صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مات
    عضو فعال
    • Aug 2011
    • 5650

مديرعامل شرکت نفت و گاز پارس در گفتوگو با فارس خبر داد
    پارس جنوبی رکورد شکست/ توسعه 55درصدی 3 فاز در 20 ماه
    مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس گفت: با پیشرفت 55 درصدی فازهای 22 تا 24 در کمتر از 20 ماه، رکورد جهانی ساخت پالایشگاه خشکی در پارس جنوبی شکسته شد.

موسی سوری در در عسلویه اظهار داشت: پارس جنوبی از مهمترین مناطق نفت و گاز در جهان است و در سال گذشته و امسال شاهد توسعه چشمگیر فازهای در دست احداث هستیم.

وی افزود: بر اساس برآوردهای انجام شده در نیمه دوم سال آینده فاز 12 و فازهای 15 و 16 و همچنین فازهای 17 و 18 وارد مدار خواهند شد و پالایشگاه خشکی این فازها به تولید میرسند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به تلاش متخصصان داخلی برای توسعه فازهای مختلف خاطرنشان کرد: فازهای جدید پارس جنوبی با دستان توانمند متخصصان داخلی با شتاب و کیفیت مطلوبی پیش میرود و اخیرا رکورد جهانی ساخت پالایشگاه خشکی در پارس جنوبی شکسته شده است.

سوری تصریح کرد: پالایشگاه خشکی فازهای 22 تا 24 پارس جنوبی پس از گذشت 20 ماه بیش از 55 درصد پیشرفت فیزیکی دارد و با این پیشرفت در واقع رکورد جهانی ساخت پالایشگاه شکسته شده است.

وی با بیان اینکه امسال در تولید گاز پارس جنوبی نیز رکورد جدیدی داشتیم، یادآور شد: در سال جاری شاهد تولید روزانه بیش از 290 مترمکعب گاز در پارس جنوبی بودیم که در واقع یک رکورد جدید در این میدان است و امیدوار هستیم در سال آینده این میزان به شکل قابل توجهی افزایش یابد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس افزود: با راهاندازی فازهای در دست اجرا و با احتساب گاز تولیدی فازهای کنونی، در سالهای آینده مجموع تولید گاز ایران در پارس جنوبی از میدان مشترک به بیش از 800 میلیون متر مکعب خواهد رسید که امری بسیار ارزشمند است.

سوری گفت: در سال جهاد اقتصادی تلاش و فعالیت بسیار ارزشمندی در توسعه فازهای مختلف انجام گرفت و با توان بالای پیمانکاران داخلی شاهد رشد خوب و قابل قبولی هستیم.

وی اضافه کرد: در بسیاری از فازها مطابق برنامه و حتی جلوتر از برنامه هستیم و البته در برخی از فازها نیز از برنامه عقب هستیم که انتظار داریم مسئولان فازها خود را به برنامه برسانند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس خاطرنشان کرد: برای موفقیت بیشتر در این میدان گازی باید با حرکت جهادی تلاش کنیم و هیچ فرصتی را برای پیشرفت و توسعه نباید هدر دهیم.
    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• baradaran
      عضو فعال
      • Feb 2011
      • 545

بخشي از مقاله جنب پل حافظ روزنامه دنياي اقتصاد امروز .

در گروه تجهيزات، انتشار برخي از شايعات در مورد صنعتي دريايي ايران پيرامون افزايش سرمايه و فروش داراييها موجب تشكيل صف خريد براي اين نماد در روز چهارشنبه شد.
      دو اصل مهم در زندگی : 1_جسارت در بیان عقیده 2_ جرات در پذیرش اشتباه

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز وبسیار خوبم جناب طیب جان : همانطور که می دانید بنده بارها در مورد سر درگم شدن نوسانگیرها گفته بودم و اکنون هم تبلور همان سخن بنده در بازار به خوبی قابل مشاهده است و درست است که عده ای بسیار اندک نوسانگیر هم توانسته اند وارد شوند ولی همانها کسانی هستند که بزودی برای رسیدن سهم به مقصدش ما را یاری خواهند نمود البته بازهم اکر موضوع مبهم است خدمتتان عرض کنم منظورم دادن حجم صدرا برای خوردن قیمت می باشد .در ضمن از توجه شما کمال تشکر را دارم و تعبیر شما نیز کاملا صحیح است.کفر چو منی گزاف و آسان نبود .محکم تر از ایمان من ایمان نبود . گر در دهر چو من یکی آنهم کافر . پس اندر همه دهر یک مسلمان نبود .و من الله توفیق .
        در اصل توسط طيب پست شده است View Post
        نقل قول نوشته اصلی توسط Fmoradi نمایش ارسال ها
        لطفا استاد اين بيچش مو رو كمي توضيح بدهيد تاس جايگاهي در اسلام دارد

