صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بوف کور
    Banned
    • Jul 2025
    • 1422

[QUOTE=pani;15249][B]
    قانون پروانه:

B در تراز 38.2 تا 78.6 فیبوی ret بازوی XA: در صدرا فیبوی 50 نشسته
    C در تراز 38.2 تا 88.6 فیبوی ret بازوی AB: در صدرا بین 78.6 تا 88.6
    D:
    1.27تا 1.618 XA: در صدرا 480 و 555

پس هیچ قانونی از پروانه نقض نمیشه(منبع:کتابی که در امضام نوشتم)

سایه جان اینی که نوشتی برای خفاشه و برای پروانه نمی تونه از 78 درصد بیشتر بشه احتمالا تو ترجمه اشتباه شده
    منبع اصل تا 78 درصد رو متعلق به پروانه و تا 88 درصد و متعلق به خفاش نوشته
    آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/04/21, 17:59.

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

[QUOTE=بوف کور;15253]
      در اصل توسط pani پست شده است View Post
      [B]
      قانون پروانه:

B در تراز 38.2 تا 78.6 فیبوی ret بازوی XA: در صدرا فیبوی 50 نشسته
      C در تراز 38.2 تا 88.6 فیبوی ret بازوی AB: در صدرا بین 78.6 تا 88.6
      D:
      1.27تا 1.618 XA: در صدرا 480 و 555

پس هیچ قانونی از پروانه نقض نمیشه(منبع:کتابی که در امضام نوشتم)

سایه جان اینی که نوشتی برای خفاشه و برای پروانه نمی تونه از 78 درصد بیشتر بشه احتمالا تو ترجمه اشتباه شده
      منبع اصل تا 78 درصد رو متعلق به پروانه و تا 88 درصد و متعلق به خفاش نوشته
      زهره جان کتابی که میگم به فارسی مرجع در این زمینه محسوب میشه
      شما پروانه ایده آل رو در نظر میگیرید.

عینا نوشته کتاب:
      پروانه ایده آل: c در تراز 61.8 یا 78.6
      پروانه: c در تراز 38.2 تا 88.6

در مورد خفاش هم عینا:
      خفاش ایده آل: c در تراز 50 تا 61.8
      خفاش: c در 38.2 تا 88.6

عین نوشته کتاب رو اوردم در خود کتاب مثالهای زیادی رو نمودار داره که فعلا فرصت اسکنش نیست

دلیل اینکه تحلیلگرا اول اقدام به در نظر گرفتن الگوی خفاش و گارتلی میکنند سپس خرچنگ و پروانه اینه که نقطه d در دو الگوی اول , در محدوده بازوی xa قرار میگیره که یک نوع محافظه کاری در این زمینه تحلیل هست والا خفاش و پروانه در نقطه c در حالت عموم (نه ایده ال)در فیبوی یکسانی نسبت به ab قرار دارند

[IMG][/IMG]
      آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/04/21, 18:44.

نظر

• بوف کور
        Banned
        • Jul 2025
        • 1422

[QUOTE=pani;15266]
        در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post

زهره جان کتابی که میگم به فارسی مرجع در این زمینه محسوب میشه
        شما پروانه ایده آل رو در نظر میگیرید.

عینا نوشته کتاب:
        پروانه ایده آل: c در تراز 61.8 یا 78.6
        پروانه: c در تراز 38.2 تا 88.6

در مورد خفاش هم عینا:
        خفاش ایده آل: c در تراز 50 تا 61.8
        خفاش: c در 38.2 تا 88.6

عین نوشته کتاب رو اوردم در خود کتاب مثالهای زیادی رو نمودار داره که فعلا فرصت اسکنش نیست

دلیل اینکه تحلیلگرا اول اقدام به در نظر گرفتن الگوی خفاش و گارتلی میکنند سپس خرچنگ و پروانه اینه که نقطه d در دو الگوی اول , در محدوده بازوی xa قرار میگیره که یک نوع محافظه کاری در این زمینه تحلیل هست والا خفاش و پروانه در نقطه c در حالت عموم (نه ایده ال)در فیبوی یکسانی نسبت به ab قرار دارند

