در اصل توسط behnam پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط آترينا پست شده است View Postاو مي گويد بر اساس تحليلي به اسم تكنيكال اين رخ مي دهد. در ضمن دوست من از من خيلي بزرگتر است و من ايشون رو در يك مهماني در خارج كشور ملاقات كردم تا بحال نيز سعي نكردم بپرسم چه سهم هايي خريده اند از سال 83 . اگر مايليد مي پرسم.آيا بپرسم؟
ولی هر تارگتی باید با دلیل همراه باشه
تحلیل دوست شما چیه ؟
در مورد سوال دوم هم بله،بنده منتظر جواب هستم
ولی قبلش بفرمایید اون یک میلیون الآن چقدر شده ؟افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
در خصوص حجم ثروتشون بايد عرض كنم در خاطراتشون بيان كردن تونستند در عرض 4 سال تا سال 1387 به ثروتي در حدود 700 ميليون تومان دست پيدا كنند سپس به خارج رفتند براي ادامه تحصيل و بعد از اون فعاليتهاي تجاري ديگري انجام دادند به همراه شريكشون واكنون فرد ثروتمندي هستند.
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز اگر این پست بنیادی نیست پس چیه .راستی فکر کنم ترسیدی بگن بنده وشما یکنفر هستم نه عزیزم نترس چون فرق است بین چرخ منو چرخ دنیای گردون : و من الله توفیق .
در اصل توسط hamid13 پست شده است View Postکلا این اقا حمید هر سایت که رودتعداد نوشته های تاپیک صدراش به شدت زیاد می شود
یک سری پست هایی اقا حمید می زنند که در ان عنوان می کنند خیر امد خبری درراه است و من نمی توانم بگویم چه خبر است ولی همین جور سربسته بگویم سهامتان را مفت از دست ندهیدd: و......
اهان راستی بعد از هر 10 پست ایشان راهی استخر می شوند d:
یک سری پست هایی هم بعد از پشت های ایشان زده می شود که حمید جان لطفازیاد جفنگ نگویید
در کل حمید اقا میزان بحث ( کلا بحث از هر نوعی غیر از بنیادی وتکنیکی ) را در تاپیک بالا می برنددر اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوستان عزیز منظور بنده از دولتی بودن به معنای خصوصی نبودن است و اموال ارتش نیز خود نوعی دولتی می باشد .
به دلیل تماسهای مکرر دوستان ناچارا در زیر مطلب مطروحه در جلسه را برای شما باز گو می نمایم :ضمنا از اینکه پاسخی به پیامهای دوستان ندادم بسیار شرمندهم چون تعدادپیامها بقدری زیاد بود که تنها توانستم به تماسهای تلفنی پاسخ دهم .
نخست مشکلات سر راه صدرا :
1- سالانه پرداخت 200 میلیون تومان جرائم بانکی .(باعرض پوزش صمیمانه از دوستان بله پاسخ جناب سرمایه گذار 67 که فرموده اند زیان روزانه است صحیح می باشد)
2- تلاش برای گرفتن جلوی ضرر ثابت که در آن موفق نبوده اند .(باعرض پوزش صمیمانه از دوستان بله لغت جلوی از قلم افتاده بود)
3- مشکلات قانونی وبحث منابع مالی و به انجام رسیدن یارانه ها .
4-حدودا 1200 میلیار تومان بدهی و جرائم بانکی که باوجود تلاش هنوز موفق به انجام کاری مثبت نشده اند .که البته شامل کلیه زیانهای در زیر آمده می باشد .
5- وام 500 میلیارد تومانی اجرایی نشده است و فعلا امکان افزایش سرمایه نیست .تلاش می شود ولی هنوز به جایی نرسیده است .
سهام صف از دست صدرا خارج است و این شرکت هیچگونه اطلاعاتی به صدرا نمی دهد .با وجود آنکه صدرا سهامدار عمده آن است .
6- طلب کاران از دولت در راستای تعهدات صدرا به بابکها اختیار گرفته اند وحتی شکایت نیز دارند وبا احکام قضایی منتظر هستند تا سندی به نام صدرا بشود سریعا برروی آن اقدام نمایند .
7- شرکت ریکمرز آلمان درخواست جریمه ای 80 میلیون یوروئی از صدرا برای جبران به مثل دارد .
