صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • negarminavi
    عضو فعال
    • May 2013
    • 35714

پاسخ : صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
    من از کارکنان و درون شرکت صدرا نیستم،دوستان اینجا هم میدونن
    روند سهم دیدم و احساس کردم آخر ریزش باید باشه، البته من احساس میکردم زودتر باید بر میگشت.
    در هر صورت فروشنده خیلی زیادی داره، و این حقوقی هم که میفروشه نمیدونم کیه.
    دیگه توکل به خدا
    تا اینجا 147 تا فروشنده 82 تا خریدار !!! تقریبا با خبر دیروز همخوانی داره ! البته هم فروشنده پرقدرت هست هم خریدار قوی خرید کرده تا اینجا ! فروشها با توجه به بسته بودن 3 ماهه سهم منطقی هست باید دید بعد از جمع شدن صف روند به چه سمتی میره

نظر

• Mesbah68
      عضو فعال
      • Sep 2013
      • 346

نگار خانم شما صدرا را از چه قیمتی و چه تعداد سهم داریش ؟؟؟

نظر

• negarminavi
        عضو فعال
        • May 2013
        • 35714

در اصل توسط Mesbah68 پست شده است View Post
        نگار خانم شما صدرا را از چه قیمتی و چه تعداد سهم داریش ؟؟؟
        من خودم نزدیک به 100 هزار تا با میانگین کمتر از 70 تومان دارم و دوستانی هم که براشون خرید کردم یه چیزی نزدیک به همین 100 هزا تا دارن کلا روی هم که در مجموع کمتر از 200 هزار تا میشه

نظر

• creator_65
          عضو عادی
          • Apr 2013
          • 269

در اصل توسط negarminavi پست شده است View Post
          تا اینجا 147 تا فروشنده 82 تا خریدار !!! تقریبا با خبر دیروز همخوانی داره ! البته هم فروشنده پرقدرت هست هم خریدار قوی خرید کرده تا اینجا ! فروشها با توجه به بسته بودن 3 ماهه سهم منطقی هست باید دید بعد از جمع شدن صف روند به چه سمتی میره
          فروش حقوقی برام جای سوال داشته بیشتر، اما خریدها، مخصوصا تا مرز 5میلیون خیلی خوب بود، به ازای هر خریدار اردر 100000 تایی داده میشد.
          انشا.. سهم از فردا برمیگرده به روال عادی.

نظر

• meisam_em
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 2124

در اصل توسط creator_65 پست شده است View Post
            فروش حقوقی برام جای سوال داشته بیشتر، اما خریدها، مخصوصا تا مرز 5میلیون خیلی خوب بود، به ازای هر خریدار اردر 100000 تایی داده میشد.
            انشا.. سهم از فردا برمیگرده به روال عادی.
            من هم سهامدارش هستم ولی این سهم تا تکلیفش روشن نشه وضعیت سود و زیانش و افزایش سرمایه و مدیر عامل و ....خیلی دیگه از عوامل ,جایی نخواهد رفت شاید چند روز مثبت شود و ...ولی ما دنبال گین اصلی ان در بلند مدت هستیم قیمت هر سهم حدود پنج هزار تومان که البته تاکید میکنم به خیلی از عوامل بستگی دارد...
            كسی كه در آفتاب زحمت كشیده، حق دارد در سایه استراحت كند

نظر

• hamid672003
              عضو فعال
              • Nov 2011
              • 1165

باسلام:
              دوستان عزیز امروز ار ساعت ده صبح تا ساعت 14:35 یعنی بیش از چهار ساعت و نیم در جلسه بودیم . و بسیاری از موضوعات صدرا به بحث گذاشته شد و در نهایت همه شرکت کنندگان تصمیم گرفتند و خصوصا از بنده قول گرفته شده است که تا عید و معامله عمده (خصوصی سازی) صحبتی ننماییم . و همچنین در مورد رفتن به بازار توافقی بحث زیادی کردیم که از آن جلوگیری شود و موضوعات دیگر .............. در هر صورت به نظر بنده تمام موارد صدرا پتانسیل رشد را در ذات خود دارد و همانطور که همیشه گفتم سال 94 را به ذهن خودتان بسپارید و حتی از یک سهم خودتان چشم پوشی نکنید .و بدانید حداقل صد خبر خوش در صدرا است نه سه چهار خبر خوش !!!
              و پله اول خصوصی سازی است .و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام:

