صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • hamid672003
    عضو فعال
    • Nov 2011
    • 1165

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

باسلام:
    دوستان عزیز از همه شما عذرخواهی می کنم . اما برخی از خود شما دوستان عزیز در تماس تلفنی از بنده خواسته اید که پاسخ محکم به شایعات بدهم و حداقل اعلام کنم که تمام شایعات دروغ است .بنده هم اطاعت کردم و اکنون با درخواست شما دیگر پاسخی به آنها نمی دهم . چون الان شما چنین خواسته اید .
    بر می گردیم به تالار فاذر .
    ومن الله توفیق .

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
    درود

از پرداختن به مسایل حاشیه ای و توهین و... که ارتباطی با این سایت ندارد خودداری کنید.

نظر

• طيب
      عضو فعال
      • Nov 2010
      • 3061

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
      باسلام:
      دوست عزیز طیب خان چرا مغلطه میکنید ؟
      اینکه شما چندین نفر را به بنده نسبت می دهید و برای اثبات حرفهای خودتان ! حرفهای آن افراد غیر از بنده را دروغ اعلام می کنید که ربطی به بنده ندارد . بنده نه عکس از شما دارم و نه شما را تا کنون دیده ام و تنها در ایمیل با هم صحبت کرده ایم . فقط یکبار تلفنی شما با بنده تماس گرفتید و آنهم نه به شماره خودم ! بلکه با شماره آن نماینده خودتان در اولین تجمع و خودتان فرمودید که بدلیل مشکلی که دارید نمی توانید از منزل خارج شوید . البته خودتان می دانید که از همان اول چگونه سعی در پنهان داشتن چهره خود داشته اید . حالا راست و دروغ مطلب به خود شما بر می گردد .نه به بنده .اگر شما چندین نفر هستید و یادتان نمی آید که چه وقت با کدام چهره و اسم چه فرموده اید و اینکه هیچ کسی هنوز شما را ندیده است و یا ترس شما از مردم چیست که خودتان را پنهان نموده اید ! ولی بنده یک چهره دارم و همه بنده را هم دیده اند و هر وقت هم که بخواهند می توانند ببیند . و بنده مسئولیت تمام حرفهایم را می پذیرم و برای اثبات آنها حتی حاضرم در هر محکمه ای حاضر شوم . شما چی ؟ شما حاضری در جمع دوستانه و نه در محکمه حرفهای خودت را ثابت کنی ؟ طیب جان لطفا از تلاش برای دشمن جلوه دادن بنده دست بردارید ! چون موفق نخواهید شد . همانطور که سرمایه گذار67 هم موفق نشد .

نکته :
      شما می دانید که اگر یک کلمه دروغ یا اشتباه بتوان به قرآن نسبت داد . براحتی می توان کل قرآن را باطل اعلام کرد .

در مراحل پایین تر اگر یک کلمه دروغ از کسی ثابت شود ، می توان گفت آن شخص می تواند دروغهای زیادی بگوید .

حالا بنده از شما یک سوال دارم ؟ آیا شما طیب هستی ؟ اگر نیستی چرا چنین نامی بر خود نهاده اید .
      اگر جواب سوال اول بله است و شما طیب هستی ! پس حتما رستم دستان هم نیستید !
      قضاوت با دوستان عزیز .
      ومن الله توفیق .

باسلام نه عليك

انقدردروغگویی كرده اي كه حتي ارزش جواب دادن هم نداری ...................

ولی بنا بدلایلی چند خطی مینویسم اون نه برای شما ......وفقط برای کاربران محترم

در همین سایت بنده دوستان زیادی دارم که همدیگر رو از نزدیک میشناسیم و باهم صحبت میکنیم وجلساتی هم داشتیم وداریم وکوه میریم و ووووو
      سالیان زیادی است که این دوستی ادامه داره ...................

ولی چون شما نا محرم هستید بنده با شما ارتباط نزدیکی نداشته ام و حتی تماس تلفنی که یکبار تاکید داشته اید و هم اشاره کرده اید دروغی بیش نیست مثل سایر دروغگویی های شما ..................

