صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • zafar3000
    عضو فعال
    • Dec 2011
    • 1243

مانده طلب (بدهي شركت صدرا)
    1390/12/ در تاريخ 29:
    شركت مهندسي پژوهش صنعت نفت:761 ميليارد تومان صدرا گرفته و 24 ميليارد تومان ديگه به صدرا بدهكار است(سر چي؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟)
    شركت فنآوري آبهاي عميق:31.5 ميليارد گرفته و 33 ميليارد هنوز طلبكار است
    شركت صنايع فراساحل (صف):4.5 ميليارد صدرا گرفته و 24 ميليارد طلب مانده

نظر

• بابک 52
      ستاره‌دار (27)
      • Mar 2011
      • 17028

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
      باسلام:
      دوست عزیز : گر صبر کنی ز قوره حلوا سازم . نوسانگیرها را گفتم در زیان هستند وگرنه که شما می دانید بنده روشی غیر از روش مرسوم بازار دارم .صد البته اگر چند تا از آیدی هام را بدم و بری پیش بینی هایم را ببینی . خواهی دید در اکثر سهام هایم بیش از 20 درصد در سود هستم .و صد البته بنده فقط صدرا نگه می دارم اونم چون می دانم از همه سهم ها بهتر است وبعنوان مثال مثل این سیمانی ها یک کوره و یک زمین گود نداره که با یک کوه خاک هم پر نمی شوند و هزار برابر ارزش دارایی هاشون دارن معامله می شوند . و من الله توفیق .
      در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Post
      همین که گفتین خوبه

زمان همه چیز را اثبات خواهد کرد

بعد از اینکه صدرا گزارشش رو داد با هم این نوشته را میاریم بالا و اونوقت شما خودت متوجه خواهی شد که کی داره طرفداریه الکی میکنه

در ضمن شما فکر کردی فقط خودت تو سودی که ادعات میشه؟

شما از کجا سود بقیه رو میدونی که این حرف رو میزنی؟

بعد از اینکه گزارششو داد برید دوباره تجمع کنید تو مجمعشش

بورس با هیچکس شوخی نداره

سهمهای عالی دیگه وضعیتش اینه اونوقت صدرا که ول معطله

این طرفدارهای صدرا هم خیلی باحالن

همچین دفاع میکنن انگار سهمشون چقدر ارزش داره

شما دیگه اینو به من نگو که چندین ساله تو بورسم

اونهایی که قدیمیهای بورسن از صدرا متنفرند

خب معلومه همین جوونها که اینطوری فکر می کنند

سهمی با این همه زیان انباشته و این وضعیت تاسف بار که سهامدارهاش میخوان کفن پوش به مجمعش برن آخه دفاع کردن داره برادر من؟

دفاع از چی میکنید؟

از گزارشهای به موقعش؟

از سودش؟

از مدیر عاملش

از حرکات سهامدار عمده اش؟

از شفاف سازیهاش؟

شما بگویید صدرا چی داره و از چیش حمایت می کنید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

جناب آقای hamid672003 با سلام قرار شد وقتی گزارش صدرا اومد این مطلب را بیاریم بالا . حال باز هم از صدرا و مدیرعاملش و ... طرفداری کنید . باز هم صبر می کنیم تا صدرا باز شود و بعد از باز شدن ، مجددا" این نوشته ها را میاریم بالا ، ببینیم از چه طرفداری می کنید!!!!!
      The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• ناظم
        عضو فعال
        • May 2011
        • 508

صدرا هیچی ندارد و ار آنجایی که این سهم من را نابود کرد من هم روز مجمع بلوایی به پا کنم که آن سرش نا پیدا

نظر

• بابک پناهی
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 3208

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
          صدرا هیچی ندارد و ار آنجایی که این سهم من را نابود کرد من هم روز مجمع بلوایی به پا کنم که آن سرش نا پیدا
          یک دست صدا نداره
          باید یه 20 نفری اونجا یه کتک کاری با هیئت مدیره راه بندازن تا ببینن چی به چیه!!! این دولت که صدرا نمونه ی کوچکی از اونه با حرف و منطق رابطه ی خوبی نداره باید سهامدارا بهشون درسی بدن که هیچ وقت یادشون نره

از ماست که بر ماست ...

