صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • *سامان*
    عضو فعال
    • May 2011
    • 4691

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
    باسلام وعرض ادب

خب حالا این هزینه تحمیلی از بابت فروش آذرآب کجا میره؟

در صورتیکه تسویه بشه آثار احتمالی در بنیادی چی میشه...................
    اون هزينه تحميلي هيچي ديگه...اون به شركت تحميل شد و شركت تعديل منفي داد....اگه بدهي آذراب به سازمان پرداخت بشه سهام آذرآب از وثيقه آزاد ميشه و اولا شركت ميتونه سهام رو به مزايده بزاره كه كمه كم 500 قيمت ميخوره و چون قيمت آذراب تو بودجه فك كنم نزديك 400 تومنه از اين بابت تعديل مثبت ميده....از طرف ديگه ميتونه با وثيقه گذاشتن سهام آذرآب در بانكها گشايش هاي ارزي و ريالي ارزان قيمت بكنه....از طرف ديگه ميتونه بعد از فروش بلوك آذرآب بدهياشو پرداخت بكنه.....خيلي كارا ميتونه بكنه
    مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• hamid672003
      عضو فعال
      • Nov 2011
      • 1165

باسلام:
      دوست عزیز اگر یادتون باشد قبلا در موردش در مسنجر صحبت و تبادل نظرکردیم و خدمتتان گفتم که قرار است رشد آذراب اول کلید بخورد برای آغاز رشد صدرا و سپس کشتیهای افراماکس و در ادامه هم سخنانی به شما عرض کردم و اگر یادتان باشد خود شما به بنده فرمودید که خصوصی سازی یک میلیون سهم آذراب صدرا را فروخته است و بنده به شما گفتم که غیر قانونی است و قبلا هم ده درصد آنرا فروخته بوده است ولی ناچارا پس داده است در واقع باطل شده است .در هر صورت آنها هم برای فاذر دندان تیز کرده اند ولی قانونا قادر به انجام چنین کاری نمی باشند . خب حالا پس از گذشت یک ماه که می بینید بنده درست پیش بینی کرده بودم .واین یکی از آن دو خبر خوش است که خواهیم دید سکوی پرواز صدرا خواهد شد (البته این جمله را هم دو ماهی پیش در تالار نوشتم ) .البته استاد خوب بلدی چطور سوال کنی تا بنده ساده را به پست زدن وادارنمایید . راستی اون پس اینطوری را که برای بنده ایمیل کردید معنی های زیادی دارد.و من الله توفیق .

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
      باسلام وعرض ادب

خب حالا این هزینه تحمیلی از بابت فروش آذرآب کجا میره؟

در صورتیکه تسویه بشه آثار احتمالی در بنیادی چی میشه...................

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز درست مطلب را درک نموده اید ولی خیلی هم نترسید که بگویید تاثیر شگرفی در صدرا خواهد داشت . می دانی چرا ؟ چون خود مهندس اعتصام اولین قدم رشد صدرا را اینگونه دیده است .و من الله توفیق .

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
        اون هزينه تحميلي هيچي ديگه...اون به شركت تحميل شد و شركت تعديل منفي داد....اگه بدهي آذراب به سازمان پرداخت بشه سهام آذرآب از وثيقه آزاد ميشه و اولا شركت ميتونه سهام رو به مزايده بزاره كه كمه كم 500 قيمت ميخوره و چون قيمت آذراب تو بودجه فك كنم نزديك 400 تومنه از اين بابت تعديل مثبت ميده....از طرف ديگه ميتونه با وثيقه گذاشتن سهام آذرآب در بانكها گشايش هاي ارزي و ريالي ارزان قيمت بكنه....از طرف ديگه ميتونه بعد از فروش بلوك آذرآب بدهياشو پرداخت بكنه.....خيلي كارا ميتونه بكنه

