صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamed89
    Banned
    • Jul 2025
    • 617

به امضاش نمیخوره حرفای شما!

نظر

• mmm
      عضو جدید
      • Aug 2011
      • 10

سلام دوستان صدرا دوباره دارد برمیگردد

نظر

• حیدر بابا
        عضو عادی
        • Mar 2011
        • 70

میریم برا صف خرید

نظر

• mmm
          عضو جدید
          • Aug 2011
          • 10

دوستان مقاومت بعدی را روی چند می بینید

نظر

• باربد
            Banned
            • Jul 2025
            • 3256

صدرا برای صعود نیاز به یک دست به دست دارد
            که احتمالا امروز و فردا را میتوان از بابت سهم را نوسانی دید

نظر

• aryak110
              عضو جدید
              • May 2011
              • 17

در رابطه با بيمه ايران كه اين روز ها فروشنده صدرا ست بگم
              اين شركت فك كنم سال 88 بود كه رايان سايپارا در في 319 تومن ميفروخت بعد همين شركت همين سهم را در في 400 شروع به خريد نمود
              نمونه هاي از اين قبيل زياد است مثل كاركنان تعاوني ايران خودرو همين صدر ا را در في بالاي 300 خريدند و در قيمت هاي زير 200 تومن فروختند
              منظور از اين عرايض اينست كه همين فروشندههاي امروز در آينده خريدار ميشوند
              اما در رابطه با اين نوع خريد فروش ها واقعا نميتوان تحليلي را بيان كرد وبايد از خود كارشناسان شركت پرسيد كه از اين افعال چه اهدافي را دنبال ميكنند؟
              بازار به استقبال آينده ميرود..و مسلما صدرا گقتني هاي زيادي دارد ..كه من شما از آن بي اطلاعيم
              اطلاعاتي كه باعث شده فقط در دو روز كاري حجمي معادل 59 ميليون سهم دست به دست شود

نظر

• حامد24
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 2532

فردا روند متفاوتی را از صدرا شاهد خواهی بود
                این سهم کم کم به آنچه که لیا قتشو رو داره خواهد رسید
                یل یاتار ، طوفان یاتار
                یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• (حجت)
                  عضو فعال
                  • Nov 2010
                  • 1562

سلام به همه
                  متاسفانه، صدرا امروز سقف چنگال آلن اندروز رو تایید کرد. (در صفحات قبل گفته شده بود.) استوکاستیک سیگنال فروش رو صادر کرد. این رو احتمالا بشه با فروش بیمه توی این سهم در دیدگاه فاندا مرتبط دونست. احتمالا اگر بخواد فردا از این سد عبور کنه، باید بیش از 50 میلیون حجم بخوره.

آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/07, 13:03.
                  لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین

نظر

• vet
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1504

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                    سلام به همه
                    متاسفانه، صدرا امروز سقف چنگال آلن اندروز رو تایید کرد. (در صفحات قبل گفته شده بود.) استوکاستیک سیگنال فروش رو صادر کرد. این رو احتمال بشه با فروش بیمه توی این سهم در دیدگاه فاندا مرتبط دونست. احتمالا اگر بخواد فردا از این سد عبور کنه، باید بیش از 50 میلیون حجم بخوره.

دوستان من کاری ندارم به اینکه چنگال رو لمس کرد یا نه ولی از بزرگان شنیدم وقتی یک سهمی خیلی داره سرو صدا راه می ندازه ازش دوری کنید.نمونه اون هم 4 مل ضرر بنده در کطبس و فاراک موقعی که قرار بود تشکیل فنجون بده که حتی نتونست نعلبکی بسازه.
                    این ها تنها تصورات ناقصی بود که من تو ذهنم داشتم.
                    یا حق ;)
                    آخرین ویرایش توسط (حجت)؛ 2011/08/07, 13:13. دلیل: حذف تصویر
                    فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• vet
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1504

در اصل توسط vet پست شده است View Post
                      دوستان من کاری ندارم به اینکه چنگال رو لمس کرد یا نه ولی از بزرگان شنیدم وقتی یک سهمی خیلی داره سرو صدا راه می ندازه ازش دوری کنید.نمونه اون هم 4 مل ضرر بنده در کطبس و فاراک موقعی که قرار بود تشکیل فنجون بده که حتی نتونست نعلبکی بسازه.
                      یا حق ;)
                      در ضمن اگه تو tsetmc نگاه کنید می بینید با این صف که چینده شده در قیمت 220 یک معامله هم انجام نشده وکاملا صف قلابی است وبعد بازار چیده شده.
                      شاید این هم توهم بعدیست ;)

نظر

• behnam
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 9603

یا حق ;)
                        دوست عزیز مهمترین سطح مقاومت برای سهم 250-245 تومنه که ممکنه سهم نتونه به یکباره از اون عبور کنه ولی بالاخره ردش میکنه (شاید با یه تعدیل خوب)
                        مطمئن باشید خیلی از کسانی که صدرای 50 تومن و 100 تومنی رو پیش بینی می کردند تازه در قیمتهای بالاتر سهمو می خرند
                        برای فروش صدرا هنوز خیلی زوده
                        یک اصل خیلی مهم در بورس قدرت ریسکه
                        اگر شما خواهان بازدهی بالایی هستید باید ریسک بیشتری هم پذیرا باشید
                        افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                        (کوروش بزرگ)

