کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
باسلام:
دوستان عزیز عده ای از شما به بنده زنگ می زنند که سهام صدرا را بفروشند یا بخرند و اضافه کنند یا کم کنند ؟
خداوند خودش شاهد است که بنده هرگز به کسی پیشنهاد خرید یا فروش نداده ام و اگر کسی هم چنین فکر کرده است ! حتما در اشتباه است !
ضمنا بنده تنها اخباری را که بدستم رسیده است را به شما داده ام و تنها قصدم کمک به هموطنانی است که سهام دار حقیقی کوچک هستند و نمی توانند اخبار را بموقع بدست آورند !
حالا اگر کسی چه بفروشد یا بخرد ! همیشه بنده گفته ام : سود و زیان شما از آن خود شماست ! پس خودتان تصمیم بگیرید و تنها بنده به شما می گویم در صورت نگهداری سهم با هم متحد باشیم تا حق خودمان را بگیریم .
همچنین از خداوند می خواهم که همه ما را به راه راست هدایت کند و همچنین به جناب طیب برای بار دیگر عرض می کنم :طیب عزیز جناب رستم دستان من نیستم و ایشان با بنده فرق بسیار دارد : او بسیار ثروتمند است .ولی ثروت من داشتن دوستانی چون شماست .
او بسیار سهام دارد و من برای حمایت از سهام صدرا ! متاسفانه خرید در 3747ريال و پس از آن در 3400 وپس از آن در 3071 ريال داشتم و هفته گذشته مقداری و امروز هم ناچارا برای تسویه بدهی اعتباری تمام صدرا های خودم را فروختم و تنها 219 سهم صدرا برایم باقی مانده است با زیانی که بهتر است از آن حرفی نزنم .اگر خدا خواست و پولی دستم رسید شاید مجددا صدرا بخرم .ولی شاید هم ناچارا همه شما را به خدا سپردم ولی اگر خبر خوبی بدستم برسد : کوچک همه شما خواهم بود و اطلاع رسانی خواهم کرد .ومن الله توفیق .
حمید اقای عزیز :
سلام ایا واقعا فروختید ؟ پس من هم فردا میفروشم فی خرید من 330 تومن است و مدتی هم صبر کردم
سهمی که شما فروخته باشید من هم میفروشم البته من 50 هزارتا بیشتر ندارم .
باسلام:
دوستان عزیز : از اینکه پاسخ همه شما را در یک پست عرض می کنم ! پوزش می طلبم .
در اصل توسط asef1 پست شده است
من به سهم خودم از جناب hamid672003 ممنونم و تشکر می کنم هرچند صدرای زیادی ندارم (حدود 10 هزار) با قیمت 160 تومان (البته سال 1391)
بنده هم از تمام شما عزیزان تشکر می کنم .
در اصل توسط طيب پست شده است
سلام وعلیک !!!!!!!!!!
حاجی کلا 300تا صدرا داشت !................... البته بنده ...................... از ............... میدونستم ............ وتعداد برخی ... را میدونم ..........
ولی مطلب بالارو بنده اطلاعی ندارم ............................. فقط جهت شفاف سازی بود ..........
سلام مجدد بر طیب عزیز .
بله درست است بنده تعداد سهام صدرای خودم را به جناب طیب عزیز گفته بودم و همچنین در مجمع هم در حضور کل دوستان در پشت تریبون عرض کرده بودم .تا همه بداند که نه فروشم و نه خریدم تاثیری در بازار نداشته و فقط قصد اطلاع رسانی دارم .و کلیه هزینه های بدست آوردن اطلاعات را از جیب مبارک پرداخت کرده ام .ضمنا با خریدهای اخیر که در قیمتهای 3747 ريال و 3400ريال و 3071 ريال انجام داده بودم ! سهم بنده خیلی بیشتر بود .
در اصل توسط دشتی پست شده است
نوشته شده توسط hamid672003
سال 94 ...؟
10 دلار ارزش صدرا ... ؟
خدای ناکرده قصد متلک پرانی مبحث ندارم ولی حمید خان لطفآ خودت شفاف سازی کن !!!!!!!!!!!!!!
نکنه خسته شدی و شیف کردی ............
دوست عزیز صدرا هنوز هم ده دلاری است .البته منهای سه دلار آن بخاطر کشتی سازی که قبلا دلیل آنرا ذکر کرده ام .
در اصل توسط hangingman پست شده است
این جناب حمید خان همان روزی که اعلام کرد رو ۳۷۰ تومن صدرا اضافه کرده کل صدراهاشو فروخته بود
و اما جواب حرف شما : دوست بسیار گرامی ، هنوز کسی به بنده تهمت دروغگویی نزده است .مگر آنکه تهمت او از روی ذهن آشفته خودش بوده باشد .بنده تنها خدمت گزاری نموده ام .