[/URL][/IMG]
        سایه جونم خیلی زحمت کشیدی عزیزم
        ولی موضوع مهم اینه که با توجه به چیزی که این کتاب گفته که من تا به حال ندیده بودم
        بازم خیلی فرقی نمی کنه
        چون که این کتاب هم گفته می تونه هر دوش باشه درسته ؟
        بنابراین برای این که نمی شه بین خفاش و پروانه در حالت غیر ایده ال این کتاب تا رسیدن به مقصد مطمئن بود ؛ تنها راه کار اینه که در هدف خفاش خروج کنیم و اگر دیدیم که حرکت صعودی ادامه داره مجددا وارد سهم شویم
        درست متوجه شدم ؟

از دست این اقای مدرس
        اخه مرد حسابی ( با اقای مدرسما:D ) این چه وضعی ؟
        اینطوری که نمی شه فهمید هدف کدومه و معامله گر خوش بین میگه حتما پروانه است نمی فروشه خفاش می شه با سهم بر می گرده و بعدا متوجه می شه از شانس سیاهش این یکی خفاش بوده:((:p

نظر

• محمود شریعت
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 1358

[quote=بوف کور;15272]

سایه جونم خیلی زحمت کشیدی عزیزم
          ولی موضوع مهم اینه که با توجه به چیزی که این کتاب گفته که من تا به حال ندیده بودم
          بازم خیلی فرقی نمی کنه
          چون که این کتاب هم گفته می تونه هر دوش باشه درسته ؟
          بنابراین برای این که نمی شه بین خفاش و پروانه در حالت غیر ایده ال این کتاب تا رسیدن به مقصد مطمئن بود ؛ تنها راه کار اینه که در هدف خفاش خروج کنیم و اگر دیدیم که حرکت صعودی ادامه داره مجددا وارد سهم شویم
          درست متوجه شدم ؟

از دست این اقای مدرس
          اخه مرد حسابی ( با اقای مدرسما:d ) این چه وضعی ؟
          اینطوری که نمی شه فهمید هدف کدومه و معامله گر خوش بین میگه حتما پروانه است نمی فروشه خفاش می شه با سهم بر می گرده و بعدا متوجه می شه از شانس سیاهش این یکی خفاش بوده:((:p
          به قول معروف:
          فروشنده پشيمان بهتر از خريدار پيشمان است;)
          . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
          [/RIGHT]
          [/B][/SIZE]

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

درود و سلام خدمت تمام دوستان
            عرض ارادت خدمت بوف عزیز که از این حقیر یاد کردن ،بوف عزیز بودن در خدمت شما و دوستان برای بنده افتخاره ،سپاسگزارم..........

اما عجب بحث داغی بر پا بوده ،از موج شماری گرفته تا بت و باترفلای ، البته نظر من اینه که .........
            چرا نظر من ؟ این همه عقاید و نظرات و نمودارهای زیبا اینجا هست و هر کدو م از یه زاویه نگاه کردن ،همه نظرات عالیه .......
            درود بر همه دوستان و شب همگی خوش
            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط holy پست شده است View Post
              عرض ارادت خدمت بوف عزیز که از این حقیر یاد کردن ،بوف عزیز بودن در خدمت شما و دوستان برای بنده افتخاره ،سپاسگزارم..........

اما عجب بحث داغی بر پا بوده ،از موج شماری گرفته تا بت و باترفلای ، البته نظر من اینه که .........
              چرا نظر من ؟ این همه عقاید و نظرات و نمودارهای زیبا اینجا هست و هر کدو م از یه زاویه نگاه کردن ،همه نظرات عالیه .......
              سلام و عرض ارادت خدمت استاد holy عزیز.استاد همیشه جاتون خالیه

نظر شما ارجحه و من خودم به شخصه خیلی دوست دارم استادم اشکالات کارمو بگیره.

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

سلام و عرض ارادت خدمت استاد holy عزیز.استاد همیشه جاتون خالیه

نظر شما ارجحه و من خودم به شخصه خیلی دوست دارم استادم اشکالات کارمو بگیره.
                درود بر پانی عزیز
                پانی جان از لطف شما بسیارسپاسگزارم ،
                نقطه نظرات همه دوستان و علی الخصوص جنابعالی رو خوندم و لذت بردم ،مثه همیشه عالی بود پانی عزیز ،از نمودارهای شما لذت بردم ......
                من هم یه موج شماری واسه خودم دارم ،ایشالا هفته آینده من هم موج شماریم رو میزارم ..........
                سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• امپراتور7
                  کاربر فعال
                  • Mar 2011
                  • 1043

