صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • شهباز
    عضو عادی
    • Jan 2011
    • 49

در اصل توسط مسعود 100 پست شده است View Post
    با سلام و درود

من هم موافقم و در صورت قبول نمودن ،حاضرم تمام صدرایم را وکالت بدهم و هر کاری خواستید بکنید مختار هستید.

شخصا از خیر صدرا گذشتم و تا سال 94 نگهداری خواهم کرد.فکر میکنم در بانک 5 ساله سرمایه گذاری کردم و پس از 5 سال بانک حداکثر 5/2 برابر سود خواهد داد

تا 94 یا سوخت سوخت میشه و یا به ارزش واقعی که همان محاسبات خودم و آقا حمید هست میرسد. آقا حمید نسبت به سهام صدرای من اختیار تام دارند.و اگر خواستید محضری هم وکالت میدهم.

با سلام
    میگن ظالم و مظلوم هر دو به جهنم میرن

تا زمانیکه تو این سهم شفاف سازی نشه من یه دونه سهم نمیفروشم حتی اگه تا 10 سال دیگه طول بکشه .

از تمام دوستانی که شفاف سازی کردن و دارائی های سهم را اعلام میکنند کمال تشکر را دارم.

ماه هیچوقت پشت ابر نمی ماند.

نظر

• felfel
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 378

شرح حالي از وضعيت نمادهاي متوقف
      بر اين اساس در حالی که از روز دوشنبه خبر بازگشایی نماد صنایع شیمیایی ایران در بازار منتشر شد وباوجود محدود کردن دامنه نوسان در سطح عجیب کمتر از 50هزار ریال در نهایت این نماد بازگشایی نشد. این در شرایطی بود که روز دوشنبه نماد پتروشیمی شازند که بدون تغییر در سود شرکت بازگشایی شده بود، با دامنه نوسان باز و افت قیمت 11درصدی مواجه شد.در همین حال در شرایطی که نماد پست بانک برای ماهها بدون ارائه گزارش در بازار متوقف نشده بود، اینک ماهها است که این نماد در کنار نمادهایي نظیر فنآوران، پالایشگاههای نفت تهران، شیراز، اصفهان و دهها نماد ریز و درشت دیگر از جمله بانک گردشگری، سرمایهگذاری میراث فرهنگی و موارد دیگر متوقف مانده است.
      اين در حالي است كه بعضا این شرکتها گزارشهای خود را منتشر کرده و ابهامی در مورد آنها به چشم نمیخورد. در همین حال نمادهایي نظیر ایران خودرو که اینک نزدیک به دو ماه و نیم از پایان دوره شش ماهه شرکت گذشته است، همچنان بدون گزارش عملکرد در حال معامله است.
      در این شرایط بيشتر کارشناسان خواهان آن هستند كه دستورالعملی شفاف در این خصوص برای سرمایهگذاران تدوین شود. به ویژه که توقف نماد عملا تنبیه سرمایهگذاران به شمار میرود و نمیتواند به عنوان ابزاری برای برخورد مسوولان بورس و مدیران شرکت تلقی شود.
      دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوستان عزیز در جلسه دیروز دو تصمیم مهم گرفته شد . اول اینکه باید مسائل صدرا توسط کارشناسان بورسی مورد ارزیابی قرار گیرد و از تمام جنبه ها منجمله دارائی ها- سود وزیان - صحت گزارشات -صورتهای مالی و غیره موشکافانه ارزیابی شود و در اختیار رسانه ها قرار گیرد .در واقع موضوع صدرا باید رسانه ای شود .دوم اینکه شکایتی که از طریق بورس صورت گرفته بصورت جدی دنبال شود و شکایتی هم از طریق دادگستری از جنبه حقوقی و کیفری صورت پذیرد و موضوع شکایت نیز باید : ابطال صورتجلسات و گزارشات خلاف واقع هیئت مدیره شرکت صدرا درباره ارزش سهام و اموال شرکت و سود متعلقه به سهام باشد . ضمنا اگر قرار به ورشکستگی است باید : ورشکستگی به تقصیر مدیران اعلام شود که در انصورت مدیران باید پاسخ این ورشکستگی را بدهند و جبران زیان کنند و جنبه کیفری را هم تحمل کنند . و من الله توفیق .

در اصل توسط شهباز پست شده است View Post
        درود بر شما حمید آقا گرامی
        واقعا زحمات شما قابل تقدیر است انشاء ا... موفق خواهی شد من اطمینان دارم .
        اگر 20 درصد سهامداران همت و تعصب شما را داشتند چقدر خوب بود.

