صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • Zambrotta
    عضو عادی
    • آذر ۱۳۸۹
    • ۱۱۱

جناب آقاي اعتصام درگزارش۶ماهه هم دروغ گفت
    به من توشرکت صدراگفتند عدم تحويل يکي از کالاهاي سنگين پروژه هاباعث تعديل منفي تو۶ماهه شد نه ترخيص کالا x-(

نظر

• Zambrotta
      عضو عادی
      • آذر ۱۳۸۹
      • ۱۱۱

بایداول این پست رومیزدم ولی فراموش کردم
      چون حوصله نوشتن توی ۲سایت روندارم بیشترتوبورکس مینوشتم
      اونجاهم که تاپیک صدراروتعطیل کردن معلوم نیست واسه چی
      اماهفته پیش چهارشنبه که شرکت رفتم گفتند۹ماهه۱۰تومان زیان ساخته

نظر

• baradaran
        عضو فعال
        • بهمن ۱۳۸۹
        • ۵۴۵

با سلام و عرض ادب
        اولا خدمت دوستان جدیدی که یکی دو روزه در این تاپیک فعال شدند خیر مقدم عرض میکنم ولی همانطوری که جناب ساده هم فرمودند اگه به سوابق این تاپیک نگاه کنید اکثر مطالب بر اساس تحلیل مطرح شده است و بعضی مواقع ممکن بود چند روز هیچ مطلبی در مورد صدرا کسی مطرح نکنه ولی وقتی جدید بود همه میدونستند که حتما باید یه موضوع خواندی باشه دقیقا برعکس چند فروم دیگه که تاپیک صدرا در یک روز ممکنه چند صفحه جلو بره ولی کل مطالب رو که میخونی یه تحلیل دیده نمیشه و مطالب شامل گوشه کنایه زدن و بحث و جدلهای بیهوده کاربران و مثلا اینکه تو یکسال پیش این رو گفتی و اشتباه بود و یا برخی مطالب از قبیل اینکه من خبر موثق دارم که قراره این گزارش بیاد و چه اعلام بشه درحالی که همه میدونیم صدرا اکثرا گزارشهاش بر خلاف پیش بینی بوده ویا مطالب سراسر توهین به مدیران صدرا و و ناله و نفرین و یا اینکه من تا این موقع شب از غصه صدرا بیدارم و یا ..........
        کاربران این سایت اگه این گونه مباحث رو دوست داشتند که عضو همان سایتها میشدند بنابراین خواهش میکنم از درج مطالب بدون منبع از قیبل اینکه رفتم شرکت و گفتند ۹ تومان زیان داره خودداری کنید من نمیدونم شما چه هدفی دارین که درچند سایت دیگه هم همین مورد رو ذکر کردین ولی واقعا فکر میکنید صدرا به این راحتی اجازه میده خبراش به بیرون درز کنه ؟
        از صراحت بیانم عذرخواهی میکنم و امیدوارم از مطالب مفید و غیر احساسی و مستدل و تحلیلی شما استفاده لازم رو ببریم .
        دو اصل مهم در زندگی : ۱_جسارت در بیان عقیده ۲_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • اردیبهشت ۱۳۹۰
          • ۹۶۰۳

بنده هم از تمام دوستان خواهش میکنم طوری رفتار نکنند که اینجا هم مثل بقیه فرومها بشه
          با فحش و بد و بیراه صدرا بالا نمیره
          متاسفانه تاپیک صدرا در فرومهای دیگه شده محلی برای توهین و دعوا و تنها چیزی که اثری ازش نیست،تحلیل و بحث منطقیه
          موفق باشید
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• بوف کور
            Banned
            • مرداد ۱۴۰۵
            • ۱۴۲۲