8- در خصوص ساخت کشتی 63 هزار تنی انجام نشده با وام بانک تجارت که این پروژه صد میلیون دلاری تبدیل به یک پرونده شکایت .
9- ساختمان تهران صدرا فقط 70% از آن صدرا می باشد .
دوستان عزیز واکنون نقاط مثبت و امید بخش:
1- بعد از آن رکود وعقب مانده 5 ماه حقوق کارکنان در حال حاضر حقوق سر موعد پرداخت می شود .
2- پروژه های جاری همه فعال هستند و در پیشرفت خوبی قرار دارند .
3- تعداد کارکنان 6500 نفر مشغول کار هستند و از اعتراض و تحصن خبری نیست .
4- باوجود تحریمها حتی از انگلستان خرید داریم و برعکس تفکر عموم که نه بعلت تحریم بلکه بعلت قوانین داخلی مشکل ورود کالا ها واجناس را داریم .
5- در مورد آفشور و کشتی سازی وکاسپین نفت خزر جناب سرمایه گذار 67 توضیح خوبی ارائه نموده است .
6- کشتی سازی در بخش افراماکس ضمنا تایید مطالب قبلی که عرض نموده بودم در حال حاضر با 42 میلیون یورو بدهی و 34 میلیون یورو وام دریافتی در حال پی گیری است که البته ونزولا سعی در انجام تعهداتش دارد تا بتواند از آن در انتخابات ریاست جمهوری بهره برداری نماید .البته کار موتور دوم به پایان رسیده است و فقط منتظر اقلام مخابراتی هستند کشتی هستند .
7- شرکت صدرا به دنبال احیای صنعت کشتی سازی و صنعت ذریایی کشور می باشد و در بحث زمینه اشتغال کشور در این صنایع است .
8-به دنبال ساخت 8 الی 10 کشتی ال ان جی است برای کشور خودمان .
9-در زمینه آفشور دارای ده جکت می باشد که این تعداد حتی در چین بی سابقه است .البته در مراحل نهایی است و اولین جکت فروردین برای نصب آماده می باشد .
10- بیش از 2200 میلیارد تومان پروژه که حدودا 1400 میلیارد تومان خرید خارجی آن انجام پذیرفته است . که این خریدها حتی از انگلستان انجام شده است .البته بحث ورودی اجناس را در بالا ذکر کردم .
11-روابط خوب با کره چین مالزی و هند و امارات و شرقی ها و غربیها همه آنها . لازم به ذکر است تمام کشورها به دنبال منافع خود هستند و فقط زمانی که بحث تحریم پیش می آید تنها با احتیاط اقدام می نمایند که البته راه حل هر کاری را باید جست و راه حل هر کاری وجود دارد و بی راه حل نمی باشد .
12- جرثقیل هزار تنی که با زیر ساخت و شمعک های آن 30 میلیلرد هزینه شده است و البته در منطقه وجود ندارد .و افتتاح آن انشاالله با حضور ریاست جمهوری .
13- جرثقیلهای 600 و250 تنی که اجاره آنها بسیار گران است در حالی که صدرا ترجیح داده است بجای اجاره خرید نماید که این کار انجام شده است .
14- پرداخت حقوق کلیه کار کنان از درآمد پروژه ها .
15- فازهای پارس جنوبی..........................
16 - دیگه خسته شدم . باقی موضوعات در زمان خودش .
راستی یکی از دوستان در مورد ضرر نه ماهه سوال کرده بودند که باید بگم یا امسال ضرر نداریم و سال بعد سود 200ريال است یا اگر هر اندازه ضرر امسال باشد بر روی سود سال آینده اضافه می شود و بعنوان مثال اگر زیان امسال بیست ريال باشد سال آینده سود 220 ريال پیش بینی می شود .در پایان از همه دوستان پوزش می طلبم که دیر اطلاع رسانی کردم و دلیل آن این بود که گمان می کردم دوستان که در جلسه بودند پوشش خوبی از نتایج جلسه اعلام دارند .که البته از جناب سرمایه گذار 67 و جناب خصدرا کمال تشکر را دارم .
