صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • *سامان*
    عضو فعال
    • اردیبهشت ۱۳۹۰
    • ۴۶۹۱

در اصل توسط علی۵۲ پست شده است
    امروز من باشرکت در مورد ارسال گزارش ۹ ماهه تماس گرفتم انقدر پاس کاریم کردن که بیخیال شدم

كلي خنديدم
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • اردیبهشت ۱۳۹۰
      • ۹۶۰۳

صدرا تا حالا دو بار به ۱۴۵ واکنش نشون داده
      باید دید این بار چی میشه ؟
      به برگشت سهم در معاملات فردا خیلی امیدوارم
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• behnam
        عضو فعال
        • اردیبهشت ۱۳۹۰
        • ۹۶۰۳

یک خبر خوش برای دوستان صدرایی
        کارهای انتقال مالکیت جزیره صدرا به شرکت نهایی شده و این خبر قبل از پایان هفته اعلام خواهد شد
        با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
        (کوروش بزرگ)

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • اردیبهشت ۱۳۹۰
          • ۴۶۹۱

در اصل توسط behnam پست شده است مشاهده پست
          یک خبر خوش برای دوستان صدرایی
          کارهای انتقال مالکیت جزیره صدرا به شرکت نهایی شده و این خبر قبل از پایان هفته اعلام خواهد شد
          با آرزوی موفقیت برای همه دوستان
          منبع خبر؟
          مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• behnam
            عضو فعال
            • اردیبهشت ۱۳۹۰
            • ۹۶۰۳

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است مشاهده پست
            منبع خبر؟
            دوست من چقدر عجولی،یکی دو روز صبر کن
            من عادت ندارم خبر دروغ بنویسم
            فقط همین قدر بگم که قضیه ۱۰۰% حله
            (کوروش بزرگ)

نظر

• Hamid-safapour
              عضو عادی
              • تیر ۱۳۹۰
              • ۲۴۳

در اصل توسط amirshafa پست شده است
              سهامداراي محترم صدرا ساعت ۱۳.۳۰ روز شنبه ۹۰/۱۱/۲۹ جلوي در شركت به آدرس زير

آدرس شركت: شهرک غرب -خ دادمان - خ شفق- جنب خ افتاب[/b]

لطفا اعلام نظر فرماييد ممنون
              برید اعتراض کنید ضررتون جبران جای امیدواری الکی ددپادن به خودتون
              این برنامه توسط همه ی سهامدارای صدرا داره هماهنگ میشه تو بورکس

نظر

• علامه
                عضو فعال
                • اسفند ۱۳۸۹
                • ۴۲۹

در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است مشاهده پست
                برید اعتراض کنید ضررتون جبران جای امیدواری الکی ددپادن به خودتون
                این برنامه توسط همه ی سهامدارای صدرا داره هماهنگ میشه تو بورکس
                هنوز روز و ساعت مشخص نشده لطفا نقل قول نکنید بزارید هماهنگ که شد خودشون اطلاع رسانی میکنن

نظر

• ناظم
                  عضو فعال
                  • اردیبهشت ۱۳۹۰
                  • ۵۰۸

به آن قرآنی که بر حضرت محمد نازل شد و به دستهای بریده حضرت عباس قسم می خورم روز مجمع بلوایی به پا کنم که توی تمام سایت ها بنویسند مجمع می آیم فقط برای کتک زدن اعتصام

نظر

• rezaafshari110
                    عضو فعال
                    • مهر ۱۳۹۰
                    • ۳۴۷

در اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پست
                    به آن قرآنی که بر حضرت محمد نازل شد و به دستهای بریده حضرت عباس قسم می خورم روز مجمع بلوایی به پا کنم که توی تمام سایت ها بنویسند مجمع می آیم فقط برای کتک زدن اعتصام
                    سلام
                    یک وقت فکر نکنی میخوام سیخت بزنم که این کار رو بکنی ولی این قسم هایی که خوردی خیلی سنگینه.
                    دوست من برادرانه عرض میکنم از این به بعد از این قسم ها دیگه نخور شاید وقتی که ناراحت یا خوشحال باشی قسمی رو بخوری که بعدا نتونی انجام بدی و باید کفاره بدی.
                    همه خدا رو به اون دستهای نازنین قسم می دهند برای شفاعت درست نیست برای آبرو بردن کسی این قسم رو بخریم.
                    انشاالله خدا هم ما رو همه اونهایی که حضرتعالی مد نظرتون هست رو به راه راست هدایت کنه.
                    حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                    همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• امیر2309
                      عضو فعال
                      • فروردین ۱۳۹۰
                      • ۲۱۲۷

در اصل توسط ناظم پست شده است مشاهده پست
                      اگه كتك زدني باشه بهتر قلي پور و بزني :d
                      صدر رحمت به صدرا سهامداران بيمه دانا چه بگن با اون مدير عاملش اونجا مقصر اصلي آقاي خصوصي سازي و حاج آقا مدير عامل انداختن و در رفتن خداوندا اگه قابل هدايت هستن كه من مطمن هستم كه نيستن هدايتشون كن و اگه نيستن من بشخصه از شما (خداوند عزيز) گرفتاري و بدبختي يا هر چي صلاح مي دوني در هر دو دنيا را خواستارم . آمين يا رب العالمين
                      من هم خبر بهنام عزيز و شنيدم حالا فردا معلوم مي شه اگه صف خريد شد بنظر درست بوده
                      www.mahak-charity.org

نظر

• baradaran
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۸۹
                        • ۵۴۵

خوب تو این وضعیت شاید سهامدارن صدرا دیگه حوصله تحلیل رو نداشته باشند ولی بد ندیدم یه نگاهی کلی به نمودار سهم داشته باشم .
                        فردا قیمت به مهمترین حمایت تاریخی دو ساله خواهد رسید که بسیار مهم و تعیین کننده است محدوده حمایتی ۱۴۵تا ۱۴۸ که در دو سال گذشته فقط دو مرتبه قیمت به این محدوده رسیده یکی در دیماه ۸۸ که قیمت بعد با یک صعود هیجانی تا ۴۲۵ رشد داشته و نوبت بعد هم ۲۰ تیرماه امسال که بعد از مجمع مجددا یه صعود هیجانی تا ۲۸۰ داشته .
                        حالا باید دید این مرتبه هم سهم چنین واکنشی به این محدوده نشون میده یا این حمایت مهم شکسته خواهد شد .
                        جالبه که هنوز rsi در نقطه ۳۴ قرار داره و وارد منطقه هیجان فروش نشده و البته هیچ سیگنال خاصی هم بروز نداده فقط میشه از خط ۳۰ بعنوان یه حمایت ذکر کرد .
                        نکته دیگه که میشه اشاره کرد اینه که قیمت از کف باند بولینگر خارج شده و معمولا این اتفاق اگه همراه با صف سنگین فروش باشه ادامه دار خواهد بود ولی زمانی که روند خیلی هیجانی نیست این وضعیت پایدار نخواهد بود و قیمت باید به داخل باند بازگشت داشته باشه که به ناچار باید از شیب منفی کم بشه و به عبارت دیگه نباید سهم در منفی کامل معامله بشه .
                        در مجموع میشه انتظار داشت فردا قیمت در همین منطقه حمایت مناسبی داشته باشه به خصوص اگه این حمایت همراه با افزایش قابل توجه حجم معاملات صورت بگیره سیگنال خیلی خوبی خواهد بود
                        آخرین ویرایش توسط baradaran؛ ۱۳۹۰/۱۱/۲۵، ۲۲:۰۹.
                        دو اصل مهم در زندگی : ۱_جسارت در بیان عقیده ۲_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• کیوان
                          ستاره دار (۱)
                          • خرداد ۱۳۹۰
                          • ۵۳۲۱

