صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
    پانی جان با ۲۱۰ مشکل داره این نوسانات تو نزول طبیعیه
    در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
    180 و سپس 130

موافقم اولین مقاومت 209-211 و بعدی 217-220

ولی سهم موج 2 هست و تصور نمیکنم این نزول z باشه و کف قبلی(145) رو بزنه.حداکثر اصلاح بدبینانه 185 تومان تا فیبوی 78.6

کلا با این نزول بدی که سهم داشت دو حمایت قوی سهم شکسته شده و باید محتاطانه تر رفتار کرد

[/URL][/IMG

نظر

• بوف کور
      Banned
      • Jul 2025
      • 1422

در اصل توسط خراباتی پست شده است View Post
      جدیدی نتوانست روند نزولی قیمت صدرا را رقم زند که اعتصام آمد

در نمایشگاه غرفه کوچکی زد و دو خواهر بسیجی را قرار داد که بگوید مردم وقتتان را تلف صدرا نکنید

من از یکی از خواهران پرسیدم چرا غرفه باین کوچکی گرفتید گفت نمیدانم گفتم نظرتان در مورد رشد قیمتی چیست گفت نمیدانم
      گفتم بفروشیم یا بخریم گفت نمیدانم

گفتم اعتصام حالش خوبه گفت نمیدانم

گفتم میشه بجای یک خودکار تبلیغاتی 2 تا بردارم گفت نه

بعدش خداحافظی کرم و به پرسش و پاسخم فکر کردم که تحلیلی حاصل شود که شد
      باز خوبه شما رفتید جلو
      من برای کاری رفته بودم نمایشگاه و قصدم بازدید نبود
      از بد حادثه تا وارد سالن مورد نظر شدم چشمم خورد به یک غرفه نیم متر در یک متر با دو عدد صندلی پلاستیکی در وسطش و دو فقره خواهر و یک فقزه برادر در غرفه
      به خدا جدی می گم چنان حالم بد شد که گویی اصلا من زهره عشق صدرا نیستم
      فشارم افتاد رو هفت و خیلی سریع رد شدم
      البته مثل بچه ادم هم رد نشدم
      از همه عزیزان معذریت می خوام
      دستم را به نشانه ای خاک عالم بر سرتان بالا بردم و بر فرق ان سه بی نوای هیچ کار ه فرود اوردم ( البته از دور ؛ چون یکیشون نامرحم بود نمی شد فیزیکی انجامش داد :d )
      اونا هم چنان متعجب نگاهم کردند که اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااا؟

نظر

• baradaran
        عضو فعال
        • Feb 2011
        • 545

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
        باز خوبه شما رفتید جلو
        من برای کاری رفته بودم نمایشگاه و قصدم بازدید نبود
        از بد حادثه تا وارد سالن مورد نظر شدم چشمم خورد به یک غرفه نیم متر در یک متر با دو عدد صندلی پلاستیکی در وسطش و دو فقره خواهر و یک فقزه برادر در غرفه
        به خدا جدی می گم چنان حالم بد شد که گویی اصلا من زهره عشق صدرا نیستم
        فشارم افتاد رو هفت و خیلی سریع رد شدم
        البته مثل بچه ادم هم رد نشدم
        از همه عزیزان معذریت می خوام
        دستم را به نشانه ای خاک عالم بر سرتان بالا بردم و بر فرق ان سه بی نوای هیچ کار ه فرود اوردم ( البته از دور ؛ چون یکیشون نامرحم بود نمی شد فیزیکی انجامش داد :d )
        اونا هم چنان متعجب نگاهم کردند که اخه چرااااااااااااااااااااااااااااااااا؟
        زهره خانم من که از مشهد آمده بودم نمایشگاه بهتریم دستاورد برای من زیارت اتفاقی شما و سایر دوستانی بود که از نزدیک ملاقات کردم و من هم به طور اتفاقی به عرفه صدرا رسیدم و ظاهرا دقایقی قبل جناب اعتصام اونجا بوده و حرفهای همیشه رو گفته من با خانمی که ظاهرا همه کاره بود صحبت کردم و از شرایط صدرا پرسیدم از جمله از گزارش شش ماه سئوال کردم میگفت احتمالا خوبه و از تجدید ارزیابی پرسیدم گفت هنوز هیچی از مشکل آذراب پرسیدم گفت داریم رایزنی میکینم و چند سئوال دیگه همه رو دو پهلو جواب میداد و نهایتا چون یه عده جمع شده بودن گفت شما نامتون و تلفنتون رو بدین تا بعدا باهاتون تماس بگیریم و من هر روز بی صبرانه منتظر تلفن هستم .:)):))
        دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• امیر2309
          عضو فعال
          • Apr 2011
          • 2127

