صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مهرداد
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 178

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
    باسلام:
    دوست عزیز جناب کدبان باستان عزیز به کارگر بودن افتخار می کند و بنده به سرباز اسلام بودن . ولی دیدگاه شما هم در نوع خودش جالبه ! خوبه که به این باور رسیدید که رهبر معظم تا حد یک بت مورد قبول خیلیها (حداقل همون 64درصدی که رای دادن) می باشند .پس باید این را در اعمال خود لحاظ فرمایید تا حداقل نان را به نرخ روز بدست آورید .البته بگم بنده حتی در مورد وهابیون که بنده و شما را کلا بی دین می دانند هم پاسخ هایی دارم و اینکه می گویند حتی نباید به زیارت اهل قبور رفت و یا از معصومین و اعمه اطهار نباید توسل جست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب بهتره اقتصادی صحبت کنیم و از حاشیه پرهیز نماییم و تنها خدمتتان عرض کنم بنده بدلیل اینکه دیدم جناب کدبان باستان عزیز نیاز به روحیه دارند سعی در این مهم نمودم .و من الله توفیق .
    بوی باران تازه می آید / نکند بوی چشم تر باشد
    نکند پرده چون فرو افتد / داستان داستان زر باشد
    زیر این نیم کاسه های قشنگ / نکند کاسه ای دگر باشد
    دختر گلفروش ما نکند / یار لات سر گذر باشد
    نکند قصه ی گل و بلبل / همه پایینتر از کمر باشد
    نکند آنکه درس دین می داد از خدا پاک بی خبر باشد
    نکند نان به نرخ روز شود / چامه کبریت بی خطر باشد .

ترسم نرسی به کعبه ای اعرابی / این ره که تو می روی به ترکستان است

آرزومندم روزی برسد که خود بتان آدمی ساخته را بشکنی واشخاص را بت نکنی وبه خودت والائی بیشتری بدهی .

ارادتمند شما
    مهرداد

خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

باسلام:
      دوست عزیز تا حالا شده : شنیده باشی به کسی بگویند تو مرد نیستی و اون شخص پاسخ دهد ! این زنم اینهم سه تا بچه پس من مردم ؟ خب استدلال با سفسطه بسیار متفاوت است و البته عرض بنده اینست که انشاالله همه ما به درستی بدانیم که هر چه می کشیم از دست آمریکا است و باید طبق فرمایش امام ره فریادمان را نیز بر سر آمریکا بکشیم . دزد که به خانه شما می آید از دیوار می آید وگرنه شما را چه نیاز به دیوار ! مگر شما می خواهید خود را محدود کنید . البته که نه شما می خواهید دسترسی دزد را به حریمتان را با مشکل مواجه کنید . طبق فرمایش امام ره که بر دست کار گر بوسه زد این نیز یک افتخار برای شماست که می فرمایید کارگر می باشید .و همچنین بنده معتقد هستم بنی آدم اعضای یکدیگرند که در آفرینش ز یک گهرند .چو عضوی بدرد آورد روزگار دگر عضوها را نماند قرار .تو که از محنت دیگران بی غمی نشاید که نامت نهند آدمی .انشاالله همه ما بزودی کاممان به قیمت صدرا شیرین شود که این شیرینی مطمئنا برای شما طعم دیگر دارد . و من الله توفیق .
      دوست عزیز واضح است که بخشی از مشکلات کشور مربوط به سیاستهای امریکا و متحدینش در برابر انقلاب 57 ملت ایران است اما نباید همه مشکلات را به بیرون مرزها ربط داد. مدیریت ناکارآمد و اتوبوسی و فامیلی و بی عرضه گی بسیاری از مسئولین کشور در طی این 33سال ،خصوصا در این 7 سال اخیر بلا یی ویرانگر بر سر کشور بوده که امروز همه مردم را به زحمت انداخته و چرخ اقتصاد و سیاست را از نفس انداخته است . با سفسطه بازی و سر دادن شعارهای تکراری و نخ نما شده و دشمن دشمن کردن نمیشود یک ملت را به سعادت و خوشبختی رساند. امروز کشورهایی که در رابطه با جامعه جهانی توانسته اند یک رابطه معقول و همرا ه با تعامل دوجانبه برقرار کنند موفقترند . نمونه آن هم کشورهایی مانند کره جنوبی ، مالزی ، اندونزی ،ترکیه ، لبنان و ......