واما اولین بار کسیکه موجب شد تا بنده به شما به دیده شک بنگرم و تحقیق کنم آقای محسن نظری بود که در بورکس ماهیت شمارو افشا کرد و بنده در همین جا از این بزرگوار سپاسگزارم

وفرد دومی جناب قنبری بود که فهمید شما چندین ایدی در سایت تالار بورس دارید و گزارش کرد و برهمگان حیله گری شما هویدا شد و شمارو مسدود کردند .......... وبازهم از این بزرگوار سپاسگزارم که موجب شده چهره زشت شما بر همگان مشخص شود

=============================

درود

کاربر گرامی،

تقاضا میشود ضمن نپرداختن به مباحث حاشیه ای، چنانچه در ارتباط با مدیران انجمن مطلبی دارید در پیام خصوصی مطرح فرمایید.

با احترام - مدیر نظارت

نظر

• hamid672003
        عضو فعال
        • Nov 2011
        • 1165

باسلام:
        دوستان عزیز در مورد صدرا : لطفا بجای تماس با بنده با شماره 83362548 امور سهام شرکت صدرا و یا با 83362057 امور حسابداری شرکت تماس بگیرید .بنده نه صدرا دارم و نه علاقه ای به صحبت کردن در مورد صدرا . ضمنا از آقا طیب هم بخاطر این همه لطفی که به بنده دارند تشکر می کنم و از خداوند منان آرزوی سلامتی و بهروزی را برای ایشان خواهانم . هر چند که از جانب بنده هیچ محدودیتی نبوده است و همیشه در خدمت بوده ام ولی امیدوارم ایشان روزی ما را قابل دانسته و شاید تجربیات گذشته و آنچه که منبعد تجربه می کنیم را مرور کردیم .
        ومن الله توفیق .
        آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/12/14, 12:43.

نظر

• hamid672003
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1165

باسلام:
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!
          ومن الله توفیق .
          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/12/31, 11:52.

نظر

• hamid672003
            عضو فعال
            • Nov 2011
            • 1165

باسلام:
            دوستان عزیز بنده چندبار خواستم بنویسم و ننوشتم و حتی یکبار نوشتم و پاک کردم و باعث شد خیلی از شما دوستان تماس تلفنی بگیرید ، ناچارا بصورت خلاصه می گویم .همانطور که همیشه گفته ام چاره کار صدرا در خصوصی سازی با یک مدیریت قوی و متخصص است . که انشاالله اتفاق خواهد افتاد .

ضمنا بنده هرگز راضی نیستم که کسی بخاطر طرفداری از بنده ، یا به هر عنوان دیگر کسی را ناراحت نماید ! گفته های بنده همان مطالبی است که تا کنون گفته ام .
            ومن الله توفیق .

نظر

• شهباز
              عضو عادی
              • Jan 2011
              • 49

نظر

• negarminavi
                عضو فعال
                • May 2013
                • 35714

اطلاعات و صورتهای مالی میاندوره ای 9 ماهه منتهی به 1393/09/30 (حسابرسی نشده)

9 ماهه 93 نسبت به 92 :

1- فروش : 1 درصد افزایش
                2- شناسایی سود ناخالص، سود عملیاتی و سود خالص

3- سود شناسایی شده برای هرسهم در 9 ماهه : 109 ریال

نظر

• 12478512
                  عضو عادی
                  • Oct 2012
                  • 176

اگه اشتباه نکنم واسه امسال ۷ تومن پیش بینی کرده بود... حالا تو ۹ ماهه ۱۱ تومن شناسایی کرده...
                  صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام :

با عرض تبریک به تمام دوستان عزیز . خدا را شکر که از صدرا خبرهای خوشی بگوش می رسد . و این دو گزارش آخر صدرا هم حکایت از همین موضوع دارند . اگر انشاالله تحریمهای نا عادلانه از کشور عزیزمان برداشته شود که انشاالله برداشته خواهد شد . صدرا هم از این توافق تاثیر فراوانی خواهد یافت . چه بخاطر کاهش نرخ ارز و چه بخاطر امکان گرفتن قراردادهای داخلی و بین المللی و حتی کاهش زیانی که از بابت افزایش نرخ خصوصا یورو بر شرکت صدرا تحمیل شده است .

به هرحال به سال 94 نزدیک می شویم و از همه گروههایی که در راستای اعتلای صدرا کوشیده اند تشکر می کنم .خصوصا حقیقی در اختیار دارنده بالای چهل میلیون سهم صدرا که در هفته آینده با مدیران رده بالای شرکت جلسه دارد و امیدوارم به نتیجه خوبی برسند . همچنین از آقا طیب و آقای پارسائیان محترم که در هر حال با سهامداران صدرا همدردی نموده اند و آنها را تنها نگذاشته اند و حتی افرادی که به تنهایی نهایت تلاش خودشان را نموده اند .

