در اصل توسط hamid672003 پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
-
با سلام
یه مطلبی بود که میخواستم عرض کنم اونم اینه که یه مدتی میشه (علی الخصوص بعد از بسته شدن نماد صدرا که توش گیر کردیم) از مطالب و اخبار جناب hamid672003در مورد وضعیت شرکت میخونیم.
خبر هایی ایشون با زحمت بسیار گرداوری میکنند و میارن تو سایت به اشتراک میذارن تا دوستان استفاده کنند.اصلا کاری به این ندارم که این خبرها مثبت بوده یا منفی بوده.یا اصلا به درد سهامدار خورده یا نه.که خود من یکی از منتقدین ایشون بودم.
بحث من چیز دیگری هست ،بحث من این هست که جناب حمید به اون چیزی که اعتقاد داشتن و دارن هر روز برای رسیدن به اون دارن تلاش میکنند،مثبت فکر میکنند و دایم حرکت رو به جلو دارن،یعنی منظورم اینه که بجای اینکه یکجا بشینند و این و اون رو مقصر بدونند که آقا شما باعث زیان من شده اید و از این حرفها ،خودشون با پشتکار با تماس با این و اون سعی میکنند، بدونند که ماجرا چی بوده؟سعی میکنند نذارن اختیار امور از دستشون در بره،سعی میکنند یک سهامدار باشه واز سهمشون حمایت کنند.
انصافا از تمامی سهامداران سوال دارم اگر همه اونها به اندازه ایشون پرتلاش بودند ایا فکر نمیکنید الان در وضعیتی بمراتب بهتر از این بودیم؟
بنظر من ایشون به اندازه خودش یک سهامدار واقعی بوده و از هیچ کوششی برای حمایت از سهم و آگاهی سایر سهامداران در یغ نکرده.
کار ایشون صرف نظر از اینکه اخبار بدرد بخور یا بدردنخوری داده، روحیه سختکوشی ،سهامداری و نا امیدنشدن و حمایت کردن از سرمایه خودش رو من خیلی مثبت ارزیابی میکنم و بابت این روحیه بهش تبریک میگم.
اگر همه سهامداران مثل ایشون فعال بودند الان اطلاعات زیادی داشتیم و میدونستیم که در اینده با چه مشکلی روبرو میشویم.البته این انتفاد اول به خود من وارده بعد سایر سهاداران.
خسته نباشی حمید خانآخرین ویرایش توسط orumbourse؛ 2012/07/11, 15:09."مطالب و پست های ارسالی اینجانب به هیچ وجه توصیه به خرید یا فروش برای کسی نیست، صرفا نظرات شخصی اینجانب درمورد سهام بازاربورس می باشد والبته ممکنه تمامی اون مطالب اشتباه هم باشد"
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز از نظر لطف شما کمال تشکر را دارم و امیدوارم به حال دوستان مفید باشم .در هر صورت هرچه کردم وظیفه بوده .ضمنا تلاشهایی هم در حال انجام است که در صورت در بر داشتن حاصلی به نظر دوستان خواهم رساند .شما هم موفق باشید .و من الله توفیق .
در اصل توسط orumbourse پست شده است View Postبا سلام
یه مطلبی بود که میخواستم عرض کنم اونم اینه که یه مدتی میشه (علی الخصوص بعد از بسته شدن نماد صدرا که توش گیر کردیم) از مطالب و اخبار جناب hamid672003در مورد وضعیت شرکت میخونیم.
خبر هایی ایشون با زحمت بسیار گرداوری میکنند و میارن تو سایت به اشتراک میذارن تا دوستان استفاده کنند.اصلا کاری به این ندارم که این خبرها مثبت بوده یا منفی بوده.یا اصلا به درد سهامدار خورده یا نه.که خود من یکی از منتقدین ایشون بودم.
بحث من چیز دیگری هست ،بحث من این هست که جناب حمید به اون چیزی که اعتقاد داشتن و دارن هر روز برای رسیدن به اون دارن تلاش میکنند،مثبت فکر میکنند و دایم حرکت رو به جلو دارن،یعنی منظورم اینه که بجای اینکه یکجا بشینند و این و اون رو مقصر بدونند که آقا شما باعث زیان من شده اید و از این حرفها ،خودشون با پشتکار با تماس با این و اون سعی میکنند، بدونند که ماجرا چی بوده؟سعی میکنند نذارن اختیار امور از دستشون در بره،سعی میکنند یک سهامدار باشه واز سهمشون حمایت کنند.