نظر

• *سامان*
          عضو فعال
          • May 2011
          • 4691

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
          باسلام:
          دوست عزیز اگر یادتون باشد قبلا در موردش در مسنجر صحبت و تبادل نظرکردیم و خدمتتان گفتم که قرار است رشد آذراب اول کلید بخورد برای آغاز رشد صدرا و سپس کشتیهای افراماکس و در ادامه هم سخنانی به شما عرض کردم و اگر یادتان باشد خود شما به بنده فرمودید که خصوصی سازی یک میلیون سهم آذراب صدرا را فروخته است و بنده به شما گفتم که غیر قانونی است و قبلا هم ده درصد آنرا فروخته بوده است ولی ناچارا پس داده است در واقع باطل شده است .در هر صورت آنها هم برای فاذر دندان تیز کرده اند ولی قانونا قادر به انجام چنین کاری نمی باشند . خب حالا پس از گذشت یک ماه که می بینید بنده درست پیش بینی کرده بودم .واین یکی از آن دو خبر خوش است که خواهیم دید سکوی پرواز صدرا خواهد شد (البته این جمله را هم دو ماهی پیش در تالار نوشتم ) .البته استاد خوب بلدی چطور سوال کنی تا بنده ساده را به پست زدن وادارنمایید . راستی اون پس اینطوری را که برای بنده ایمیل کردید معنی های زیادی دارد.و من الله توفیق .
          پستاتون طوريه كه آدم فك ميكنه داريد به شعور خواننده اين تاپيك توهين ميكنيد....خصوصي سازي اون فروشي كه رو آذرآب زد همش به صورت خرد در بازار بود اونوقت چه جوري پس داده؟يعني سهمي كه به من فروخته اومده ازم پس گرفته پول منم بهم داده بعد گفته بفرماييد صدرا ما اشتباه كرديم اينم سهمتون ؟.......حالت دوم اينه كه خود خصوصي سازي مجدد سهمو از بازار خريداري كرده باشه و زده باشه به كد صدرا كه همچين چيزي خلاف قانون هست چون خصوصي سازي حق خريد سهم از بازار نداره
          آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/04/08, 11:07.

نظر

• طيب
            عضو فعال
            • Nov 2010
            • 3066

باسلام:
            باسلام وعرض ادب

بله خدمتتون همون روز عرض کرده بودم که خصوصی سازی 1میلیون فاذر فروخته اونم خرد؟!!!!!!!!! واینو دیگه نمیشه برگردوند وسایر سهام فروخته شده رو

پس اینطوریه:d

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              دوست عزیز : خدا نکنه بنده چنین قصدی داشته باشم . لطفا در این مورد که به شما عرض می کنم تحقیق کنید ببینید که صحیح می گویم : اگر آن ده درصد اولیه حدودا یک سال پیش را پی گیری کنید می بینید که حق با بنده است و اگر حق با بنده نبود الان صدرا مالک 20% آذراب بود نه 30 % ؟ لطفا شما که فرد با هوش و مودبی هستید با احتیاط بیشتری سخن بگویید زیرا بنده هرگز تا از موضوعی مطمئن نباشم نمی گویم(همچنین نخواهید که بگویم خرد بود عمده بود و کیفیت چه بود زیرا اگر چنین کنم ...............) . ضمنا طیب جان یک سری به مسنجر بزنید .و من الله توفیق .

پستاتون طوريه كه آدم فك ميكنه داريد به شعور خواننده اين تاپيك توهين ميكنيد....خصوصي سازي اون فروشي كه رو آذرآب زد همش به صورت خرد در بازار بود اونوقت چه جوري پس داده؟يعني سهمي كه به من فروخته اومده ازم پس گرفته پول منم بهم داده بعد گفته بفرماييد صدرا ما اشتباه كرديم اينم سهمتون ؟.......حالت دوم اينه كه خود خصوصي سازي مجدد سهمو از بازار خريداري كرده باشه و زده باشه به كد صدرا كه همچين چيزي خلاف قانون هست چون خصوصي سازي حق خريد سهم از بازار نداره

نظر

• *سامان*
                عضو فعال
                • May 2011
                • 4691

باسلام:
                دوست عزیز : خدا نکنه بنده چنین قصدی داشته باشم . لطفا در این مورد که به شما عرض می کنم تحقیق کنید ببینید که صحیح می گویم : اگر آن ده درصد اولیه حدودا یک سال پیش را پی گیری کنید می بینید که حق با بنده است و اگر حق با بنده نبود الان صدرا مالک 20% آذراب بود نه 30 % ؟ لطفا شما که فرد با هوش و مودبی هستید با احتیاط بیشتری سخن بگویید زیرا بنده هرگز تا از موضوعی مطمئن نباشم نمی گویم(همچنین نخواهید که بگویم خرد بود عمده بود و کیفیت چه بود زیرا اگر چنین کنم ...............) . ضمنا طیب جان یک سری به مسنجر بزنید .و من الله توفیق .
                لينك مربوط به مالكيت 30 درصدي صدرا رو بزاريد لطفا...سهام به صورت خرد فروخته شده اونوقت چه جوري پس داده شده؟هان چه جوري؟

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

لينك مربوط به مالكيت 30 درصدي صدرا رو بزاريد لطفا...سهام به صورت خرد فروخته شده اونوقت چه جوري پس داده شده؟هان چه جوري؟

بند 5 صورتهاي حسابرسي صدرا اعلام كرده كه 5 درصد فروخته شده بقيش مشخص نيست...سند ازين واضح تر؟

آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/04/08, 11:49.

