صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
زندگی منشوریست در حرکت دوّار ؛
که با رنگهای بدیع ؛
و دلفریبش ؛
آن را دوست داشتنی ؛
خیال انگیز ؛
و پر شور ساخته است .
-
این پست بیاد این صفحه که به نظرم به صدرا بی ارتباط هم نیست و شاید یک شرایط مشابه و پیش بینی نشده داشته باشیم ..
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postسلام باربد جان
حالا که اینجا تشریف دارید یک سوال بی ربط
به نظر شما بازی فنورد هنوز هم بازی حق تقدم هست و تمام شده میباشد؟
و یا در مورد لخزر با این آینده خوب و اخبار رانتی و فاندی و این صف فروش ...
نظر
-
در اصل توسط سپه پست شده است View Postیاسر بدبخت شدی رفت اون یکی 1400-500 ساله شاید این جمعه بیاید
این صدرا م اگه اون جوری ( شاید این شنبه بیاید شاید) بشه تا 12 نسلت کهریزکی می شین که
پیرو اون صحبتت راجع به پایین اوردن بار علمی سایت دیگه بحث شیرینو ادامه نمیدم:d
فکر نکنم به جمعه بکشه هرچند یکی از دوستان حرف خوبی زد؛ می گفت صدرا خریدن قماره! شاید مسخره به نظر بیاد اما یکی از دلایلی که صدرا خریدم همین هیجانش بود! هرچند فعلا همش هیجان منفی داشته:(إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postاین پست بیاد این صفحه که به نظرم به صدرا بی ارتباط هم نیست و شاید یک شرایط مشابه و پیش بینی نشده داشته باشیم ..إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
کلا اون بحثم برا لذت بردن بود
نرم افزار ره اوردم که پولش تموم شده امی بروکر هم که چند روزه نصب نکردم
امکانات نیس داداش من شما بقل پاتختی فکر ما رو که نمی کنی
ولی جز برنامه هامه ککه چند تا تاپیک از جمله تاپیک تو رو کلا نوشته هاشو بریزم تو یه فال وورد یه کتاب به اسم خودم بدم بیرون شاید پولدار شدیم
شاید >:d<هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد
نظر
-
-
در اصل توسط Yasser پست شده است View Postمسلم جان من خیلی به نظراتتون اعتقاد دارم. راجع به صدرا هنوز هم بر بازگشت سهم در کوتاه مدت معتقدین؟ رو چه سطح فیبو احتمال برگشت بیشتره؟ ممنون
اما در هر حال به نظر من صعود خیلی قوی در پیش داریم که ارزش موندن با سهم رو داره. البته این نظر من هست با شرایط خاص خودم و هیچ نگرانی ندارم که احتمال اشتباه بودن موج شماری صدرا رو خیلی کم میدونم و از طرف دیگه اگه کل این سرمایه رو از دست بدم مشکلی برام پیش نمیاد. نظر هر کس با توجه به تحلیل و شرایطش میتونه فرق کنه
195 و 176 دو سطح مهم برگشتی سهمند
نظر
-
فردا سهم جمع میشه به نظرم چون حقوقی خیلی وقته منتظز این حجمه و به پس فردا هم نباید کشیده بشه چون قیمت پس فردا برا خیلی ها جذابه و حجم مورد نظرشو نمیتونه جمع کنه این نظر منه (-: که ممکنه 100 در100 اشتباه باشه///
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postیاسر جان واقعیتش این هست که اگه امروز روان در منفی معامله میشد(صف نبود) و پای سیستم بودم میفروختم چون سطح مهم 210 رو شکست و پایین تر میخریدم
اما در هر حال به نظر من صعود خیلی قوی در پیش داریم که ارزش موندن با سهم رو داره. البته این نظر من هست با شرایط خاص خودم و هیچ نگرانی ندارم که احتمال اشتباه بودن موج شماری صدرا رو خیلی کم میدونم و از طرف دیگه اگه کل این سرمایه رو از دست بدم مشکلی برام پیش نمیاد. نظر هر کس با توجه به تحلیل و شرایطش میتونه فرق کنه
195 و 176 دو سطح مهم برگشتی سهمندإِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
در اصل توسط مسلم پست شده است View Postاین پست بیاد این صفحه که به نظرم به صدرا بی ارتباط هم نیست و شاید یک شرایط مشابه و پیش بینی نشده داشته باشیم ..