خب خب285 خارج شدیم به نظر شنبه باید بگردیم دنبال اون دوستی که سهممون رو خریده تا ازش پس بگیریم امانت داری در این بازار حرف اول رو میزنه زیر 260 چشممون رو به تابلو خشک میکنیم بلکه یه جوون مرد پیدا شد فروخت اگرم نفروخت خب میایم بالاتر ;)
                  به جان خودت بیفت!
                  خودت خودت را بساز!
                  وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• stockbroker68
                    عضو عادی
                    • Nov 2010
                    • 137

هولی جان
                    من قبل از عید بخاطر مسائلی که صحبتش را کردیم فروختم. حال به دنبال ورود مجدد به سهم هستم
                    شنبه وارد شم یا جا دارد؟
                    البته فکر کنم برای صدرا امسال باید به دنبال یک یا دو تومان ارزانتر نبود
                    نظر

• آریو
                      عضو فعال
                      • Mar 2011
                      • 4834

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                      خب خب285 خارج شدیم به نظر شنبه باید بگردیم دنبال اون دوستی که سهممون رو خریده تا ازش پس بگیریم امانت داری در این بازار حرف اول رو میزنه زیر 260 چشممون رو به تابلو خشک میکنیم بلکه یه جوون مرد پیدا شد فروخت اگرم نفروخت خب میایم بالاتر ;)
                      سلام امپراتور عزیز
                      کمکم کن تا از این وحشی انتقام بگیرم دوبار منو برده:) میدونی چرا برای اینکه مثل بچه مثبتا نگهش داشتم
                      اما حالا 275 فروختمش و رو تک تک ریالش نوسان گیری میکنم
                      پیدا میشه امپراتور عزیز منم منتظر زیر 260 هستم به چند دلیل ... بازار مثبت بود صف فروش نشد وگرنه همون صف فروش بود .... دوم حمایت کننده نداشت نگاه میکردم کسی زیرش نبود دیدی که همه صف های خرید رو دادن چطوری صدرا ولو شد و امد تا 261 حالا شنبه بازار متعادله و زیر ذره بین بردن صدرا جالبه ....معاملات شنبه خیلی مهمه خیلی مهمه باید ببینم کسی زیرش هست یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!
                      باهات هستم با نوسانات صدرا
                      ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• بوف کور
                        Banned
                        • Jul 2025
                        • 1422

در اصل توسط holy پست شده است View Post

عرض سلام خدمت جناب اقا فرزاد خیلی دوست داشتنی >:d<
                        اگر امروزم نمی یومدید قصد داشتم یه تاپیک درست کنم با عنوان :
                        یکی بگه دکتر عزیز کجاست :( البته جناب بابک خان هم همین طور ؛ ایشونم خیلی وقته غیبت دارن و مارو از خوندن مطالبشون محروم کردند)
                        اقا فرزاد چهار روزه چشممون به این لب تاب سفید شد و انگشتمون سائیده شد :d از بس ریفرش کردیم که قلم فرسایی از شما ببینیم ؛حالا هم که اومدید نظر ندادید و شب بخیر گفتید و رفتید ؟:(=((

نظر

• امپراتور7
                          کاربر فعال
                          • Mar 2011
                          • 1043