نظر

• bahary
        عضو فعال
        • Dec 2011
        • 2510

باسلام:
        دوست عزیز جناب کدبان باستان عزیز به کارگر بودن افتخار می کند و بنده به سرباز اسلام بودن . ولی دیدگاه شما هم در نوع خودش جالبه ! خوبه که به این باور رسیدید که رهبر معظم تا حد یک بت مورد قبول خیلیها (حداقل همون 64درصدی که رای دادن) می باشند .پس باید این را در اعمال خود لحاظ فرمایید تا حداقل نان را به نرخ روز بدست آورید .البته بگم بنده حتی در مورد وهابیون که بنده و شما را کلا بی دین می دانند هم پاسخ هایی دارم و اینکه می گویند حتی نباید به زیارت اهل قبور رفت و یا از معصومین و اعمه اطهار نباید توسل جست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خب بهتره اقتصادی صحبت کنیم و از حاشیه پرهیز نماییم و تنها خدمتتان عرض کنم بنده بدلیل اینکه دیدم جناب کدبان باستان عزیز نیاز به روحیه دارند سعی در این مهم نمودم .و من الله توفیق .
        با ضریب چند حساب کردید که شده 64% ؟
        این عدد 64 هم تازگیها مقدس شده و در سوریه و روسیه هم با این عدد رابطه خوبی برقرار شده است!!!!!!
        ولی بت پرستی به هر شکل ممکن حرام اندر حرام اندر حرام است . و حیف است انسانی را که خداوند آزاد افریده است ، آزادی و آزادگیش را ارزان و مفت بفروشد . و در حد یک برده خود را سقوط دهد.

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز بنده خوب می دانم که دارم با عده ای دلشکسته صحبت می کنم و تقریبا تمامی دوستان در ضرر هستند و آنهم میلیونی و حتی می شناسم دوستی را که میلیاردی در ضرر است و هرگز سخنی در این تالار نگفته است .پس شما نیز بدان بنده مجبورم با توجه به اطلاعاتم که بدون رانت بدست آورده ام به گونه ای سخن بگویم که باعث ناراحتی دوستان نشوم و بلکه شاید امیدی را هم بشود در دلشان رشن نمود .و دیگر نکته که باید بدانید اینست که عده ای بسیار به بنده لطف دارند و در ازای این اطلاع رسانی از هر آنچه که لایق خودشان است در پیام خصوصی وغیره نسبت به بنده دریغ ندارند . در هر صورت بماند بنده از کسی توقعی ندارم به راهی می روم که خودم صلاح می دانم ضمنا بنده شیعه خالص هستم و به ارکان دینم مسلط و افتخار ........... بماند . دوستان عزیز شما حتی اگر همان 10 ريال اعلام شده را در نظر بگیرید یعنی که سال 90 صدرا 510 ريال ساخته است و برای سال 91 هم اگر 100ريال را مد نظر قرار دهید یعنی اینکه 600ريال در آمد پیش بینی کرده است . سوال : این ارقام برای شما با توجه به درامد های سالهای گذشته چه مفهومی برای شما دارد .خود دانید .و من الله توفیق .

در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Post
          مي ترسم خداي نكرده مدير عامل صدرا با اين همه دست ودل بازي باعث ورشكستگي شركت بشود بهتر نيست مثل پارسال نكنند كه خواب را به چشمان خود حرام كردند وگزارش 98 ريالي دادند وبعد با همت مضاعف و حتما يك 10 تا 12كيلو آب شدن الان به اين نتيجه 3 تا 4 تومان رسيدند يعني 700 ميليارد تومان اجرا قرار داد كلا 5 ميليارد تومان سود غير قابل تقسيم در آمده
          آهان يادم نبود هزينه ماليشان زياد بود وگرنه همت اينها كه كم نبود
          طفلكي ها براي سال 90 كم فشار تحمل كردند كه حالا براي 91 هم مي خواهند به خودشان فشار مضاعف مضاعف بياورند ويك 10 تا 20 توماني اعلام كنند بابا ايول به اين همه غيرت وتلاش وپشت كار
          نوشابه مي خواهيد برايتان باز كنم
          و بدبخت سهامدار صدرا منجمله خودم كه با چه حقه با...طرف هستيم

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز قبلا از مشکلات صدرا گفتم و فکر نکنم به صلاح باشه در این زمان از مشکلات صحبت کرد و گرنه اگر بنده بیشتر ندانم کمتر هم نمی دانم .و فقط نمی خواهم نعل وارونه بزنم و دوستان را در رفتن به درون یک غم بدون چاره راهنمایی کنم .ولی یکبار دیگر به شما تاکید می کنم آن مثال در درخت تنومند را دوباره مرور فرمایید تا شما را به آینده سهم راهنمایی نماید .و من الله توفیق .

