضرر کردین
                            پنجم برای این حرفتون اگه دلیل دارین بیان کنین اون موقع دیگران به نوشته هاتون بیشتر اعتماد میکنن
                            ششم موفق باشی
                            این الیوت اگه زنده بووووووود.........................
                            شخصیت مرد سرنوشت اوست

نظر

• (حجت)
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 1562

سلام به همه
                              بنده هم برای دوستان سهامدار صدرا متاسفم، امیدوارم حرف بنده درست نباشه، اما میتونه این برگشت یک پول بک باشه در موج نزولی بزرگ به خط گردن سر وشانه. از صمیم قلب دعا میکنم، کف کانال باشه و یک استارت برای موج صعودی.
                              لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

سلام دوستان مطلب زیر را در تاریخ 9/12 در تاپیک بررسی تکنیکالی ... زده بودم:

نوشته اصلی توسط pani
                                دیشب تو وبلاگم در مورد صدرا یه توضیحی نوشته بودم که امروز نصفش تحقق پیدا کرد

در مورد تشکیل کندل 8دیمارک در صدرا و در معاملات دیروز نوشته بودم و گفته بودم امروز کندل 9 واسه سهم خیلی حساسه
                                بسیاری مواقع سهم با تشکیل کندل 9 دیمارک برمیگرده و یا حجم معاملات با تشکیل این کندل افزایش محسوسی پیدا میکنه.
                                امروز حجم معاملات افزایش چشمگیری داشت ولی هنوز سهم برنگشته
                                در دیمارک از 9 تا 13 را برگشت سهم در نظر میگیرند و در کندل سیزدهم برگشت بسیار قطعیست.مگر در شرایطی که سهم در هیجان خرید و فروش خیلی بالایی قرار داشته باشه
                                امروز تشکیل کندل نهم بود باید ببینیم صدرا در 4 روز اینده با دیمارک چه کار میکنه.
                                فقط اینو اضافه کنم که خیلی مواقع سهم با تشکیل کندل سیزدهم برمیگرده یه نمونه عینی که خودم با تشکیل کندل سیزدهم معامله کردم.بیمه دی در قیمت 170 تومان بود که سهم عالی برگشت.

دوستان همانگونه که قبلا گفته بودم امروز صدرا با تشکیل کندل 13 دیمارک برگشت

نظر

در حال کار...
                                X