صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • سهامدار 67
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 3443

صدرا طعم خوش لحظه ها.......

نظر

• سهامدار 67
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 3443

صدرای عزیز من تو را آسان نیاوردم بدست....
      من تو را آسان نیاوردم بدست....

بارها این کودک احساس من زیر بارانهای اشک من نشست,

در دل آتش نشستن کار آسانی نبود....
      راه را بر اشک بستن کار آسانی نبود...

با غروری هم قد و بالای بام آسمان....
      بارها در خود شکستن کار آسانی نبود...

در بدست آوردنت بردباری ها شده,
      بی قراری ها شده, شب زنده داری ها شده....

در بدست آوردنت پایداری ها شده,
      با ظلم و جور روزگار سازگاری ها شده...

من تو را آسان نیاوردم بدست...

نظر

• سهامدار 67
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 3443

صدرا توانست یک ماهه با 163% بازدهی در صدر پربازده ترین شرکتهای بورسی قرار بگیرد, مبارک همه سهامداران صبور صدرائی, چه آنها که در سود نشستند و چه آنهائی که هنوز در ضرر می باشند,.(اولین گام بلند صدرا)

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          دوستان عزیز زیان دیده از صدرا و دوستانیکه با ما درجریان خرید فاذر همراه بودید.جهت یادگاری خدمتتان عرض می کنم :سهام فاذر انشاالله زیان صدرای شما را جبران خواهد نمود . واین را برای یادگاری در آینده نچندان دور برای شما بالا خواهم آورد .از سهام فاذر خود بخوبی مراقبت نمایید و صدرای خود را بعنوان کنجی برای آینده نگه دارید .و من الله توفیق .

نظر

• Mehrnood
            عضو عادی
            • Dec 2011
            • 28

با سلام خدمت تمامی دوستان

احتراما بدینوسیله به اطلاع میرساند تعداد سه میلیون سهم شرکت صنعتی دریایی ایران در 4 کد سهامداری به بالاترین قیمت پیشنهادی ، بصورت یکجا یا در سه بلوک یک میلیون سهمی ، تا ساعت 12 ظهر روز شنبه مورخ 1392/04/22 بفروش میرسد دوستانی که مایل به خرید این تعداد سهم شرکت صنعتی دریایی ایران بصورت وکالتی میباشند در قسمت پیغام خصوصی با ذکر شماره تلفن تماس اعلام آمادگی نمایند

لازم به توضیح است که آخرین مهلت برای انجام معامله ساعت 12 ظهر روز شنبه 1392/04/22 میباشد ، بعد از اتمام مهلت مقرر این آگهی باطل میباشد و تمدید نخواهد شد

این مطلب توسط ID اشتباه محض در تالار بورس در بخش صدرا می باشد اگر کسی خواهان بود، ارتباط با ایشان برقرار کند. با تشکر

نظر

• Tavakkol
              عضو جدید
              • Mar 2012
              • 19

با سلام خدمت دوستان صدرایی،

اینجانب حدود 80000 سهم صدرا به قیمت 149 تومان در اسفند 90 خریدم و پس از 16 ماه به اصل پول ( و سود رو به افزایش آن) رسیدم.
              اگر چه از نظر بعضیها ضرر حساب میشه، اما خودم اونرو سود هنگفتی میدونم. چون نتیجه صبر کردنم رو دیدم.
              میخواستم از جناب حمیدخان تشکر کنم که مسبب اصلی صبر کردنم بودند. من تازه وارد بودم و با پستهای ایشان در کنار سهم ماندم و خواهم ماند.
              ان شاء الله که همه دوستان به سود خوبی برسند البته با صبر و توکل

نظر

• مات
                عضو فعال
                • Aug 2011
                • 5650

فاراک برای سال 91
                154 تومن سود ساخت
                الماس را جز در قعر زمین نمیتوان یافت و حقایق را جز در اعماق فکر نمی توان کشف کرد.(ویکتور هوگو)
                اگر می خواهی بنده کسی نشی بنده هیچ چیز مشو.(ژاک دوال)
                اعتماد به نفس را از شیر بیاموزید اوبا خودش یکدل است و هرگز تضاد در او راه ندارد.

نظر

• rajabnejad
                  عضو فعال
                  • Jan 2012
                  • 4331

صدرا که قبلا در گزارش حسابرسی شده زیان 605 ریال محقق کرده بود در گزارشی آن را به زیان 2361 ریالی افزایش داده است.

پرشین تحلیل-تیر ماه 92
                  هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• zereshkkk
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 3474

الکی رفته بود بالا!!!