باسلام وعرض ادب

عذر میخام مداخله میکنم

جور چینی با اعداد در اشکال هندسی بنوعی به روند مربوط میشود وهر کسی میتونه پیامی رو از این اشکال برسونه البته این نظر شخصی بنده است ومیتونه اشتباه باشه

نظر

• behnam
          عضو فعال
          • May 2011
          • 9603

خب صدرا هم بعد از مدتی،حرکت صعودی خودش رو آغاز کرده
          یعنی همون تفاوت در استارت صعود
          اول آذراب این حرکت صعودی رو آغاز کرد و حالا نوبت صدراست
          پس به این نتیجه می رسیم که روند صدر،فاذر و فاراک یکیست
          تنها زمان شروع حرکت صعودی متفاوت است
          افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
          (کوروش بزرگ)

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3065

در اصل توسط Fmoradi پست شده است View Post
            طيب جان عاشق روندتم همه چيز رو صدرا و روندش ميبيني و هر حركتي رو نشانه و هر نشانه ايي رو حركت اميدوارم از ته دل صدرا بشه ٧٠٠ كه گفتي اما خدايي صدرا نداشتي تاسها رو پيام اور حركت ميدونستي با پيام ويژه واقعا براي زمبروتا چه سالم چه به رحمت خدا رفته باشه ناراحتم خدا كنه زنده باشه صدرا بشه
            ٧٠٠ اون نيز خوشحال و سربلند بره پيش دختراش با دستاني پر اما با نبود اون حركت صدرا معناشو از دست ميده مثل نقاش چيره دستي كه پس از مرگش نقاشيهاش ميليون دلار ارزش پيدا ميكنه صدرا در نبود زمبروتا براي من حكم نقاشي رو خواهد داشت اما اگه سرمايه گذار ٦٧ مينوشت اتفاقي شكل گذاشته يا خوشش اومده اون لحظه يا با اين تضاد حال كرده مشكلي نبود اما وقتي صحبت از پيچش مو ميكنه و تو جواب مثال مجسمه رو ميزنه بيشتر حس كنجكاوي من رو تحرك ميكنه كه اون جمله اخر از ديد اون يعني چه ايا .....
            ميگن يه روز شيخ انصاري از كوچه ايي ميگذشت يه لاتي به ديوار تكيه داده بود و بي اعتنا به شيخ كارشو ميكرد نزديكان شيخ بهش گفتن ميدوني اين اقا كيه گفت نه گفتن شيخ انصاريه اومد جلوي شيخ به شيخ گفت شيخ مردم منو ميبينند ميدونن من كيم و چكاره شما هم همونجوري هستيد كه مردم ميبينن شما رو
            ميگن شيخ ميشينه گوشه ديوار و زار زار گريه ميكنه كه خدايا من هموني هستم كه مردم ميبينن
            بهترين شب ارزوي من براي شما و دوستان
            باسلام

دوست عزیز هر نوشته ای و هر کلمه ای وهر شکلی در جای خودش معانی زیادی دارد و هرکسی برداشتی از این مقوله ها

کلمه (می) در احکام فروع حرام ودر جای خودش حلال اندر حلال و رسیدن بمطلوب در احکام اصلی

واما صدرا

چرا بنده اعتقاد رشد نه تنها صدرا بلکه کل تجهیزاتی ها رو دارم دلایلش رو در نوشته های بنده میتونید پیدا کنید همانطور که اعتقاد برشد قثابت و قشکر در قیمت های 150و230تومانی داشتم وباذکر دلایل نوشته بودم وسایر سهام دیگه وحتی متهم شدیم به.................................

روزیکه فرآور 124تومانی وبامای2187ریالی رو خریدم و باذکر دلایل نوشتم متهم شدم که سهام کارخانجات زیانده وبسته شده رو تبلیغ میکنم واگه عقل

داشتم سهام سود ده را میخریدم؟!!!!!!!!!!ولی بیشترین تعجبم این بود که وقتی باما شد 1800تومان وفراور 1200تومان آقایون میفرمودند که خریدیم؟!

