صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مدیر نظارت
    ناظر کل سایت
    • Feb 2011
    • 159

درود

کاربران گرامی

لطفأ موضوعیت تاپیک را در نظر داشته باشید زیرا مطالب خارج از موضوع اسپم محسوب شده و با عرض پوزش حذف خواهد شد.

پیشاپیش از توجه و همکاری تان سپاسگزارم
    با احترام - مدیریت سایت بورسی

نظر

• مهدی999
      عضو عادی
      • Sep 2012
      • 189

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

همین که این تاپیک بعد از مدتها دوباره اومده صفحه اول و بعد از گزارشات شش ماهه افراد و آیدی های جدید ظهور کردند ولو با نگاه منفی نشان از تغییرات بزرگ در این سهمه.;;)
      [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوست عزیز صدرا نیاز به آرامش دارد . در هر صورت برای تغییر بزرگ نیاز به تحول در برخی زمینه ها دارد . بعنوان مثال اخراج کارکنان راه حل نیست بلکه پاک کردن صورت مسئله است . آن هم کارکنانی که در حد جانفشانی برای شرکت زحمت می کشند .منتظر تحولات اساسی و حد اقل این دفعه علمی و دلسوزانه هستیم .
        ومن الله توفیق .

در اصل توسط مهدی999 پست شده است View Post
        همین که این تاپیک بعد از مدتها دوباره اومده صفحه اول و بعد از گزارشات شش ماهه افراد و آیدی های جدید ظهور کردند ولو با نگاه منفی نشان از تغییرات بزرگ در این سهمه.;;)
        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/12/03, 13:16.

نظر

• مهدی999
          عضو عادی
          • Sep 2012
          • 189

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
          باسلام:
          دوست عزیز صدرا نیاز به آرامش دارد . در هر صورت برای تغییر بزرگ نیاز به تحول در برخی زمینه ها دارد . بعنوان مثال اخراج کارکنان راه حل نیست بلکه پاک کردن صورت مسئله است . آن هم کارکنانی که در حد جانفشانی برای شرکت زحمت می کشند .منتظر تحولات اساسی و حد اقل این دفعه علمی و دلسوزانه هستیم .
          ومن الله توفیق .

بله قطعا نیاز به یک سری تغییرات داره! که اون هم داره اتفاق میافته.ما هم منتظر اون در گزارشات نه ماهه و پیش بینی سال آتی همراه با شفاف سازیها و اتمام پروژه ها هستیم.
          از دیگر عواملی که باعث آرامش سهم و خصوصا سهامداران اون میشه کوتاه شدن دست مدیریت قبلی و مرتبطین و برخی بادمجان دور قابچیها و معرفی اونهاست که در این چند سال مایه خفت و خواری بزرگترین شرکت استراتژیکی کشور همچون صدرا شدند .
          [FONT=Tahoma][I][SIZE=3][COLOR="#0000CD"]زندگی تاس خوب اوردن نیست تاس بد را خوب بازی کردن است.[/COLOR][/SIZE][/I][/FONT]

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز بنده یکبار دیگر به همه شما اعلام می کنم که بنده در تالار گفتمان صدرا هیچ آیدی ای ندارم و با هیچ نامی هم نمی نویسم .و تمام کسانیکه به بنده دانسته یا از روی جهل توهین می کنند و یا آیدیهای مختلف را به بنده نسبت می دهند به خدا واگذار می کنم .ولی یک نکته برای بنده مبهم است ؟ چرا آن ایدیها را به مدیر تالار معرفی نمی کنید تا مسدود شوند ؟ اگر مربوط به یک شخص باشند حتما مسدود می شوند ! ولی مطمئن باشید مر بوط به بنده نیستند ! اگر هم مسدود شدند دلیل مسدودی آنها را بپرسید ، شاید به دلیل دیگری مسدود شوند ؟یا اینکه خودتان بر عمل خودتان واقف هستید ؟ خداوند منافقین و کسانیکه با قصد سود جویی به مردم دروغ می گویند را به اشد مجازات خواهد رساند .
            حالا هر کس هر اندازه که می خواهد غیبت کند و تهمت بزند و گناه نداشته بنده را بشوید .بنده جز خدمت مجانی برای شما ، مرتکب هیچ بدی ای نسبت به شما نشده ام.
            لطفا یکی از دوستان که در تالار گفتمان عضو است این پست را به تالار گفتمان انتقال دهد تا بر همه حجت تمام شده باشد .
            ومن الله توفیق .
            آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/12/09, 12:21.