انصافا از تمامی سهامداران سوال دارم اگر همه اونها به اندازه ایشون پرتلاش بودند ایا فکر نمیکنید الان در وضعیتی بمراتب بهتر از این بودیم؟
بنظر من ایشون به اندازه خودش یک سهامدار واقعی بوده و از هیچ کوششی برای حمایت از سهم و آگاهی سایر سهامداران در یغ نکرده.
کار ایشون صرف نظر از اینکه اخبار بدرد بخور یا بدردنخوری داده، روحیه سختکوشی ،سهامداری و نا امیدنشدن و حمایت کردن از سرمایه خودش رو من خیلی مثبت ارزیابی میکنم و بابت این روحیه بهش تبریک میگم.
اگر همه سهامداران مثل ایشون فعال بودند الان اطلاعات زیادی داشتیم و میدونستیم که در اینده با چه مشکلی روبرو میشویم.البته این انتفاد اول به خود من وارده بعد سایر سهاداران.
خسته نباشی حمید خانآخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/11, 21:01.
نظر
-
ایلنا: عضو هيات مديره گروه صنعتي صدرا با اشاره به صورت مالي اين شركت، گفت: هماكنون نتايج صورت وضعيت مالي شركت مناسب نيست كه اين امر به نوبه خود نيازمند انجام آسيبشناسي است.
به گزارش خبرنگار ايلنا، در جريان بازديد خبرنگاران از جزيره صدرا، محمدعلي نظارت در نشستي ضمن تاكيد بر اينكه گروه صنعتي صدرا از گذشته يك بدهي پنهان دارد كه اين بدهي هماكنون به يكي از مشكلات اين شركت تبديل شده است.
عضو هيات مديره صدرا و مدير نظارت شركت فناوري آبهاي عميق در اين خصوص توضيح داد: زماني كه سهام اين شركت را خريده و مجموعه را تحويل گرفتيم، ميزان بدهي شركت چيزي در حدود 700 ميليارد تومان بود كه البته تاكنون افزايش نيز يافته. بخشي از اين بدهي شامل يكسري وامهايي بود كه در موعد پرداخت نشده و جريمه بدهي معوق نيز به آن اضافه شده و همچنين پروندههايي كه دادگاه براي آن حكم صادر كرده و شركت موظف به پرداخت جريمه شده است.
به گفته وي؛ علاوه بر اين موارد، بخشي از بدهي شركت ناشي از نوسان نرخ ارز و افزايش نرخ ارز مرجع به 1226 تومان است.
وي ضمن تاكيد بر اينكه سودي كه براساس تراز مالي شركت پيشبيني ميشد، محقق نشده است، گفت: پيشبيني ما براي سود هر سهم 19 ريال بود كه محقق نشد، براي سال 91 نيز eps محاسبه شده 31 ريال است كه اميدواريم اين رقم محقق شود.
نظارت تصريح كرد: ضرر انباشته صدرا تا پايان سال 90، حدود 499 ميليارد تومان بوده است. ما آمادگي فروش سهام شركت و واگذاري آن را داريم.
وي بر لزوم نياز اين شركت به حمايتهاي مالي دولت تاكيد كرد و افزود: صدرا امروز با يك بدهي بزرگ بانكي روبروست كه اگر دولت فكري براي حمايت از شركت و مديريت اين مشكل نكند، بايد به فكر بيكاري چيزي در حدود پنج هزار نفر شاغل در اين مجموعه بود.
عضو هيات مديره صدرا خاطرنشان كرد: كشورهايي كه عمده كارفرمايان آن دولت است، محاسبان درست محقق نميشود چرا كه دولتها همواره سعي دارند زيان مالي را به شركتها و بانكها و ... منتقل كنند.
نظر
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postایلنا: عضو هيات مديره گروه صنعتي صدرا با اشاره به صورت مالي اين شركت، گفت: هماكنون نتايج صورت وضعيت مالي شركت مناسب نيست كه اين امر به نوبه خود نيازمند انجام آسيبشناسي است.
به گزارش خبرنگار ايلنا، در جريان بازديد خبرنگاران از جزيره صدرا، محمدعلي نظارت در نشستي ضمن تاكيد بر اينكه گروه صنعتي صدرا از گذشته يك بدهي پنهان دارد كه اين بدهي هماكنون به يكي از مشكلات اين شركت تبديل شده است.