نظر

• سهامدار 67
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 3443

مولانا در مثنوی داستانی زیبایی دارد که برای دوستان نقل می کنم:

داستان این است که صیادی پرنده کوچکی را می گیرد. پرنده به صیاد می گوید اگر مرا رها کنی سه پند به تو می دهم که اگر آنها را به کار ببندی برایت بسیار سودمند خواهد بود. دوتا از پندها هم اکنون که در چنگ تو هستم می گویم و پند سوم را هم بعد از اینکه رهایم کردی . صیاد شرط و قرار را قبول می کند و می گوید دو پند را بگو. پرنده می گوید پند اولم این است که هرگز بر یک امر گذشته حسرت مخور. پند دوم این است که هرگز امر محالی را از کسی باور مکن. صیاد طبق قراردادی که گذاشته اند پرنده را رها میکند. پرنده وقتی روی درخت می نشیند به صیاد می گوید گول خوردی که مرا رها کردی. یک سنگ قیمتی به وزن ده درهم در شکم من قرار دارد و تو با رها کردن من آن را از دست دادی.
                    صیاد شروع می کند به آه و افسوس و پشیمانی که چه حیف شد چنین جواهری را از دست دادم. بعد از آه و افسوس می گوید حالا پند سوم را بگو. پرنده می گوید مگر قرارمان این نبود که اولآ بر گذشته افسوس نخوری؟ ثانیآ هرگز امر محالی را از کسی باور نکنی؟ صیاد می گوید چرا. پرنده می گوید: تو به کدام یک از آنها عمل کردی که مستحق پند سوم باشی؟ هم بر کاری که گذشته است افسوس خوردی و هم امر محالی را باور کردی . تو چطور باور کردی در شکم من که وزن خودم سه درهم بیش نیست یک سنگ ده درهمی وجود دارد؟ در این صورت حیف از پند سوم که برای گوش کر تو بگویم:

پند گفتن با جهول خوابناک --- تخم باشد در زمین شور ناک

ما باید تکلیف خود را با همین گوش کردن و خواندن صمیمانه نظرات دوستان روشن کنیم در غیر این صورت رابطه ما و حکایت ما در بازار حکایت پرنده و صیاد می شود. نتیجتآ چندین سال هم که در این بازار بمانیم و حرف بزنیم باز هم در اول کاریم.هر کس از ما به نوبه خود در بازار دچار اشتباهات زیادی شده ایم که اگه نخواهیم از این اشتباهات خود درس و پند بگیریم و این اشتباهات را دوباره تکرار کنیم قطعآ بازنده خواهیم بود.

نظر

• کوثر
                      عضو عادی
                      • Dec 2011
                      • 251

دوستان به احتمال زیاد فردا پس فردا صدرا باز می شود

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

در اصل توسط کوثر پست شده است View Post
                        دوستان به احتمال زیاد فردا پس فردا صدرا باز می شود
                        تا سود 91 اعلام نشه،نماد صدرا باز نخواهد شد
                        به خاطر همین احتمال بازگشایی نماد در معاملات فردا در حد صفر هست
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• hamid_jey
                          عضو عادی
                          • May 2011
                          • 197

ممکنه بعد از رشد فاراک باز بشه

نظر

• felfel
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 378

در اصل توسط hamid_jey پست شده است View Post
                            ممکنه بعد از رشد فاراک باز بشه
                            احتمال باز شدن صدرا تا قبل از گزارش 91 خیلی بعید به نظر میرسه به احتمال زیاد صدرا بعد از نشست باز میشه که هم محرک قوی برای صعود تجهیزاتیها و هم بورس باشه البته صعود محکم نه مثل بازار بورس سال 90 دو روز مثبت چهار روز منفی =))
                            دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• shilshil2002
                              عضو عادی
                              • Dec 2011
                              • 47

دوستان یه مقداری نقد هستم. پیشنهاد خرید چه سهمی دارید که بتونم به مقدار ضرر صدرا رو جبران کنم؟

نظر

• طيب
                                عضو فعال
                                • Nov 2010
                                • 3066

در اصل توسط shilshil2002 پست شده است View Post
                                دوستان یه مقداری نقد هستم. پیشنهاد خرید چه سهمی دارید که بتونم به مقدار ضرر صدرا رو جبران کنم؟
                                باسلام وعرض ادب

اینجا محل معرفی سهام نیست ولی بدلیل اجابت اوامر شما عرض میکنم والبته اگه بزرگان تایید فرمایند.

وغدیر برای نوسان 10درصدی

فاذر با دید نزدیک مجمع

وملت در 53تومان روز 3شنبه و یا4شنبه

حکشتی با قبول ریسک و با سود باورنکردنی در میانمدت

فعلا تا اینجا..............

نظر

در حال کار...
                                X