صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

باسلام:

دوست عزیز ، خواب دیدی خیر باشه!
    اگر تمام امکانات هسته ای خودمان را بار کشتی کنیم و تمام منابع نفت و گاز خودمان را دودستی تقدیم کنیم !
    تا وقتی می گوییم مرگ بر اسرائیل ! تحریم برداشته نخواهد شد .
    نه ما دست از مرگ بر اسرائیل بر می داریم و نه تحریم ها برداشته می شود .بلکه آمریکا مثل شوروی از هم پاشیده خواهد شد .
    طول می کشد . اما می شود .و من الله توفیق .

در اصل توسط حمید1989 پست شده است
    اسدالله عسگراولادي:
    2 ماه ديگر تحريم‌ها کاملا برداشته مي‌شود

نظر

• provo
      عضو عادی
      • Aug 2012
      • 34

با قسمت اول فرمایشتون موافقم اما با این قسمت که آمریکا را با شوروی سابق مقایسه میکنین نه.از زمین تا آسمون بین سیستم کشورداری و مردم دو کشور فاصله وجود داره.ممکنه ایرانی روزی تجزیه بشه که آمریکا نه.درسته این کشور بصورت ایالتی هست اما مردمش اختلافی ندارن.شوروی یه کشور بسته سیاسی بود که از اقوام مختلفی تشکیل میشد که با هم هم مشکلات تاریخی داشتن.
      بهر حال امیدوارم پیشبینی های صدرایی تون هم اینجور آبکی نباشه.
      در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
      باسلام:

دوست عزیز ، خواب دیدی خیر باشه!
      اگر تمام امکانات هسته ای خودمان را بار کشتی کنیم و تمام منابع نفت و گاز خودمان را دودستی تقدیم کنیم !
      تا وقتی می گوییم مرگ بر اسرائیل ! تحریم برداشته نخواهد شد .
      نه ما دست از مرگ بر اسرائیل بر می داریم و نه تحریم ها برداشته می شود .بلکه آمریکا مثل شوروی از هم پاشیده خواهد شد .
      طول می کشد . اما می شود .و من الله توفیق .

نظر

• sockot
        عضو جدید
        • Sep 2013
        • 17

سلام آقا حميد گل
        خيلي مخلصيم
        اگه همه تحليل هاي شما هم اشتباه از آب دربياد مطمئن باشيد تلاشهاي بي حد اندازه شما رو ما هيچ وقت فراموش نميكنيم
        از صدرا خبر جديد نداريد؟
        در تالار همسايه صحبت از خريد 10 درصد سهام توسط آقاي چوبدار به قيمت 80 ميليارد و اين صحبتهاست
        شما اطلاعي داريد يا نه؟
        بد جور دارن قيمت رو ميكشن پايين !!!!!
        نامردا معلوم نيست باز چي تو كله شونه

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز شما لطف دارید .اما برخی از دوستان که تماس تلفنی با بنده می گیرند ، گمان می کنند بنده نوسانگیر هستم و ..................... در حالیکه بنده همیشه گفته ام به صدرای ده دلاری اعتقاد دارم . البته با جریانات اخیر در شرکت صدرا مثل تغییر دو مدیر عامل در یک روز و اخراج کارکنان کشتی سازی و سپس بر گرداندن عده ای و شایعه خروج مهندسین کشتی سازی و استخدام در استرالیاو غیره ................ واقعا نمی دانم در مورد شرکت چه می توان گفت ! از یک رو برخی هزار تهمت سر زبان آماده دارند و برخی فقط گوش شنیدن اخبار خوب را دارند . در هر صورت با توجه به دوز و کلک های قرارگاه . این روزها شاهد جریانات جدیدی هستیم تا سهامداران خسته را نا امید نمایند . هیچ چیز در صدرا غیر ممکن نیست ! و قرارگاه بخوبی می داند که اگر قیمت سهم هزار تومان هم بشود باز عده ای فروشنده که نیستند هیچ حتی خریدار هم هستند . پس دوستان عزیز بنده نه پیشنهاد خرید دارم و نه پیشنهاد فروش ولی بدانید که حریف ما قدر است و تا ما را از میدان بدر نکند به کار خودش ادامه می دهد .یک مثال برای شما از فاراک بزنم . شما همه شاهد هستید که زمانی فاراک رشد نهایی خودش را آغاز کرد که مشاهده کرد کد های خاص فروشنده شدن و دیگر فاراک ندارند . وگرنه چه منطقی پشت سهم بود که باید تا 285ريال پایین می روفت و اکنون پس از صدر درصد افزایش اخیر 1300 تومان یعنی 2*6500 ريال باشد . به هر حال دشمن حتی با شایعات قصد بر هم زدن اتحاد ما را دارد . خودتان برای سهم خودتان تصمیم بگیرید و گول شایعات را نخورید .بنده هنوز ارزش صدرا را بیش از هفت دلار برای هر سهم می دانم . بنده همیشه گفته ام که صدرا صدرا است با چوبدار بدون چوبدار با قراگاه بدون قرارگاه با امثال بنده و بدون امثال بنده .و من الله توفیق .

