در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
-
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postخداییش این چه استدلالیه من خودم صدرا دارم نوشتی چرا وقتی 270 بود نفرستادن؟؟؟؟ چون موقع گزارش 6 ماهه نبود چرا همه چی رو دوست داریم سخت کنیم؟ جوری نوشتی انگار تنظیم کردن عد رو 214 بفرستن . سهم هر موقع حقوقی بخواد جمع میشه میتونه فردا هم حجم برداره تا حمایت تکنیکال بشکنه همه بذارن فروش حجم بالاتر بشه اما میشه بگی حقوقی این حجم رو میخواد چی کار کنه؟ خرید کردن هم اصولی داره حتی برای حقوقی ها1
من بازی سهم رو گفتم دیگه حالا شما هر چی برداشت میکنی برداشت کن///
نظر
-
سهمی که گذر بازار ( کراس میانگین ها) در اوون داره اتفاق می افته خریدن نداره(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
قیمت کلوز سهم یکم بالا بیاد طی 1 ساعت آینده اجتمالا آخر وقت شاهد صف خرید برای سهم خواهیم بود.إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
از صبح نبودم ولی دوستان بهم خبر دادند صف صدرا جمع شد.تبریک به همه دوستان
همونطور که دیشب گفتم(صفحه قبل) اگه از محدوده 200 برگرده تا 220-225 حداقل بالا میاد.در اصل توسط pani پست شده است View Postاگه بالفرض سهم فردا به حمایتهای محدوده 200 تومان واکنش نشون بده و صف فروش جمع بشه ! با نگاهی بدبینانه حداقل تا 220-225 بالا میاد و سپس ادامه ریزش ... وگرنه تا 185 با همین صف پایین میاد
با این وضعیتی که واسه سهم بوجود اوردن مهم اینه که اولین حمایت و برگشت سهم تو چه قیمتی رقم خواهد خورد.
شخصا اگه اولین مقاومت رو رد نکنه از سهم خارج میشم.
در اصل توسط pani پست شده است View Postدوستانی که نمودارها و تحلیلهای چند صفحه قبل رو مرور کردند به یاد دارند اکثر دوستان یک کانال نزولی کشیده بودند که صدرا تو اون کانال در حال نزول بود , لازم به ذکر است که صدرا کف کانال را شکست و یه ریتریس هم سه شنبه به کف کانال کرد.
با این اوصاف صدرا در حال رسیدن به کف کانال مجاور در قیمت 200-203 (با توجه به شیب نزول سهم) میباشد.
از برایند این تحلیل با تحلیلی که دو تا کامنت بالاتر گذاشتم شخصا به این نتیجه رسیدم افت فعلی سهم زیر 200 امکان خیلی کمی داره.(مگر اینکه با برخورد به این محدوده حمایتی یک برگشت به 220 داشته باشه و در عبور از این قیمت ناتوان عمل کند)
.......این تحلیل یک نتیجه گیری شخصی است و توصیه به خرید و فروش نمیباشد........
[/URL][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postاز صبح نبودم ولی دوستان بهم خبر دادند صف صدرا جمع شد.تبریک به همه دوستان
همونطور که دیشب گفتم(صفحه قبل) اگه از محدوده 200 برگرده تا 220-225 حداقل بالا میاد.
اگه بخواهیم خیلی محتاطانه عمل کنیم. اولین مقاومت جدی محدوده 216-217 است در ورود مجدد سهم به کانال تحلیل شنبه و پایان قطعی اصلاح سهم خروج از کانال و عبور از 237.
شخصا اگه اولین مقاومت رو رد نکنه از سهم خارج میشم.yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postپانی جان با ۲۱۰ مشکل داره این نوسانات تو نزول طبیعیه(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postاز صبح نبودم ولی دوستان بهم خبر دادند صف صدرا جمع شد.تبریک به همه دوستان
همونطور که دیشب گفتم(صفحه قبل) اگه از محدوده 200 برگرده تا 220-225 حداقل بالا میاد.
اگه بخواهیم خیلی محتاطانه عمل کنیم. اولین مقاومت جدی محدوده 216-217 است در ورود مجدد سهم به کانال تحلیل شنبه و پایان قطعی اصلاح سهم خروج از کانال و عبور از 237.
شخصا اگه اولین مقاومت رو رد نکنه از سهم خارج میشم.(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
نظر
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postپانی جان با ۲۱۰ مشکل داره این نوسانات تو نزول طبیعیه
ولی سهم موج 2 هست و تصور نمیکنم این نزول z باشه و کف قبلی(145) رو بزنه.حداکثر اصلاح بدبینانه 185 تومان تا فیبوی 78.6
[IMG][/IMG]
آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/25, 17:01.
نظر
-
جدیدی نتوانست روند نزولی قیمت صدرا را رقم زند که اعتصام آمد
در نمایشگاه غرفه کوچکی زد و دو خواهر بسیجی را قرار داد که بگوید مردم وقتتان را تلف صدرا نکنید
من از یکی از خواهران پرسیدم چرا غرفه باین کوچکی گرفتید گفت نمیدانم گفتم نظرتان در مورد رشد قیمتی چیست گفت نمیدانم
گفتم بفروشیم یا بخریم گفت نمیدانم
گفتم اعتصام حالش خوبه گفت نمیدانم
گفتم میشه بجای یک خودکار تبلیغاتی 2 تا بردارم گفت نه
بعدش خداحافظی کرم و به پرسش و پاسخم فکر کردم که تحلیلی حاصل شود که شد
نظر
نظر