نظر

• ناظم
            عضو فعال
            • May 2011
            • 508

به نظر من قبل از مجمع تجمع سهامداران دم دفتر شرکت نیز لا زم است

نظر

• ناظم
              عضو فعال
              • May 2011
              • 508

صدرا برای اینکه از این وضعیت خارج شود که به نفع بورس و همه است این است که حضرت آقا یک چک بکشند وتمام بدهی های صدرا را تسویه کنند

نظر

• پرریسک
                عضو فعال
                • Feb 2012
                • 6797

در اصل توسط ناظم پست شده است View Post
                صدرا برای اینکه از این وضعیت خارج شود که به نفع بورس و همه است این است که حضرت آقا یک چک بکشند وتمام بدهی های صدرا را تسویه کنند

یعنی بدهی هاش تسویه بشه زنده میشه ..

این شرکت بره افتابه تولید کنه بهتره...

کل مملت رو هم بدی با این تحریمها دود می کنه...کل پارس جنوبی دست صدراست دیگه از این بیشتر..فقط خاک بازی کرده ...تحریم ها بابای صدرا رو دراورد..تجهیزات نباشه شما کل بودجه رو بهش بده میخواد باهاش چیکار کنه...

نظر

• جعفرزاده
                  عضو فعال
                  • Dec 2010
                  • 5833

با این گزارش یعنی صدرا باز به 50 تومان برگشت خواهد زد . البته بچه های بالا (( برادران سپاه )) قسطی در قیمت 100 تومان خریدهاند .

نظر

• مات
                    عضو فعال
                    • Aug 2011
                    • 5650

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                    یعنی بدهی هاش تسویه بشه زنده میشه ..

این شرکت بره افتابه تولید کنه بهتره...

کل مملت رو هم بدی با این تحریمها دود می کنه...کل پارس جنوبی دست صدراست دیگه از این بیشتر..فقط خاک بازی کرده ...تحریم ها بابای صدرا رو دراورد..تجهیزات نباشه شما کل بودجه رو بهش بده میخواد باهاش چیکار کنه...
                    تا زماني كه شركتاي امريكايي يا اروپايي پاشون تو اين مملكت باز نشه صدرا درست بشو نيست تجهيزاتم وارد بشه صدرا علم استفاده از تجهيزات رو نداره بايد شركتاي اروپايي بيان تكنولوژي رو هم با خودشون بيارن اين اقايون فكر كردن هر كاري با هردمبيلي درست ميشه ولي دنيا چنان درسي به اينا بده كه خودشون برن حال كنند
                    الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                    اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                    اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• zafar3000
                      عضو فعال
                      • Dec 2011
                      • 1243

http://www.leader.ir/langs/fa/index.php?p=letter
                      من گزارش صدرا را با نوشته اي كوتاه به عنوان گزارش مردمي براي كارشناسان دفتر رهبري فرستادم ولي از آنجا كه يك دست صدا ندارد اميدوارم ساير دوستان در ضرر نيز همين كار را انجام دهند شايد فرجي گرديد لطفا كوتاهي نكنيد

نظر

• riskman
                        عضو عادی
                        • Sep 2011
                        • 208

مشكل اصلي اينه كه آيا اين 142 تومان زيان در همين سه ماهه بوجود اومده ؟ پس چرا در گزارشات شش ماهه و نه ماهه و دو سه سال گذشته سود سهم مثبت بود ؟؟؟
                        نميدونم دليلش چيه !
                        اما حدس ميزنم با بحث تحقيق و تفحص مجلس از بورس يه ارتباطاتي داشته باشه ! كه آقايون بورسي ترسيدن گند كارشون در بياد ! گير دادن به صدرا كه سياه بازي بسه ! يالا بايد همون گزارش واقعيه رو بدي !
                        يا شايدم مي خواد از دولت امتياز بگيره ! كه آقا سال حمايت از توليده و شما از ما حمايت نمي كنيد كه هيچ ! طلب ما رو هم نميديد !

نظر

• رامین آرتی
                          عضو عادی
                          • Feb 2012
                          • 80

ارباب ناکامی ها

به گزارش بورس نیوز، امروز بازار سهام دوباره صحنه رویارویی سهامداران با شرکت صدرا بود که توانست بار دیگر در حکم لیدر بازار، سمت و سوی معاملات را در دست گیرد.