در اصل توسط Kianoush پست شده است
دوستان فروش هيچ حقيقي و حقوقي در اينده اين سهم هيچ نقشي نداره ...براي اين سهم برنامه هاي بزرگي تدارك ديدن و اينده بسيار درخشاني در انتظار ان است
جناب کیانوش عزیز : بنده دقیقا با شما موافق هستم . هر چند که باید بدانید : بنده امروز دچار مشکل حادی بودم .اول آنکه فاذر بسته بود .دوم آنکه رمپنا صف فروش بود . سوم آنکه بدهی یا همان خرید اعتباری بنده . بدلیل نبودن اعتبار در کارگزاری ، چاره ای جز فروش برایم نگذاشته بود .
سلام ایا واقعا فروختید ؟ پس من هم فردا میفروشم فی خرید من 330 تومن است و مدتی هم صبر کردم
سهمی که شما فروخته باشید من هم میفروشم البته من 50 هزارتا بیشتر ندارم .
فقط فردا مثبت بشه تا ضرر کمتری بکنم .
از اطلاع رسانی شما ممنون هستم.
دوست عزیز شما به بنده لطف دارید .ولی از شما خواهش می کنم خودتان تصمیم بگیرید که سهامتان را نگه دارید یا بفروشید .بنده ناچار به فروش شدم .شاید هم با باز شدن فاذر یا مناسب شدن رمپنا دوباره تعداد صدرای خودم را زیاد کردم .ولی اکنون نمی دانم چه خواهد شد.والبته در صورت داشتن هر خبری اطلاع رسانی خواهم کرد .و من الله توفیق .
اميدوارم دوباره سهامتان را خريداري كنيد
اين سهم جداي از سود ويا ضررش هم صحبتي و كنار هم بودنمون خيلي صفا داره
تاپيك صدرا از خودموني ترين تاپيك هاست
افرادي كه خيلي وقته كنار هم هستند و با همديگه مشورت ميكنند
بنده واقعا ناراحت هستم
اميدوارم هميشه كنار دوستان باشيد
و از خدا ميخواهم ياري تان كند
باسلام:
طیب عزیز : این مطلب شما کاملا صحت دارد ولی بنده جای کس دیگری دارم حساب پس می دهم وخودت هم می دانی . اگر یادت باشد روزی می گفتن بند ه همان آقا وحید هستم که اکنون همه شما او را با نام hooh می شناسید و افرادی هم می گفتند - سهران است و برخی هم در کمال نا باوری می گفتند ایرتان هستم و چندین نفر دیگر که البته هیچکدام صحیح نیست و صد البته که بسیاری از شما بنده را از نزدیک دیده اید ولی نمی دانم چرا هنوز هم شک دارید . ضمنا یادی هم از دوست بسیار گرامی خودمان جناب کدبان بستان کنیم. هر کجا باشد انشاالله در سایه حق باشد . چون انقدر همت داشت که از مشهد به تهران آید تا برای هدف خودش تلاشی کرده باشد .ومن الله توفیق .
در اصل توسط طيب پست شده است
در اصل توسط hamid672003 پست شده است
باسلام:
دوستان عزیز عده ای از شما به بنده زنگ می زنند که سهام صدرا را بفروشند یا بخرند و اضافه کنند یا کم کنند ؟
خداوند خودش شاهد است که بنده هرگز به کسی پیشنهاد خرید یا فروش نداده ام و اگر کسی هم چنین فكر کرده است ! حتما در اشتباه است !
ضمنا بنده تنها اخباری را که بدستم رسیده است را به شما داده ام و تنها قصدم کمک به هموطنانی است که سهام دار حقیقی کوچک هستند و نمی توانند اخبار را بموقع بدست آورند !
حالا اگر کسی چه بفروشد یا بخرد ! همیشه بنده گفته ام : سود و زیان شما از آن خود شماست ! پس خودتان تصمیم بگیرید و تنها بنده به شما می گویم در صورت نگهداری سهم با هم متحد باشیم تا حق خودمان را بگیریم .
همچنین از خداوند می خواهم که همه ما را به راه راست هدایت کند و همچنین به جناب طیب برای بار دیگر عرض می کنم :طیب عزیز جناب رستم دستان من نیستم و ایشان با بنده فرق بسیار دارد : او بسیار ثروتمند است .ولی ثروت من داشتن دوستانی چون شماست .
او بسیار سهام دارد و من برای حمایت از سهام صدرا ! متاسفانه خرید در 3747ريال و پس از آن در 3400 وپس از آن در 3071 ريال داشتم و هفته گذشته مقداری و امروز هم ناچارا برای تسویه بدهی اعتباری تمام صدرا های خودم را فروختم و تنها 219 سهم صدرا برایم باقی مانده است با زیانی که بهتر است از آن حرفی نزنم .اگر خدا خواست و پولی دستم رسید شاید مجددا صدرا بخرم .ولی شاید هم ناچارا همه شما را به خدا سپردم ولی اگر خبر خوبی بدستم برسد : کوچک همه شما خواهم بود و اطلاع رسانی خواهم کرد .ومن الله توفیق .
