در اصل توسط مهربان پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postكدوم عينك خوشبيني ي مصاحبه كرده پسر جنتي كه تازه از خودشونه گفته ما با كارهايي كه كرديم ي كشور دوست نداريم تو دنيا بايد واقعيت ها رو ديد خودرو به چه روزي افتاده اين از صدرا پتروشيمي ها تو صادرات به مشكل خوردن اگرم الان روپان فقط رو حساب قيمت دلاره ما تو اين 8 سال به اندازه 800 سال عقب افتاديم اون عراقي كه از ما كلي پايين تر بود الان داره تمام نفتايي رو كه با ما شريكه رو داره استخراج ميكنه و ما به خاطر تحريم فقط و فقط داريم نگاه ميكنيم ايا غني سازي 20 درصدي ارزشش رو داره؟
ولی اونایی که سکان دار امورات هستند از من و تو بهتر میدونن چی کار دارن میکنند
یعنی من و تو فقط اینجور چیزا رو میدونیم اونا نیمدونند؟
صبر صبر صبر
نظر
-
از اين به بعد با اين گزارش ديگر نبايد به اميد 94 باشيم بلكه در گزارش گفته اند 96 (برنامه 5 ساله) ضمنا
احداث تاسيسات سرچاهي، خطوط لوله جمعآوري و انتقال نفت خام و تاسيسات فرآورش نفت و جمعآوري و تزريق گازهاي همراه توليدي ميادين
نفتي خشت: پيشرفت 89مهندسي:85 درصد و سال 90 با همت مضاعف كم شده شده 78 درصد جالبه
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postعزیز دل اینایی که شما فرمودین منم هم واقفم و میدونم چی به چیه
ولی اونایی که سکان دار امورات هستند از من و تو بهتر میدونن چی کار دارن میکنند
یعنی من و تو فقط اینجور چیزا رو میدونیم اونا نیمدونند؟
صبر صبر صبرالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط mobin پست شده است View Postتنها راه برای جلوگیری از زیان سهامداران زجر کشیده این سهم ، کشیدن موضوع به رسانه های خارجی مثل bbc و voa میباشد تا آقایون هرچند به شکل ظاهری و مقطعی هم شده به داد این سهامداران بیچاره برسندالماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.
نظر
-
در اصل توسط پرستو پست شده است View Postاگر ميدونستن كه حال و روز اين مملكت اين نبود كه خودشون دارن اذعان ميكنند كه اين مملكت مشكل اقتصادي داره اخه چرا بايد كسي كه نمي تونه اين مملكت رو بچرخونه بايد 8 سال تو بالاترين رده اجرايي كشور قرار بگيره مگه كارشناسا هشدار ندادن مگه خود همين محسن رضايي نگفت مملكت با اين جور اداره كردن داره به پرتگاه ميره ماها فقط خودمونو زديم به خواب
نظر
-
در اصل توسط ata007 پست شده است View Postبه وقتش جواب همه این سوال ها پیدا خواهد شد عجله نکنید،سیاست توپ بازی،اسباب بازی نیست،هر کسی هم هر حرفی گفته که نباید باور کرد بلکه همان فرد از روی تاکتیک سیاسی اون حرف رو میگه من مردم هم زود باور میکنم
هسته تاوان داره..تاوانش هم در گزارش شرکتها داره نمایان میشه...
البته امیدوارم این گزارش اشتباه باشه چون وقتی صدرا با این همه کار وپروژه این همه گند می زنه بقیه شرکتها الفاتحه ..فقط دیروزود داره..
نظر
-
تنها نكته مثبت گزارش آخر صفحه 10 و ابتدا صفحه 11است اي كاش مشخص مي كرد براي اين قسمت ها چقدر هزينه شده است البته يك جدول ابتدا صفحه 28 آورده است كه مانده دارايي هاي ثابت مولد و غير مولد شركت از 90 ميليارد به 250 ميليارد رسيده است دوستاني كه وارد ترند لطفا توضيح دهند!!!!!!!!!
ديگر پروژههاي زيرساختي در حوزه كشتي سازي ميباشد كه با بهرهبرداري از آن ميزان درآمدزايي كارخانه درياي خزر
حدود 120 ميليارد ريال ساليانه افزايش خواهد يافت. طرح توسعه كارخانه فراساحل جزيره شامل ساخت محوطه
جكآپ، ساخت اسكيدويها، خريد و نصب تجهيزات و ... از ديگر طرحهاي زيرساختي ميباشد كه درآمدزايي آن
ساليانه 846 ميليارد ريال برآورد ميشود.
نگاهي به آمار خريد و مصرف مواد اوليه در انتها صفحه 27 آيا نشانه تحريم است؟؟؟؟؟؟؟
در مجموع اين گزارش نشانه شجاعت (يا بخوانيد حماقت) نويسندگانش قبل از مجمع است
نظر
-
در اصل توسط zafar3000 پست شده است View Postتنها نكته مثبت گزارش آخر صفحه 10 و ابتدا صفحه 11است اي كاش مشخص مي كرد براي اين قسمت ها چقدر هزينه شده است البته يك جدول ابتدا صفحه 28 آورده است كه مانده دارايي هاي ثابت مولد و غير مولد شركت از 90 ميليارد به 250 ميليارد رسيده است دوستاني كه وارد ترند لطفا توضيح دهند!!!!!!!!!
ديگر پروژههاي زيرساختي در حوزه كشتي سازي ميباشد كه با بهرهبرداري از آن ميزان درآمدزايي كارخانه درياي خزر
حدود 120 ميليارد ريال ساليانه افزايش خواهد يافت. طرح توسعه كارخانه فراساحل جزيره شامل ساخت محوطه
جكآپ، ساخت اسكيدويها، خريد و نصب تجهيزات و ... از ديگر طرحهاي زيرساختي ميباشد كه درآمدزايي آن
ساليانه 846 ميليارد ريال برآورد ميشود.
نگاهي به آمار خريد و مصرف مواد اوليه در انتها صفحه 27 آيا نشانه تحريم است؟؟؟؟؟؟؟
در مجموع اين گزارش نشانه شجاعت (يا بخوانيد حماقت) نويسندگانش قبل از مجمع است
باید گزارش و پیش بینی 91 هم اعلام بشه ......///
نظر
-
الان میشه به عمق فاجعه سفته بازی روی این سهم در حالیکه زیانش مشهود ولی پنهان بود و زمانیکه از طریق بعضی سایتها و مصاحبه ها مکرر مدیرعامل صدرا و تکذیب پس از آن و فعالیت بعضی آی دی های شناخته شده در صعود سهم تا 280 ، پی برد. خاطره تلخ این سهم زهرماری را هیچوقت فراموش نمی کنم .
کثیف ترین و آلوده ترین سهمی بود که من در بورس تاکنون دیدم....ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر