صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mojk
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 542

در اصل توسط علیرضا حقی پست شده است View Post
    مدتی پیش یک آقای بسیار مسن بعد از چندین بار تلاش بالاخره با من صحبت میکرد ، بنده خدا از سهامداران قدیمی صدرا بود که به نوعی زندگیش رو باخته بود و آخر عمری با تمام آبرومندی دچار همه جور مشکل شده بود ، سعی کردم کمی آرامش کنم چون رسما فقط منتظر بود گریه کنه ، بعد وسط حرفها گفت با خانومم صحبت کن ، خانومش از خودش شرایطش بدتر بود
    فقط خواستم بگم از صدر تا ذیل این حکومت ، مدیران صدیق اشون یا همه طرفداران ارزشی و مبارزه با استکبار جهانی و تا برسه به طرفداران اشون تو گروه و شانتاژگران و .... کاش بدونن نون اشون رو با چه ظلمی دارن میبرن خونه
    البته اگه غیرتی براشون مونده باشه
    جماعت دزد رو چه به غیرت...

نظر

• ONE2
      عضو فعال
      • May 2022
      • 333

با سلام
      خداوند رحمت کند مرحوم کاظم نادر علی را
      مرد باشرف، باسواد و شجاعی بود نور به قبرش ببارد .شخصیتی تاثیر گذار که قطعا پیشنهادات بالایی برای تبلیغات سهام پروژه ای میگرفت اما چون با وجدان بود هیچوقت همچین‌کاری ندیدم بکند سالهای دور یکی از سهامی که تحلیل بنیادین میکرد حتاید بود و روش تاکید داشت
      امروز رفتم یه نگاه به نمودارش انداختم در طی ۱۶سال تا امروز ۲۴۰برابر شده!!!(تعدیل شده)
      اونوقت بهترین شرکت دنیا و خاورمیانه‌که اندازه بحارلأنوار شانتاژ شده ۱۰ـ۱۲برابر شده!!!
      تشکر ویژه از مدیران صدیق و شریف خاک پایشان هستم...

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1855

امروز فیلم سینمایی گرگ وال استریت را دیدم یک سهم آشغالی را که نمی توانستند بفروشند طرف با تبلیغ سهم انداخت به دیگران دقیقا کاری که طیب بزرگوار با سهامداران خرد در ارتباط با صدرا انجام داد

نظر

• کاشان2
          عضو فعال
          • Dec 2020
          • 1855

امروز مقداری از صدرا را فروختم کم کم دارم خارج می شوم با سهام بنیادی دارم جا به جا می کنم بعد از چند سال با ضرر دارم خارج می شوم خدا لعنتتان کند که با این سهم این گونه رفتار کردید

نظر

• reza@bourse2024
            عضو عادی
            • May 2024
            • 194

سلام و درود. بهترین گزینه بدون ریسک برای معاملات در بورس فقط صندوق های طلا و اهرمی.

نظر

• ONE2
              عضو فعال
              • May 2022
              • 333

با سلام
              کمی آمار ارائه کنم حس سوزش بگیریم
              امروز همینجوری نگاهی به شاخص فراورده های نفتی انداختم
              مغز آدم سوت میکشد وقتی میبیند این شاخص در طی ۱۶سال ۵۰۰برابر شده است
              به عبارتی سود مجامع را حساب نکنیم قیمت سهام این شاخص بالای صد تا صدوپنجاه برابر شده اند
              فلزات اساسی بالای ۲۰۰برابر
              شاید از هر ۱۰۰۰نفر یک نفر همچین سودی در بازار گرفته باشد

در برحه حساس کنونی هم متاسفانه کاشان۲ تصمیم گرفته در قسمتی از جشن بزرگ سهامداران بزرگترین شرکت خاورمیانه و دنیا سهیم نباشد
              از این بدتر تصمیم ندارد شنبه اول وقت سهام فروخته شده خود را جایگزین کند...
              تشکر خالصانه از مدیران صدیق و شریف...