نظر

• behnam
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 9603

صدرا در هر حالت،لیدر سهام تجهیزاتیه (حتی در بازار پایه)
                      صدرای 70 تومنی یا صدرای 170 تومنی برای بنده هیچ تفاوتی نداره
                      نه از دیدن صدرای 70 تومنی غصه خوردم و نه با دیدن صدرای 170 تومنی هورا کشیدم
                      فقط در مقام مقایسه اینو میگم که فاراک یا فاذر به اندازه انگشت کوچیکه صدرا هم نیستن

بیشتر از 2 سال صبر نکردم که بخوام توی این قیمتها بفروشم
                      صبر مون هم خیلی زیاده
                      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                      (کوروش بزرگ)

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز با عرض پوزش از همه شما بنده تا امروز فکر می کردم از صدرا خیلی می دونم و تقریبا تمام داراییهای صدرا را می شناسم ولی امروز فهمیدم که صدرا 470 تا 480 شرکت زیر گروه دارد و این یعنی ده برابر داراییهایی که بنده می شناختم . نمی دانم چه بگویم .ولی می دانم چنین داراییهای واقعا ارزش بالایی دارد! که از محاسبه چندین حسابدار هم خارج است .وشاید همین داراییها است که سهامدار عمده را وادار به چنین رفتاری کرده است تا سهام مارا از چنگمان خارج نماید .
                        حرفهای زیادی برای گفتن دارم ولی باید خدمتتان عرض کنم واقعا نمی دانم چطور این مطالب را خدمتتان عرض نمایم .
                        فقط بگویم :
                        1-مهندس اعتصام رفتنی است.
                        2- جزیره صدرا بقدری با ارزش است که یک خانه صد متری در ولیعصر تهران با یک خانه صد متری در بوشهر برابری می کند و قیمت آن خانه در جزیره صدرا چندین برابر است .
                        3- یک پروژه خانه سازی در جزیره صدرا هم در حال شکل گیری است.
                        4-بنده امروز نقشه پیش طراحی جزیره صدرا را دیدم . انسان در حیرت می ماند .
                        5- کشتی افراماکس به نماینده ونزوئلا تحویل شده است .و در حال سوختگیری می باشد .
                        6-انشاالله در مجمع یک فیلم پخش خواهد شد از کارهای انجام شده و تحویل کشتی افراماکس و سکو سازی و از آب بیرون کشیدن جکت و تعمیر آن .
                        7- در مورد زیان اعلامی = زیان انباشته 900 میلیارد تومانی ! یعنی برای هر سهم 600 تومان زیان ! هنوز هم به زیان 1200 میلیارد تومانی ای که قبلا گفتم نرسیده ایم و در این باره اصلا نگران نباشید .
                        8-هیئت مدیره جدید می خواهد تمام موارد زیان را شفاف سازی و سپس اقدامات خودش را بیان نماید .در واقع هر آنچه که پنهان شده بود را آشکار نماید .
                        9- .....................
                        باقی مطالب برای بعدا
                        و من الله توفیق .
                        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/07/13, 18:29.

نظر

• bahary
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 2510

یکی از نمونه های بارز سهم حبابی همین صدراست. هیچ نکته قابل توجهی در گزارشها و عملکرد صدرا وجود ندارد.پارس جنوبی که عملا و رسما تعطیل شده است و عسلویه نیز هکذا. تحریمها نیز همچنان اصل مشکل صدراست. بزرگترین ضربه مالی در دوسال اخیر را صدرا به من و خیلی های دیگر زده است.مدیران نالایق و بی سواد و بی تعهد در راس این شرکتند.بنابراین متعجبم که در این بازار که بهترین سهمها با بالاترین گین ها وجود دارد عده ای دارند بر طبل خوبیهای نداشته این سهم خانمان برانداز می کوبند.اگر روزی تحریمها لغو شد و مدیران لایقی در راس این شرکت قرار گرفتند ، آنروز من مبلغ این سهم خواهم شد .

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوستان عزیزی که با ما در جریان فاراک و فعالیتهای ما در آن سهم بودند . بخوبی بخاطر دارند که فاراک با قمیت 285ريال معامله می شد و بنده آنها را به سهامداری دعوت می کردم و امروز چندین نفر آنان با بنده تماس گرفتن و فرمودند که رسیدم به جاییکه امروز فقط سود فاراک شش برابر قیمت سهام آنروزها است . و همه بدانید تمام این تقییرات پس از تغییر دستاندرکاران و مدیران بد آنروزها با مدیران خوب این روزها اتفاق افتاده است . و بورس هم نظارگر است و هنوز چشمان ........ هنوز هم تخلفات را تشخیص نمی دهد . و فراموش کرده اند که حق تقدمهای یک عده از همه جا بی خبر را به قیمت تنها 200ريال در همین چند ماه گذشته خریداری نموده اند .
                            در هر صورت همین اتفاقات در صدرا هم خواهد افتاد . تنها صبر می خواهد .و من الله توفیق .

نظر

• behnam
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 9603

نگاهی به قیمت صدرا

92/3/26 : 785 ریال

92/4/22 : 1788 ریال

این پست اینجا باشه تا به وقتش بالا بیاد
                              افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
                              (کوروش بزرگ)

نظر

• bahary
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 2510

فاراک و فاذر را با صدرا مقایسه نکنید اینها هیچ ربطی به هم ندارند ( حداقل فعلا اینطور است) . اینها قابلیتهایی دارند که با وجود تحریمها هم می توانند ادامه حیات بدهند ولی صدرا تا زمانی که تحریمها لغو نشود و سرانش از لیست سیاه بیرون نیایند محلی از اعراب ندارد و بجر زیان بیشتر عایدی دیگری ندارد. خرید صدرا در این شرایط ریختن طلا در چاه فاضلاب است.

نظر

در حال کار...
                                X