صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • طيب
    عضو فعال
    • Nov 2010
    • 3061

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
    باسلام:
    دوست عزیز آنهاییکه این حرفها را به شما زده اند باید خودشان پاسخ دهند نه بنده (در مورد این زمین مطلب به اینگونه است و هر کدام از زمینها شرایط خود را دارند).ضمنا بنده مطلبی را نمی گویم تا 100% از آن اطمینان نداشته باشم .در هر صورت همین خبر شروع اخبار خوش صدرا خواهد شد البته قبل از تاثیر افزایش سرمایه آذراب و سپس تحویل اولین کشتی افراماکس و اعلام سود 91 .راستی از تمامی دوستان خواهش می کنم مطالب بنده را جداگانه و بصورت یاداشت برداری جداگانه در کنار هم قرار دهند حتما به نتایج خوبی خواهند رسید . و من الله توفیق .

باسلام

اگه اجاره نامه باقید حق کسب و پیشه همراه باشه جزء دارایی ها محسوب میشه و میشه تجدید ارزیابی کرد وهیچگونه منع قانونی ندارد

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      باسلام

اگه اجاره نامه باقید حق کسب و پیشه همراه باشه جزء دارایی ها محسوب میشه و میشه تجدید ارزیابی کرد وهیچگونه منع قانونی ندارد
      با سلام خدمت جناب طیب
      در تایید فرمایش شما باید عرض کنم که حق کسب و پیشه در سر فصل داراییهای نامشهود قرار میگیره
      مثل سرقفلی ،حق اکتشاف و ...
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

باسلام

من با يكي از وكلاي پايه يك دادگستري كه صحبت ميكردم قاطعانه ميگفت دادگستري ملك قولنامه اي رو تجديد نميكنه
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
          من با يكي از وكلاي پايه يك دادگستري كه صحبت ميكردم قاطعانه ميگفت دادگستري ملك قولنامه اي رو تجديد نميكنه
          سلام ساده جان
          خارج از همه این بحثها،بنده میخوام یه چیزی رو خدمتتون عرض کنم
          تجدید ارزیابی داراییها یک فرصت استثنایی برای شرکت محسوب میشه و مطمئن باشید شرکت هرگز این فرصت طلایی رو از دست نخواهد داد
          ظاهرا این قانون به سال آینده هم تسری پیدا میکنه و شرکت با داشتن زمان میتونه مشکلات مربوط به داراییهای خودش حل کنه
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3061

باسلام

جناب ساده عزیز چه کسی دراین مورد حرفی از قولنامه زده؟!!!!!!!!!!

بنده عرض کردم حق کسب و پیشه جزء دارایی ها محسوب میشه و قابل تجدید ارزیابی دارایی هاست ومنع قانونی نداره و قابل انتقال بغیر هم هست

وتقریبا همردیف سرقفلی محسوب میشود . ودر اثر تصرف و اخذ پروانه بوجود میاید و الان اکثر فروشگاه ها و مغازه های بازار بهمین شکل و با قبض اربابی

معامله میشوند وبا همین قبض اربابی و همراه پروانه کسب از بانک ها وام میگیرند و این یه اصل قانونی است.

لطفا عرائض بنده را عینا با همین وکیلتون در جریان بگذارید البته بدون کم وکاست

سپاسگزارم

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              بله درست است .دارایی یعنی تمام حقوق متعلق به یک شرکت از جمله حق کسب و پیشه و غیره .البته که اگر اینطور نبود براحتی مالکان از دارندگان حق کسب و پیشه سلب حق می کردند و پول زیادی به جیب می زدند .در ضمن از جمله همین حقوق : حق صدرا در جزیره صدرا نیز هست که پرونده در تهران در حال پی گیری است و صدرا حاضر به پرداخت بیش از متری 700ريال نیست در حالیکه استانداری بوشهر با توصل به زور می خواهد متری 2000 تومان مطالبه کند .و من الله توفیق .

باسلام

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
              با سلام خدمت جناب طیب
              در تایید فرمایش شما باید عرض کنم که حق کسب و پیشه در سر فصل داراییهای نامشهود قرار میگیره
              مثل سرقفلی ،حق اکتشاف و ...

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

باسلام

جناب ساده عزیز چه کسی دراین مورد حرفی از قولنامه زده؟!!!!!!!!!!