تا پایان امسال
          تولید گاز از پارس جنوبی به 280 میلیون متر مکعب در روز افزایش می یابد
          ۱۳:۱۲ (سه شنبه ۳ آبان ۱۳۹۰) اخبار مرتبط
          » 400 میلیون دلار برای توسعه فازهای 20 و 21 پارس جنوبی واریز شد » سوری: هر 6 ماه یک فاز پارس جنوبی به مدار تولید وارد می شود » اختصاص سکوی B فاز یک پارس جنوبی به فاز 19

نسخه چاپی شانا _ گروه نفت: مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با تاکید بر این که هیچ مشکلی در تامین گاز زمستانی کشور وجود ندارد، گفت: هم اکنون روزانه 250 تا 260 میلیون متر مکعب گاز از میدان مشترک پارس جنوبی برداشت می شود و تا اسفند ماه این میزان به 280 میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت.

موسی سوری در گفت و گو با خبرنگار شانا تصریح کرد: میدان مشترک پارس جنوبی با فعالیت 29 فاز استاندارد و 24 پالایشگاه در پایان سال 94 از مرز تولید روزانه 800 میلیون مترمکعب گاز عبور خواهد کرد.
          مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان این که در مدت 16 سال از آغاز بهره برداری از میدان های مشترک پارس جنوبی 10 فاز استاندارد در این میدان به بهره برداری رسید، افزود: هم اکنون روزانه 250 تا 260 میلیون متر مکعب گاز از این میدان مشترک برداشت می شود که تا اسفند ماه امسال این میزان به 280 میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت.
          وی افزود: با تمهیدات انجام شده، سوخت زمستانی صنایع و نیروگاه ها بدون هیچ مشکلی تامین می شود.
          سوری توسعه 19 فاز دیگر در پارس جنوبی را در دو گروه تقسیم بندی و تصریح کرد: فازهای قدیمی شامل فازهای 12، 15 و 16، 17 و 18 است که فاز 12 به تنهایی 84 میلیون متر مکعب گاز ترش تولید می کند، ولی بقیه فازها هر یک ظرفیت تولید 56 میلیون متر مکعب گاز را دارند.
          مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در باره روند اجرای فازهای 15 و 16 پارس جنوبی گفت: پایان آذر امسال پالایشگاه این دو فاز برای شیرین سازی گاز راه اندازی می شود و در بخش دریایی نیز چاه های گاز آن تا سال 91 به بهره برداری خواهند رسید.
          سوری گفت: پالایشگاه فازهای 17 و 18 نیمه نخست سال 91 وارد مدار می شوند و چاه های گازی آنها نیز از نیمه دوم سال آینده به مرحله تولید می رسد.

بهره برداری زودهنگام از فاز 12 پارس جنوبی
          این مقام مسئول از بهره برداری زودهنگام از بزرگ ترین فاز تولید گاز کشور در ابتدای نیمه دوم سال آینده خبر داد و افزود: پالایشگاه شیرین سازی و چاه های تولیدی فاز 12 پارس جنوبی مهرماه سال آینده به صورت همزمان در مدار تولید و بهره برداری قرار خواهد گرفت.
          سوری تصریح کرد: بهره برداری از فاز 12 درمجموع با رشد 59.37 درصدی در دست اجراست، ضمن آن که این فاز در بخش خطوط لوله با 91.44 درصد، بیشترین پیشرفت فیزیکی را دارد.
          به گفته وی، فاز 12 در بخش سکو بیش از 67 درصد پیشرفت فیزیکی، در بخش خشکی بیش از 47 درصد، در بخش حفاری بیش از 62 درصد و در بخش مدیریت و طراحی بیش از 84 درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
          شتاب برای اجرای 8 فاز پارس جنوبی در مدت 35 ماه
          مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس در باره روند راه اندازی فازهای باقی مانده پارس جنوبی گفت: راه اندازی فازهای 13، 14، 19، 20 و 21، 22 تا 24 در سال 89 از سوی رئیس جمهوری به پیمانکاران واگذار شد، همچنین عملیات واگذاری زمین برخی از این فازها از اول تیر 89 آغاز شد.
          سوری با بیان این که مراحل پیشرفت همه فازها یکسان نیست، افزود: برخی از فازها از جمله فازهای 13، 22 تا 24 در بخش خشکی پیشتاز و بر اساس برنامه پیش می روند و برخی دیگر در بخش دریا مطابق با برنامه هستند و شکاف زیادی میان عملکرد واقعی و پیشرفت برنامه این فازها وجود ندارد.
          وی گفت: درمجموع همه فازها با مدیریت علمی و مدیریت جهادی در حال پیشرفت هستند و راهکارهای زیادی در زمینه تامین به موقع منابع مالی و تقویت نیروی انسانی برای بهره برداری به موقع از فازها در دست اجراست.