موفق و سلامت باشید
        در اصل توسط shokouhi پست شده است View Post

حمید آقا خداد خیرت بده، دنبال شکایت را بگیر ما نیز حاضریم امضا نموده و حتی به شما وکالت دهیم
        فکر کنم مثل من نیز افراد زیاد دیگری نیز باشند

موفق باشید
        در اصل توسط مسعود 100 پست شده است View Post
        با سلام و درود

من هم موافقم و در صورت قبول نمودن ،حاضرم تمام صدرایم را وکالت بدهم و هر کاری خواستید بکنید مختار هستید.

شخصا از خیر صدرا گذشتم و تا سال 94 نگهداری خواهم کرد.فکر میکنم در بانک 5 ساله سرمایه گذاری کردم و پس از 5 سال بانک حداکثر 5/2 برابر سود خواهد داد

تا 94 یا سوخت سوخت میشه و یا به ارزش واقعی که همان محاسبات خودم و آقا حمید هست میرسد. آقا حمید نسبت به سهام صدرای من اختیار تام دارند.و اگر خواستید محضری هم وکالت میدهم.
        در اصل توسط شهباز پست شده است View Post
        با سلام
        میگن ظالم و مظلوم هر دو به جهنم میرن

تا زمانیکه تو این سهم شفاف سازی نشه من یه دونه سهم نمیفروشم حتی اگه تا 10 سال دیگه طول بکشه .

از تمام دوستانی که شفاف سازی کردن و دارائی های سهم را اعلام میکنند کمال تشکر را دارم.

ماه هیچوقت پشت ابر نمی ماند.
        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/12/12, 09:32.

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوست عزیز تعداد سهم مهم نیست و حتی با یک سهم هم شما می توانی هم در مجمع شرکت شرکت نمایی و هم بعنوان یک محق از شرکت درخواست مطالبات کنی . حضور شما و دیگر عزیزان هم در بین ما باعث دلگرامی و خوشحالی است . ضمنا می توانید با شماره بنده 09192274571 و یا با ایمیل بنده hamid672003@yahoo.com پیام کوتاه و یا ایمیل بزنید و شماره تماس نام و نام و تعداد سهم و کد سهام خودتان را ارسال کنید .و من الله توفیق .

در اصل توسط ahmad81 پست شده است
          آقا حمید چجوری باید با شما هماهنگی کنیم که نام بنده هم درلیست شکایت شما قرار بگیره البته تعداد سهام بنده کم است فقط برای همکاری با شماست

نظر

• amin.nakaee
            عضو جدید
            • Aug 2012
            • 17

با سلام خدمت دوستان و به خصوص حمید آقا به خاطر پیگیری های مستمر .
            حمید آقا لطفا در خصوص بازگشایی سهم هم خبری بدهید ؟ مشکلات زندگی بعضی از سهامداران آنقدر زیاد هست که فقط منتظر بازگشایی سهم هستند تا بتوانند گوشه ای از گرفتاریشان را برطرف کنند ! آیا مطالبی در پست قبلی در خصوص شکایت گفتید در زمان بازگشایی سهم تاثیری دارد ؟ ( ممکن است بازگشایی به تعویق بیافتد ؟)

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              دوست عزیز همیشه درخواست باز شدن نماد صدرا از اولویتهای اول ما بوده است و همیشه گفته اند این ماه و یا این هفته ! و البته باز هم قول باز شدن نماد را در هفته آینده داده اند ولی نمی دانم واقعا می شود روی حرفشان حساب باز کرد یا نه . و من الله توفیق .

در اصل توسط amin.nakaee پست شده است View Post
              با سلام خدمت دوستان و به خصوص حمید آقا به خاطر پیگیری های مستمر .
              حمید آقا لطفا در خصوص بازگشایی سهم هم خبری بدهید ؟ مشکلات زندگی بعضی از سهامداران آنقدر زیاد هست که فقط منتظر بازگشایی سهم هستند تا بتوانند گوشه ای از گرفتاریشان را برطرف کنند ! آیا مطالبی در پست قبلی در خصوص شکایت گفتید در زمان بازگشایی سهم تاثیری دارد ؟ ( ممکن است بازگشایی به تعویق بیافتد ؟)

نظر

• اسماعیل
                عضو فعال
                • Nov 2012
                • 392