صدرا که از اواخر اسفند ماه سال گذشته تا به امروز با توقف نماد معاملاتی خود مواجه بوده، طی اواخر روز گذشته با اعلام زیان 142 تومان و 6 ریالی برای هر سهم خود موجی از بهت و تعجب را در میان سهامداران ایجاد کرد.

صدرا در آخرین گزارش خود از برآورد سود 53 ریالی در بودجه سال مالی 90 خبر داده بود و حال آنکه با برجا گذاشتن زیان فزاینده در پایان این دوره مالی امیدها را در این شرکت بر باد داد.

اهالی تالار با تأکید بر عدم ایستادگی در برابر روند پیش روی بازار سهام خاطر نشان می کنند، بازار سهام به لحاظ تبعیت از لیدر و جلودار همواره افق سرمایه گذاری ها را براساس این پیشرو سنجیده و وقتی می بینند حال و روز لیدر در شرایط کنونی تعریفی ندارد آنرا به کلیت بازار تعمیم داده و در تصمیم های خود تجدید نظر می کند.

اینک سهامداران صدرا پس از وعده های فراوان سهامداران عمده و مدیران دیروز و امروز، از خود می پرسند که آیا صدرای رویین تن امروز طلسم شده است؟

در بازار سهام اما با انتشار گزارش ناامید کننده صدرا، افسردگی سهامداران آذرآب به رغم گزارش روشن این شرکت در مجمع هفته گذشته بالا گرفت و گروه تجهیزاتی را با افت قیمت سهام مواجه کرد.

این در حالی است که عمده معامله گران با لحظه شماری برای بر پایی مجمع سالانه صدرا در سه شنبه هفته آینده، بی صبرانه در انتظار حاشیه ها و اتفاقات این جلسه هستند.
                          بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                          مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                          همان جا............
                          کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                          زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• ناظم
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 508

دوستان شما را به خدا قسم می دهم در مجمع شرکت کنید از حق خودتان دفاع کنید به امید دیگران نباشید مثلا من بگویم فلانی میرود من دیگه نروم درست نیست هرکس برای دفاع از مال خودش در مجمع شرکت کند اگر اتحاد و همدلی باشد و همه در مجمع باشید به خدا قسم می خورم دست پر وراضی از مجمع بیرون خواهید آمد از دیگر دوستان که صدرا ندارند خواهش میکنم نمک روی زخم سهامداران صدرا نریزند واین اتفاق ناگواری است که برای ما رخ داده است خدای نکرده شاید برای شما در دیگر سهام رخ دهد

نظر

• بابي چارلتون
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 993

آقاي اروم بورس در تالار همسايه خيلي قشنگ نوشته اند

واقعا دوستاني که خبره حسابداري هستند ، بيايند و موشکافانه گزارش رو بررسي کنند که چطور يک دفعه اين همه زيان از شرکت بيرون اومده ؟؟؟؟

چرا در گزارش هاي قبلي نبوده ؟؟؟؟

يکي از کابرا باحال نوشته بود ، گفته بود :: "صدرا برا اين زيان انباشته داده که امريکا بفهمه که تحريم هاش اثر داشته و ديگه تحريم ها رو بيشتر نکنه تا صدرا بتونه به کارش ادامه بده""" =))8-}

اميدوارم همه سهامداران صدرا عاقبت بخير بشوند

نظر

• Fmoradi
                                كاربر فعال
                                • Nov 2011
                                • 279

صدرا در گزارش يك دزدي اشكار كرده هزينه هاي طرح ها رو اعمال كرده اما چيزي به دارايي اضافه نكرده و ادعاشون هم اينه كه تا پروژه تحويل نشه صدرا درامدي نخواهد داشت اصول حسابداري پيمانكاريها با بازار متفاوته اما با اين كار قصد داره به مسئولين پيغام بده كه اگه بهش نرسن فلان و بهمان ميشود الان قند تو دلشون اب ميشه كه سايتا پر حجم مينويسند اين اعتصام ماريه كه دومي نداره جدال دولت و حكومت با صدرا گوشت نزري هم سهامداران بياد جنگ كه بچه ها گوشت دم قربوني بودن
                                از اينا بي .... خودشونن و از. همه بدبخت تر ملت ايران
                                شركت ورشكسته ١٢٠٠٠ ميليارد پروژه داره

نظر

در حال کار...
                                X