www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
            عضو فعال
            • Apr 2011
            • 2127

1390/08/03 17:09وزير صنعت، معدن و تجارت در حاشيه بازديد از فازهاي توسعه اي پارس جنوبي؛پيمانكاران پارس جنوبي از صندوق توسعه ملي اعتبار مي گيرندوزير صنعت، معدن و تجارت از امكان ارايه تسهيلات اعتباري به پيمانكاران پارس جنوبي خبر داد و گفت: اين اعتبار از سوي صندوق توسعه ملي تامين خواهد شد.

به گزاش باشگاه خبرنگاران به نقل از شركت ملي نفت،مهدي غضنفري؛ وزير صنعت، معدن و تجارت در حاشيه بازديد از فازهاي 14, 17 و 18 پارس جنوبي كه امروز (سه شنبه 3 آبان ماه) انجام شد، از ارايه كمك هاي مالي وزارت صنعت، معدن و تجارت به توسعه پارس جنوبي خبر داد و گفت: بر اساس اصل 44 قانون اساسي، امكان ورود وزارت صنعت به بحث سرمايه گذاري در طرح هاي توسعه اي پارس جنوبي وجود ندارد، با اين وجود تلاش مي كنيم تا شرايط را براي حمايت از بخش خصوصي فراهم كنيم.
            وي تاكيد كرد: در همين راستا، امكان استفاده از منابع مالي حداقل 10 ميليارد دلاري صندوق توسعه ملي براي پيمانكاران بخش خصوصي فعال در پروژه هاي پارس جنوبي پيش بيني شده است.
            غضنفري با اشاره به ضرورت استفاده از توان بخش خصوصي در پروژه هاي پارس جنوبي، گفت: استخراج گاز و تبديل آن به محصولات پتروشيمي مي تواند زنجيره بزرگي را در صنايع پايين دستي ايجاد كند كه اين امر درآمدزايي قابل توجهي را براي كشور در پي خواهد داشت.
            وزير صنعت، معدن و تجارت، بر لزوم توجه به نرخ پايين زمان بازگشت سرمايه در پروژه هاي پارس جنوبي تاكيد كرد و گفت: به گفته كارشناسان، در صورت راه اندازي فازهاي پارس جنوبي، مجموع سرمايه گذاري هاي انجام شده در مدت يك سال قابل بازگشت خواهد بود كه از اين جهت قابل مقايسه با هيچ واحد صنعتي ديگري نيست.
            وي ادامه داد: حضور در منطقه عسلويه يك فرصت استثنايي براي بخش خصوصي به شمار مي رود؛ در عين حال نرخ كوتاه بازگشت سرمايه مي تواند قراردادهاي توسعه اي پارس جنوبي را جذاب تر كند و فرصت مطلوبي براي حضور بخش خصوصي در تشكيل كنسرسيوم هاي سرمايه گذاري، بهره برداري، استخراج، توليد و صادرات و فعاليت بيشتر در حوزه نفت و گاز فراهم كند.
            غضنفري، در ادامه بر دستاوردهاي مثبت اين سفر اشاره كرد و گفت: قصد داريم تا در طراحي مدلي براي حضور بيشتر و موثرتر بخش خصوصي در حوزه نفت و گاز با وزارت نفت همكاري كنيم.
            وي هدف از سفر به پارس جنوبي را بررسي روند پيشرفت پروژه فازهاي 14، 17 و 18 عنوان كرد و افزود: سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (ايدرو) به عنوان زير مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجري اين پروژه ها، همكاري مستمري را با وزارت نفت دارد.
            غضنفري در خصوص ميزان پيشرفت فيزيكي اين سه فاز نيز گفت: روند توسعه فازهاي 17 و 18 با شتاب مطلوبي در حال انجام است؛ اما در خصوص توسعه فاز 14 بايد تلاش بيشتري صورت گيرد./ف
            www.mahak-charity.org