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                باسلام:
                دوست عزیز همیشه درخواست باز شدن نماد صدرا از اولویتهای اول ما بوده است و همیشه گفته اند این ماه و یا این هفته ! و البته باز هم قول باز شدن نماد را در هفته آینده داده اند ولی نمی دانم واقعا می شود روی حرفشان حساب باز کرد یا نه . و من الله توفیق .
                همین دیر باز کردن سهم دلیلی برای خسته کردن سهامدار میباشد تا هر وقت نماد باز شد همان روزهای اول سهام زیادی جمع کنند.صدالبته که برادران مومن در بورس نیز با برادران قرارگاه هماهنگ میباشند.در ضمن من فکر میکنم مقدار500 میلیون سهم دست مردم نیست و شاید حدود نصف این مقدار باشد.اگر دقت کرده باشید از ابان تا اسفند که نماد متوقف شد بین 170 الی 150 روزی حدود 5 میلیون حجم معامله میشد که به طور یقین بیشتر سهامدار عمده با کدهای متفرقه خرید میکرد ودرست همان زمان فروشنده دیگر به این قیمتها کم شد که نماد در 3روز به صف خرید رفت که به یکباره برادران مومن و متعهد بورس به فکر شفاف سازی افتادند و اعتصام اومد کمی شفاف کرد دید نه خبری نیست میشه بیشتر شفاف کرد و باز دید هیچ اتفاقی نیفتاد با هم مشورت کردند و تصمیم گرفتند عین ائینه شفاف شفاف کنند

نظر

• mehrdad77
                  عضو جدید
                  • Nov 2012
                  • 8

به قول پرسپولیسیها مدیر فنی یعنی کشک=حرفهای مدیران صدرا هم یعنی کشک-دل نبندید

نظر

• رامین آرتی
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 80

در اصل توسط اسماعیل پست شده است View Post
                    همین دیر باز کردن ..... اعتصام اومد کمی شفاف کرد دید نه خبری نیست میشه بیشتر شفاف کرد و باز دید هیچ اتفاقی نیفتاد با هم مشورت کردند و تصمیم گرفتند عین ائینه شفاف شفاف کنند
                    نظرتون خیلی جالب بود .... تشکر ویژه .....
                    بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
                    مال آلوده نشدن در دایره کلمات
                    همان جا............
                    کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
                    زاده که شوند انگار مرده اند.......

نظر

• EMONEYCENTRE
                      عضو جدید
                      • Sep 2012
                      • 15

باسلام:

پیش از این، بنده هم با نظر شما موافق بودم
                      اما در حال حاضر که در صورت گشایش سهم، معاملات در بازار پایه صورت میگیرد، بازگشایی بهیچ وجه به صلاح سهم نیست
                      باید تمام پیگیریها برای لغو تصمیم بورس و حداکثر، انتقال صدرا به فرابورس باشد

اگر صدرا به بازار پایه برود، اولا دستور خرید و حمایت صدرا در قیمت بسیار پایین خواهد بود، ثانیا بازگشت به بورس، تنها با درخواست صاحب سهم امکانپذیر خواهد بود و از روز روشن تر هست که خاتم اینکار را انجام نخواهد داد

زمان کوتاه آمدن و باج دادن به سر رسیده
                      همانطور که یکی از دوستان بدرستی اشاره کردند. گناه مظلوم هم کمتر از ظالم نیست..... باید برای اقدامات حقوقی و محکومیت بورس و مدیران صدرا، اقدامات عاجل صورت داد

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوست عزیز تا الان 350 نفر هستیم و تعداد سهم در دست این افراد حدود 138 میلیون سهم است .و من الله توفیق .

در اصل توسط اسمان پست شده است
                        درود

حميد خان ضمن خسته نباشيد به شما در حال حاضر چه تعداد ازسهامداران ميزان سهام خود را به شما اعلام كردند و كلا در مجموع جمع سهام اين افراد كه اعلام موجوديت نموده اند و براي شما ارسال شده است چه ميزان ميباشد

نظر

• آرش 64
                          عضو عادی
                          • May 2012
                          • 234

باسلام:
                          دوست عزیز تا الان 350 نفر هستیم و تعداد سهم در دست این افراد حدود 138 میلیون سهم است .و من الله توفیق .

دوست عزیز ما هرچه تماس میگیرم شما جواب نمی دی
                          پول یک مرد را نمی سازد ولی یک مرد پول را می سازد
                          راه ارتباطی 09196910020

نظر

• اسماعیل
                            عضو فعال
                            • Nov 2012
                            • 392