باسلام وعرض ادب
حاجی و خرید اعتباری و متضرر شدن!!!!!!!!!!! عجب ............ پس درزی هم در کوزه افتاد ....
بنده فکر کنم بیشتر دو یا یکسال و نیم دارای سهام صدرا هستم(کمه تعداد در حد وسعم)
همیشه دوستان از خرید این سهم بنده را بیم دادند اما خلاف ان وارد شدم و از روزی که اومدم ضرر کردم یکسال که که اخراج شد و تا الان که و پایه معامله می شود :دی
مهم سود ضرر نیست مهم اینه که سلامت باشید و خوشحال از زندگی باشید بنده به بلند مدت صدرا بسیار خوشبینم البته نظر شخصی است
جناب حمید خان خداوند بهت سلامتی بده ایشاا... یک روز باهم از سهامدارای عمده بشیم:)
احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.
باسلام صدرایهای عزیز منم اول سال یه مقدارصدرای 70تومنی(مفت)خریدم ولی بانظر یکی ازبچه های تالاربورس که حالا میفهمم از نیت بغض وحسادت حرفایی زد که زود ازسهم خارج شدم جالب اینکه خودشم سنگین این سهمو داره که هرگز نخواهم بخشیدش وانشا.الله بزودی دوباره وارد سهم میشم وباهاش سهامداری کرده وتاآخرش باهاش میمونم تا کور شود آنکه نتواند دید.
سلام خدمت همه عزیزان
امروز خبر معامله بلوکی صدرا رسید
خودم با چشم هام نامه ارسالی به کارگزاری خاورمیانه را برای معامله بلوکی و واگذاری آن دیدم.
خیلی دلم میخاست نامه رو آپلود کنم ، چون خیلی محرمانه بود و از طرف قرارگاه بود،معذوریت داشتم.اما برای اطمینان میتونید از کارگزاری خاورمیانه بپرسید که امروز وکالتنامه عرضه بلوکی به دستشون رسید یا نه
من خودم شخصا به سبدم 70000 تای دیگه اضافه کردم.
انشا.. همگی در کنار صدرای چهار رقمی شاد و پرسود باشیم
جناب جمید خان لطفا شفاف سازی کنید
شما بعنوان سهامدار صدرا در زمستان90 از جزیره صدرا بازدید کردین.اون موقع چند تا سهم صدرا داشتین که از شما دعوت کردن یرین جزیره؟فک نمیکنم با 219 تا سهم برای شما دعوت نامه فرستادن که برین.
اگه اون موقع سهام زیادی داشتین پس چرا در طول این دو سال که این همه از سهم تعریف کردین شده 219 تا!!!!!
باسلام:
دوست عزیز شما لطف دارید .بنده از شما و همه دوستان تشکر می کنم .و همچنین آقای provo لطفا چند پست قبلی را مطالعه فرمایید ! پاسخ شما را دقیقا توضیح داده ام . می ترسم اگر دوباره توضیح دهم باعث ناراحتی دوستان شوم .و من الله توفیق .
جناب جمید خان لطفا شفاف سازی کنید
شما بعنوان سهامدار صدرا در زمستان90 از جزیره صدرا بازدید کردین.اون موقع چند تا سهم صدرا داشتین که از شما دعوت کردن یرین جزیره؟فک نمیکنم با 219 تا سهم برای شما دعوت نامه فرستادن که برین.
اگه اون موقع سهام زیادی داشتین پس چرا در طول این دو سال که این همه از سهم تعریف کردین شده 219 تا!!!!!
باسلام:
دوستان عزیز بنده تنها اخبار را خدمت شما عرض می کنم و تصمیم گیری با خود شماست !
دوستان زیادی تماس می گیرند که نامه واگذاری صدرا زده شده است و یا ...........!
هر چند بنده هم مانند شما منتظر این اتفاقات خوب در صدرا هستم و حتی بدنبال جلسه ای با جناب عبدالهی فرمانده محترم قرارگاه !
اما هنوز هیچ خبری جدیدی نیست . و دوم اینکه اگر قرار باشد صدرا واگذار شود .باید ! اولا با بانک ملی برای خارج کردن سهم از وثیقه اقدام شود و دوما نامه به بورس از طریق امور سهام شرکت صدرا باشد .و خود قرارگاه هرگز نمی تواند راسا اقدام نماید .سوما بنده هنوز هیچ خبر تایید شده ای در مورد واگذاری صدرا نشنیده ام (این نشنیدن را به این دلیل می گویم که برخی گمان نکنند که کتمان حقیقت می کنم)و همچنین جناب چوبدار هم نصفه و نیمه در صدرا رفت و آمد می نماید .