نظر

• حمید89
              عضو فعال
              • Apr 2013
              • 378

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
              باسلام:
              دوستان عزیز بنده یکبار دیگر به همه شما اعلام می کنم که بنده در تالار گفتمان صدرا هیچ آیدی ای ندارم و با هیچ نامی هم نمی نویسم .و تمام کسانیکه به بنده دانسته یا از روی جهل توهین می کنند و یا آیدیهای مختلف را به بنده نسبت می دهند به خدا واگذار می کنم .ولی یک نکته برای بنده مبهم است ؟ چرا آن ایدیها را به مدیر تالار معرفی نمی کنید تا مسدود شوند ؟یا اینکه خودتان بر عمل خودتان واقف هستید ؟ خداوند منافقین و کسانیکه با قصد سود جویی به مردم دروغ می گویند را به اشد مجازات خواهد رساند .
              حالا هر کس هر اندازه که می خواهد غیبت کند و تهمت بزند و گناه نداشته بنده را بشوید .بنده جز خدمت مجانی برای شما ، مرتکب هیچ بدی ای نسبت به شما نشده ام.
              لطفا یکی از دوستان که در تلار گفتمان عضو است این پست را به تالار گفتمان انتقال دهد تا بر همه حجت تمام شده باشد .
              ومن الله توفیق .
              دوست عزیز چرا مسدود؟
              اونها دچار اشتباه هستند به دیگران چه ربطی داره.
              موفق باشید

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوست عزیز به نوشته ام توجه کنید که گفته ام به مدیر تالار گزارش کنند که چند آیدی یکی هستند و مدیر تالار بررسی می کند و در صورت صحت آنها را مسدود می نماید . وگرنه بنده و شما که میدانیم یکی نیستیم . البته فعلا آقا طیب می خواهد بداند دوست شما که با جناب طیب ارتباط تلفنی داشته و الان فوت نموده و در دیار باقی است کیست . لطفا اگر ممکن است ادعای خودتان را ثابت کنید .چون بنده هم تا جایی که می دانم ! هنوز با طیب خان تلفنی صحبت نکرده ام والبته اگر وی ناشناس به بنده تلفن کرده باشد را نمی دانم .
                اگر هم نتوانستید عیبی ندارد ! چون خداوند جای حق نشسته و از این طریق می خواهد برای بنده پاک شدن گناهان را رقم بزند .
                ومن الله توفیق .

در اصل توسط حمید89 پست شده است View Post
                دوست عزیز چرا مسدود؟
                اونها دچار اشتباه هستند به دیگران چه ربطی داره.
                موفق باشید
                آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/12/09, 12:54.

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوستان عزیز بنده را ببخشید . الان یادم آمد که جناب طیب برای اولین تجمع در جلوی ساختمان شهرک غرب نماینده خودشان را تلفنی به بنده معرفی نمودند .و دلیل نیامدن خودشان را عدم امکان خروج از منزل عنوان نمودند .الان دارم با خودم فکر می کنم که شاید طیب همان رستم دستان است ! الله اعلم ! بنده گناه کسی را نمی شویم و عجب دنیایی شده این دنیای مجازی . در هر صورت بنده معرف حضور همه هستم و حاضرم با هر دوستی که بخواهد برای تست عقل و روان به هر بیماستانی که بگوید بیایم .ضمنا نگران مخارج هم نباشید بنده بیمه کامل دارم و برای هیچ مراجعه ای به بیمارستانها هیچ هزینه ای پرداخت نمی کنم .
                  و من الله توفیق.

نظر

• حمید89
                    عضو فعال
                    • Apr 2013
                    • 378

به نظرم دوستان دارند قضیه رو خیلی پیچیده میکنند
                    صدرا برای رشد نیاز به این کارها ندارد
                    بلکه نیازمند تحول بنیادی-اخذ پروژه های عالی و گزارش مناسب در کدال هست
                    و گر نه اگر تا 1000 تومن هم بالا بره لاجرم سقوط آزاد خواهد کرد و این وسط عده ای آدم کم تجربه نابود میشن

نظر

• hamid672003
                      عضو فعال
                      • Nov 2011
                      • 1165