عضو هيات مديره صدرا و مدير نظارت شركت فناوري آبهاي عميق در اين خصوص توضيح داد: زماني كه سهام اين شركت را خريده و مجموعه را تحويل گرفتيم، ميزان بدهي شركت چيزي در حدود 700 ميليارد تومان بود كه البته تاكنون افزايش نيز يافته. بخشي از اين بدهي شامل يكسري وامهايي بود كه در موعد پرداخت نشده و جريمه بدهي معوق نيز به آن اضافه شده و همچنين پروندههايي كه دادگاه براي آن حكم صادر كرده و شركت موظف به پرداخت جريمه شده است.
به گفته وي؛ علاوه بر اين موارد، بخشي از بدهي شركت ناشي از نوسان نرخ ارز و افزايش نرخ ارز مرجع به 1226 تومان است.
وي ضمن تاكيد بر اينكه سودي كه براساس تراز مالي شركت پيشبيني ميشد، محقق نشده است، گفت: پيشبيني ما براي سود هر سهم 19 ريال بود كه محقق نشد، براي سال 91 نيز eps محاسبه شده 31 ريال است كه اميدواريم اين رقم محقق شود.
نظارت تصريح كرد: ضرر انباشته صدرا تا پايان سال 90، حدود 499 ميليارد تومان بوده است. ما آمادگي فروش سهام شركت و واگذاري آن را داريم.
وي بر لزوم نياز اين شركت به حمايتهاي مالي دولت تاكيد كرد و افزود: صدرا امروز با يك بدهي بزرگ بانكي روبروست كه اگر دولت فكري براي حمايت از شركت و مديريت اين مشكل نكند، بايد به فكر بيكاري چيزي در حدود پنج هزار نفر شاغل در اين مجموعه بود.
عضو هيات مديره صدرا خاطرنشان كرد: كشورهايي كه عمده كارفرمايان آن دولت است، محاسبان درست محقق نميشود چرا كه دولتها همواره سعي دارند زيان مالي را به شركتها و بانكها و ... منتقل كنند.
دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
غولپیکرترین نفت كش ایرانی ساخته شدمدير كارخانه كشتی سازی صدرا از به آب اندازی بزرگترین نفت كش ساخت ایران در دوم مرداد ماه سال جاری خبرداد.
به گزارش ایرنا، 'سلمان ضربی'در بازدید خبرنگاران از روند ساخت بزرگترین نفتكش ساخت داخل ،افزود: ونزوئلا در سال 86 سفارش ساخت چهار كشتی افراماكس 94 هزار تنی به ایران داده بود كه طرح آن طی چند مرحله با تغییراتی رو به ر و و در نهایت در اواخر سال88 به نفتكش 113 هزار تنی افراماكس تغییر پیدا كرد.
وی ادامه داد: اردیبهشت ماه سال 89 كار ساخت نخستین كشتی آغاز شد كه اكنون آماده به آب اندازی است و پس از به آب اندازی و طی سه ماه آزمایشات دریایی اواخر آبان یا اوایل آذر ماه تحویل كارفرما خواهد شد.
ضربی توضیح داد: مدت ساخت چهار فروند كشتی افراماكس طی قرارداد 40 ماه برآورد شده كه امیدواریم بتوانیم كشتی های سفارشی را طبق زمان مقرر تحویل دهیم.
مدیر كارخانه كشتی سازی صدرا افزود:این شناورها دارای 250 متر طول ، 44 متر عرض ، 21 متر ارتفاع و 14.8 متر آبخور بوده و قابلیت حمل 113 هزار تن نفت خام را دارد.
وی همچنین به مراحل ساخت كشتی دوم و پیشرفت 28 درصدی آن اشاره كرد و ادامه داد: تمام تجهیزات و موتور دومین كشتی سفارشی ونزوئلا آماده بوده و به محض به آب اندازی اولین كشتی ، دومین فروند نیز جهت تكمیل ساخت به حوضچه خشك منتقل می شود.
**سود 10 تا 15 درصدی برای هر كشتی
مدیر كارخانه كشتی سازی صدرا هزینه ساخت هر كشتی را 57 میلیون یورو عنوان كرد و افزود :ساخت این نوع كشتی ها و با این ابعاد برای نخستین بار در ایران و خاورمیانه انجام می شود و با وجود اینكه پیش بینی برابری هزینه ها در اولین كارها به سختی صورت می پذیرد،ما امیدواریم بتوانیم به سود 10 تا 15 درصدی دست یابیم.