نظر

• امیر2309
              عضو فعال
              • Apr 2011
              • 2127

انرژي :: اختصاص 10 ميليارد دلار از صندوق توسعه ملي به پيمانكاران پارس جنوبي
              موج: وزير صنعت، معدن و تجارت از امكان ارايه تسهيلات اعتباري به پيمانكاران پارس جنوبي خبر داد و گفت: اين اعتبار از سوي صندوق توسعه ملي تامين خواهد شد.به گزارش خبرگزاري موج به نقل از روابط عمومي شركت ملي نفت ايران، مهدي غضنفري وزير صنعت، معدن و تجارت در حاشيه بازديد از فازهاي 14, 17 و 18 پارس جنوبي كه صبح امروز انجام شد، از ارايه كمك هاي مالي وزارت صنعت، معدن و تجارت به توسعه پارس جنوبي خبر داد و گفت: بر اساس اصل 44 قانون اساسي، امكان ورود وزارت صنعت به بحث سرمايه گذاري در طرح هاي توسعه اي پارس جنوبي وجود ندارد، با اين وجود تلاش مي كنيم تا شرايط را براي حمايت از بخش خصوصي فراهم كنيم.وي افزود: در اين راستا امكان استفاده از منابع مالي حداقل 10 ميليارد دلاري صندوق توسعه ملي براي پيمانكاران بخش خصوصي فعال در پروژه هاي پارس جنوبي پيش بيني شده است.غضنفري با اشاره به ضرورت استفاده از توان بخش خصوصي در پروژه هاي پارس جنوبي، اظهار داشت: استخراج گاز و تبديل آن به محصولات پتروشيمي مي تواند زنجيره بزرگي را در صنايع پايين دستي ايجاد كند كه اين امر درآمدزايي قابل توجهي را براي كشور در پي خواهد داشت.وزير صنعت، معدن و تجارت، بر لزوم توجه به نرخ پايين زمان بازگشت سرمايه در پروژه هاي پارس جنوبي تاكيد كرد و گفت: به گفته كارشناسان، در صورت راه اندازي فازهاي پارس جنوبي، مجموع سرمايه گذاري هاي انجام شده در مدت يك سال قابل بازگشت خواهد بود كه از اين جهت قابل مقايسه با هيچ واحد صنعتي ديگري نيست.وي ادامه داد: حضور در منطقه عسلويه يك فرصت استثنايي براي بخش خصوصي به شمار مي رود، در عين حال نرخ كوتاه بازگشت سرمايه مي تواند قراردادهاي توسعه اي پارس جنوبي را جذاب تر كند و فرصت مطلوبي براي حضور بخش خصوصي در تشكيل كنسرسيوم هاي سرمايه گذاري، بهره برداري، استخراج، توليد و صادرات و فعاليت بيشتر در حوزه نفت و گاز فراهم كند. همكاري دو وزارتخانه براي حضور بيشتر بخش خصوصي غضنفري، در ادامه بر دستاوردهاي مثبت اين سفر اشاره كرد و گفت: قصد داريم تا در طراحي مدلي براي حضور بيشتر و موثرتر بخش خصوصي در حوزه نفت و گاز با وزارت نفت همكاري كنيم.وي هدف از سفر به پارس جنوبي را بررسي روند پيشرفت پروژه فازهاي 14، 17 و 18 عنوان كرد و افزود: سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (ايدرو) به عنوان زير مجموعه وزارت صنعت، معدن و تجارت و مجري اين پروژه ها، همكاري مستمري را با وزارت نفت دارد.غضنفري در خصوص ميزان پيشرفت فيزيكي اين سه فاز گفت: روند توسعه فازهاي 17 و 18 با شتاب مطلوبي در حال انجام است، اما در خصوص توسعه فاز 14 بايد تلاش بيشتري صورت گيرد. گيرد. </p>
              www.mahak-charity.org