نظر

• aria
              عضو عادی
              • Oct 2011
              • 28

افزایش سرمایه از محل تجدید ارزیابی دارد ولی سهامدار عمده نمیخواهد بالا ببرد.

نظر

• zafar3000
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 1243

اينكه يك سهم مي آيد اعلام 60 تا 70 تومان مي كند و بعد تمامش را به عنوان هزينه مالي غيب مي كند يك توضيح واضح دارد
                اولا شركت قرارداد به دلار بسته حالا يعني چي : 3 قرارداد 1080 ميليون دلاري يعني بالاي 3240 ميليون دلار كه معادل 1200 تومان دلار(ميانگين براي 4 سال) بگيريم مي شود بيشتر 3600 ميليارد تومان فقط در پارس جنوبي
                خوب : اين قراردادها را بايد طي 3 سال اجرا كند حالا نه 4 سال كه با توجه به بعضي ايجاد زمينه هاي مورد نياز ميزان اجراي قرارداد در سال اول ودوم كمتر وبا حاشيه سود پايين تر اما در سال 3 و4 ميزان اجرا قرار داد بسيار سنگين تر با حاشيه سود بالاتر است
                حالا به گزارش هاي شركت كه نگاه مي كنيم مي بينيم طي اين 2 سال نزديك 1100 ميليارد تومان اجرا قرارداد داشته است و اگر حاشيه سود سازي آنرا هم پايين بگيريم(البته زير ساخت هاي ماندگاري براي آينده ايجاد كرده باشند) حداقل 10 درصد است وبه عدد 110 ميليارد تومان مي رسيم
                كه كم از 40 درصد براي سال اول وبالاي 60 درصد براي سال دوم است
                اما شركت طي سال سوم وچهارم يهني 91 و91 بايد بالغ بر 2500 ميليارد تومان قرارداداجراكند كه حداقل حاشيه سود سازي بالاي 17 درصد(براساس عملكرد وگزارشهاي ساير شركت هاي موجود در پارس جنوبي) داشته باشد
                اين يعني نزديك به 400 ميليارد تومان سود كه حداقل براي سال 91 نزديك 200 ميليارد تومان آن بايد محقق شود كه اگر مبلغ 60 ميلياردتومان را به عنوان هزينه مالي كم كنيد به مبلغ 140 ميليارد تومان سود مي رسيم ونه 15 تا 30 ميلياردتومان(معادل 10 تا 20تومان سود)
                اگر حاشيه سود سازي را نيز 10 درصد وپايين بگيريم مي شود 250 ميليارد تومان كه براي يك سال با كسر هزينه 60 ميلياردي بايد مبلغ 60 ميليارد تومان(معادل 40 تومان سود) براي 91 اعلام كند
                پس حداقل براي 91 بين 40 تومان تا 90 تومان بستگي به ميزان سيري پذيري مسولين شركت( با وجود كسر هزينه مالي 60 ميلياردتوماني) مي تواند سود اعلام كند
                ولي 20 تومان با منت وشايد واما واگر نشان از گرسنه اي سيري ناپذير وحقه با...حضرات دارد والسلام
                آخرین ویرایش توسط zafar3000؛ 2012/05/06, 16:08.

نظر

• zafar3000
                  عضو فعال
                  • Dec 2011
                  • 1243

ضمنا از نظر من مديريت شركتي كه بعد از اين همه تزريق نقدينگي وخوب شدن اوضاع به شركت باز در حال گريه دروغين است و ضمنادر حال خواب وخيال بافي براي 3 سال ديگر براي سهامداران بي گناه گرفتار است يا از اصل گد...زاده بوده يا از اصل دز...زاده بوده يا حق...باز زاده است ويا در كل حرا...زاده است

نظر

• bahary
                    عضو فعال
                    • Dec 2011
                    • 2510