از پیش قضاوت نمی کنم : اما شاید باشند افرادی که چند آیدی را یکی می دانند و شاید هم چند فرد را دارای یک آیدی ! و برای خودشان تفسیر گوناگون کنند یا حتی بخواهند توهین کنند .ولی اینجانب تا کنون به کسی دروغ نگفته ام و نخواهم گفت و از صمیم قلب برای صدرا داران خوشحالم و سند سهام صدرایشان را سند افتخار حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی می دانم .

و من الله توفیق .

نظر

• ائلچی
                      ستاره دار (2)
                      • Jul 2013
                      • 1945

از فردا طیب واقعی و چینی میان و جنگ دوباره شروع میشه /:.yead.:/
                      أَلَيْسَ اللَّهُ بِكَافٍ عَبْدَهُ

نظر

• طیب واقعی
                        Banned
                        • Nov 2014
                        • 105

ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماد باش.... در خدمتیم سردار بزرگ و رشید صدرا ما همچنان مطیع اوامر شما هستیم تا هر زمان که اراده کنید پوز سفته بازان و شارلاتانانی چون طیب و شایان ز.. زاده را به خاک مالیده و تنبیه نماییم. شما دستور فرمودید و ما تعدادی از سهم شناوری را جمع نمودیم اگر فرمان عرضه 40 میلیون را هم صادر بفرمایید و یا بلعکس! ما آمامده یم... آماده ایم و من الله توفیق و علی یارتان سردار سالار ما
                        باسلام :

با عرض تبریک به تمام دوستان عزیز . خدا را شکر که از صدرا خبرهای خوشی بگوش می رسد . و این دو گزارش آخر صدرا هم حکایت از همین موضوع دارند . اگر انشاالله تحریمهای نا عادلانه از کشور عزیزمان برداشته شود که انشاالله برداشته خواهد شد . صدرا هم از این توافق تاثیر فراوانی خواهد یافت . چه بخاطر کاهش نرخ ارز و چه بخاطر امکان گرفتن قراردادهای داخلی و بین المللی و حتی کاهش زیانی که از بابت افزایش نرخ خصوصا یورو بر شرکت صدرا تحمیل شده است .

به هرحال به سال 94 نزدیک می شویم و از همه گروههایی که در راستای اعتلای صدرا کوشیده اند تشکر می کنم .
                        خصوصا حقیقی در اختیار دارنده بالای چهل میلیون سهم صدرا که در هفته آینده با مدیران رده بالای شرکت جلسه دارد و امیدوارم به نتیجه خوبی برسند . همچنین از آقا طیب و آقای پارسائیان محترم که در هر حال با سهامداران صدرا همدردی نموده اند و آنها را تنها نگذاشته اند و حتی افرادی که به تنهایی نهایت تلاش خودشان را نموده اند .

از پیش قضاوت نمی کنم : اما شاید باشند افرادی که چند آیدی را یکی می دانند و شاید هم چند فرد را دارای یک آیدی ! و برای خودشان تفسیر گوناگون کنند یا حتی بخواهند توهین کنند .ولی اینجانب تا کنون به کسی دروغ نگفته ام و نخواهم گفت و از صمیم قلب برای صدرا داران خوشحالم و سند سهام صدرایشان را سند افتخار حمایت از نظام مقدس جمهوری اسلامی می دانم .

و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوستان عزیز شایسته است و لطفا احترام همه هموطنان عزیزمان را نگهداریم . اگر کسی هست که با توهین کردن گره از مشکلات وی باز می شود لطفا به بنده توهین کند .
                          ضمنا خرید صدرا در این قیمتها خرید یکی بخر صد تا ببر است ! زیرا شما پول یک سهم را پرداخت می کنید ولی صد سهم دریافت می کنید .با یک نگاه به فاراک و گذشته آن همه چیز به دستتان خواهد آمد
                          ومن الله توفیق .