سلام دوستان ببخشید میخواهم برایتان یک مثال بزنم وبه قول قدیمیها در مثال مناقشه نیست شما فرض کنید یک ملک خیلی بزرگ نبش بازار تهران میباشد و حدود 75 درصدش برای یک شخص پولدار وگردن کلفت و البته طماع است و25درصد باقی مال یک عده ادم معمولی.ادم پولداره میاد با خودش فکر میکنه میگه این ادمهای معمولی چرا باید با من شریک باشن میام سهمشان را میخرم مشاوراش میگند اگر هر قیمتی بگی اونها چون میدانند ملکشان ارزش دارد نمیدهند پس باید بزنی تو سر مالشان ادم پولداره میاد مردم جمع میکنه میگه این ملک ما بدرد نمیخورد مردم عادی میگویند ملک نبش بازار میباشد شکم گونده میگه کدام بازار اینجا بیابان میباشد تازه منابع طبیعی انقریب میخواهد اینجا را بگیرند و فضای سبز عمومی درست کند مردم عادی هرچی فریاد میزنند کدام بیابان اینجا یک عمر بازار بزرگ تهران میباشد شکم گوندهه اصلا گوش نمیده مردم میگویند اشکال ندارد میرویم مشاوراملاک منطقه مردم عادی و ساده میروند مشاوراملاک و داستان را نقل میکنند و میگویند اقای مشاور اینجا بازار بزرگ تهران هست یا بیابان مشاور فقط و فقط نگاه میکند وهیچی نمیگه شاگرداش یواشکی به مردم میگویند خوب معلومه که بیابان میباشد یعنی شماها نمیفهمید ونمیبینید که اینجا بیابان لم یزرع میباشد. حالا دوستان اگر ان لیست دارائی و املاک شرکت صدرا را که حمید خان زحمت کشیده ودر اورده صحت داشته باشد که حتما درست میباشد فقط خواهش میکنم با دقت و چند بار ان لیست دارائی را ملاحظه بفرمائید یعنی هر برگ سهم شما قسمتی از ان دارائی میباشد.پس بنابراین مفت بعد از این همه صبر و مشقت سهمتان را به ان ادم شکم گوندهه ندهید.سهام شمواد با پنهان کاری مسولان شرکت مدت زیادی زیر 80 تومان معامله میشد حالا ورقش برگشته نگاه کنید بازار با چه ولعی جمع میکند و سهامدار عمده نیز یک سهم نمیفروشد حالا صدرا صد البته قابل قیاس با شمواد و ان ملک مثالی نیست بلکه خیلی خیلی بهتر است پس بیائیم با تفکر و اندیشه و مقاومت انها را شکست بدهیم من به شما قول شرف میدهم کمتر از یک سال انها شکست میخورند و سهامدارهای صبور مزد صبرشان را میگرند فکر کنید پولتان را در بانک برای 5 سال سپرده گذاری کردید یا یک ملک خریدید{البته بعضی از دوستان واقعا به پول نیاز دارند که چاره ای نیست وباید بفروشند ونقد کنند}بزرگان میگویند : سهم خوب میگه منو 7 سال نگهدار من 7 پشت تو را نگه میدارم.

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوست عزیز شاید شماره را اشتباه می گیرید 09192274571 یا ایمیل hamid672003@yahoo.com بنده در خدمت هستم .البته اگر منظور شما اینست که دائما اشغال است از شما پوزش می طلبم .و من الله توفیق .

در اصل توسط آرش 64 پست شده است View Post
                              دوست عزیز ما هرچه تماس میگیرم شما جواب نمی دی

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوستان عزیز این خبر را دیروز یکی از دوستان در جلسه که بودیم به بنده داد و فرمودند : قول وام و کمک هم در راستای حمایت از سرمایه ایرانی را داده اند ............ می دانید چرا؟ چون آقایان فرموده اندشرکت خصوصی است ! قربون برم خدا را یک بوم و دو هوا را . خیلی جالبه هر وقت صلاح باشد دولتی و هر وقت بازم صلاح باشد خصوصی . و من الله توفیق .

در اصل توسط علی92 پست شده است
                                مدیرعامل شرکت صنعتی دریایی ایران (صدرا) گفت: روند ساخت کشتی افراماکس توسط شرکت کشتی‏سازی صدرای بوشهر مطلوب است.
                                مهدی اعتصام در جریان بازدید دستیار ویژه رییس‏جمهوری از کشتی‏های افراماکس افزود: 113 هزار تن ظرفیت باربری کشتی افراماکس است و از 636 بازرسی از این کشتی 567 مورد آن مورد تائید قرار گرفته، طوری که در مرحله اول بازرسی‏ها، 89 درصد تائیدیه‏ها را دریافت کرده‏ایم.
                                در سال 86 پروژه‏ای میان ‏ایران و ونزوئلا برای ساخت چهار فروند نفتکش افراماکس تعریف شد که براساس اعلام نیاز طرف ونزوئلایی، ظرفیت این کشتی‏ها 113 هزار تن در نظر گرفته شد.
                                علی اکبر محرابیان، دستیار ویژه رییس‏ جمهوری، روز گذشته در سفر به بوشهر پس از بازدید از ورزشگاه 15هزار نفری بوشهر از کارخانه کشتی‏سازی صدرا بازدید و در جریان ساخت کشتی افراماکس کشور ونزوئلا قرار گرفت.91.09.21

نظر

در حال کار...
                                X