ضربی تاكید كرد: طرف ونزوئلایی 20 درصد هزینه ساخت كشتی ها را كه معادل 42 میلیون یورو می شود در سال 87 پرداخت كرده است.
وی همچنین به اشتغال زایی صنعت كشتی سازی در كشور اشاره كرد و یادآورشد: اكنون یكهزار و شش نفر در این كشتی سازی مشغول به كارند و این طرح تحت نظارت 79 نفر از مهندسان كشتی سازی صدرا در حال انجام است.
**ساخت بزرگترین جرثقیل خاورمیانه در بوشهر
مدیر یارد كشتی سازی صدرا همچنین به ساخت و تكمیل بزرگترین جرثقیل خاورمیانه در بوشهر اشاره كرد و گفت:ساخت این جرثقیل یكی از چالش های جدی این شركت به شمار می رفت كه با تمهیدات لازم، به صورت بومی انجام شد.
ضربی افزود:این جرثقیل یك هزارتنی، 118 متر از سطح زمین ارتفاع داشته و قیمت آن 25 میلیون یورو برآورد می شود كه دارای دهنه 153 متری بوده و توانایی بلند كردن وزنی معادل سه هزار و 800 تن را دارد.
وی ادامه داد: با ساخت این جرثقیل دروازه ای ، سرعت ساخت و تكمیل پروژه های كشتی سازی 50 درصد افزایش خواهد یافت.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
نقل از بورس پرشیا:
می گویند شرکت صنعتی دریایی ایران در نکاء و در مناطق نفت خیز آن که اخیرا" کشف شده است زمینی به متراژ 20 هکتار دارد که قرار است به عنوان پالایشگاه، جهت بهره برداری از ذخایر نفت تازه کشف شده، از آن استفاده شود، با انتشار این اخبار در بین سهامداران، مصاحبه اخیر مدیرعامل این شرکت که به تناقض گویی در مصاحبه کردن دارای شهرت است، اثر خود را از دست داده، و امیدواری ها دوباره به جمع آنها بازگشته است تا حدی که سهامداران حقیقی این شرکت در حال ایجاد تشکلی جهت اعتراض به نحوه اطلاع رسانی این شرکت به مراجع ذیربط و حتی معرفی نماینده ای از میان خود جهت حضور در هیئت مدیره شرکت صنعتی دریایی ایران می باشند که در صورت به حدنصاب رسیدن میزان سهام حقیقی ها این مهم رخ خواهد دادکودکی اندیشید که خدا چه می خورد، چه می پوشد و در کجا منزل دارد؟
ندایی آمد که :
او غم بندگانش را می خورد، گناهانشان را می پوشد و در قلب شکسته آنان ساکن است...
نظر
-
تنها 30 درصد نیروهای صدرا بومی هستند
خبرگزاری فارس: عضو هیئت مدیره شرکت صنعتی دریایی ایران صدرا گفت: تنها 30 درصد نیروهای مشغول به کار در شرکت صدرا بومی استان بوشهر هستند.
به گزارش خبرگزاری فارس از بوشهر محمدعلی نظارت عصر امروز در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بیش از 5 هزار نفر در شرکت صنعتی دریایی ایران در بوشهر مشغول به کارند که از این تعداد تنها 30 درصد بومی استان بوشهر هستند.
وی افزود: حدود 80 درصد نیروها نیز از استانهای هرمزگان، کهگیلویه و بویراحمد، خوزستان و هرمزگان هستند.
عضو هیئت مدیره صدرا گفت: به دلیل مزایایی که نیروهای بومی دارند همواره اولویت ما استفاده از نیروهای بومی بوده است.
نظارت در ارتباط با وضعیت اشتغال نیروها در شرکت صدرا گفت: از سه سال پیش که سهامدار جدید مدیریت شرکت صدرا را بر عهده گرفت به کسی تعهد اشتغال 30 سال را ندادیم و کسانی هم که اکنون تعهد 30 ساله دارند مربوط به سهامدار قبلی هستند.
وی اظهار داشت: متوسط نیروهای به کار گرفته شده در صدرا یک هزار و 500 نفر بوده اما امروز این رقم به 3 هزار و 500 نفر رسیده است.
