صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • جواد 9998
    عضو عادی
    • Jul 2013
    • 105

دوباره اطلاعیه منفی زدند در کدال ظاهرا مدیر صدرا شرکت را با گزارش های منفی به توپ بسته است . فکر نکنم با گزارش امروز دییگه جای نفس کشیدن برای سهم باشد .

چوبدار اگر به نا حق این اطلاعیه ها را ارسال میکنی حواله ات دادم به خدا و همینطور که امیدم را از روز پنج شنبه تا کنون به نامیدی تبدیل کردی امدوارم خدا ناامید ات کند .
    خدایا امید کسی را نامید نکن . صدرا هیچ نقطه قوتی ندارد ؟. واقعا الان معلوم شده این شرکت به خاک سیاه نشانده شده است و یا هدفمند دارید سهامداران را نابود میکنید .

واقعا هیچ راهی برای برون رفت از این زیانها وجود ندارد ؟
    آخرین ویرایش توسط جواد 9998؛ 2013/12/07, 17:02.

نظر

• behnam
      عضو فعال
      • May 2011
      • 9603

قیمت فاراک بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه = 1415 تومن

قیمت فاذر بدون در نظر گرفتن افزایش سرمایه 1236 تومن

قیمت صدرا 311 تومن

یعنی فاذر 4 برابر صدرا ارزش داره ؟؟!!

این سهم فقط صبر میخواد
      ما هم صبرمون زیاده

صبور باش

نظر آقای وارن بافت در مورد صبر این است: «فرقی نمی کند چقدر تلاش و استعداد وسط گذاشته باشی، بعضی چیزها فقط زمان می خواهند. نمی شود که با باردار کردن 9 زن، 1 ماهه بچه تولید کرد!»
      افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
      (کوروش بزرگ)

نظر

• soroush
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 561

سلام و درود

حمید عزیز ناراحت نشوو مگه از بعضی دوستان چه اینجا چه بیرون کم ناملایمتی ها دیدید نه شما شاید همه ما شاید همین بهنام عزیزم که خیلی ارادت دارم چون مثل شما ساده و بی ریا باوراشو و اطلاعاتشو در اختیار ما قرار داده میده من کوچکتر از اونم که توصیه کنم اما خواهشی دارم و اون اینه که شما و دوست خوبم همیار و همراه ما باشی
        زندگی ارزش خیلی چیزا رو نداره در کنار هم بودن خیلی زیبایی ها رو معنا میکنه
        همیشه همیشه شاد و سلامت باشی.

امیدوارم صدرایی ها همیشه در صدر باشند مثل شما خوبا که در صدرید

اقا بهنام اقا حمید ارادت
        احسان به مردم به کمال نمیرسد جز با سه خصلت:۱- شتاب نمودن در آن ۲- کم شمردن بسیار آن ۳- منت نگذاشتن با آن به مردم.

نظر

• creator_65
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 269

سلام حمید جان
          خودت ناراحت نکن، بازار همینه، تا بوده همین بوده
          بنده به شخصه از اطلاعاتی که رایگان در اختیارمون میزاری ممنونم
          صدرا از روز اول تکلیفش معلوم بود، یه یازه سه چهار ماه صبر میخاد، سهمی نیس که یکی دو روزه بره بالا
          پس صبر میکنیم
          شما هم به دل نگیر

نظر

• MHMN
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 285

با سلام و احترام
            بنده هم به نوبه خودم از جناب حمیدخان کمال تشکر را دارم
            برخی از دوستان در حق این دوست عزیزمان جفا میکنند بخدا تو این دو سال فقط دلخشویم جناب اقا حمید بوده و هست و فقط به امید اینکه مطلبی از ایشان در این تالار ببینم ، اینجا سر میزنم
            ایشان در مورد حقوق از دست رفته سهامداران صدرا سختی زیادی کشیدند
            ااز دوستان انتظار میرود اگه تشکر نمی کنند حداقل با حرفهایشان باعت ناراحتی ایشان نشوند
            بنده از شما معذرت میخواهم
            اجرتون با خدا
            الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• far
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 51