باسلام:
                      دوستان عزیزی که به شایعات گوش می کنند و بعضی مواقع هم ناچارا تماس می گیرند و سوال می کنند ، بدانید و اگر مدرک هم بخواهید در خدمت هستم تا به شما ثابت کنم .بنده از مجمع فاذر تا کنون حتی یک عدد فاذر نفروخته ام و دائما اضافه کرده ام . بنده فقط در حال تبدیل هر سهمی که به قیمت میرسد به فاذر هستم و اول از همه هم صدراهایم را تبدیل به فاذر نموده ام .ضمنا شایعاتی هم که در صدرا نسبت به بنده است هم تماما دروغ است و بنده هر چه که در تالارها گفته ام بصورت سابقه در همین تالار و تالار بورکس و صفحات قبل موجود است . و همچنین آن آقایی که 11 میلیون سهام مجانی صدرا دارد هم زنده است و هم سر حال و هم همه او را می شناسند در جلسه آقا پارسا هم حضور داشت و حتی برادر وی همین موضوع را به آقای چوبدار و عزیزی هم گفته است . پس بنده نباید پاسخگوی اعمال دیگران باشم .در مورد رستم دستان هم بنده نمی دانم که با طیب چه نسبتی دارد ولی امروز با یکی از کارمندانش صحبت می کردم گفت که فاذر بسیار زیادی دارد و از فرصت خرید استفاده کرده است و در مورد فروش هم چیزی نگفت .

زیاد دور نیست زمانیکه دروغگو و تهمت زن رسوا شود . آیا خداوند برای امورات بنده اش کافی نیست .
                      ومن الله توفیق .

نظر

• طیب واقعی
                        Banned
                        • Nov 2014
                        • 105

نقل قول از saeed2 یکی از کاربران صادق و بی شیله پیله تالار همسایه و یکی از سهامداران قدیمی صدرا در خطاب به یک زنا... آقا سعید بد جوری زدی تو خال!!! اما طرفت خودش را زده به کوچه علی چپ که یعنی نگرفته مطلب رو ولی ما و همگی اهل تاپیک گرفتیم چی گفتی!! دمت گرم.

روزی بود روزگاری یکسری ادم ساده (پخمه ) بودند و یک سری ادم تیز و زبر و زرنگ ...ادم ساده ها هم پول داشتند ولی فکر و عقل معاش نداشتند و پولشون را یک کالا می کردند مثلا طلا یا ملک یا دلار یا ....هر کی هر چیزی که می تونست می خرید سرشون تو لاک خودشون بود و زندگشون را بخوبی می کردند ....عوضش ادم زرنگا حواسشون بود چی بخرند و کدوم پخمه چی دارع........اره عزیزای دلم داشتم می گفتم ادم زرنگها با هم بودند و با هم فکر می کردند تو خریداشون تو فروش هاشون توی شایعه پخش کردناشون ...کلا جیک تو جیک بودند...هر روز ثروتشون بیشتر می شد و در عوضش ادم پخمه ها پولشون کم تر و کمتر می شد ...یک روزی ادم ساده های بخودشون گفتند چرا ما هرچی داریم ارزون می شه ؟ چرا هرچی انها دارند گرون می شه ؟چرا ما تا می فروشیم گرون می شه.....؟ نکته داستان من را اگر گرفتی که گرفتی نگرفتی سعی کن مثل درخت فندق باشی ....؟
                        آخرین ویرایش توسط طیب واقعی؛ 2014/12/10, 00:04.

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز لطفا به چند نکته توجه فرمایید .اولا از داشتن دوستان بیشتر ، بسیار خوشحال می شویم ولی این خوشحال شدن چند شرط دارد .
                          1- به هیچ کس و تحت هیچ شرایطی توهین نمی کنیم .2- با کسی هم جنگ نداریم .
                          3- ما سهم خوب شناسایی می کنیم و با تلاش برای بهبود وضع شرکت به سود خوب هم می رسیم.
                          4- معمولا هم هر سهمی را که انتخاب می کنیم حداقل یکساله است و در این مدت با روش سکوها و در هر نوبت عرضه بازار سهم اضافه می کنیم نه اینکه نوسان بگیریم . می گویم نوسانگیری نمی کنیم چون : نوسانگیری یعنی کلاه گذاشتن سر رفیق های خودمان که با ما در یک سهم هستند .

