صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • امپراتور7
    کاربر فعال
    • Mar 2011
    • 1043

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
    صدرا
    ------------------
    چرا گزارش سهم رو وقتی رو 270-260 بود نفرستادن؟
    چرا گزارش رو وقتی سهم رو -250-260- بود نفرستادن؟
    چرا گزارش رو وقتی سهم رو 240-230 بود نفرستادن؟
    چرا گزارش رو وقتی رو 230-220 -215 بود نفرستادن؟ و روی 214 فرستاندن؟ در بازی خوانی این سهم من منتظر بودم حجم بالایی در صف فروش گذاشته بشه و گفتم صدرا تا حجم بالایی جم نشه بالا نمیره؟
    حالا این حجم مورد نظر 32 میلیون سهم یه جا جمع شده و حقوقی به زودی وارد میشه و نوسانشو میگیره و میره؟ اینا میدونستن سهم روی 200 حمایت داره و بی دلیل سهم رو اوردن پایین تا یه حجم درست حسابی دوباره جمع کنن.این بازی ها از قبل شروع شده بود (-: اینا به حجم 10 میلیون هم قانع نیستن اینا حجم بالاتر از اینو دوست دارن جمع کنن-
    --------------------------------------------------------
    شایدمن توهم میزنم در این ساعت و بی خودی مشکوکم (-:
    خداییش این چه استدلالیه من خودم صدرا دارم نوشتی چرا وقتی 270 بود نفرستادن؟؟؟؟ چون موقع گزارش 6 ماهه نبود چرا همه چی رو دوست داریم سخت کنیم؟ جوری نوشتی انگار تنظیم کردن عد رو 214 بفرستن . سهم هر موقع حقوقی بخواد جمع میشه میتونه فردا هم حجم برداره تا حمایت تکنیکال بشکنه همه بذارن فروش حجم بالاتر بشه اما میشه بگی حقوقی این حجم رو میخواد چی کار کنه؟ خرید کردن هم اصولی داره حتی برای حقوقی ها1
    به جان خودت بیفت!
    خودت خودت را بساز!
    وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• farhad.fathi
      کاربر فعال
      • Dec 2010
      • 278

سلام دوستان این چارت تعدیل شده صدرا با دوتا چنگال معمولی و 50 درصد هست دوستان چارتیست احتیاج به توضیح ندارند
      yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• amir3236
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 266

195 تک سهم میشم .

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Jul 2025
          • 1422

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
          مدیر عامل صدرا=
          استمهال بدهی صدرا به سر انجام نرسید.
          همچنان از سهم حمایت خواهیم کرد!!
          تورو خدا یکی اینو از برق بکشه از سهم حمایت نکنه

نظر

• امپراتور7
            کاربر فعال
            • Mar 2011
            • 1043

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
            تورو خدا یکی اینو از برق بکشه از سهم حمایت نکنه
            اعتصام جان اميدوار بود آدمى به خير کسان مرا به خير تو اميد نيست ، شر مرسان
            به جان خودت بیفت!
            خودت خودت را بساز!
            وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• meysam_sh_2020
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 20673

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
              خداییش این چه استدلالیه من خودم صدرا دارم نوشتی چرا وقتی 270 بود نفرستادن؟؟؟؟ چون موقع گزارش 6 ماهه نبود چرا همه چی رو دوست داریم سخت کنیم؟ جوری نوشتی انگار تنظیم کردن عد رو 214 بفرستن . سهم هر موقع حقوقی بخواد جمع میشه میتونه فردا هم حجم برداره تا حمایت تکنیکال بشکنه همه بذارن فروش حجم بالاتر بشه اما میشه بگی حقوقی این حجم رو میخواد چی کار کنه؟ خرید کردن هم اصولی داره حتی برای حقوقی ها1
              سلام چطوری؟ کم پیدایی؟
              من بازی سهم رو گفتم دیگه حالا شما هر چی برداشت میکنی برداشت کن
              ///

نظر

• esi_mohammadi
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 1105

سهمی که گذر بازار ( کراس میانگین ها) در اوون داره اتفاق می افته خریدن نداره
                (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• سيد ياسر شريعت
                  عضو فعال
                  • Jun 2011
                  • 4944

قیمت کلوز سهم یکم بالا بیاد طی 1 ساعت آینده اجتمالا آخر وقت شاهد صف خرید برای سهم خواهیم بود.
                  إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• يگانه
                    کاربر فعال
                    • Mar 2011
                    • 616