در اصل توسط sockot پست شده است View Post
          سلام آقا حميد گل
          خيلي مخلصيم
          اگه همه تحليل هاي شما هم اشتباه از آب دربياد مطمئن باشيد تلاشهاي بي حد اندازه شما رو ما هيچ وقت فراموش نميكنيم
          از صدرا خبر جديد نداريد؟
          در تالار همسايه صحبت از خريد 10 درصد سهام توسط آقاي چوبدار به قيمت 80 ميليارد و اين صحبتهاست
          شما اطلاعي داريد يا نه؟
          بد جور دارن قيمت رو ميكشن پايين !!!!!
          نامردا معلوم نيست باز چي تو كله شونه
          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/10/06, 11:03.

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز با توجه به زنگها و پیامهایی که شما با بنده در میان می گذارید خدمتتان عرض کنم : گول شایعات را نخورید که می گویند ! فلان گروه دارند سهم را منفی می کنند یا مثبت یا خودشان آوردند بالا فروختن ! یا خودشان می برند که پایین بخرند ! و یا برعکس !
            دوستان عزیز سهمی مثل صدرا نه با 32 میلیون سهم صنعت نفت نابود شد ! یعنی فقط توانست سهم را از 900ريال تا 680ريال پایین آورد و بعد از آنهم دیدید که تا 3747ريال بالا آمد و نه با فروش بیش از پنج میلیونی بیمه ایران خراب شد که اکنون بیش از 35 میلیون سهام صدرا دارد .
            در هر صورت بنده معتقدم این سهامدار عمده است که کارهای دانسته و ندانسته اش بر روی سهام تاثیر می گذارد .و بنده تنها اخبار زشت و زیبای صدرا را خدمتتان عرض می کنم و روند صدرا با اخبارخصوصی سازی آغاز و با اخراجهای جناب چوبدرا به نافرجامی رسید . هنوز هم بنده نمی دانم مدیر عامل جدید چه در سر دارد و یا کلا هنوز صدرا را توانسته بشناسد یا نه ! خدا عالم است .اجازه دهیم ایشان به صدرا مسلط شوند سپس به دنبال جلسه و غیره باشیم .و من الله توفیق .

نظر

• meisam_em
              عضو فعال
              • Aug 2025
              • 2124

بالاخره جناب اقای چوبدار بر مسلک مدیر عاملی صدرا هستند یا نه؟!
              كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• MHMN
                عضو عادی
                • Oct 2012
                • 285

با سلام و احترام
                خدمت دوستان صدرایی عزیز
                دوستان توجه کنید که دو ساله دارند با خودمون بازی می کنند تا بتوند سهاممونو از دستمونن در بیار
                بنده خودم صد هزارتا سهم داشتم که مجبور شدم به دلیل مشکل شدید مالی و بدهکاری طی 9 ماه بسته شدن سهم 83 هزارتاشو به قیمت صدتومن بفروشم و حدود 60 درصد ضرر کنم اما حدود 17 هزارتاشو نگه داشتم اگه 10 دلار هم بشه نمیفروشم اگه 1 ریال هم بشه نمیفروشم و تصمیم دارم اگه پایینتر بیاد اضافه کنم
                نظر بنده اینکه باید با هم متحد بشیم
                اگه ضرر10 هزارتومنی هم اعلام کنن نباید بترسم و فقط سهامداری کنیم
                روزی که شروع به رشد کرد اکثر دوستان معتقد بودن که بازی جدیدیه برای جمع کردن سهمه
                الان هم همه میگند با این کارا میخواند بفیه سهامو جمع کنند
                من با قاطعیت به قرارگاه میگم اگه 10 دلار هم زیان اعلام کنید و یا 10 دلار سود اعلام کنید و همه سهامداران صدرا سهامشونو به شما بفروشندباز هم 17 هزارتا از سهام صدرا دست منه که به هیچ وجه به شما ها نمیفروشم و به اندازه 17 هزار سهم از شرکت مال منه و در صدرا ماندگارم تا ظهور اقا امام زمان و گرفتن حق مظلوم از شما دنیا پرستان
                الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• salarnight
                  عضو عادی
                  • Nov 2012
                  • 66