عضو هیئت مدیره صدرا تاکید کرد: اگر به هر دلیلی نتوانیم پروژههای جدیدی برای صدرا در دو بخش فرا ساحل و کشتیسازی فراهم کنیم ممکن است با مشکل بیکاری برای بیش از 5 هزار نیروی مشغول به کار در صدرا مواجه شویم.
نظارت گفت: اگر دولت برای حمایت از صدرا اقدامی نکند با مشکلات عدیدهای مواجه میشویم و در صورتی که اقدامی برای پرداخت بدهیها انجام ندهیم آینده خوبی در انتظار نخواهیم داشت.
وی ادامه داد: با توجه به نوسانات بازار ارز و دریافت تسهیلات 700 میلیارد تومانی از سوی شرکت صدرا اگر دولت نخواهد به صدرا کمک کند، با مشکلات زیادی روبهرو میشویم.الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز اجازه دهید انشاالله فردا پاسخ شما را می دهم .چون در حال پیگیری هستم و به پیش مجمع دعوت شده ام و انشاالله اخبار خوشی را برای شما خواهم آورد .لطفا شما هم دعای خیر خود را بدرقه صدرا نمایید تا دیگر بد شانس نباشید .دعا کلید حل خیلی از مشکلات است .و من الله توفیق .
در اصل توسط felfel پست شده است View Postحمید اقا به نظر شما در مجمع صدرا چه اخباری گفته میشه ایا خبری از افزایش سرمایه از تجدید ارزیابی مطرح میشهدر اصل توسط بد شانس پست شده است View Postحمید خان 672005
شما در تحلیل قبلی فرمودید شرکت اگر در سال 90زیان شناسایی کنه به همان میزان سود سال 91 ان افزایش می یابد (بر اساس صحبت ها با مسئولین شرکت) در این خصوص لطفا توضیح جامع دهید؟؟؟؟؟آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/15, 09:15.
نظر
-
شوخي :صدرا ضرر سال 91 را 500 ميليارد تومان يعني 330 تومان به ازا هر سهم پيش بيني كرد كه با زيان انباشته قبلي هر سهامدار 660 تومان ضرر در سبد دارد
منابع شنا سايي ضرر:
مدیر كارخانه كشتی سازی صدرا هزینه ساخت هر كشتی را 57 میلیون یورو عنوان كرد
ما امیدواریم بتوانیم به سود 10 تا 15 درصدی دست یابیم.
طرف ونزوئلایی 20 درصد هزینه ساخت كشتی ها را كه معادل 42 میلیون یورو می شود در سال 87 پرداخت كرده است.
1. 57-42 =15 ميليون يورو هزينه تازه براي ساير كشتي ها هم كه پولي نگرفته كه اگر بگيره هم نبايد كه سهامدار نشسته در سايه وخنكا سود ببرد پس با 3 كشتي ديگري كه بسازد جمعا 180 ميليون يورو يعني نزديك 400 ميليارد تومان كه به عنوان منبع شناسايي ضرر سال 91 است.
نظر
-
http://alimotahhari.com/index.php/contact-us.html سايت جناب دكتر علي مطهري
http://www.larijani.ir/Contact.aspx سايت جناب دكتر لاريجاني
http://mdehghani.ir/index.php?option...9-29&Itemid=67 سايت دكتر دهقان عضو هيات رييسه مجلس
من به اين 3 نماينده نامه زده و درباره صدرا مطلب زدم اميدوارم ساير سهامداران هم قبل از خام شدن توسط سرداران ضرر صدرا در امسال وبعد تشخيص مجدد ضرر در سال 91 حتما پيگيري كنند شايد در اين خراب شده را به عنوان منبع گروكشي اقتصادي سياسي با دفتر رييس جمهور و تصفيه حساب با سهامداران را بگيرند چون امسال كه سال حمايت از سرمايه ملي بود خوب پدر سرمايه ما را درآوردن سال ديگر خدا به خير كند
الان باز بعضي دوستان پيدا مي شوند و زير اين پست شروع به تعريف وتمجيد از شركت كه ديگر امسال حتما مي تركونه اما شرمنده شركت خيلي وقت كه تركونده اما براي سهامداري مثل من هميشه تركش وشهادت است ولي براي سرداران پست بالاتر ومصاحبه در تلوزيون براي پيشرفت
نظر
نظر