در اصل توسط طیب واقعی پست شده است View Post
                          ای لشکر صاحب زمان آماده باش آماد باش.... در خدمتیم سردار بزرگ و رشید صدرا ما همچنان مطیع اوامر شما هستیم تا هر زمان که اراده کنید پوز سفته بازان و شارلاتانانی چون طیب و شایان ز.. زاده را به خاک مالیده و تنبیه نماییم. شما دستور فرمودید و ما تعدادی از سهم شناوری را جمع نمودیم اگر فرمان عرضه 40 میلیون را هم صادر بفرمایید و یا بلعکس! ما آمامده یم... آماده ایم و من الله توفیق و علی یارتان سردار سالار ما

نظر

• hamid672003
                            عضو فعال
                            • Nov 2011
                            • 1165

باسلام:
                            دوستان عزیز شرکت آذرآب بر طبق پیش بینی های گذشته اقدامات خودش را انجام داده است و شما شاهد شکوفایی فاذر هستید و همچنان خواهید بود . ضمنا این شرکت هنوز در رابطه با پروژه های نیروگاهی و نفتی که حداقل ششصد میلیون یورو می باشد در گزارشات خودش هیچ اشاره ای ننموده است و امید است در آینده در این راستا نیز طی مراحل مختلف اقدام نماید .
                            و اما در رابطه با افزایش سرمایه آنچنان که پیشتر گفته شده است در فاز یکم صد درصد و سپس نیز صد درصد افزایش سرمایه خواهد داشت که منجر به رسیدن سرمایه شرکت به 400 میلیارد تومان خواهد شد .امید است که همین مدیریت محترم در صدرا نیز ورود کرده و شرکت صدرا نیز از این درایت و هوشمندی این مدیران بهره خوبی نصیب خودش و سهامداران زجر کشیده آن بنماید .

ومن الله توفیق .

نظر

• طیب واقعی
                              Banned
                              • Nov 2014
                              • 105

با سلام و عرض ادب خدمت سردار عزیزم حاج حمید شریف و بزرگ

اطاعت امر می کنم و فردا 300000 سهم را از سر خط جمع آوری خواهم نمود. این حقیر تلمیذی بیش نیستم و در حضور شما تلمذذذذ میکنم. به امید خدا و به همت شما سردار عزیز به زودی حرکت رو به جلو خوبی را در صدرا شاهد خواهیم بود. نفرات ما اگر چه بسیار اندک است اما از شرمندگی یکایک این سفته بازان و دروغگویان بی چشم و رو در خواهیم آمد! سهامداران قدیمی محترم و شریف صدرا لطفآ فقط مدتی را صبور باشید و با راهبری و رهبری این سردار بزرگ انشالله نتیجه بسیار خوبی حاصل خواهد شد و من الله توفیق.
                              باسلام:
                              دوستان عزیز شایسته است و لطفا احترام همه هموطنان عزیزمان را نگهداریم . اگر کسی هست که با توهین کردن گره از مشکلات وی باز می شود لطفا به بنده توهین کند .
                              ضمنا خرید صدرا در این قیمتها خرید یکی بخر صد تا ببر است ! زیرا شما پول یک سهم را پرداخت می کنید ولی صد سهم دریافت می کنید .با یک نگاه به فاراک و گذشته آن همه چیز به دستتان خواهد آمد
                              ومن الله توفیق .

نظر

• قمار باز حرفه ای
                                Banned
                                • Oct 2014
                                • 647

در اصل توسط طیب واقعی پست شده است View Post
                                با سلام و عرض ادب خدمت سردار عزیزم حاج حمید شریف و بزرگ

اطاعت امر می کنم و فردا 300000 سهم را از سر خط جمع آوری خواهم نمود. این حقیر تلمیذی بیش نیستم و در حضور شما تلمذذذذ میکنم. به امید خدا و به همت شما سردار عزیز به زودی حرکت رو به جلو خوبی را در صدرا شاهد خواهیم بود. نفرات ما اگر چه بسیار اندک است اما از شرمندگی یکایک این سفته بازان و دروغگویان بی چشم و رو در خواهیم آمد! سهامداران قدیمی محترم و شریف صدرا لطفآ فقط مدتی را صبور باشید و با راهبری و رهبری این سردار بزرگ انشالله نتیجه بسیار خوبی حاصل خواهد شد و من الله توفیق.

سلام و عرض ادب و احترام جناب طیب بزرگوار

به نظر شما صدرا چه زمانی استارت اصلی صعود میزنه و تو مدار رشد قرار میگیره ؟ خیلی ممنون ، و من الله التوفیق ، دوستدار شما قمار باز :x:x
                                آخرین ویرایش توسط قمار باز حرفه ای؛ 2015/02/07, 15:20.

نظر

در حال کار...
                                X