صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • کیان
    کاربر فعال
    • May 2012
    • 634

درودبرهمگی

صدرا با ملت چیکار کرده؟ هر جا میری صحبت این خاک بر سر هستش، حیفه اسم به این بزرگی، باید اسمش رو میزاشتن ملا نصرالدین
    علت بروز مشکلات نادانی افراد نیست، بلکه بیشتر دانسته هایی هست که حقیقت ندارند!

نظر

• مهرداد
      عضو عادی
      • Jan 2011
      • 178

هروقت توخونه بچه ها می گن فلان وسیله رو بخر می گم هنوزصدرا باز نشده حداقل از این لحاظ برامون خوب بوده

امشب من نهایت تلاشمو می کنم این صدرا پایین نره تا فردا توصدر سایت بورسی باشه
      آخرین ویرایش توسط مهرداد؛ 2012/07/11, 01:11.
      خنده بدمستیست در ایام ما هوشیار باش / محتسب بو میکند اینجا دهان بسته را

نظر

• مهرداد
        عضو عادی
        • Jan 2011
        • 178

الان ساعت 2:12 دقیقه روز چهارشنبه هستش و1275 نفر تو کدال آنلاینند . فکر کنم منتظر ند یه چیزی از صدرا بیاد بیرون
        کم کم منم دارم نگران می شم =((

نظر

• مهرداد
          عضو عادی
          • Jan 2011
          • 178

اینجوری که بوش میاد خبر آقای نظری در مورد صدرا تو بورکس باید خوب باشه که اینجوری فاراک وفاذر و باصف خرید مواجه کرده .

از ما بهترون می دونن .
          تعدیل مثبت صدرا برای سال 91 می شود آیا :-?

نظر

• felfel
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 378

محسن نظرى

شماره عضويت: 5742

عضو شده در: جمعه، 23 مرداد 1388-9:30

اين هم خبرش

احتمالا برنامه اي كه براي ازبستي ها چيدن براي صدرا هم ميخوان پياده كنن كه انشالله سهامداران در مجمع كاري خواهند كرد كه اين امرهيچگاه به مرحله اجرا در نيايد
            دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• وحید 20
              ستاره‌دار(98)
              • Mar 2011
              • 29911

مالمیر از احتمال اخراج از بورس خبر داده
              همون خبری که از مدتها پیش میشد حدس زد و انچنان خبر خاص و غیر منتظره ای نبود ولی اینکه محقق بشه یا نه معلوم نیست.
              درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• majidsa
                عضو عادی
                • Mar 2012
                • 66

صفحه 8 گزارش 90
                ادعای پروژه خاتمه یافته فاز 1 پارس جنوبی و مطالبات از شرکت پترپارس
                ادعای صدرا 120 میلیون دلار
                و 2میلیارد و 800 میلیون تومان
                و حدود 16 میلیون دلار
                که هنوز پتروپارس استنکاف نکرده
                آقا حمید و دوستان نظرتون چیه؟فکر می کنی می تونه این طلب ها را ثابت کنه و بگیره؟