درود دوستان
              گزازش جدید صدار اومد مثل اینکه زیان انباشته کم شده .
              اساتید لطفا نظر بدهند

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:
                دوستان عزیز دیدید که چه گفتم ؟ منظور بخش قرمز رنگ است . هم به بورس این موضوع را گفته بودم هم به امور سهام صدرا و حالا با اصلاح گزارش متوجه می شویم که اگر در خانه کس است یک حرف بس است ! انشاالله بزودی چند دلاری خواهد شد .ضمنا از تمام دوستانیکه به بنده لطف داشتن کمال تشکر را دارم .و من الله توفیق .

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                باسلام:
                دوست عزیز : اولا این عداد و رقمها در مقابل داراییهای صدرا بحساب نمی آید و دوما تمام این بازیها برای فقط یک دارایی صدرا کافی است . شما در نظر بگیرید که حتی اگر پس از تمام مال مردم خوریها و بالا کشیدن بیش از چهل دارایی که هرکدام چند برابر ارزش ثبتی شرکت اصلی یعنی خود صدرا است ، تنها برای سهامداران 950 هکتار زمین جزیره بوشهر باقی بماند ! به هر سهم چه مقدار خواهد رسید؟ و ارزش آن چقدر است ؟ آخر ، مگر کدام عقل سلیم می پذیرد ؟! سال مالی به پایان نرسیده ! زیان شناسایی شود و به زیان انباشته اضافه شود ؟و باز هم پیش بینی زیان سال همان عداد قبلی باشد ؟ و دوباره پس از یکی دو ماه همین عمل تکرار شود ؟ دلیل این گزارشات تنها عصبانیت آقایان است از عدم واگذاری سهم از سوی سهامداران به آقایان وگرنه چرا بجای فروش هر بازی در می آورند مگر فروش سهم ! امیدوارم آقا امام زمان (عجج )و امام رضا(ع) پاسخ این ناجوانمردیهای ایشان را بدهد . در پایان بنده تصمیم دارم دیگر پستی ارسال ننمایم ، زیرا برخی از افراد ناجوانمرد ! بدون در نظر گرفتن تلاشهای بنده ، به بنده تهمتهای نا روایی می زنند که تنها لایق ............... بماند . در هر صورت بنده اعلام می کنم : 1- بنده مثل همه شما یک سهامدار معمولی بودم و هیچ وابستگی ای به قرارگاه و صدرا نداشته ام و هرکس غیر این مطلب را بگوید مدیون بنده و هفت پشت بنده است و تا قیام قیامت او را حلال نمی کنم2- تمام تلاشهایم با هزینه شخصی بوده و ريالی از کسی دریافت ننموده ام و فقط یک دوست عزیز (ک ش ج پ) بنده را از رهنمود های خود بی نصیب نگذاشته اند و فقط یکبار مبلغ دویست هزار تومان بابت هزینه های چاپ طومارها به بنده دادند و دلیل قبولی آن پول هم این بود که بنده پس از تصادف هیچ نقدینگی ای نداشتم! حتی برای مخارج منزل خودم و ناچار بودم برای انجام فعالیت و چاپ طومار بپذیرم . 3- هیچگاه به کسی دروغ نگفتم و اخبار را همانطور که بدستم می رسید بیان میکردم 4- هیچ اطلاعاتی را با تاخیر اعلام نکردم تا از آن خبر استفاده معاملاتی کنم 5-تنها دلیلم برای تلاشم رضای خدا بوده است و بس 5-هر کس دیگری حتی اگر یک ريال به بنده داده است ! می تواند بیاید و بنده را رسوا کند 6-هر کس را به وجدان خودش و خدای منان می سپارم 7- و آخرین خبر اینکه : جناب چوبدار مدت 18 سال است که برای قرارگاه کار می کند و از عناصر قرارگاه در دور زدن تحریمها بوده است و الان هم برای حل مشکل قرارگاه پا به میدان گذاشته است و حل مشکل سهامداران حقیقی تنها یک دروغ بزرگ از نوع دروغ شیطان بزرگ آمریکا است . که به اسم حقوق بشر و بر علیه بشریت انجام می شود. از همه شما حلالیت می طلبم و شما را به خدای بزرگ می سپارم .و من الله توفیق .

آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/12/12, 20:56.

نظر

• creator_65
                  عضو عادی
                  • Apr 2013
                  • 269

حمیدجون دستت درد نکنه
                  هم در سریعترین زمان ممکن اخبار بهمون میدی،هم خوش خبری
                  از نامهربونی ها هم دلگیر نشو
                  دلار ک سهله،نیم دلار هم بشه یه شام خوب طلبته:)) البته منظورم دلار مرجع سال 90 یعنی 1226 تومن :))))
                  در مورد اخبار خوب،دوستان تو صدرا تاکید داشتن ک انشا.. رو سفیدمون میکنه،تنها نگرانی فقط زمان باز شدن سهمه
                  انشا.. عیدی خوبی بهمون میده
                  فاذر هم شنبه اخر اصلاحشه

نظر

• reza3294
                    عضو جدید
                    • Nov 2013
                    • 6

صدرا بازان عزیز بازی شروع شد. آماده و شش دانگ منتظر حرکات حریف قدرتمند خودتون باشید.

نظر

• جواد 9998
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 105

باسلام:
                      دوستان عزیز دیدید که چه گفتم ؟ منظور بخش قرمز رنگ است . هم به بورس این موضوع را گفته بودم هم به امور سهام صدرا و حالا با اصلاح گزارش متوجه می شویم که اگر در خانه کس است یک حرف بس است ! انشاالله بزودی چند دلاری خواهد شد .ضمنا از تمام دوستانیکه به بنده لطف داشتن کمال تشکر را دارم .و من الله توفیق .
                      حمید اقا دلمان برای نوشته های گرم ات و با محتوا که سرشار از صداقت است تنگ شده ما را تنها نگذار و حداقل یک پستی از خودت بزن حتی اگر نمیخواهی راجع به صدرا چیزی پست کنی .
                      انسان با امید زنده است اگرچه من سهم زیادی از صدرا ندارم ولی دل ام به پست های شما خوش بود . صدرا بدون حمید اقا ارزشی ندارد .
                      حمید جان : دو بار پیام خصوصی برایتان ارسال کردم و قابل ندانستید جواب بدهید . به هر حال بچه ها را تنها نگذار و اگر خبری هست چه خوب یا بد به ما بده و بگذار ما هم در شادی سود یا غم ضرر با شما شریک باشی . متاسفانه سفته بازان از صدرا خارج شده اند و به همین دلیل است که طرفداران صدرا کم شده و این تاپیک به صفحه سوم منتقل شده است . فقط بگو چقدر دیگر باید انتظار بکشیم تا صدرا باز شود و ایا صدرا ما را خوشحال میکند .

خدایا خودت به دل اقا حمید بیانداز که برای ما خبری پست کند و به این تاپیک سری بزند.

نظر

• hossein88
                        ستاره دار (1)
                        • Dec 2013
                        • 636

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط far پست شده است View Post
                        درود دوستان
                        گزازش جدید صدار اومد مثل اینکه زیان انباشته کم شده .
                        اساتید لطفا نظر بدهند
                        دوستان عزیز اگه تحلیل کنید ممنون میشیم

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوست عزیز بنده را شرمنده می کنید .شما و تمام دوستان لطف دارید .در مورد پاسخ ندادن به پیام شما هم شرمنده ام زیرا به تالار سر نزده بودم تا پیام شما را ببینم .در هر صورت به دوستان در تماس تلفنی گفته ام : صدرا و جناب چوبدار و فرمانده محترم قرارگاه در حال رفع مشکل در وثیقه بودن سهام صدرا در بانک ملی هستند و بنده امیدوارم ظرف یک ماه آینده ضمن حل این مشکل آمادگی عرضه سهام صدرا در بورس فراهم شود .الیته بارها پیش بینی ها دچار مشکل شده اند . ولی امیدوارم اینبار برای همیشه مشکل صدرا حل شود و اما در مورد قیمت سهم هنگام باز شدن نماد : دوستان عزیز بنده فقط می توانم نظر خودم را بگویم و به اعتقاد بنده سهم باید در صورت خصوصی شدن برای مدتهای زیادی افزایشی باشد و به قیمتهای رکوردی خودش دست پیدا کند .و من الله توفیق .