باسلام:
                    دوست عزیز بنده خوب می دانم که دارم با عده ای دلشکسته صحبت می کنم و تقریبا تمامی دوستان در ضرر هستند و آنهم میلیونی و حتی می شناسم دوستی را که میلیاردی در ضرر است و هرگز سخنی در این تالار نگفته است .پس شما نیز بدان بنده مجبورم با توجه به اطلاعاتم که بدون رانت بدست آورده ام به گونه ای سخن بگویم که باعث ناراحتی دوستان نشوم و بلکه شاید امیدی را هم بشود در دلشان رشن نمود .و دیگر نکته که باید بدانید اینست که عده ای بسیار به بنده لطف دارند و در ازای این اطلاع رسانی از هر آنچه که لایق خودشان است در پیام خصوصی وغیره نسبت به بنده دریغ ندارند . در هر صورت بماند بنده از کسی توقعی ندارم به راهی می روم که خودم صلاح می دانم ضمنا بنده شیعه خالص هستم و به ارکان دینم مسلط و افتخار ........... بماند . دوستان عزیز شما حتی اگر همان 10 ريال اعلام شده را در نظر بگیرید یعنی که سال 90 صدرا 510 ريال ساخته است و برای سال 91 هم اگر 100ريال را مد نظر قرار دهید یعنی اینکه 600ريال در آمد پیش بینی کرده است . سوال : این ارقام برای شما با توجه به درامد های سالهای گذشته چه مفهومی برای شما دارد .خود دانید .و من الله توفیق .
                    این شیعه خالص را خوب اومدی .خداییش داشتم یه لقمه کتلت می خوردم ، انقدر خندم گرفته بود به این اعتماد به نفس حمید آقا که پرید تو حلقم و کلی سرفه و در آستانه تشرف به دیار باقی و .... خلاصه خیلی با حالی حمید اقا.

یه قرار بگذار تو نمایشگاه بورس زیارتت کنیم بلکه قدری از آن انفاس قدسیه شما به ما هم رسید.
                    آخرین ویرایش توسط bahary؛ 2012/05/06, 20:09.

نظر

• حسگر
                      عضو عادی
                      • Mar 2012
                      • 136

زمزمه هایی از اعلام سود حدود سی تومان برای سال ۹۱ به گوش می رسد.
                      امیدوارم درست باشد

نظر

• مجیدشمسعلی
                        كاربر فعال
                        • Jul 2025
                        • 643

با سلام اگه این خبر درست باشه یک ستاره پیش من داری>:d<

نظر

• مهربان
                          عضو فعال
                          • Mar 2011
                          • 1675

....خوب حالا اگر قرار به بیان شنیده هاست باید بگم به نقل از دوست عزیزی که نزد من از اعتبار بالایی برخورداره گقته شده که سهم تا اخر خرداد گزارش رو نمیده وبدون اینکه باز بشه میره به مجمع....حالا دیگه نمیدونم...امیدوارم اینطور نباشه...:(
                          [B]....ای امید لحظه های ناگزیر.....ساقی بی دست دستم رابگیر....

نظر

• armin777
                            عضو عادی
                            • Nov 2011
                            • 61

در اصل توسط مهربان پست شده است View Post
                            ....خوب حالا اگر قرار به بیان شنیده هاست باید بگم به نقل از دوست عزیزی که نزد من از اعتبار بالایی برخورداره گقته شده که سهم تا اخر خرداد گزارش رو نمیده وبدون اینکه باز بشه میره به مجمع....حالا دیگه نمیدونم...امیدوارم اینطور نباشه...:(
                            سلام:
                            دکتر مجمع معمولا نیمه دوم تیر ماهه.حسابرس منتظر گزارش پایان سال 90 هست که اگه حسابا جور در بیان باز کنه.فاراک هم تا آخر اردیبهشت گفته پایان 90 رو میفرسته و از زیان انباشته کم میشه.با سرمایه جدید رو هم اگه تا حالا نداده تا آخر هفته میده چون میخوان حق ها هر چه زودتر پول بشه.

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3065

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
                              زمزمه هایی از اعلام سود حدود سی تومان برای سال ۹۱ به گوش می رسد.
                              امیدوارم درست باشد
                              باسلام وعرض ادب

چرا50ریالشو کم کردی؟!

نظر

• حسگر
                                عضو عادی
                                • Mar 2012
                                • 136

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                باسلام وعرض ادب

چرا50ریالشو کم کردی؟!
                                استاد عزيز من حدودش را شنيدم. منبع مورد نظر، دقيقش را اعلام نكرد.
                                پس شما هم همين حدود شنيده اي
                                انشاء اله كه خير است:)

نظر

در حال کار...
                                X