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز همانطور که می دانید بنده ناچارا پست زیاد می زنم و خودم هم از اینکه ناچارم وقت دوستان را زیاد بگیرم احساس شرمندگی می کنم ولی از این بابت که شاید توانسته باشم برخی اخبار را به گوش شما عزیزان رسانده باشم احساس رضایت می نمایم .در هر صورت کمال بی ادبی است که پاسخ به دوستان را دریغ نمایم ولی بدانید که بنده همان می کنم که بر آن اعتقاد دارم و همان را هم به شما عزیزان پیشنهاد می دهم . از جناب پریسک عزیز هم تشکر می کنم که همواره بر نظر خودشان که حتما از روی اطلاعات است تاکید می نمایند و این باعث خواهد شد که دوستان با فکر و تلاش برای خرید بهتر اقدام نمایند .در مورد صدرا هم باید بگویم بله بنده تمام گزارش را مطالعه کردم و جز چندتا اشتباه و تغییرات جزئی و صد البته در مورد موارد(موضوعات بحث شده) آورده شده .مغایرتی با اطلاعات قبلی ندیدم و همانطور که قبلا هم گفته بودم مواردی را می دانم ولی نمی گویم چون به مصلحت صدرا نیست و خود صدرا نیز مصلحت نمی داند بگوید (البته دلیل بنده هم همین بود که نمی گفت).بگذریم .دیروز بیش از سه ساعت با مدیران محترم صدرا صحبت کردم .والبته بنده لازم است یک نکته را برای شما روشن کنم و مطمئنا باقی سوالات شما به خودی خود پاسخ داده می شود .دوستان این گزارش :گزارش دفتری است ولی یک سهامدار با گزارشات دفتری کاری ندارد و همانطور که بارها به دوستان گفته ام از روی ای پی اس معامله نکنید .این نکته را هم می گویم که از روی گزارشات دفتری هم معامله نکنید زیرا بازنده اصلی شما خواهید بود .اگر دوستی متوجه منظور بنده نشده به این صورت توضیح می دهم که : شما خانه ای را بیست سال بیش به مبلغ کمی خریده اید ولی آیا امروز آن خانه را به نرخ آجر فرسوده می فروشید یا قیمت گذاری می نمایید و مثال دیگر در مورد جرثقیل هزار تنی که همه بخوبی با آن آشنا هستند .شما می دانید این جرثقیل به قیمت دفتری برابر با هزینه صورت گرفته برای ساخت در دفاتر درج گردیده است و خیلی مسائل دیگر از این قبیل .در هر صورت دوستان عریز بنده نمی گویم نظر مخالف نباشد یا هر گونه بایکوتی صورت نگیرد یا بگیرد ولی بنده می گویم اگر کسی مطلبی می نویسد مطالعه نماید و حداقل از یک جنبه موضوع را بررسی نماید . راستی یک نکته در پاسخ به دوستمان که فرموده بودند از بنده بیشتر به پول علاقه دارند هم بگویم : منظور طیب عزیز این بوده که بنده ریزه گیر درشت ول کن نیستم .و به دنبال صید تپول می گردم .و من الله توفیق .

در اصل توسط alman پست شده است View Post
                  سلام بر دوستان عزیز آقا حمید و مهرداد خان
                  ممنون از تحلیل دقیق شما، در مورد صدرا با توجه به نظر شما بزرگواران سهم میبایست 333تومان زیان اعلام کنه که در نهایت 1426 ریال رو اعلام کردن ،حالا با توجه به اینکه خیلی از دوستان و از جمله خودم 2 سال سهامدار بودیم و بعضی از دوستان نظرشو اینه که بازم بلند مدت فکر کنید حالا سوال بنده اینه که چرا آقایون همه زیان را یه جا اعلام نکردن ؟ممکنه بقیه زیان رو در آینده ای که مد نظر خودشون هست اعلام کنن و با این روش هیچ سودی به سهامدارا ندن .آیا شما نظر به نگهداری سهم تا چه زمانی دارید؟این آقایون الان با اح ن دوست هستن و وضعیت اینه حالا اگه کسی از رقبای اینا رئیس جمهور بشه وضعیت چگونه خواهد شد.
                  شاد ،سلامت و پر سود باشید
                  در اصل توسط mobin پست شده است View Post
                  نقل قول از محسن نظری در سایت بورکس:

فردا يكي از مهمترين خبريها درباره صدرا منتشر خواهد شد خبري كه شايد يكي از مهمترين خبرها در تاريخ عمر بازار سرمايه باشد منتظر فردا خواهيم بود...

حمید خان شما اطلاعی دارید؟!

در اصل توسط پرریسک پست شده است View Post
                  مهمترین خبر فقط میتونه اعلام ورشکستگی باشه تمام ...خبر از این مهمتر برا صدرا نیست ...

خودشون هم می دونن تو پارس جنوبی چه گندی بالا اوردن وحالا موندن چطوری جمعش کنن...

ایمدوارم این اتفاق رخ نده ..
                  آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/11, 10:40.

نظر

• majidsa
                    عضو عادی
                    • Mar 2012
                    • 66

ادعای پروژه خاتمه یافته سلمان از شرکت پترو ایران
                    صدرا و صف حدود 76 میلیون دلار +5 میلیارد و 300 میلیون تومان

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوست عزیز این اتفاق صورت نمی گیرد .درسته ماده 141 و غیره درج شده است ولی همانطور که خیلی از قوانین اجرا نمی شود اینهم اجرا نمی شود .می فرمایید مانند چی؟مثل قطع کردن دست دزد .و من الله توفیق .