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                          حمید اقا دلمان برای نوشته های گرم ات و با محتوا که سرشار از صداقت است تنگ شده ما را تنها نگذار و حداقل یک پستی از خودت بزن حتی اگر نمیخواهی راجع به صدرا چیزی پست کنی .
                          انسان با امید زنده است اگرچه من سهم زیادی از صدرا ندارم ولی دل ام به پست های شما خوش بود . صدرا بدون حمید اقا ارزشی ندارد .
                          حمید جان : دو بار پیام خصوصی برایتان ارسال کردم و قابل ندانستید جواب بدهید . به هر حال بچه ها را تنها نگذار و اگر خبری هست چه خوب یا بد به ما بده و بگذار ما هم در شادی سود یا غم ضرر با شما شریک باشی . متاسفانه سفته بازان از صدرا خارج شده اند و به همین دلیل است که طرفداران صدرا کم شده و این تاپیک به صفحه سوم منتقل شده است . فقط بگو چقدر دیگر باید انتظار بکشیم تا صدرا باز شود و ایا صدرا ما را خوشحال میکند .

خدایا خودت به دل اقا حمید بیانداز که برای ما خبری پست کند و به این تاپیک سری بزند.
                          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2013/12/22, 00:21.

نظر

• جواد 9998
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 105

باسلام:
                            دوست عزیز بنده را شرمنده می کنید .شما و تمام دوستان لطف دارید .در مورد پاسخ ندادن به پیام شما هم شرمنده ام زیرا به تالار سر نزده بودم تا پیام شما را ببینم .در هر صورت به دوستان در تماس تلفنی گفته ام : صدرا و جناب چوبدار و فرمانده محترم قرارگاه در حال رفع مشکل در وثیقه بودن سهام صدرا در بانک ملی هستند و بنده امیدوارم ظرف یک ماه آینده ضمن حل این مشکل آمادگی عرضه سهام صدرا در بورس فراهم شود .الیته بارها پیش بینی ها دچار مشکل شده اند . ولی امیدوارم اینبار برای همیشه مشکل صدرا حل شود و اما در مورد قیمت سهم هنگام باز شدن نماد : دوستان عزیز بنده فقط می توانم نظر خودم را بگویم و به اعتقاد بنده سهم باید در صورت خصوصی شدن برای مدتهای زیادی افزایشی باشد و به قیمتهای رکوردی خودش دست پیدا کند .و من الله توفیق .
                            جمید جان دوست ات داریم و دعا گو هستیم . ممنون از پاسخ شما