شرایط بالا حداقل شرایطی است که باید رعایت شود و اگر شما به این شرایط پایبند هستید به جمع ما خوش آمدید .وگرنه در صورت عدم رعایت هر کدام از شروط شما از دوستان ما نخواهی بود .
                          در مورد سهم خریدن هم : فاذر را به هرتعدادی که می خواهی بخر زیرا پس از انجام طرههای در دست اقدام دیگر این قیمتها آرزوی هر سرمایه گذاری خواهد بود و صد البته دست نیافتنی .
                          در مورد صدرا هم اگر قرار به اصلاح مدیریت باشد . حتما اعلام خواهم کرد . یک مثال هم برای شما بزنم . شما فاراک را ببین پس از اینکه ما رهایش کردیم ، تا کنون سه برابر شده است و این یعنی کاری در فاراک کردیم که پس از خروج دوستانمان از سهم هنوز هم سهم در حال رشد است . یعنی بنداز دررویی نداریم و با کار بنیادی سهم را رشد می دهیم نه با ..... بماند . لطفا احترام همه افراد موافق یا مخالف را نگه دارید .
                          ومن الله توفیق.
                          آخرین ویرایش توسط ناظر بورسی؛ 2014/12/10, 13:03.

نظر

• saeed2153
                            عضو جدید
                            • Aug 2012
                            • 18

در اصل توسط طیب واقعی پست شده است View Post
                            نقل قول از saeed2 یکی از کاربران صادق و بی شیله پیله تالار همسایه و یکی از سهامداران قدیمی صدرا در خطاب به یک زنا... آقا سعید بد جوری زدی تو خال!!! اما طرفت خودش را زده به کوچه علی چپ که یعنی نگرفته مطلب رو ولی ما و همگی اهل تاپیک گرفتیم چی گفتی!! دمت گرم.

روزی بود روزگاری یکسری ادم ساده (پخمه ) بودند و یک سری ادم تیز و زبر و زرنگ ...ادم ساده ها هم پول داشتند ولی فکر و عقل معاش نداشتند و پولشون را یک کالا می کردند مثلا طلا یا ملک یا دلار یا ....هر کی هر چیزی که می تونست می خرید سرشون تو لاک خودشون بود و زندگشون را بخوبی می کردند ....عوضش ادم زرنگا حواسشون بود چی بخرند و کدوم پخمه چی دارع........اره عزیزای دلم داشتم می گفتم ادم زرنگها با هم بودند و با هم فکر می کردند تو خریداشون تو فروش هاشون توی شایعه پخش کردناشون ...کلا جیک تو جیک بودند...هر روز ثروتشون بیشتر می شد و در عوضش ادم پخمه ها پولشون کم تر و کمتر می شد ...یک روزی ادم ساده های بخودشون گفتند چرا ما هرچی داریم ارزون می شه ؟ چرا هرچی انها دارند گرون می شه ؟چرا ما تا می فروشیم گرون می شه.....؟ نکته داستان من را اگر گرفتی که گرفتی نگرفتی سعی کن مثل درخت فندق باشی ....؟
                            من با طیب تالار بورس ارتباطی ندارم غیر از خوندن بعضی از مطالبشون تو تاپیک ...اگه ادم خوبیه برای خودشه اگر نه باز برای خودشه ولی به نظرم شخصیتش توی 2 سال گذشته فرق نکرده زیاد.......منظور من افراد دیگری بودند که بسیار محترم هستند ولی رویه کاملا متفاوتی داند علی رقم زکاوت و اطلاعات بالایی که برخوردارند منافعشون ایجاب می کنه که به هر ترفندی ایجاد اختلاف کنند و تاپیک مسموم باشد .مثل ساختن ایدی های متفرقه با عناوین جعلی....با این کار هر غریبه ای هم که بخواهد صدرا بخره جو متشنج تاپیک را ببینه بی خیال خرید می شه که همون هدف سهامدار عمده یا حقوقی عرضه کننده هست برای جلوگیری از جهش قیمتی و از انجایی که ان حقوقی یا حقیقی های کد شخصی هدفشون اول نگهداری قیمت ودر ثانی ممانت از وارد شدن سهامدار جدید می باشد با این جو پر التهاب با یک تیر دو نشون زده اند ...یا بهتر بگم زده اید ..از طرفی پایین نگه داشتن صدرا برایشان بسیار هزینه دارد...سرمایه ترسو هست .دقیقا وصف کاربر حمید 89 که می خواست بخره اما ....دست دست می کنه که این تعلل باعث ضرر خودش هست و منفعت شما....قدیمی ها یک ضرب المثلی داشتند حرف را بندازی زمین صاحابش پیدا می شه....ولی اون لفظی که اول پستتون بکار بردید((زنا.....)) خیلی بی ادبانه هست .و طیب واقعی بی ادب نیست.من شما را می شناسم.توی تالار بورس پیغام خصوصی هم داشتیم و ای پیتان را هم دارم.