چکار کنم بنده همیشه متهم بوده هستم وخواهم بود اشکالی ندارد دیگه عادت کردم.....................................

واما جناب حمید یکی از تحلیلگران حرفه ای بازار هستند وباید نوشته های ایشون تماما در کنار هم قرار گیرند تا نتیجه گیری کرد والا از کل بجزء نخواهیم

رسید .

گذشت زمان موارد پیچیده را سهل خواهد کرد............................................... ...........

موفق باشید

نظر

• MASOUD
              عضو عادی
              • Aug 2011
              • 160

سلام جناب طیب
              آقا تو سایت همسایه همه چی یه باره به هم ریخت ، حتی نمیتونم بخش بورسیو رو باز کنم ، شما میدونی چه اتفاقی افتاده ؟
              از دوستان عذرخواهی میکنم بابت این پست ، چاره دیگه ای نبود .
              [SIZE=3][COLOR=#800080][B][FONT=comic sans ms]بالاترین فضیلت آگاهی و بزرگترین گناه جهل است .[/FONT][/B][/COLOR][/SIZE]

نظر

• felfel
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 378

انشالله صف صدرا محکم واستوار باشه :))
                آخرین ویرایش توسط felfel؛ 2012/03/10, 16:07.
                دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• مهدي منصوري
                  عضو عادی
                  • Mar 2011
                  • 105

دوست عزیز تو روند صعودی صدرا بعید میدونم کسی شک داشته باشه اما همیشه ندادن صف خرید خوب نیست.ان شااله که برا صدرا این جوری نباشه.
                  خدایا : خودخواهی را چنان در من بکش یا چندان برکش تا خودخواهی دیگران را احساس نکنم و از آن در رنج نباشم. " دکتر علی شریعتی"

نظر

• وحید 20
                    ستاره‌دار(98)
                    • Mar 2011
                    • 29911

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                    خب صدرا هم بعد از مدتی،حرکت صعودی خودش رو آغاز کرده
                    یعنی همون تفاوت در استارت صعود
                    اول آذراب این حرکت صعودی رو آغاز کرد و حالا نوبت صدراست
                    پس به این نتیجه می رسیم که روند صدر،فاذر و فاراک یکیست
                    تنها زمان شروع حرکت صعودی متفاوت است
                    امیدوارم با امدن خبرهای خوب این روند بیش از یکساله خود که در واقع از فاذر جدا شده بود را جبران کند.
                    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      امیدوارم با امدن خبرهای خوب این روند بیش از یکساله خود که در واقع از فاذر جدا شده بود را جبران کند.
                      البته نظر همه محترمه
                      ولی باز هم میگم،جدا شدنی در کار نبوده که الآن بخواد روندشون یکی بشه
                      تا چند وقت دیگه نظر شما هم عوض خواهد شد
                      مطمئن باشید
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• وحید 20
                        ستاره‌دار(98)
                        • Mar 2011
                        • 29911

البته نظر همه محترمه
                        ولی باز هم میگم،جدا شدنی در کار نبوده که الآن بخواد روندشون یکی بشه
                        تا چند وقت دیگه نظر شما هم عوض خواهد شد
                        مطمئن باشید
                        من با اعداد و ارقام به موضوع نگاه میکنم و نظر من نیست. و تا الان قضیه رو میگم و از این به بعد چی بشه بحثش جداست.
                        البته در همدیگر قطعا رشد یا افتشان موثر است و کسی منکر این نمیتواند بشود.
                        سال قبل صدرا در مقطعی حدود 100تومان از فاذر بالاتر بود
                        الان اگر صدرا 70 80 درصد رشد کنه و فاذر ثابت بمونه تازه میشن هم قیمت و بازهم نسبت به اون موقع صدرا جا مونده حساب میشه.....
                        البته صدرا پتانسیل بالقوه رشد خوب رو داره به شرطی که خبرهای خوب بیاد.

نظر

• سهامدار 67
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 3443

جهل چشم انسان را بر عقل می بندد گاهی اوقات ما چشم بسته به جهل ادامه می دهیم تا مرز حماقت.در عالم بورس و سرمایه گذاری حماقت جایی است که پول را به باد می دهیم.بنا بر این اگه کاری را که نمی دانیم و نمی شناسیم چرا باز هم آن را ادمه می دهیم؟سرمایه گذاری درست غریزی و شهودی نیست بلکه منطقی است. بی خبری در عالم سرمایه گذاری یعنی کابوسهای شبانه. اگر می خواهیم توان توضیخ دادن خطاهایمان را داشته باشیم باید اول بتوانیم کارهایی را که درست انجام داده ایم توضییح دهیم و اگر نتوانیم باید به دنبال کسی باشیم که بتواند این کار را برایمان انجام دهد و گرنه به احتمال زیاد خود را گرفتار خواهیم کرد.