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                          سلام امپراتور عزیز
                          کمکم کن تا از این وحشی انتقام بگیرم دوبار منو برده:) میدونی چرا برای اینکه مثل بچه مثبتا نگهش داشتم
                          اما حالا 275 فروختمش و رو تک تک ریالش نوسان گیری میکنم
                          پیدا میشه امپراتور عزیز منم منتظر زیر 260 هستم به چند دلیل ... بازار مثبت بود صف فروش نشد وگرنه همون صف فروش بود .... دوم حمایت کننده نداشت نگاه میکردم کسی زیرش نبود دیدی که همه صف های خرید رو دادن چطوری صدرا ولو شد و امد تا 261 حالا شنبه بازار متعادله و زیر ذره بین بردن صدرا جالبه ....معاملات شنبه خیلی مهمه خیلی مهمه باید ببینم کسی زیرش هست یا نه !!!!!!!!!!!!!!!!
                          باهات هستم با نوسانات صدرا
                          این اسب چموش رو باید وقتی خرید که دوستان تکنیکالست میگن میریزه و هیچ امیدی به برگشتش نیست مخصوصا زهره و پانی :d (شوخی)
                          اریو جان من 3065 فروختم سهم همون روز صف فروش شد (به خدا شانسی بود) و اومد تا 240 و بعد باز ریخت تا 220 من 228 سوار شدم و سهم بست باز شد 285 تقدیم دوستان کردیم . شاید این شیوه زیاد مورد پسند دوستان نباشه ولی من با سهامداری صدرا به شدت مخالفم مگر با خبری که بتونه بنیادی سهم رو زیر و رو کنه . حوالی 255 تا 261 منتظر سهم هستیم اومد که میخریم نیومد وساپا منتظر ماست
                          آریو جان عقیده بنده برای خرید هر سهم استراتژی از پیش تعیین شده است و با هرچه پیش اید خوش اید مخالفم به فرض کسی که زیر 260 وارد میشه باید 295 هم بذاره برای خروج حالا اومدیم 300 به سلامت رد کرد خوب بالاتر میخریم ولی بدون استرس . همه بازار به دنبال نوسان از این سهم هست و به نظر بنده با وضع فعلی نیازمند خبر بنیادی بسیار خوبه تا 300 رو بشکونه (در فاز صعودی)
                          حالا بریم بخوابیم شنبه اردر میدیم الان زوده ;)
                          به جان خودت بیفت!
                          خودت خودت را بساز!
                          وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                            این اسب چموش رو باید وقتی خرید که دوستان تکنیکالست میگن میریزه و هیچ امیدی به برگشتش نیست مخصوصا زهره و پانی :d (شوخی)
                            اریو جان من 3065 فروختم سهم همون روز صف فروش شد (به خدا شانسی بود) و اومد تا 240 و بعد باز ریخت تا 220 من 228 سوار شدم و سهم بست باز شد 285 تقدیم دوستان کردیم . شاید این شیوه زیاد مورد پسند دوستان نباشه ولی من با سهامداری صدرا به شدت مخالفم مگر با خبری که بتونه بنیادی سهم رو زیر و رو کنه . حوالی 255 تا 261 منتظر سهم هستیم اومد که میخریم نیومد وساپا منتظر ماست
                            آریو جان عقیده بنده برای خرید هر سهم استراتژی از پیش تعیین شده است و با هرچه پیش اید خوش اید مخالفم به فرض کسی که زیر 260 وارد میشه باید 295 هم بذاره برای خروج حالا اومدیم 300 به سلامت رد کرد خوب بالاتر میخریم ولی بدون استرس . همه بازار به دنبال نوسان از این سهم هست و به نظر بنده با وضع فعلی نیازمند خبر بنیادی بسیار خوبه تا 300 رو بشکونه (در فاز صعودی)
                            حالا بریم بخوابیم شنبه اردر میدیم الان زوده ;)
                            امپراتور جان در مورد صدرا اشتباه من جایی بود که یه حقوقی بزرگ داشت بالای 300 میفروخت و من سهم خودمو نگه داشتم کاری که در مورد ولغدر این کار رو نکردم .راستش من با استراتژی وارد صدرا شدم با صبر و حوصله همه چیز رو تونستم تحمل کنم به صف فروشش عادت کردم به مثبت منفی هاش عادت کردم ..... اما به تنها چیزی که نتونستم چشمامو ببندم خواب سرمایه ام بود اونم تو سال 90 ؛ سال رویایی بازار سرمایه با توجه به شرایط پیش اومده رو صدرا چه روند نزولی یا صعودی باید از دوستان تکنیکی کمک گرفت تا جبران کنم
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• طيب
                              عضو فعال
                              • Nov 2010
                              • 3038

باسلام
                              روز شنبه شاهد جوتماشايي براي تمامي تجهيزاتيها خواهيم بود.
                              فك نكنم فرصتي......................................؟! نكته چينها را بي زحمت خودتون پر كنيد؟!
                              رقابت شديد!

نظر

• مسلم
                                عضو فعال
                                • Feb 2011
                                • 1100

در اصل توسط طيب پست شده است View Post
                                باسلام
                                روز شنبه شاهد جوتماشايي براي تمامي تجهيزاتيها خواهيم بود.
                                فك نكنم فرصتي......................................؟! نكته چينها را بي زحمت خودتون پر كنيد؟!
                                رقابت شديد!
                                سلام احتمالا اینجوریه:
                                فک نکنم فرصتی بهتر از این برای خرید دوستان وجود داشته باشه ;)

نظر

در حال کار...
                                X