باز هم تاکید می کنم صدرا در صورت خصوصی شدن ارزش بسیاری دارد ولی ماندن در دست قرارگاه فقط روند قبلی را دنبال خواهد کرد .
و تاکید دیگر بنده اینست که سود و زیان شما از آن خود شماست ،پس خودتان تصمیم بگیرید .و من الله توفیق .
دوستان عزیز من گفتم نامه وکالت شرکتها سهامدار عمده،یعنی پترو پایدار،پترو تدبیر،...به کارگزاری خاورمیانه جهت اینکه معامله بلوکی این سهم انجام بشه ارسال شد.
نگفتم صدرا میخاد سر خود بدون اجازه بورس معامله کنه یا از این حرفا
اون نامه مقدمه معامله بلوکیه
شرکتهای سهامدار عمده صدرا،تقریبا 85 درصد سهم در اختیار دارن،و همه زیر مجموعه قرارگاه هستن،به نظر شما اگه قرار باشه دست خود قرارگاه بمونه و خصوصی نشه،وکالت عرضه بلوکی برا چی لازمه؟؟؟؟سهم ک دست خود قرارگاه هست....
سعی میکن برای بیشتر شدن موضوع نامه روهم براتون بزارم در اسرع وقت
دوستان عزیز من گفتم نامه وکالت شرکتها سهامدار عمده،یعنی پترو پایدار،پترو تدبیر،...به کارگزاری خاورمیانه جهت اینکه معامله بلوکی این سهم انجام بشه ارسال شد.
نگفتم صدرا میخاد سر خود بدون اجازه بورس معامله کنه یا از این حرفا
اون نامه مقدمه معامله بلوکیه
شرکتهای سهامدار عمده صدرا،تقریبا 85 درصد سهم در اختیار دارن،و همه زیر مجموعه قرارگاه هستن،به نظر شما اگه قرار باشه دست خود قرارگاه بمونه و خصوصی نشه،وکالت عرضه بلوکی برا چی لازمه؟؟؟؟سهم ک دست خود قرارگاه هست....
سعی میکن برای بیشتر شدن موضوع نامه روهم براتون بزارم در اسرع وقت
================================================== ====
خوب دلیل پافشاری عوامل مدیریت و مدیر عامل صدرا در چند سال اخیر بر عدم رشد قیمت سهم و زیانده بودن صدرا در معامله بلوکی اخیر است ؛ جیب به جیب کردن سهم ؛ خوب علی القاعده معامله در قیمت پائین و عمده و بدون سرو صدا که به جهت زیان کذائی کسی جرات نزدیک شدن به آن و رقابت در خرید را ندارد خیلی راحت تر و به مراتب کم هزینه تر ( به جهت مالی ، سیاسی ) خواهد داشت ؛ اگر این فرضیه را قبول داشته باشیم به نظر شما بعد از این معامله در کوتاه مدت روند تغییر میکند ؟ آیا به نظر شما یک حقیقی مثل چوبدار در سال 88 میتوانست خریدار بلوک صدرا باشد ؟ خیلی دشوار نیست : گرفتن قریب 4 میلیارد دلار پروژه و پس از آن واگذاری .......
================================================== ====
خوب دلیل پافشاری عوامل مدیریت و مدیر عامل صدرا در چند سال اخیر بر عدم رشد قیمت سهم و زیانده بودن صدرا در معامله بلوکی اخیر است ؛ جیب به جیب کردن سهم ؛ خوب علی القاعده معامله در قیمت پائین و عمده و بدون سرو صدا که به جهت زیان کذائی کسی جرات نزدیک شدن به آن و رقابت در خرید را ندارد خیلی راحت تر و به مراتب کم هزینه تر ( به جهت مالی ، سیاسی ) خواهد داشت ؛ اگر این فرضیه را قبول داشته باشیم به نظر شما بعد از این معامله در کوتاه مدت روند تغییر میکند ؟ آیا به نظر شما یک حقیقی مثل چوبدار در سال 88 میتوانست خریدار بلوک صدرا باشد ؟ خیلی دشوار نیست : گرفتن قریب 4 میلیارد دلار پروژه و پس از آن واگذاری .......
دوست عزیز من جیب به جیب کردن نگرفتم چی شد؟؟از جیب کی به کی؟؟؟سهم دست قرارگاه، دیگه جیب به جیب نداره
به نظر من رها شدن این سهم از دست قرارگاه طناب نجاتش، داستانی که به نوعی برای فاذر اتفاق افتاد....
در هر صورت امیدوارم بهترینها، برای سهامداراش پیش بیاد
نظر