در اصل توسط baradaran پست شده است مشاهده پست
            با سلام و عرض ادب
            اولا خدمت دوستان جدیدی که یکی دو روزه در این تاپیک فعال شدند خیر مقدم عرض میکنم ولی همانطوری که جناب ساده هم فرمودند اگه به سوابق این تاپیک نگاه کنید اکثر مطالب بر اساس تحلیل مطرح شده است و بعضی مواقع ممکن بود چند روز هیچ مطلبی در مورد صدرا کسی مطرح نکنه ولی وقتی جدید بود همه میدونستند که حتما باید یه موضوع خواندی باشه دقیقا برعکس چند فروم دیگه که تاپیک صدرا در یک روز ممکنه چند صفحه جلو بره ولی کل مطالب رو که میخونی یه تحلیل دیده نمیشه و مطالب شامل گوشه کنایه زدن و بحث و جدلهای بیهوده کاربران و مثلا اینکه تو یکسال پیش این رو گفتی و اشتباه بود و یا برخی مطالب از قبیل اینکه من خبر موثق دارم که قراره این گزارش بیاد و چه اعلام بشه درحالی که همه میدونیم صدرا اکثرا گزارشهاش بر خلاف پیش بینی بوده ویا مطالب سراسر توهین به مدیران صدرا و و ناله و نفرین و یا اینکه من تا این موقع شب از غصه صدرا بیدارم و یا ..........
            کاربران این سایت اگه این گونه مباحث رو دوست داشتند که عضو همان سایتها میشدند بنابراین خواهش میکنم از درج مطالب بدون منبع از قیبل اینکه رفتم شرکت و گفتند ۹ تومان زیان داره خودداری کنید من نمیدونم شما چه هدفی دارین که درچند سایت دیگه هم همین مورد رو ذکر کردین ولی واقعا فکر میکنید صدرا به این راحتی اجازه میده خبراش به بیرون درز کنه ؟
            از صراحت بیانم عذرخواهی میکنم و امیدوارم از مطالب مفید و غیر احساسی و مستدل و تحلیلی شما استفاده لازم رو ببریم .
            سلام عرض کردم جناب برادران
            ۹ تومن زیان نبوده
            ۹ ماهه ده تومن زیان بوده :d

نظر

• felfel
              عضو فعال
              • آذر ۱۳۹۰
              • ۳۷۸

صدرای چند دلاری دور از ذهن نیست واقعیتی است که هنوز قبول کردن ان دشوار و غیره باوره ولی بعد از سالها بازار به ارزش این شرکت پی خواهد برد درطول سالهای ۸۸تا ۹۰ اتفاقهای بزرگی در شرکت رخ داده که هیچیک از انها رخی به سهامدار نشان نداده این واقعه در شرف انجام است چیزی که سالها انتظار ان را میکشیدیم دوستان قدر سهام خودتان را بدانید این اتفاق یک شبه رخ خواهد داد
              دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• lord arshiya
                عضو عادی
                • خرداد ۱۳۹۰
                • ۸۱

در اصل توسط felfel پست شده است مشاهده پست
                صدرای چند دلاری دور از ذهن نیست واقعیتی است که هنوز قبول کردن ان دشوار و غیره باوره ولی بعد از سالها بازار به ارزش این شرکت پی خواهد برد درطول سالهای ۸۸تا ۹۰ اتفاقهای بزرگی در شرکت رخ داده که هیچیک از انها رخی به سهامدار نشان نداده این واقعه در شرف انجام است چیزی که سالها انتظار ان را میکشیدیم دوستان قدر سهام خودتان را بدانید این اتفاق یک شبه رخ خواهد داد
                فلفل جان جمعه میگفتی یه چیزی ولی تا حالا نشنیدم که روز یک شنبه فرجی حاصل بشه، :d
                [SIZE=۲][FONT=arial][COLOR=#b۲۲۲۲۲]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                آنها گفتند: "ما می ترسیم"
                او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                آنها آمدند
                او هل داد
                آنها پرواز کردند.
                "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

• مارال صفا
                  عضو عادی
                  • آبان ۱۳۸۹
                  • ۲۹۳

دوستان سلام امید تکنیکی ها به شکلگیری دیاگونال در انتهای نزول بود البته فکر میکنم خود من بحث دیاگونال در فرومها زیاد مطرح کردم حالا بنظر شما اینکه تحلیلگران میگویند دیاگونال کنسل شده بنظر شما نمیتوان هنوز به این الگو امید داشت ببینید قیمت بسته شده سهم در نهایت حوالی ضلع مثلث بوده و میشه هم علاقه سهم به لمس این اندروز و همچنین در ضلع بالایی به عدم تثبیت روند نسبت داد
                  جان مورفی معتقده قیمت میتواند تا درصدی بالا یا پایین خط حمایت نوسان کند فکر میکنم نهایتا ۱ درصد نر دوستان چی هست

نظر

• طيب
                    عضو فعال
                    • آبان ۱۳۸۹
                    • ۳۳۰۴

باسلام

باتشكر از مارال خانم

هميشه تحليل هاي شما زيباست

واين تحليل فوق الذكر زيباتر

بازي خيلي قشنگ صدرا بعدااز ۲۰۰تومان كه ديگه قابل كنترل نخواهد بود.

واين بازي قشنگ همراه گزارشات سود۹۱و تجديد ارزيابي دارايي ها خواهد بود وبه اين نياز مبرم دارد

كه نيازش در حال تامين شدن است.