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                      مالمیر از احتمال اخراج از بورس خبر داده
                      همون خبری که از مدتها پیش میشد حدس زد و انچنان خبر خاص و غیر منتظره ای نبود ولی اینکه محقق بشه یا نه معلوم نیست.
                      آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/11, 11:24.

نظر

• majidsa
                        عضو عادی
                        • Mar 2012
                        • 66

ادعای پروژه پتروشیمی تبریز
                        8 میلیارد تومن که 1 میلیارد سال 90 گرفتن

ادعای پروژه رشادت
                        120 میلیارد تومن

ادعای پروژه خشت
                        24 میلیارد که تایید هم شده

ادعای پروژه ارومیه
                        21 میلیارد تومن تایید شده،منتظر پرداخت
                        5 میلیارد تومن منتظر تایید

نظر

• majidsa
                          عضو عادی
                          • Mar 2012
                          • 66

سلام به همه دوستان و آقا حمید
                          این کشتی ریکمرز ساخته شده؟
                          ارزش آن چقدر است؟

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوستان عزیز یک خواهش از همه شما داشتم و اونم اینه که اطلاع رسانی بنده باعث نشود که خیالتان راحت شود و به مجمع نیایید و یا در تحقیق خودتان کوتاهی نمایید .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوست عزیز در بازدیدی که از جزیره صدرا داشتیم بقایای این کشتی ریکمرز را هم دیدیم و هرچند که بی ارزش نیست ولی آنقدری هم نیست ودر گوشه ای خشکی قرار گرفته وسعی در استفاده از مواد قابل استفاده آن در جاهای دیگر دارند .ولی به اعتقاد بنده بقایای کشتی ریکمرز را باید در 140 میلیون یورو تجهیزات دریافتی که در سال 90 از شرکتهای آلمانی دریافت نموده ایم . دنبال کنیم که آقایان منکر آن هستند (البته در جمعی که با دوستان در ساختمان صدرا با مهندس اعتصام داشتیم ایشان فرمودند عدد نزدیک است به همان کشتی های ریکمرز ).و البته این مبلغ پول خود صدرا بوده که در گذشته زمان قرارداد کشتی ریکمرز برای خرید تجهیزات به حساب آن شرکتها ریخته شده بود و به دلیل فراموشی آقایان در آن حسابها مانده بوده است و کسی هم بوده که می خواسته اسناد این حسابها را هاپولی کند که با عملیات دلیر مردان و البته جیمز باندی خود حراست صدرا دستگیر و برگردانده شده است .الله اعلم . خدا بهتر داند که دلیل آن چه است ولی اعتقاد بنده وسط بودن پای مصلحت مملکتی و مصلحت صدرا در میان است . دوستان خوشحالم که شروع به کندو کاو کرده اید .بگردید می یابید .و من الله توفیق .

در اصل توسط majidsa پست شده است View Post
                              سلام به همه دوستان و آقا حمید
                              این کشتی ریکمرز ساخته شده؟
                              ارزش آن چقدر است؟
                              آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/07/11, 11:16.

نظر

• امیر2309
                                عضو فعال
                                • Apr 2011
                                • 2127

من كه سهامدار نيستم اگه باز بشه يكمي مي خرم اگه هم نشه من و دوستم مي خواهيم بيام خدا كنه راه بدن مي خوام ببينم اين تيم مديريتي چه جوابي دارن به سهامدارانبدن البته من بيشتر به قلي پور نگاه مي كنم بعد از اون به اين درك و فهم مي رسم كه خداوند چرا جهنم و آفريده

جا داره از آقاي نظري به خاطر تلاششون اولا در مورد بانك آرين و دوما در مورد صدرا تقدير و تشكر كنم و ان شاءا.... ايشون بدونه توجه به صحبت هاي ديگران به كارشون در مورد حمايت از سهامدارن جزء با توان بيشتر ادامه دهند خداوند در پناه حق نگهدارشان باشه
                                www.mahak-charity.org

نظر

در حال کار...
                                X