نظر

• vet
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1504

در اصل توسط behnam پست شده است View Post
                          دوست عزیز مهمترین سطح مقاومت برای سهم 250-245 تومنه که ممکنه سهم نتونه به یکباره از اون عبور کنه ولی بالاخره ردش میکنه (شاید با یه تعدیل خوب)
                          مطمئن باشید خیلی از کسانی که صدرای 50 تومن و 100 تومنی رو پیش بینی می کردند تازه در قیمتهای بالاتر سهمو می خرند
                          برای فروش صدرا هنوز خیلی زوده
                          یک اصل خیلی مهم در بورس قدرت ریسکه
                          اگر شما خواهان بازدهی بالایی هستید باید ریسک بیشتری هم پذیرا باشید
                          دوست خوبم ریسک منطقی نه قمار یا ...به هر صورت من خودم صدرا دارم ولی منظورم از این حرف این بود که خدای نکرده قضیه فاراک وکطبس که برا من پیش اومد برا دوستان خوب دیگمون پیش نیاد.
                          خواستم جو فقط تعریف از یک سهم نباشه و بعضی از دوستان که مثل خودم کمتر به علم تکنیکال و غیره آگاهی دارند بیگدار به آب نزنن.
                          یا حق ;) :x

نظر

• mrt1364
                            عضو عادی
                            • Dec 2010
                            • 85

در اصل توسط (حجت) پست شده است View Post
                            سلام به همه
                            متاسفانه، صدرا امروز سقف چنگال آلن اندروز رو تایید کرد. (در صفحات قبل گفته شده بود.) استوکاستیک سیگنال فروش رو صادر کرد. این رو احتمالا بشه با فروش بیمه توی این سهم در دیدگاه فاندا مرتبط دونست. احتمالا اگر بخواد فردا از این سد عبور کنه، باید بیش از 50 میلیون حجم بخوره.

به نظرم شکل زیر اتفاق بیافتد!! هر چند که اندیکاتور ها در مناطق اشباع دست و پا میزنند!!!و با نوسانش مشکلی هم نداره(هدف245)

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

دوست خوبم ریسک منطقی نه قمار یا ...به هر صورت من خودم صدرا دارم ولی منظورم از این حرف این بود که خدای نکرده قضیه فاراک وکطبس که برا من پیش اومد برا دوستان خوب دیگمون پیش نیاد.
                              خواستم جو فقط تعریف از یک سهم نباشه و بعضی از دوستان که مثل خودم کمتر به علم تکنیکال و غیره آگاهی دارند بیگدار به آب نزنن.
                              یا حق ;) :x
                              جناب vet قمار از نظر من وقتیه که شما یه سهمی مثل گازلوله رو با سرمایه زیاد واردش بشی
                              نتیجه این کار اینه که یا سرمایه شما 5-4 برابر میشه یا میشه 20% مبلغ اولیه
                              بله این نوع سرمایه گذاری غلطه
                              ولی شما اگر وضعیت بنیادی صدرا رو درست بررسی کنید می بینید که شرکت وضعیت خوبی داره
                              بخش خیلی زیادی از سود شرکت به عنوان هزینه های مالی از سود خالص کسر میشه
                              شما اگر همین گزارش 3 ماهه رو نگاه کنید، 84 ریال از سود به خاطر هزینه های مالی کسر شده یعنی پوشش 3 ماهه از 11 تومن شده 26 ریال
                              حالا حساب کنید اگر جریمه دیر کرد وامها بخشیده بشه چقدر به سود هر سهم اضافه میشه
                              کل هزینه های مالی به ازای هر سهم 33 تومنه حالا اگر 20 تومنش هم برگرده با سود 98 ریالی میشه حدود 30 تومن
                              گرفتن کلیم و وام ارزی هم هیچی
                              به نظر شما قیمت 212 تونی برای این سهم خیلی زیاده ؟
                              آخرین ویرایش توسط behnam؛ 2011/08/07, 14:00.
                              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

در نماد صدرا از جهات مختلف میشه بازی را نگاه کرد
                                اول اینکه صدرا را به خاطر وزارت قاسمی دارند حمایت میکنند که اگر اینگونه نبود تا الان دوباره زیر 200 صف فروش بود
                                حال جالب اینه وزارت سردار قاسمی به طور مستقیم هیچ تاثیری بر روند این سهم نداره و نباید داشته باشه

معاملات دو روز گذشته به گونه ای رقم خورد که تمام سهامداران را سر در گم کرده و این نشون میده بازی گردون قوی داره بازی را هدایت میکنه
                                اگر فردا صدرا بخواد علایم صعود را نشون بده باد با حجم بالا در درصد های مثبت معامله شه
                                که در اینصورت به پشت مقاومت 25 تا 240 میرسه
                                این منطقه مهم ترین محدوده سهمه
                                یادمه چندی پیش که تازه وارد سایت شده بودم
                                گفتم صدرا وقتی بره بالای 245 میشه به روندش دل بست
                                جالبه بعد از این مدت هنوز همون تحلیل پا بر جاست
                                حمایت سهامدار در معاملات دو روز گذشته به گونه ای بود که بازار را تشویق به خرید میکرد
                                بنده به شخصه بعد از خرید در محدوده 190 تا به امروز فقط نظاره گر بوده ام و خواهم بود والبته دست به اینتر برای فروش

خرید در این محدوده (220 تا 230)|را ابدا توصیه نمیکنم

نظر

در حال کار...
                                X