بنده عرض کردم حق کسب و پیشه جزء دارایی ها محسوب میشه و قابل تجدید ارزیابی دارایی هاست ومنع قانونی نداره و قابل انتقال بغیر هم هست

وتقریبا همردیف سرقفلی محسوب میشود . ودر اثر تصرف و اخذ پروانه بوجود میاید و الان اکثر فروشگاه ها و مغازه های بازار بهمین شکل و با قبض اربابی

معامله میشوند وبا همین قبض اربابی و همراه پروانه کسب از بانک ها وام میگیرند و این یه اصل قانونی است.

لطفا عرائض بنده را عینا با همین وکیلتون در جریان بگذارید البته بدون کم وکاست

سپاسگزارم
                به اين قسمت توجه نكردم عذر ميخام......خب حق كسبو پيشه يه قسمت از داراييهاش محسوب ميشه و همونجور كه بهنام گفت نامشهوده....بحث سر داراييهاي مشهوده
                مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• طيب
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 3061

به اين قسمت توجه نكردم عذر ميخام......خب حق كسبو پيشه يه قسمت از داراييهاش محسوب ميشه و همونجور كه بهنام گفت نامشهوده....بحث سر داراييهاي مشهوده
                  باسلام وعرض ادب و با احترام وافر

خواهش میکنم

بزرگوارید

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3443

در کنار حس شادی و خوشحال بودن حس خود تخریبی در بسیاری از ما ها وجود دارد.در عالم سهامداری و معامله گری ما نباید تحت تاثیر حس شعف ناشی از برد و یا حس سرشکستگی ناشی از باخت قرار بگیریم. ما باید آنچنان بر روی خود معامله گری و پرورش مهارتها یمان تمرکز کنیم که بدست آوردن و یا از دست دادن پول احساساتمان را تحت تاثیر قرار ندهد. در این این مسیر خطرناکی که برای رسیدن به موفقیت انتخاب کرده ایم ...اگر ما به آرامش درونی نرسیم تخلیه کشمکشهای درونی و برآورده کردن تمایلات ضد ونقیض در محیط بازار بسیار گران تمام خواهد شد و اگر ندانیم که به کجا می رویم؟ سر انجام خود را جایی خواهیم یافت که هرگز نمی خواستیم.

جهل آمد پیش او دانش شود -------جهل شد علمی که در ناقص رود

هر چه گیرد علتی علت شود ------ کفر گیرد کاملی ملت شود ---- ( مولانا )

نظر

• baradaran
                      عضو فعال
                      • Feb 2011
                      • 545

با سلام و عرض ادب :

با توجه به بحثی که در مورد حق کسب پیشه مطرح شده چون من شخصا درگیر این موضوع بودم تا حدی قانون رو میدونم و نظرم رو بیان میکنم البته اصلا به موضوع دارائیهای صدرا کاری ندارم و موضوع رو کلی مطرح میکنم .
                      اصولا قانون روابط موجر و مستاجر دو قانون وجود دارد یکی مربوط به سال 1356 و دیگری 1376 و احکامی که صادر میشه در دو قانون متفاوت است .
                      چنانچه در قرارداد موجر و مستاجردر مورد ملکی که درارای حق تجاری است قید شده باشد که حقوق تجاری مالک ( موجر) که اصطلاحا سرقفلی نامیده میشود کلا به مستاجر واگذار شده است در این صورت در هر دو قانون سال 56 و 76 مستاجر دارای حق سرقفلی خواهد بود و میتواند این حق را به فرد دیگری واگذار و یا بفروشد البته با رعایت ضوابط قرارداد فی مابین و قیمت حق سرقفلی برخی موارد چندین برابر قیمت خود ملک است . برای نمونه حق تجاری ( سرقفلی ) در بازار رضای مشهد برای یک مغازه 20 متری بیش از یک میلیارد تومان است در صورتی که ملک فوق بدون حق تجاری قیمتی بسیار بسیار کمتر دارد . حق سرقفلی میتواند سند داشته باشد و یا بدون سند باشد و داشتن قولنامه که حق سرقفلی را تائید کند و مورد تائید باشد کفایت میکند و قابل خرید و فروش است .
                      و اما حالت دوم چنانچه ملکی که دارای حقوق تجاری است به صورت اجاره به دیگری واگذار شود ولی در قرارداد قید شود حق سرقفلی واگذار نشده و متعلق به مالک است در این صورت اگر تاریخ قراداد مربوط به قبل از سال 76 باشد مشمول قانون سال 56 میشود که بر اساس آن به مستاجر حق کسب و پیشه تعلق میگیرد مبلغ حق کسب و پیشه باید با نظر کارشناسان رسمی دادگستری تعیین شود ولی معمولا ارزش آن حدود 60 تا 80 درصد ارزش سرقفلی تعیین میشود .
                      ولی چنانچه قراداد مربوط به بعد از سال 76 باشد و در قراردا قید شده باشد که حق سرقفلی واگذار نشده و متعلق به مالک است در این صورت هیچ حقی به مستاجر تعلق نخواهد گرفت و باید بدون دریافت هیچ مبلغی بابت حق تجاری بعد از پایان قرارداد ملک را تخلیه و تحویل دهد .
                      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• مینا
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 32