در اصل توسط baradaran پست شده است مشاهده پست
                          خوب تو این وضعیت شاید سهامدارن صدرا دیگه حوصله تحلیل رو نداشته باشند ولی بد ندیدم یه نگاهی کلی به نمودار سهم داشته باشم .
                          فردا قیمت به مهمترین حمایت تاریخی دو ساله خواهد رسید که بسیار مهم و تعیین کننده است محدوده حمایتی ۲۴۵ تا ۲۴۸ که در دو سال گذشته فقط دو مرتبه قیمت به این محدوده رسیده یکی در دیماه ۸۸ که قیمت بعد با یک صعود هیجانی تا ۴۲۵ رشد داشته و نوبت بعد هم ۲۰ تیرماه امسال که بعد از مجمع مجددا یه صعود هیجانی تا ۲۸۰ داشته .
                          حالا باید دید این مرتبه هم سهم چنین واکنشی به این محدوده نشون میده یا این حمایت مهم شکسته خواهد شد .
                          جالبه که هنوز rsi در نقطه ۳۴ قرار داره و وارد منطقه هیجان فروش نشده و البته هیچ سیگنال خاصی هم بروز نداده فقط میشه از خط ۳۰ بعنوان یه حمایت ذکر کرد .
                          نکته دیگه که میشه اشاره کرد اینه که قیمت از کف باند بولینگر خارج شده و معمولا این اتفاق اگه همراه با صف سنگین فروش باشه ادامه دار خواهد بود ولی زمانی که روند خیلی هیجانی نیست این وضعیت پایدار نخواهد بود و قیمت باید به داخل باند بازگشت داشته باشه که به ناچار باید از شیب منفی کم بشه و به عبارت دیگه نباید سهم در منفی کامل معامله بشه .
                          در مجموع میشه انتظار داشت فردا قیمت در همین منطقه حمایت مناسبی داشته باشه به خصوص اگه این حمایت همراه با افزایش قابل توجه حجم معاملات صورت بگیره سیگنال خیلی خوبی خواهد بود
                          فکر کنم منظورتون ۱۴۵ بود ! ;)
                          من یک فکر دیگه هم میکنم! اینکه لزوما سهم نسبت یه حمایت فوق واکنش صعودی یا شکست فوری نشون نده و تا مدتی شاهد درجا زدن سهم در این محدوده باشیم...
                          آخرین ویرایش توسط کیوان؛ ۱۳۹۰/۱۱/۲۵، ۲۲:۰۱.
                          ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• baradaran
                            عضو فعال
                            • بهمن ۱۳۸۹
                            • ۵۴۵

در اصل توسط keyvan پست شده است مشاهده پست
                            فکر کنم منظورتون ۱۴۵ بود ! ;)
                            من یک فکر دیگه هم میکنم! اینکه لزوما سهم نسبت یه حمایت فوق واکنش صعودی یا شکست فوری نشون نده و تا مدتی شاهد درجا زدن سهم در این محدوده باشیم...
                            جناب کیوان ممنون از تذکرتون اصلاحش کردم ظاهرا هنوز در ناخداگاه ذهن قیمتهای قبلی قرار داره .:)
                            در مورد نظر شما کاملا ممکنه این وضعیت پیش بیاد البته به نظرم تو این روزها برای بررسی قیمت سهامها بیشتر از اینکه خواسته باشیم تحلیل سهم مورد نظر رو انجام بدیم بهتره تحلیل وضعیت سیاسی و روابط خارجی و از همچنین تحلیل صحبتهاو از این قبیل مسائل رو صورت بدیم .
                            دو اصل مهم در زندگی : ۱_جسارت در بیان عقیده ۲_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• mahdiborse
                              عضو جدید
                              • آذر ۱۳۸۹
                              • ۱۶

فکر کنم از فردا انشاء +;)

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • اردیبهشت ۱۳۹۰
                                • ۹۶۰۳

صدرا الآن داره بالاتر از ۴%مثبت شنبه معامله میشه
                                دیگه میشه گفت سهم برگشته
                                معاملات هفته آینده جالب خواهد بود ;)
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...