نظر

• sin
                      عضو عادی
                      • شهریور ۱۳۹۰
                      • ۲۵

ممنون از تحلیل شما

نظر

• baradaran
                        عضو فعال
                        • بهمن ۱۳۸۹
                        • ۵۴۵

در اصل توسط بوف کور پست شده است مشاهده پست
                        سلام عرض کردم جناب برادران
                        ۹ تومن زیان نبوده
                        ۹ ماهه ده تومن زیان بوده :d
                        سلام از ما زهره خانم :)
                        با تشکر از شما یاد یه لطیفه افتادم که یه بنده خدائی میگه امروز قرار دارم ولی نمیدنم ساعت ۱۰ با یک نفر قرار دارم یا ساعت یک با ۱۰ نفر ؟:))
                        دو اصل مهم در زندگی : ۱_جسارت در بیان عقیده ۲_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• مارال صفا
                          عضو عادی
                          • آبان ۱۳۸۹
                          • ۲۹۳

طیب جان امیدوارم درست باشه البته امید من بیشتر به شکلگیری واگرایی مثبت در روند هست این مهمه پتانسیل مناسبی را برای رشد مهیا خواهد کرد
                          دوستی در وبلاگم نوشته بود در زبان انتقاد صدرا تا بخواهید تکنیکالی ها را ضابع میکند اما برای هر برگشت و روند ان تکنیکی ها بالاخره ماست مالی میکنند
                          من بیشتر در صدرا میخوام ساختار موجشماری سهم را بررسی کنم بدون شناخت ساختار نمیشه هیچ سهمی را درست تحلیل کرد
                          نمونه اش حفاری شمال که من ۱ ماهه به این نتیجه رسیدم تازه شاید سهم ساختار زیک زاک فلت داره و در موج سی هست خلاصه اینکه در تکنیکال خیلی عقب هستم

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • دی ۱۳۸۹
                            • ۲۰۱۶

یکی از علتهای تکنیکی افت صدرا این بود که پس از شکست سقف کنج و خروج از الگو متاسفانه مجددا به داخل الگو برگشت کرد.

فعلا سهم به محدوده حمایت تاریخی خودش رسیده و واکنش نشان داده ولی در صورت شکست این حمایت مهم تا محدوده ۱۳۶ و حتی ۱۲۵ تومان میتونه افت کنه.

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • اردیبهشت ۱۳۹۰
                              • ۹۶۰۳

در اصل توسط مارال صفا پست شده است مشاهده پست
                              طیب جان امیدوارم درست باشه البته امید من بیشتر به شکلگیری واگرایی مثبت در روند هست این مهمه پتانسیل مناسبی را برای رشد مهیا خواهد کرد
                              دوستی در وبلاگم نوشته بود در زبان انتقاد صدرا تا بخواهید تکنیکالی ها را ضابع میکند اما برای هر برگشت و روند ان تکنیکی ها بالاخره ماست مالی میکنند
                              من بیشتر در صدرا میخوام ساختار موجشماری سهم را بررسی کنم بدون شناخت ساختار نمیشه هیچ سهمی را درست تحلیل کرد
                              نمونه اش حفاری شمال که من ۱ ماهه به این نتیجه رسیدم تازه شاید سهم ساختار زیک زاک فلت داره و در موج سی هست خلاصه اینکه در تکنیکال خیلی عقب هستم
                              با سلام خدمت مارال خانم عزیز
                              دیکته نا نوشته غلط نداره
                              خوشبختانه شما از تحلیلگرانی هستید که همیشه با شهامت و صداقت نظر خودتون رو نوشتید
                              و این به نظر من خیلی ارزشمنده
                              تحلیل صدرا واقعا سخته
                              چون یک سهم خاصه با شرایط خاص
                              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• lord arshiya
                                عضو عادی
                                • خرداد ۱۳۹۰
                                • ۸۱

در اصل توسط pani پست شده است مشاهده پست
                                یکی از علتهای تکنیکی افت صدرا این بود که پس از شکست سقف کنج و خروج از الگو متاسفانه مجددا به داخل الگو برگشت کرد.

فعلا سهم به محدوده حمایت تاریخی خودش رسیده و واکنش نشان داده ولی در صورت شکست این حمایت مهم تا محدوده ۱۳۶ و حتی ۱۲۵ تومان میتونه افت کنه.
                                از خانم پانی و خانم صفا عذر می خوام ، میشه این حمایت تاریخی رو که عنوان می کنید با ده تا اندیکاتور و اسیلاتو به من نشون بدید؟

این که صدرا در منظقه over bought هست درست ، ولی این موضوع یا یک چنگال دلیلی برای برگشت سهم به اون تارگت های افسانه ای نیست.
                                [SIZE=۲][FONT=arial][COLOR=#b۲۲۲۲۲]او گفت: "بیا لبه پرتگاه"
                                آنها آمدند
                                او هل داد
                                آنها پرواز کردند.
                                "[B]Guillaume Appolinaire[/B]"[/COLOR][/FONT][/SIZE]

نظر

در حال کار...