دوستان عزیز فقط یک خبر بد است که باید خدمت شما عرض بنمایم ! البته اخبار بد چند تایی هست ولی این خبر بد باعث شد بنده بسیار ناراحت شوم و باید در مورد آن به شما بگویم تا همه با هم در وقت مناسب نسبت به آن اقدام لازم را بنماییم . متاسفانه 21 % سهام صف که ارزشی بیش از 200 میلیارد تومان دارد را به تنها هشت میلیارد تومان فروخته اند و معامله آن به پایان رسیده است و هیئت مدیره جدید در این مورد شکایت هم کرده است . البته همانطور که می دانید بنده هم در پستهای قبلم و قبل از انجام معامله هشدار داده بودم و هم در اولین جلسه با هیئت مدیره جدید این مسئله را عنوان کرده بودم . ضمنا از همه شما می خواهم که هر کسی از هریک از اموال صدرا اخبار یا اسنادی در دست دارد به بنده اطلاع دهد تا برای پیگیری آن اقدامات لازم را انجام دهیم . همانطور که قبلا هم قول داده بودم با شما هستم تا رسیدن به حقوق حقه خودمان .ومن الله توفیق .

نظر

• sockot
                  عضو جدید
                  • Sep 2013
                  • 17

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                  باسلام:

دوستان عزیز فقط یک خبر بد است که باید خدمت شما عرض بنمایم ! البته اخبار بد چند تایی هست ولی این خبر بد باعث شد بنده بسیار ناراحت شوم و باید در مورد آن به شما بگویم تا همه با هم در وقت مناسب نسبت به آن اقدام لازم را بنماییم . متاسفانه 21 %
                  سهام صف که ارزشی بیش از 200 میلیارد تومان دارد را به تنها هشت میلیارد تومان فروخته اند و معامله آن به پایان رسیده است و هیئت مدیره جدید در این مورد شکایت هم کرده است . البته همانطور که می دانید بنده هم در پستهای قبلم و قبل از انجام معامله هشدار داده بودم و هم در اولین جلسه با هیئت مدیره جدید این مسئله را عنوان کرده بودم . ضمنا از همه شما می خواهم که هر کسی از هریک از اموال صدرا اخبار یا اسنادی در دست دارد به بنده اطلاع دهد تا برای پیگیری آن اقدامات لازم را انجام دهیم . همانطور که قبلا هم قول داده بودم با شما هستم تا رسیدن به حقوق حقه خودمان .ومن الله توفیق .
                  سلام
                  منظورتان از سهام صف چه هست؟
                  بيشتر توضيح دهيد؟
                  آخرین ویرایش توسط sockot؛ 2014/02/06, 17:15.

نظر

• hamid672003
                    عضو فعال
                    • Nov 2011
                    • 1165

باسلام:
                    دوستان عزیز چون یک خبر بد گفتم یک خبر خوش هم بدهم تا توازن برقرار شود .تصمیمات مدیریتی گرفته شده برای حال و آینده صدرا چنان دقیق و با روح شرکتهای خصوصی مطابق است که در آینده بجز رشد و پویایی در انتظار صدرا نیست . و اقدامات انجام شده تا کنون :هزینه های صدرا را کاهش داده و راندمان شرکت را افزایش داده است . از آن جمله : با 1400 نفر پرسنل مازاد تسویه بعمل آمده است و کار شرکت حتی بهتر از گذشته در حال انجام است .و من الله توفیق .

نظر

• جواد 9998
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 105

باسلام:

دوستان عزیز فقط یک خبر بد است که باید خدمت شما عرض بنمایم ! البته اخبار بد چند تایی هست ولی این خبر بد باعث شد بنده بسیار ناراحت شوم و باید در مورد آن به شما بگویم تا همه با هم در وقت مناسب نسبت به آن اقدام لازم را بنماییم . متاسفانه 21 % سهام صف که ارزشی بیش از 200 میلیارد تومان دارد را به تنها هشت میلیارد تومان فروخته اند و معامله آن به پایان رسیده است و هیئت مدیره جدید در این مورد شکایت هم کرده است . البته همانطور که می دانید بنده هم در پستهای قبلم و قبل از انجام معامله هشدار داده بودم و هم در اولین جلسه با هیئت مدیره جدید این مسئله را عنوان کرده بودم . ضمنا از همه شما می خواهم که هر کسی از هریک از اموال صدرا اخبار یا اسنادی در دست دارد به بنده اطلاع دهد تا برای پیگیری آن اقدامات لازم را انجام دهیم . همانطور که قبلا هم قول داده بودم با شما هستم تا رسیدن به حقوق حقه خودمان .ومن الله توفیق .
                      سلام اقا حمید : منظور از سهام صف چیست ؟ ایا خبری از صعود سهام صئرا .و حمایت از سهم در بورس شد ؟ ایا مدیریت امیدی جهت حمایت از سهم داده است ؟ اقا حمید تو را به خدا اگر خبرهای دیگری داری به ما بگو که صدرا را 311 تومن خریدیم و الان شده 220 تومن به خدا دارم سکته میکنم فکر کنم زندگیم رفت بر هوا . نمیدانم سهم را با ضرر بفروشم یک موقع نشه 170 تومن اقا حمید ما را تنها نگذار دادش باور کن دارم دق میکنم همه گفتند صدرا نخر ولی حیف که خریدم و سه ماه پولم بلوکه شد و یک سوم پولم باد هوا شد . صد میلیون پولم شده 70 میلیون

ایا فکر میکنید از شنبه سهم را حمایت میکنند .

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

با سلام:
                        دوست عزیز سهام صف : شرکتی است که از صدرا جدا شده است و شرح مفصلی دارد و ................. و دوستان قدیمی همه می دانند که 21% آن متعلق به صدرا است و در گزارشات قبلی آورده شده است .و طبق بر آورد بنده ارزش بیش از 200 میلیارد تومان دارد ولی متاسفانه به هشت میلیارد تومان فروخته شده است .ضمنا همه شما می دانید بنده هرگز نه توصیه به خرید کرده ام نه به فروش و از اول به همه در مورد داراییها و ارزش صدرا خبر داده ام و همیشه گفته ام که هرکس که سهامدار است با ما برای گرفتن حق خودمان متحد شود .در هر صورت آیا از سخنان بنده معلوم نیست که دارم می گویم صدرا ارزش ده دلاری دارد ؟ ولی بنده هرگز به نوسانات قیمتی در بورس اشاره ای نداشته ام ! چون تصمیم با خود شماست و من الله توفیق .

در اصل توسط sockot پست شده است View Post
                        سلام
                        منظورتان از سهام صف چه هست؟
                        بيشتر توضيح دهيد؟

در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                        سلام اقا حمید : منظور از سهام صف چیست ؟ ایا خبری از صعود سهام صئرا .و حمایت از سهم در بورس شد ؟ ایا مدیریت امیدی جهت حمایت از سهم داده است ؟ اقا حمید تو را به خدا اگر خبرهای دیگری داری به ما بگو که صدرا را 311 تومن خریدیم و الان شده 220 تومن به خدا دارم سکته میکنم فکر کنم زندگیم رفت بر هوا . نمیدانم سهم را با ضرر بفروشم یک موقع نشه 170 تومن اقا حمید ما را تنها نگذار دادش باور کن دارم دق میکنم همه گفتند صدرا نخر ولی حیف که خریدم و سه ماه پولم بلوکه شد و یک سوم پولم باد هوا شد . صد میلیون پولم شده 70 میلیون

ایا فکر میکنید از شنبه سهم را حمایت میکنند .

نظر

• mobin
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 590

باسلام:
                          دوستان عزیز چون یک خبر بد گفتم یک خبر خوش هم بدهم تا توازن برقرار شود .تصمیمات مدیریتی گرفته شده برای حال و آینده صدرا چنان دقیق و با روح شرکتهای خصوصی مطابق است که در آینده بجز رشد و پویایی در انتظار صدرا نیست . و اقدامات انجام شده تا کنون :هزینه های صدرا را کاهش داده و راندمان شرکت را افزایش داده است . از آن جمله : با 1400 نفر پرسنل مازاد تسویه بعمل آمده است و کار شرکت حتی بهتر از گذشته در حال انجام است .و من الله توفیق .

حمید خان از افزایش سرمایه صحبتی نشد؟

نظر

• جواد 9998
                            عضو عادی
                            • Jul 2013
                            • 105

جمید اقا دمت گرم واقعا دل گرم شدم و سهم خودم را نگه میدارم فکر میکنم شما در این جلسه شاد بیرون امدید و مشخص است شاد هستید . اگر راجع به افزایش سرمایه خبری دارید به کاربران بگوید تا ما امشب با خانواده جشن بگیریم .