نظر

• farhad.fathi
                کاربر فعال
                • Dec 2010
                • 278

برادران وخواهران محترم من یه موج شماری از صدرا انجام دادم فقط منتتظر فردام

اماده .........
                yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• امیر2309
                  عضو فعال
                  • Apr 2011
                  • 2127

تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۰, ساعت ۱۳:۲۷
                  اعطای امتیاز مجدد میلیاردی، به قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه پاسداران
                  جــــرس: در ادامۀ اعطای امتیازات و انعقاد قراردادهای کلان و پول ساز نفتی و گازی با قرارگاه خاتم الانبیاء، وابسته به سپاه پاسداران از سوی دولت، به زودی قرارداد ساخت بزرگترین کارخانه ان.جی.ال ایران به ارزش تقریبی نیم میلیارد دلار به صورت ترک تشریفات مناقصه، مجددا به این قرارگاه واگذار می شود.

به گزارش مهر، قرار است ساخت کارخانه ان.اج.ال ۲۳۰۰ منطقه نفتی مارون به ارزش تقریبی نیم میلیارد دلار شامل یکهزار و ۸۷۷ میلیارد ریال و ۱۹۴ میلیون یورو به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا واگذار شود.

در صورت واگذاری این قرارداد گازی، سومین قرارداد صنعت نفت بوده که در دوران مدیریت رستم قاسمی در وزارت نفت به این مجموعه واگذار شده است.

شهریور ماه سالجاری هم قرارداد ساخت خط لوله اتان و اتیلن مرکز به ارزش تقریبی ۵۰۰ میلیون دلار توسط شرکت ملی صنایع پتروشیمی به قرارگاه سازندگی خاتام الانبیا واگذار شده بود.

در دومین قرارداد از زمان تصدی پست وزارت نفت توسط پاسدار قامسی، غلامرضا غریبی مدیر عامل سابق پایانه های نفتی ایران نیز، اخیرا در جمع خبرنگاران از واگذاری قرارداد مطالعاتی ساخت مخازن زیر زمینی نفت خام به قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا خبر داده بود.

منابع خبری، هدف از ساخت کارخانه ان.جی.ال منطقه نفتی مارون جمع آوری گازهای تولیدی از مخزن خامی میدان نفتی مارون، همچنینن گازهای همراه نفت واحدهای بهره برداری شماره ۳ و ۵ این میدان نفتی به عنوان منبع اصلی خوراک کارخانه در نظر گرفته شده است.

تولیدات کارخانه گاز و گاز مایع ۲۳۰۰ مارون شامل ۲۸ هزار بشکه در روز مایعات سنگین تر از اتان و حدود ۲۰۷ میلیون فوت مکعب گاز سبک اعلام شده است.

گفتنی است، تابستان امسال و در جریان مراسم تودیع و معارفه فرمانده جدید قرارگاه خاتم الانبیاء، پاسدار رستم قاسمی فرمانده سابق این قرارگاه و وزیر جدید نفت گفته بود که "قرارگاه خاتم الانبیاء باید جایگزین شرکت های بزرگ خارجی شود."

قاسمی گفت که قرارگاه خاتم الانبیاء "بزرگترین مجموعه پیمانکاری در کشور به شمار می آید و باید آن را قوت بخشید."
                  www.mahak-charity.org

نظر

• s_hashem54
                    عضو فعال
                    • Jul 2025
                    • 322

تو رو به خدا یکی منو دلداری بده ، امروز پول لازم بودم تنهایی سهمی که میتونستم بفروشم صدرا بود ، یکم از صدرا هامو گذاشتم او بالاها به اطمینان به رنج کشیدن ، تا آخر وقت نرفت 2 دقیقه به پایان بازار به کارگزار گفتم سر خط خرید رو 2020 بده بره ، تا فروختم تا 2070 رنج کشید .
                    نوش جون خریدارش ولی موندم این یک ، یک و نیم میلیون رنج آخر وقت اونم تو دو دقیقه خیلی هیجان انگیز بود .