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              دوستان عزیز بنده از آنجاییکه خودم را ملزم به خبر رسانی در مورد صدرا می دانم و چون تعداد 379 نفر از سهامداران صدرا به بنده امضا داده اند که پیگیر موضوعات صدرا باشم ناچار باید تمام اخبار و شایعات صدرا را رصد کنم و به سمع و نظر شما برسانم ! فارغ از آنکه این اخبار چه حاصلی و نتیجه ای (مثبت یا منفی) در بر خواهد داشت .
                              دوستان عزیز اخیرا شایعاتی به گوش می رسد مبنی بر اینکه اموال صدرا مانند شناورها -ماشین آلات و غیره را با قیمت نازلی بفروش می رسانند و صدرا در حال نابودی و غیره است .البته ضمن پیگیری موضوع فوق از مراجع و مقامات محترم صدرا و قرارگاه و بورس ، بنده بعید می دانم امکان فروش بدون حساب و کتاب در هیچ شرکتی ، خصوصا صدرا که در این زمان دو آقا بالا سر دارد 1- جناب چوبدار 2- قرارگاه و سپانیر .بعید به نظر می رسد ! کما آنکه هر فروشی و هر جابجایی در اموال شرکت قابل پیگیری است .حتی اگر آن مال به نام صدرا نباشد ! ولی چون با پول و اعتبار صدرا خریداری شده است پس : بی گمان مالک آن صدرا است .
                              در هر صورت بنده از بورس و صدرا و قرارگاه درخواست کردم که نسبت به معرفی اموال صدرا به سهامداران اقدامات لازم را مبذول فرمایند .
                              شما هم می توانید با شماره شکایات بورس 6375-021 و با دفتر صدرا 83362511-021 و یا با امورسهام صدرا 44444803-021 و یا با فرمانده محترم قرارگاه 88085700-021 تماس گرفته نظر یا پیشنهاد یا درخواستی اگر دارید را به عرض ایشان برسانید . در پایان بنده هیچ جور نمی توانم قبول کنم بالای 25000 میلیارد تومان دارایی صدرا را بتوان به گونه ای نابود کرد که سهامداران از این قیمت هم متضررتر شوند.و من الله توفیق .

نظر

• sockot
                                عضو جدید
                                • Sep 2013
                                • 17

باسلام:
                                دوستان عزیز بنده از آنجاییکه خودم را ملزم به خبر رسانی در مورد صدرا می دانم و چون تعداد 379 نفر از سهامداران صدرا به بنده امضا داده اند که پیگیر موضوعات صدرا باشم ناچار باید تمام اخبار و شایعات صدرا را رصد کنم و به سمع و نظر شما برسانم ! فارغ از آنکه این اخبار چه حاصلی و نتیجه ای (مثبت یا منفی) در بر خواهد داشت .
                                دوستان عزیز اخیرا شایعاتی به گوش می رسد مبنی بر اینکه اموال صدرا مانند شناورها -ماشین آلات و غیره را با قیمت نازلی بفروش می رسانند و صدرا در حال نابودی و غیره است .البته ضمن پیگیری موضوع فوق از مراجع و مقامات محترم صدرا و قرارگاه و بورس ، بنده بعید می دانم امکان فروش بدون حساب و کتاب در هیچ شرکتی ، خصوصا صدرا که در این زمان دو آقا بالا سر دارد 1- جناب چوبدار 2- قرارگاه و سپانیر .بعید به نظر می رسد ! کما آنکه هر فروشی و هر جابجایی در اموال شرکت قابل پیگیری است .حتی اگر آن مال به نام صدرا نباشد ! ولی چون با پول و اعتبار صدرا خریداری شده است پس : بی گمان مالک آن صدرا است .
                                در هر صورت بنده از بورس و صدرا و قرارگاه درخواست کردم که نسبت به معرفی اموال صدرا به سهامداران اقدامات لازم را مبذول فرمایند .
                                شما هم می توانید با شماره شکایات بورس 6375-021 و با دفتر صدرا 83362511-021 و یا با امورسهام صدرا 44444803-021 و یا با فرمانده محترم قرارگاه 88085700-021 تماس گرفته نظر یا پیشنهاد یا درخواستی اگر دارید را به عرض ایشان برسانید . در پایان بنده هیچ جور نمی توانم قبول کنم بالای 25000 میلیارد تومان دارایی صدرا را بتوان به گونه ای نابود کرد که سهامداران از این قیمت هم متضررتر شوند.و من الله توفیق .

دستت درد نكنه آقا حميد
                                ممنون از پيگيري و اطلاع رساني شما بزرگوار
                                فكر كنم تا خون ما رو تو شيشه نكنن مارو ول نكنن
                                عجب گيري كرديما
                                اين همه مسخره بازي ديگه چيه
                                اگه ميخوان شركت رو ورشكسته كنن بابا اينكارو بكنن و خلاص ديگه
                                يا اينكه اول ميخوان همه چيش رو بفروشند و بعد بگن ورشكست شديم و به سهامدار هيچي نرسه!
                                خدا لعنتشون كنه

نظر

در حال کار...
                                X