دوستان عزیز خواهشا خودتان قضاوت کنید این اطلاعات هیچ فرقی با اطلاعاتی که بنده قبل از جلسه با جناب مهندس اعتصام خدمتتان ارائه داشتم فرقی دارد . و من الله توفیق
نظر
-
درک آگاهی و توجه بسیار مهم است ذهن ما باید توانایی و ظرفیت نفوذ در عمق را داشته باشد.با یک ذهن کند و سطحی اندیش چگونه می توان به عمق و حقیقت بازار رفت؟ آنچه ذهن را کند و تیره می کند توجیه و ملامت است.یکی دیگر از عوامل کندی و تیرگی ذهن انعطاف ناپذیری آن است. انگار ذهن در اطراف خود یک حصار و دیوار نفوذ ناپذیر ایجاد کرده است و یکی از عوامل و اجزاء تشکیل دهنده این حصار دید " رد و قبول " است دید " نکوهش و توجیه " است. ما هنگامی می توانیم به قضایا نگاه کنیم و به عمق آنها برویم و آنها را بشناسیم که ذهنمان فارغ از " رد و قبول " باشد. بسیاری از مسایل روانی و عادتهای ذهنی که از دوران بچگی همراه ما بوده است می تواند از موفقیت ما در بازار جلوگیری کند.باید ضعفهای خود را بشناسیم و تغییر دهیم باید بی طرف باشیم و منطقی رفتار کنیم . بزرگراه معامله گری آبستن حوادث و برخوردهاست.
وقت آن آمد که من عریان شوم ---- نقش بگذارم سراسر جان شوم
ای تن کژفکرت معکوس رو ------ صد هزار آزاده را کرده گرو
مدتی رو ترک جان من بگو ------ رو حریف دیگری جز من بجو
نوبت من شد مرا آزاد کن ------ دیگری را غیر من داماد کن
ای تن صد کاره ترک من بگو ---- عمر من بردی کس دیگر بجو ---- ( مولانا )
نظر
-
-
در اصل توسط Hamid-safapour پست شده است View Postپیغام من حذف شد؟حضورهیچ کس در زندگی ما اتفاقی نیست !
خداوند در هر حضور جادویی نهان کرده برای کمال ما
خوشا آن روزی که در یابیم جادوی حضوریکدیگر را
نظر
-
استاد حمید خان در بورکس چند وقتی از زامبروتا که یکی از سهامداران متضرر صدرا بود و داشت تمام زندگی اش را سر صدرا می باخت چند وقتی هست که خبری نیست و شنیده شده که بر سر همین مسئله جان خودش را گذاشته و فوت کرده است
شما که بعنوان پیشکسوت و سهامدار عمده این شرکت هستی آیا امکان این وجود نداره که این موضوعات به اطلاع مدیران شرکت رسانده شود تا اینقدر با جان و مال مردم و سهامداران شرکت به این راحتی بازی نکنند و بخاطر اینکه یک پاداش هیات مدیره بیشتری دریافت نمایند سهامداران را با چالشهای زیادی روبرو نمایند
این بنده خدایی که جان خودش را بر سر این سهم از دست داده چه کسی باید جوابگوی خانواده ایشان باشد، چرا باید این اتفاق بیفتد
یاد جمله زیبای دکتر شریعتی افتادم که میگفت:
در عجبم از مردمی که خود زیر شلاق ظلم و ستم زندگی می کنند و بر حسینی می گریند که آزادانه زیست و آزادانه مرد.
نظر
-
خب الان که سهم صف خریده میتونم با خیال راحت نظرم رو بنویسم
چون دیگه تبلیغ سهم محسوب نمیشه
این صف خرید 10 میلیونی نشون میده که سود بالایی برای 91 اعلام خواهد شد
و البته با قیمت بالایی هم باز خواهد شد
ولی تارگت باشه برای بعد از اعلام نهایی سودافراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز صف خرید 10,101,463 صدرا بر همه صدرا دارن مبارک باشد ضمنا .افراد سیاه نما تا دیروز هم دست از سیاه نمایی خود بر نداشتن .گفته بودم تا تمام نوسانگیرها در گیجی کامل قرار نگیرند رشد صدرا آغاز نمی شود . ضمنا حالا قندیها بروند سهام قند خود را بفروشند اگر توانستن پول بگیرند درست است و اگر به سهامداران عمده نگاهی کنید خواهید دید همگی به مقدار زیادی فروخته اند.حالا بازهم بیایید به بنده ناسزا بگویید و البته خیلی ها خواهند گفت هنوز اتفاقی نیفتاده است .خب منتظر می مانیم و می بینیم .و من الله توفیق .
نظر
نظر