کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
حجت جان صدراست دیگه
همیشه غیر قابل پیش بینی بوده
فقط چیزی که مشخصه اینه که وقتی خاتم وارد سهم میشه در بدترین حالت 10 درصد قیمت سهم رو افزایش میده
دیروز هم در تاپک (امروز چه کردید ) عنوان کردم که خاتم مشغول جمع اوری سهم است و قطعا امروز صف خرید خواهد شد.
فاراک در این مدت به لطف روند مناسب صدرا رشد نسبتا زیادی رو تجربه کرده
همین محدوده هایی که هم اکنون در ان قرار داره از نقاط مقاومتی قوی و مهم سهم محسوب میشوند
الاایو حال هرچند که فعلا صدرا روند مثبتی دارد و نباید نگران بود ولی به محض اینکه صدرا متعادل بشه امکان منفی و حتی صف فروش شدن فاراک (دقیقا مثل دیروز) وجود داره
پیشنهاد میکنم اگر دید کوتاه مدت دارید رفته رفته بصورت پله ی از سهم خارج شوید و ریسک نکنید
فاراک در این مدت به لطف روند مناسب صدرا رشد نسبتا زیادی رو تجربه کرده
همین محدوده هایی که هم اکنون در ان قرار داره از نقاط مقاومتی قوی و مهم سهم محسوب میشوند
الاایو حال هرچند که فعلا صدرا روند مثبتی دارد و نباید نگران بد ولی به محض اینکه صدرا متعادل بشه امکان منفی و حتی صف فروش شدن فاراک (دقیقا مثل دیروز) وجود داره
پیشنهاد میکنم اگر دید کوتاه مدت دارید رفته رفته بصورت پله ی از سهم خارج شوید و ریسک نکنید
نه هيچ ديدي ندارم فقط ميخوام ببينم از ضرر درميام يانه آخه خريدم روي 217هستش؟
با توجه به روند معاملاتی صدرا
به احتمال زیاد به حوالی ان محدوده ها خواهد رسید
حامد جان هدف فاراک خیلی بالاتر از 217 تومنه
این سهم 50% افزایش سرمایه داره که به احتمال زیاد از محل تجدید ارزیابی خواهد بود
در ضمن شرکت قابلیت سودآوری بالایی هم داره
پیش بینی اولیه سود برای سال مالی 89 فکر کنم 40 ریال بود که در پایان 12 ماه 241 ریال پوشش داد یعنی 6 برابر
البته این برای میان مدت سهمه
ولی در کوتاه مدت با عبور صدرا از سطح 250-245 فاراک هم بالا میره منتها کمتر از صدرا
در کل نگهداری سهام این گروه حداقل تا پایان برج 9 سود خوبی خواهد داشت
نوسان گیری در روند صعودی به جز استرس و ضرر چیزی نداره
افراد موفق کارهای متفاوت انجام نمی دهند، بلکه کارها را به گونه ای متفاوت انجام می دهند.
(کوروش بزرگ)
من آمدممممممممممممممممممممممممممم
حامد جان انگار پا قدم من و شما تو صدرا خیلی خوب بوده touch wood و اسپند دود کنیم:D
راستی امروز روز تولدم بود 8 اوت حالا با سالش کاری نداریم ولی چرا هیچکی تبریک نگفت .
در ضمن کادو و کیک و سکه ووووووووووووو دیگه قبول نمی کنم گفته باشماااااااااااااااااا:p
آرزوهایت را بر آورده می کند آنکه ابر را می گریاند تا گل را بخنداند
نظر