همه چیز دست یک عده خاصه
مثلا با بالا بردن 10 میلیاردی هزینه ها بدون عنوان به ناگاه در گزارش شاهد ... می باشیم
حالا شاید یکدفعه دیدید
صف فروش جمع شد و فرداش اعلام شد
این مبلغ از بدهی ها از این طریق تسویه شده و یا نه هر چیز دیگری
بله مسلم جان نوع ارسال صورتهای مالی سلیقه ای شده
پس برای صدرا هم هیچ نا ممکنی وجود ندارد
و من هم به این یقین رسیدم
اگر تکنیکال میگه بزودی قراره بالا بره
پس بزودی خبری میاد که صورتهای مالی را دستخوش تغییرات خواهد کرد
نظر
-
صدرا
------------------
چرا گزارش سهم رو وقتی رو 270-260 بود نفرستادن؟
چرا گزارش رو وقتی سهم رو -250-260- بود نفرستادن؟
چرا گزارش رو وقتی سهم رو 240-230 بود نفرستادن؟
چرا گزارش رو وقتی رو 230-220 -215 بود نفرستادن؟ و روی 214 فرستاندن؟ در بازی خوانی این سهم من منتظر بودم حجم بالایی در صف فروش گذاشته بشه و گفتم صدرا تا حجم بالایی جم نشه بالا نمیره؟
حالا این حجم مورد نظر 32 میلیون سهم یه جا جمع شده و حقوقی به زودی وارد میشه و نوسانشو میگیره و میره؟ اینا میدونستن سهم روی 200 حمایت داره و بی دلیل سهم رو اوردن پایین تا یه حجم درست حسابی دوباره جمع کنن.این بازی ها از قبل شروع شده بود (-: اینا به حجم 10 میلیون هم قانع نیستن اینا حجم بالاتر از اینو دوست دارن جمع کنن-
--------------------------------------------------------
شایدمن توهم میزنم در این ساعت و بی خودی مشکوکم (-:///
نظر
-
صدرا از نظر تکنیکال فردا با حمایتهای زیر برخورد میکنه :
حمایت روانی عدد 200
حمایت تصحیح 61.8 فیبوناچی موج صعودی قبل
برخورد rsi با حمایت خط 30
حمایتهای فوق حمایتهای نسبتا خوبی هستن ولی از طرف دیگه ظاهرا جبهه فروش با قدرت وارد عمل خواهد شد بنابراین در صورتی این حمایتها میتونن سد راه موج نزولی بشن که جبهه خرید هم با توان بالا وارد بشه و در اون صورت فردا باید شاهد حجم معاملات سنگین باشیم .دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه
نظر
-
در اصل توسط baradaran پست شده است View Postصدرا از نظر تکنیکال فردا با حمایتهای زیر برخورد میکنه :
حمایت روانی عدد 200
حمایت تصحیح 61.8 فیبوناچی موج صعودی قبل
برخورد rsi با حمایت خط 30
حمایتهای فوق حمایتهای نسبتا خوبی هستن ولی از طرف دیگه ظاهرا جبهه فروش با قدرت وارد عمل خواهد شد بنابراین در صورتی این حمایتها میتونن سد راه موج نزولی بشن که جبهه خرید هم با توان بالا وارد بشه و در اون صورت فردا باید شاهد حجم معاملات سنگین باشیم .
نظر
-
اگه بالفرض سهم فردا به حمایتهای محدوده 200 تومان واکنش نشون بده و صف فروش جمع بشه ! با نگاهی بدبینانه حداقل تا 220-225 بالا میاد و سپس ادامه ریزش ... وگرنه تا 185 با همین صف پایین میاد
با این وضعیتی که واسه سهم بوجود اوردن مهم اینه که اولین حمایت و برگشت سهم تو چه قیمتی رقم خواهد خورد.
نظر
-
عدم ترخیص کالاهای خریداری شده برای اجرای پروژه ها دلیل پوشش ضعیف صدرا
مدیرعامل صدرا : مشکلی در اجرای برنامه های جاری و آینده صدرا نیست...
مهدی اعتصام مدیرعامل صدرا دلیل پوشش 9 ریالی سود را عدم ترخیص کالاهای خریداری شده برای اجرای پروژه ها اعلام کردزنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
نظر