بهتره رو همين خط حمايت و صفر تابلو معامله بشه تا هيجان الكي به سهم وارد نشه

هر كي هست خوب داره نوسان گيري ميكنه و سهم رو مديريت ميكنه از 140 تا 180 و از 280 تا 200

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

از صبح نبودم ولی دوستان بهم خبر دادند صف صدرا جمع شد.تبریک به همه دوستان

همونطور که دیشب گفتم(صفحه قبل) اگه از محدوده 200 برگرده تا 220-225 حداقل بالا میاد.
                      در اصل توسط pani پست شده است View Post
                      اگه بالفرض سهم فردا به حمایتهای محدوده 200 تومان واکنش نشون بده و صف فروش جمع بشه ! با نگاهی بدبینانه حداقل تا 220-225 بالا میاد و سپس ادامه ریزش ... وگرنه تا 185 با همین صف پایین میاد

با این وضعیتی که واسه سهم بوجود اوردن مهم اینه که اولین حمایت و برگشت سهم تو چه قیمتی رقم خواهد خورد.
                      اگه بخواهیم خیلی محتاطانه عمل کنیم. اولین مقاومت جدی محدوده 216-217 است در ورود مجدد سهم به کانال تحلیل شنبه و پایان قطعی اصلاح سهم خروج از کانال و عبور از 237.
                      شخصا اگه اولین مقاومت رو رد نکنه از سهم خارج میشم.

دوستانی که نمودارها و تحلیلهای چند صفحه قبل رو مرور کردند به یاد دارند اکثر دوستان یک کانال نزولی کشیده بودند که صدرا تو اون کانال در حال نزول بود , لازم به ذکر است که صدرا کف کانال را شکست و یه ریتریس هم سه شنبه به کف کانال کرد.

با این اوصاف صدرا در حال رسیدن به کف کانال مجاور در قیمت 200-203 (با توجه به شیب نزول سهم) میباشد.

از برایند این تحلیل با تحلیلی که دو تا کامنت بالاتر گذاشتم شخصا به این نتیجه رسیدم افت فعلی سهم زیر 200 امکان خیلی کمی داره.(مگر اینکه با برخورد به این محدوده حمایتی یک برگشت به 220 داشته باشه و در عبور از این قیمت ناتوان عمل کند)

.......این تحلیل یک نتیجه گیری شخصی است و توصیه به خرید و فروش نمیباشد........

[/URL][/IMG]

نظر

• farhad.fathi
                        کاربر فعال
                        • Dec 2010
                        • 278

همونطور که دیشب گفتم(صفحه قبل) اگه از محدوده 200 برگرده تا 220-225 حداقل بالا میاد.

اگه بخواهیم خیلی محتاطانه عمل کنیم. اولین مقاومت جدی محدوده 216-217 است در ورود مجدد سهم به کانال تحلیل شنبه و پایان قطعی اصلاح سهم خروج از کانال و عبور از 237.
                        پانی جان با ۲۱۰ مشکل داره این نوسانات تو نزول طبیعیه
                        yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                          180 و سپس 130
                          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• esi_mohammadi
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 1105

واگرایی مخفی منفی روی مقاومت اگر در اسیلاتور ها دیدی خارج شو

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                              موافقم اولین مقاومت 209-211 و بعدی 217-220

ولی سهم موج 2 هست و تصور نمیکنم این نزول z باشه و کف قبلی(145) رو بزنه.حداکثر اصلاح بدبینانه 185 تومان تا فیبوی 78.6

[IMG][/IMG]
                              آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/25, 17:01.

نظر

• خراباتی
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 69

جدیدی نتوانست روند نزولی قیمت صدرا را رقم زند که اعتصام آمد

در نمایشگاه غرفه کوچکی زد و دو خواهر بسیجی را قرار داد که بگوید مردم وقتتان را تلف صدرا نکنید

من از یکی از خواهران پرسیدم چرا غرفه باین کوچکی گرفتید گفت نمیدانم گفتم نظرتان در مورد رشد قیمتی چیست گفت نمیدانم
                                گفتم بفروشیم یا بخریم گفت نمیدانم

گفتم اعتصام حالش خوبه گفت نمیدانم

گفتم میشه بجای یک خودکار تبلیغاتی 2 تا بردارم گفت نه

بعدش خداحافظی کرم و به پرسش و پاسخم فکر کردم که تحلیلی حاصل شود که شد

نظر

در حال کار...
                                X