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوست عزیز طیب خان چرا مغلطه میکنید ؟
                              اینکه شما چندین نفر را به بنده نسبت می دهید و برای اثبات حرفهای خودتان ! حرفهای آن افراد غیر از بنده را دروغ اعلام می کنید که ربطی به بنده ندارد . بنده نه عکس از شما دارم و نه شما را تا کنون دیده ام و تنها در ایمیل با هم صحبت کرده ایم . فقط یکبار تلفنی شما با بنده تماس گرفتید و آنهم نه به شماره خودم ! بلکه با شماره آن نماینده خودتان در اولین تجمع و خودتان فرمودید که بدلیل مشکلی که دارید نمی توانید از منزل خارج شوید . البته خودتان می دانید که از همان اول چگونه سعی در پنهان داشتن چهره خود داشته اید . حالا راست و دروغ مطلب به خود شما بر می گردد .نه به بنده .اگر شما چندین نفر هستید و یادتان نمی آید که چه وقت با کدام چهره و اسم چه فرموده اید و اینکه هیچ کسی هنوز شما را ندیده است و یا ترس شما از مردم چیست که خودتان را پنهان نموده اید ! ولی بنده یک چهره دارم و همه بنده را هم دیده اند و هر وقت هم که بخواهند می توانند ببینند . و بنده مسئولیت تمام حرفهایم را می پذیرم و برای اثبات آنها حتی حاضرم در هر محکمه ای حاضر شوم . شما چی ؟ شما حاضری در جمع دوستانه و نه در محکمه حرفهای خودت را ثابت کنی ؟ طیب جان لطفا از تلاش برای دشمن جلوه دادن بنده دست بردارید ! چون موفق نخواهید شد . همانطور که سرمایه گذار67 هم موفق نشد .

نکته :
                              شما می دانید که اگر یک کلمه دروغ یا اشتباه بتوان به قرآن نسبت داد . براحتی می توان کل قرآن را باطل اعلام کرد .

در مراحل پایین تر اگر یک کلمه دروغ از کسی ثابت شود ، می توان گفت آن شخص می تواند دروغهای زیادی بگوید .

حالا بنده از شما یک سوال دارم ؟ آیا شما طیب هستی ؟ اگر نیستی چرا چنین نامی بر خود نهاده اید .
                              اگر جواب سوال اول بله است و شما طیب هستی ! پس حتما رستم دستان هم نیستید !
                              قضاوت با دوستان عزیز .
                              ومن الله توفیق .

در اصل توسط طیب پست شده است View Post

باسلام وعرض ادب

جناب لیالی عزیز .....شما دیگه چرا؟

ایا نوشته های انتقالی فرد مورد نظر صحت دارد ؟ آیا بنده حالا شدم رستم دستان؟ و قبلا پارسا و طیب یکی بود و یا زمانی و طیب یکی هستند ؟ ویاشایان و طیب وووووووووو سایر کاربران محترم و یا شاید یه چند وقت دیگه لیالی وطیب یکی باشند؟!!!!!!!! یعنی از نظر شما به مطالب سراسر کذب یه فرد ..............باید اهمیت داد و تشکر کرد؟

یه زمانی میگه طیب پاش میلنگه !!!!!!!!! یه زمانی میگه یه کپی ازعکس لگن خاصره بنده داره و بنده در نشستن مشکل دارم واگه ادم خوبی باشم بنده رو میفرسته به عمل به خارج از کشور .....یعنی از نظر شما این نوع موارد باید تشکر هم داشته باشه؟!!!!!!! یعنی این موارد تحلیلی است ؟!!!!! و راستگویی ؟!!!!!!

کسیکه این همه دروغ گفته .............اصلا میشه گفت که انسان است؟
                              آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/12/10, 11:53.

نظر

• وحید 20
                                ستاره‌دار(98)
                                • Mar 2011
                                • 29911

درود

از پرداختن به مسایل حاشیه ای و توهین و... که ارتباطی با این سایت ندارد خودداری کنید.
                                درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

در حال کار...
                                X