عقل جزئی آفتش وهم است و ظن --- چونکه در ظلمات شد او را وطن --- ( مولانا )

نظر

• behnam
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 9603

من با اعداد و ارقام به موضوع نگاه میکنم و نظر من نیست. و تا الان قضیه رو میگم و از این به بعد چی بشه بحثش جداست.
                            البته در همدیگر قطعا رشد یا افتشان موثر است و کسی منکر این نمیتواند بشود.
                            سال قبل صدرا در مقطعی حدود 100تومان از فاذر بالاتر بود
                            الان اگر صدرا 70 80 درصد رشد کنه و فاذر ثابت بمونه تازه میشن هم قیمت و بازهم نسبت به اون موقع صدرا جا مونده حساب میشه.....
                            البته صدرا پتانسیل بالقوه رشد خوب رو داره به شرطی که خبرهای خوب بیاد.
                            دوست عزیز بنده هم به همون اعداد و ارقام نگاه میکنم
                            اعداد رند شده
                            از اسفند 87 تا شهریور 88 صدرا تونست از 50 تومن برسه به 320 تومن
                            یعنی 540% رشد قیمت
                            در همون بازه آذراب از 34 تومن شد 200 تومن
                            یعنی 488%
                            از شهریور 88 تا اواخر دی ماه
                            صدرا رسیده به 144 تومن
                            یعنی 55%افت قیمت
                            آذراب رسیده به 135 تومن
                            اینم میشه 32%افت قیمت
                            دوباره از برج 10 88 تا اردیبهشت 89
                            صدرا میرسه به 420 تومن
                            اینم 192%رشد قیمت
                            آذراب میرسه به 310 تومن
                            یعنی 130% رشد قیمت
                            از اونجا صدرا وارد روند نزولی میشه ولی آذراب تا 400 هم بالا میاد (البته با 4 ماه تاخیر یعنی شهریور 89)
                            یعنی میشه 196%(البته رشد از قیمت 135 حساب شده)
                            این 191% و 196% چی رو نشون میده ؟
                            نشون میده روند یکیه،زمان رسیدن به هدف متفاوته
                            تیر ماه امسال صدرا 148 تومن بود و آذراب 235 تومن
                            ولی شهریور ماه صدرا شد 285 تومن و آذراب 280 تومن
                            خب پس اینجا هم بگیم روند صدرا از آذراب جدا شده
                            چون صدرا 92%رشد کرده ولی آذراب کمتر از 20
                            طی این مدت هم صدرا از 285 شد 145 که کفش بود و آذراب هم شد 185 تومن
                            صدرا 49% ریخته و آذراب 34%
                            ولی خب این بار استارت صعود رو آذراب زده
                            اینم چیز خیلی عجیب و غریبی نیست
                            صدرا با یه مقدار تاخیر جبران میکنه
                            از همه اینا میشه یه نتیجه گرفت
                            صدرا در روند صعودی گین بیشتری میده و در روند نزولی افت بیشتری داره
                            آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2012/03/10, 18:49.
                            (کوروش بزرگ)

نظر

• وحید 20
                              ستاره‌دار(98)
                              • Mar 2011
                              • 29911