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:

بله شد . اما اجازه دهید برای خاطر خودمان و اینکه خصوصی سازی دچار اشکال نشود ! بحثی نکنیم ! زیرا در صورت خصوصی نشدن به نظر بنده و کلیه دوستان صاحب نظر صدرا به جایی نخواهد رسید که هیچ ! بلکه سو مدیریت صدرا را نابود خواهد کرد ! بنده همیشه گفته ام با هیچ نوع دزدی هم نمی توان صدرا را نابود کرد و تنها راه نابودی صدرا سوء مدیریت خواهد بود .و من الله توفیق .

در اصل توسط mobin پست شده است View Post

حمید خان از افزایش سرمایه صحبتی نشد؟
                              در اصل توسط جواد 9998 پست شده است View Post
                              جمید اقا دمت گرم واقعا دل گرم شدم و سهم خودم را نگه میدارم فکر میکنم شما در این جلسه شاد بیرون امدید و مشخص است شاد هستید . اگر راجع به افزایش سرمایه خبری دارید به کاربران بگوید تا ما امشب با خانواده جشن بگیریم .

نظر

• hamid672003
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 1165

باسلام:
                                دوست عزیز بلا تشبیه ! شما صدرا را یک بادکنک در نظر بگیرید و بنده می گویم که این باد کنک با یک سوزن می ترکد و نابود می شود ، در حالیکه در داخل آن گاز بسیار پر ارزشی قرار دارد ولی اگر آنرا مراقبت نمایید روزهای متوالی تا هر زمان که لازم باشد این گاز در داخل آن محفوظ است .ولی شما باز هم اصرار بر زدن سوزن بر آن دارید . لطفا صبر نمایید اگر صدرا خصوصی نشود هیچ اتفاق خوبی نخواهد افتاد و اگر بشود همه اتفاقات خبر خوش است . بنده هنوز هم بر روی حرفم هستم و این کار بنده فقط به لحاظ حفظ منافع خود شماست و آینده خود شما اگر به این موضوع نرسیدید می توانید از بنده توضیح بخواهید.ومن الله توفیق .

در اصل توسط سهم بی خطر پست شده است
                                ای کاش این اقایان اینقدر ادعای حمایت از سهامداران را نمیکردند .............. از یک طرف میگوید بیش از 70 میلیون سهم را به من وکالت دادند و از طرفی از اتفاقات داخل جلسه ( چه خوب و چه بد ) خوداری میکند .

متاسفانه ادم هایی مثل من و امثال من فقط ادعا دارند که ما حامی شما هستیم .......... موقع عمل که میشه حتی از یک خبر عادی هم کوتاهی میکنند اگرچه خبرها در چند روز اینده بروز پیدا میکند ولی برای ما مشخص شد که حرف تا عمل به ان ..................... بماند چیزی نگم بهتر است . ای کاش دم از قران و استخاره قران نمیزدند . جالب تر اینکه میگوید چون یک خبر بد دادم یک خبر خوب هم میدهم . خبرهایت برای خودت باشد نگه دارد شاید تبدیل به یک سهم صدرا شود و

افرادی که در اطلاع رسانی بخل می ورزند ............ چگونه به ایشان اعتماد کرده اید و وکالت سهامتان را به این افراد واگذار کرده اید ............ اقایانی که در جلسه بودید و در خبر رسانی کم لطفی میکنید .......... بدانید که روزی و مال دنیا و رزق و روزی در اسمان تقسیم شده ( طبق صراحت ایه قران ) راهنمایی به دیگران همان قدر نزد خدا ارزش دارد که انگاری کمک نقدی کرده اید .......... اگر خبری دارید و اعلام نمیکنید مشکی نیست . ما خدا را داریم و سرمایه خودمان را به او سپاردیم ............ چه کسی بهتر از اون بالایی که از ادمی حمایت کنند .

و کسانی که خبر دارند و دریغ میکنند....... بدانند که ............ برای خدا کاری ندارد تا یک مشکلی برای انها پیش بی اید و علی رغم اطلاع خوب از سهم خدای ناکرده مجبور شوند تا سهم خود را مفت بفروشند .

اللهی که او نخواهد .............. خدایا فقط تو دانی و بس
                                آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2014/02/06, 21:38.

نظر

در حال کار...
                                X