با اوصاف بالا یک پیشنهاد برا صدرا دارا دارم . ببینید تا من فروختم قیمت 5 تومن کشید بالا ، حالا اگه میخواین سود خوبی تو صدرا ببرید . بیاین جمع شید یه پور سانت توپول به من بدید تا بقیه صدرا هامو هم رد کنم . :d
                    ;آنکس که بخواهد کاری انجام دهد راهش را و آنکه نخواهد انجام دهد بهانه اش را پیدا می کند !! ;)

نظر

• میسون
                      عضو عادی
                      • Jul 2011
                      • 77

اقا هاشم ناراحت نباش برای همه پیش مییاد منم داشتم میخریدم 343 تا خریدم یکی 338.1 اومد فروخت من هر وقت این مسیله برام پیش مییاد میگم:در کف و سطح ماهیگیری نکردی ولی در بازار منفی اگر حتما باید بفروشی قیمت میانه بذار به قول معروف به خط قرمز تکیه نکن

نظر

• امیر2309
                        عضو فعال
                        • Apr 2011
                        • 2127

نقل از سايت همسايه
                        معاملات امروز:

خریدارحقوقی : شرکت امید آرین به تعداد مجموعا" 4 میلیون - 2 میلیون طی معاملات و2 میلیون هم ساعات پایانی معاملات موقعی که یه رنج زداز2010 تا 2068 ریال . بقیه معاملات توسط بازار صورت گرفته است.
                        ضمنا" شرکت مذکورزیرمجموعه قرارگاه خاتم میباشد.
                        www.mahak-charity.org

نظر

• Godfathers
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 256

فوری:شركت مهداميدآرين-سهامي خاص به ترکیب سهامداران صدرا پیوست

نظر

• خراباتی
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 69

صدرا با یک شرکت حسابرسی از بدو ورود سپاه قرار داد بسته است که رییسش یک اصفهانی است

فقط برای توجیه مالی اعتصام کار میکند ولی اسمش حسایرس است و هر ساله از روی خوشخدمتی به سپاه قراردادش با صدرا تمدید میشود

این اصفهانی خدای سمبل کردن گزارشات مالی میباشد و چون بنده چند واحد حسابداری صنعتی گذرانده ام بخوبی متوجه شدم

کافیست گزارش مالی گوگل را بهش بدهید و ازش بخواهید سود مثلا 10 دلاری هر سهم را 9 سنت بسازد

و از اینجور کارها

چنان گزارشی در مجمع گوگل ارائه میدهد که همه را عزادار میکند

نمیدانم سپاه این حسابساز را از کجا آورده ولی نابغه است

مثلا ازش بخواهید سود گازلوله را در مجمع 1000 تومن بسازد و صرف سهام کند و حق تقدمش را به 700 تومن برساند

مثل آب خوردن انجام میدهد

:->

نظر

• farhad.fathi
                              کاربر فعال
                              • Dec 2010
                              • 278

در اصل توسط خراباتی پست شده است View Post
                              صدرا با یک شرکت حسابرسی از بدو ورود سپاه قرار داد بسته است که رییسش یک اصفهانی است

فقط برای توجیه مالی اعتصام کار میکند ولی اسمش حسایرس است و هر ساله از روی خوشخدمتی به سپاه قراردادش با صدرا تمدید میشود

این اصفهانی خدای سمبل کردن گزارشات مالی میباشد و چون بنده چند واحد حسابداری صنعتی گذرانده ام بخوبی متوجه شدم

کافیست گزارش مالی گوگل را بهش بدهید و ازش بخواهید سود مثلا 10 دلاری هر سهم را 9 سنت بسازد

و از اینجور کارها

چنان گزارشی در مجمع گوگل ارائه میدهد که همه را عزادار میکند

نمیدانم سپاه این حسابساز را از کجا آورده ولی نابغه است

مثلا ازش بخواهید سود گازلوله را در مجمع 1000 تومن بسازد و صرف سهام کند و حق تقدمش را به 700 تومن برساند

مثل آب خوردن انجام میدهد

:->
                              ایول به این همشهری ...........................:d
                              yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• خراباتی
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 69

جای تاسف است که بعضی ها هنوز در دوران قبیله ای سیر میکنند

در صورتیکه غافلند که شعور اجتماعی بحدی رشد نموده که انسانها دوران شهر پرستی و میهن پرستی و حتی قاره پرستی را پشت سر نهاده

و آمالشان جهان وطنی میباشد

که بنیانگزارش شاعر ایرانیست که شعرش هم اکنون سر در سازمان ملل میباشد

بنی آدم اعضای یکدیگرند
                                که در آفرینش ز یک گوهرند

نظر

در حال کار...
                                X