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز مطلب شما کاملا صحیح است و نکته شما در مورد قید شدن که حق سر قفلی واگذار نشده اهمیت زیادی دارد چون در صورت قید نشدن راههای زیادی برای اثبات حق سر قفلی وجود دارد .و من الله توفیق .

در اصل توسط baradaran پست شده است View Post
                          با سلام و عرض ادب :

با توجه به بحثی که در مورد حق کسب پیشه مطرح شده چون من شخصا درگیر این موضوع بودم تا حدی قانون رو میدونم و نظرم رو بیان میکنم البته اصلا به موضوع دارائیهای صدرا کاری ندارم و موضوع رو کلی مطرح میکنم .
                          اصولا قانون روابط موجر و مستاجر دو قانون وجود دارد یکی مربوط به سال 1356 و دیگری 1376 و احکامی که صادر میشه در دو قانون متفاوت است .
                          چنانچه در قرارداد موجر و مستاجردر مورد ملکی که درارای حق تجاری است قید شده باشد که حقوق تجاری مالک ( موجر) که اصطلاحا سرقفلی نامیده میشود کلا به مستاجر واگذار شده است در این صورت در هر دو قانون سال 56 و 76 مستاجر دارای حق سرقفلی خواهد بود و میتواند این حق را به فرد دیگری واگذار و یا بفروشد البته با رعایت ضوابط قرارداد فی مابین و قیمت حق سرقفلی برخی موارد چندین برابر قیمت خود ملک است . برای نمونه حق تجاری ( سرقفلی ) در بازار رضای مشهد برای یک مغازه 20 متری بیش از یک میلیارد تومان است در صورتی که ملک فوق بدون حق تجاری قیمتی بسیار بسیار کمتر دارد . حق سرقفلی میتواند سند داشته باشد و یا بدون سند باشد و داشتن قولنامه که حق سرقفلی را تائید کند و مورد تائید باشد کفایت میکند و قابل خرید و فروش است .
                          و اما حالت دوم چنانچه ملکی که دارای حقوق تجاری است به صورت اجاره به دیگری واگذار شود ولی در قرارداد قید شود حق سرقفلی واگذار نشده و متعلق به مالک است در این صورت اگر تاریخ قراداد مربوط به قبل از سال 76 باشد مشمول قانون سال 56 میشود که بر اساس آن به مستاجر حق کسب و پیشه تعلق میگیرد مبلغ حق کسب و پیشه باید با نظر کارشناسان رسمی دادگستری تعیین شود ولی معمولا ارزش آن حدود 60 تا 80 درصد ارزش سرقفلی تعیین میشود .
                          ولی چنانچه قراداد مربوط به بعد از سال 76 باشد و در قراردا قید شده باشد که حق سرقفلی واگذار نشده و متعلق به مالک است در این صورت هیچ حقی به مستاجر تعلق نخواهد گرفت و باید بدون دریافت هیچ مبلغی بابت حق تجاری بعد از پایان قرارداد ملک را تخلیه و تحویل دهد .

نظر

• وحید83
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 92

ساده ترین روش برای اثبات حق کسب و پیشه (سرقفلی) حق احیا می باشد
                            یعنی اگر ملکی تا قبل از موضوع اجاره فاقد هرگونه فعالیت تجاری باشد و مستاجر بر اساس فعالیت (حداقل 3 سال )در آن ،به ملک شان تجاری بدهد بصورت قهری سرقفلی به او تعلق می گیرد .

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

اگر این super pitchfork را روی نمودار هفتگی در نظر بگیریم دیروز وارنینگ سوم این چنگال تاچ شد
                              گذشته سهم نشون داده که هر وقت قیمت به این وارنینگ ها برخورد داشته عکس العمل خوبی از خود نشان داده .
                              در ultimate osillator هم واگرایی مثبت دیده میشه .

لینک تصویر
                              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• آترينا
                                عضو عادی
                                • Feb 2012
                                • 172

سلام... يكي از دوستانم به من گفته روي 125 تومن صدرا بخرم... بخرم به نظرتون بچه ها؟ آيا؟

نظر

در حال کار...
                                X