دوست عزیز بنده هم به همون اعداد و ارقام نگاه میکنم
                              اعداد رند شده
                              از اسفند 87 تا شهریور 88 صدرا تونست از 50 تومن برسه به 320 تومن
                              یعنی 540% رشد قیمت
                              در همون بازه آذراب از 34 تومن شد 200 تومن
                              یعنی 488%
                              از شهریور 88 تا اواخر دی ماه
                              صدرا رسیده به 144 تومن
                              یعنی 55%افت قیمت
                              آذراب رسیده به 135 تومن
                              اینم میشه 32%افت قیمت
                              دوباره از برج 10 88 تا اردیبهشت 89
                              صدرا میرسه به 420 تومن
                              اینم 192%رشد قیمت
                              آذراب میرسه به 310 تومن
                              یعنی 130% رشد قیمت
                              از اونجا صدرا وارد رند نزولی میشه ولی آذراب تا 400 هم بالا میاد (البته با 4 ماه تاخیر یعنی شهریور 89)
                              یعنی میشه 196%(البته رشد از قیمت از 135 حساب شده)
                              این 191% و 196% چی رو نشون میده ؟
                              نشون میده روند یکیه،زمان رسیدن به هدف متفاوته
                              تیر ماه امسال صدرا 148 تومن بود و آذراب 235 تومن
                              ولی شهریور ماه صدرا شد 285 تومن و آذراب 280 تومن
                              خب پس اینجا هم بگیم روند صدرا از آذراب جدا شده
                              چون صدرا 92%رشد کرده ولی آذراب کمتر از 20
                              طی این مدت هم صدرا از 285 شد 145 که کفش بود و آذراب هم شد 185 تومن
                              صدرا 49% ریخته و آذراب 34%
                              ولی خب این بار استارت صعود رو آذراب زده
                              اینم چیز خیلی عجیب و غریبی نیست
                              صدرا با یه مقدار تاخیر جبران میکنه
                              از همه اینا میشه یه نتیجه گرفت
                              صدرا در روند صعودی گین بیشتری میده و در روند نزولی افت بیشتری داره
                              با تشکر از زحمتتان بابت درج این اعداد و ارقام.

اینکه با هم وابستگی قیمتی دارند شکی نیست و در پست قبلی هم اشاره کردم مخصوصا اینکه صدرا سهامدارا آذراب هم است.
                              منتها منظور من این بود که سال پیش در یه مقطعی صدرا از فاذر 100تومان بالاتر بود و در بقیه موارد هم که فاصله کمتر شد بازهم اکثرا صدرا بالاتر بوده
                              منتها امسال و مخصوصا در این چند مدت اخیر این فاذر بوده که در قیمت بالاتری بوده و بعید میدونم حداقل به این زودی ها هم قیمت شوند.
                              دلیلش هم شفاف نبودن صدرا و بازی های گوناگون و گزارشات نامناسب بوده و این فاصله طبیعیه.
                              منتها اگر صدرا هم خبرهای خوبی بیاد و گزارشات خوبی ارائه بده قطعا این فاصله جبران خواهد شد.
                              الان خرید صدرا 150 تومانی به نظرم قطعا اولویت داره به خرید فاذر 270 تومانی....
                              با سپاس

نظر

• behnam
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 9603

با تشکر از زحمتتان بابت درج این اعداد و ارقام.

اینکه با هم وابستگی قیمتی دارند شکی نیست و در پست قبلی هم اشاره کردم مخصوصا اینکه صدرا سهامدارا آذراب هم است.
                                منتها منظور من این بود که سال پیش در یه مقطعی صدرا از فاذر 100تومان بالاتر بود و در بقیه موارد هم که فاصله کمتر شد بازهم اکثرا صدرا بالاتر بوده
                                منتها امسال و مخصوصا در این چند مدت اخیر این فاذر بوده که در قیمت بالاتری بوده و بعید میدونم حداقل به این زودی ها هم قیمت شوند.
                                دلیلش هم شفاف نبودن صدرا و بازی های گوناگون و گزارشات نامناسب بوده و این فاصله طبیعیه.
                                منتها اگر صدرا هم خبرهای خوبی بیاد و گزارشات خوبی ارائه بده قطعا این فاصله جبران خواهد شد.
                                الان خرید صدرا 150 تومانی به نظرم قطعا اولویت داره به خرید فاذر 270 تومانی....
                                با سپاس
                                متاسفانه شما به پست بنده توجه نکردید
                                قبل از مجمع صدرا- آذراب 235 بود و صدرا 148 ولی بعد از 2 ماه صدرا شد 285 و آذراب 280
                                خب حالا همین قضیه برعکس شده
                                من نظرم رو واضح میگم
                                اینکه الآن فاصله قیمتی صدرا با آذراب چقدره اصلا مهم نیست
                                مهم تارگت نهایی سهمه
                                صدرا در روند صعودی گین به مراتب بیشتری میده
                                حالا میخواد فاصله قیمتی با آذراب 100 تومن باشه یا 200 تومن
                                برای من درصد مهمه نه قیمت
                                فکر کنم به قدر کافی در این مورد صحبت کردیم
                                هر کسی یه نطری داره
                                (کوروش بزرگ)

نظر

در حال کار...
                                X