fh
                  در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
                  با سلام و احترام خدمت دوستان صدرایی منم حدود100هزارتادارم 141هزارتا در100تومان باضررسنگین فروختم تصمیم دارم تایک سال دیگه هم صبرکنم شایدفرجی شددوستان باامیدواربودن به ارامش وباصبوربودن به نتیجه دلخواه خواهیدرسید
                  خدمت دوستان صدرایی عزیز
                  دوستان توجه کنید که دو ساله دارند با خودمون بازی می کنند تا بتوند سهاممونو از دستمونن در بیار
                  بنده خودم صد هزارتا سهم داشتم که مجبور شدم به دلیل مشکل شدید مالی و بدهکاری طی 9 ماه بسته شدن سهم 83 هزارتاشو به قیمت صدتومن بفروشم و حدود 60 درصد ضرر کنم اما حدود 17 هزارتاشو نگه داشتم اگه 10 دلار هم بشه نمیفروشم اگه 1 ریال هم بشه نمیفروشم و تصمیم دارم اگه پایینتر بیاد اضافه کنم
                  روزی که شروع به رشد کرد اکثر دوستان معتقد بودن که بازی جدیدیه برای جمع کردن سهمه
                  من با قاطعیت به قرارگاه میگم اگه 10 دلار هم زیان اعلام کنید و یا 10 دلار سود اعلام کنید و همه سهامداران صدرا سهامشونو به شما بفروشندباز هم 17 هزارتا از سهام صدرا دست منه که به هیچ وجه به شما ها نمیفروشم و به اندازه 17 هزار سهم از شرکت مال منه و در صدرا ماندگارم تا ظهور اقا امام زمان و گرفتن حق مظلوم از شما دنیا پرستان

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز هنوز هم کش و قوس بین جناب چوبدار و قرارگاه به پایان نرسیده است .از طرفی : اطرافیان جناب چوبدار در حال آماده شدن برای ترک صدرا می باشند .و از طرفی قرارگاه در فکر جلسه ای برای تصمیم سازی در مورد صدرا است . تا خدا چه خواهد و چه شود . و من الله توفیق .

نظر

• meisam_em
                      عضو فعال
                      • Aug 2025
                      • 2124

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                      باسلام:
                      دوستان عزیز هنوز هم کش و قوس بین جناب چوبدار و قرارگاه به پایان نرسیده است .از طرفی : اطرافیان جناب چوبدار در حال آماده شدن برای ترک صدرا می باشند .و از طرفی قرارگاه در فکر جلسه ای برای تصمیم سازی در مورد صدرا است . تا خدا چه خواهد و چه شود . و من الله توفیق .
                      خیلی ممنون و متشکر فقط هر روز ما رو در جریان بگذار....

نظر

• حسگر
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 136

اميدوارم صدرا به فروش برود فرقي هم نمي كند چه كسي بخرد. هر كه بخرد فكر نمي كنم بي ش ر اف ت تر از سهامدار فعلي باشد.

نظر

• حسگر
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 136

تازه دارم از بنگاه معاملاتی میام یک آپارتمان کوچک پیش خرید کرده بودم که تازه تحویل گرفتم. البته این خونه غیر از خونه ای هست که میشینیم و حدودا 150 میلیون تومان مشتری دارد.نظر اساتید را می خواستم که آپارتمان را بفروشم و تعداد سهام صدرامو دوبرابر کنم فکر کنم با این قیمتها 600 هزار تا بتونم بخرم. هدفم دو ساله هست و پولش را هم لازم ندارم.لطفا اساتید راهنمایی کنند.

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
                            تازه دارم از بنگاه معاملاتی میام یک آپارتمان کوچک پیش خرید کرده بودم که تازه تحویل گرفتم. البته این خونه غیر از خونه ای هست که میشینیم و حدودا 150 میلیون تومان مشتری دارد.نظر اساتید را می خواستم که آپارتمان را بفروشم و تعداد سهام صدرامو دوبرابر کنم فکر کنم با این قیمتها 600 هزار تا بتونم بخرم. هدفم دو ساله هست و پولش را هم لازم ندارم.لطفا اساتید راهنمایی کنند.
                            دوست گرامی

فکر میکنم که شما از سهامداران قدیمی صدرا باشین،و خب طبیعیه که یه تعداد سهم دارین

من پیشنهاد میکنم که به جای این کار یک سبد سهام مناسب تشکیل بدین

درسته که ملک دیگه بالایی نداره،ولی تک سهم شدن روی صدرا هم مشکلات خاص خودشو داره و باعث استرس میشه

شما می تونین 4 یا نهایت 5 سهم خوب بخرین

این کار دو نکته مثبت داره :

1 - میتونین تا درصدی از اون پول رو صدرا بخرین و به دید بلند مدت نگهش دارین

2 - با سرمایه گذاری روی سایر سهم ها ریسک سرمایه گذراری رو کاهش خواهید داد و البته بازدهی مناسبی هم کسب خواهید کرد،بازدهی بدون استرس و ناراحتی
                            آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2013/10/07, 20:12.
                            افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• meisam_em
                              عضو فعال
                              • Aug 2025
                              • 2124

برام جالب شد 7 میل تقاضا صدرا در مقابل حدود 4 میل صف فروش!!!!!
                              داستان چیست؟

نظر

• Arash007
                                عضو فعال
                                • Jul 2013
                                • 541

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
                                با سلام و احترام
                                خدمت دوستان صدرایی عزیز
                                با این حساب باید نوادگان شما هم این سهمو نگه دارن

نظر

در حال کار...
                                X