نظر

• کاشان2
                عضو فعال
                • Dec 2020
                • 1855

وقتی این همه سهم خوب در بازاره واقعا چرا باید تو این آشغال سهم ماند این سهم همینه به قول دولت استرالیا صاحبانش تروریست هستند

نظر

• کاشان2
                  عضو فعال
                  • Dec 2020
                  • 1855

اگر کسی سهم بنیادی سراغ داره که از بازاره عقبه در اینجا معرفی کند که با صدرا تعویض کنیم البته خودم یکی. دوتا سهم اینچنینی پیدا کرده ام ضربه ای که سپاه به من زد تا حالا هیچ کس چنین ضربه و ضرری را نزده خدا لعنتشون کند

نظر

• saeeid0808
                    عضو عادی
                    • Jun 2011
                    • 26

در اصل توسط MHMN پست شده است View Post
                    فکر کنم اخرای مهر یا اوایل ابان ۹۷ بود قیمت سهم بین ۳ هزار تا ۴ هزار تومن نوسان میداد

جناب طیب فرمودند عازم اربعین هستند و در جشن هفته بعد سهامداران خصدرا نیستند چنان انفجاری در قیمت رخ دهد که ......

خب منم رفتم ۱۴ گرم طلا فروختم و رو قیمت ۳۸۰۰ تومن اضافه کردم.

حساب کنید قیمت طلا و قیمت خصدرا رو با احتساب افزایش سرمایه.....

جناب طیب ممنونیم از اینکه به تنهای باعث چنین فاجعه ای شدید.

مسولیت خرید فروش برعهده خودم هست.....

فقط جهت خاطره بازی بود
                    سهامداران عزیز سلام ؛ در این کانال گروهی دائم جو منفی میدهند و یکی از اینها نمی پرسه خوب اگه سهام بدی است خوب بفروشید برید چرا دائما دارید دل سهامداران را خالی میکنید البته سهامداران واقعی تعریفهای خیالی و منفی بافیهای افراطی تاثیری در آنها ندارد
                    من قصد ندارم از کسی حمایت کنم چون فضا مجازی است و ممکنه کسی که داره از کس دیگه ای حمایت یا فحش میده یک نفرباشه ممکنه به قول یکی از سهامداران اصلا طیبی وجود نداشته باشه وهمه چی ساختگی باشه نمی دانم
                    برای روشن شدن ادعهای برخی که یهو میان و حرفهایی میزنند تا دل سهامداران را خالی کنند یا اطلاعات الکی بدهند برای نوسان گیری عرض میکنم چون این آقا نگفته چه ماهی از سال 1397 خرید کرده نمی تونم دقیق حساب کنم ولی سال 1397 متوسط قیمت حدود 1300 درسته
                    اگر ایشون یک سهم 1300 خریده باشه هر سهمش بعد از افزایش سرمایه 13.5 برابر قیمت خریدش شده است(17500تومان) در عرض کمتر از دو سال حالا خودتان قضاوت کنید

نظر

• کاشان2
                      عضو فعال
                      • Dec 2020
                      • 1855

طیب حق الناس به گردنش است جایگاهش قعر جهنم است شوخی نیست خیلی ها را بد بخت کرده فقط شانس بیاره که آخرتی نباشه روز حساب و کتابی نباشه والا خیلی خیلی گرفتار می شود همچنین خیلی از مسئولان قرارگاه

نظر

• کاشان2
                        عضو فعال
                        • Dec 2020
                        • 1855

در اصل توسط saeeid0808 پست شده است View Post

سهامداران عزیز سلام ؛ در این کانال گروهی دائم جو منفی میدهند و یکی از اینها نمی پرسه خوب اگه سهام بدی است خوب بفروشید برید چرا دائما دارید دل سهامداران را خالی میکنید البته سهامداران واقعی تعریفهای خیالی و منفی بافیهای افراطی تاثیری در آنها ندارد
                        من قصد ندارم از کسی حمایت کنم چون فضا مجازی است و ممکنه کسی که داره از کس دیگه ای حمایت یا فحش میده یک نفرباشه ممکنه به قول یکی از سهامداران اصلا طیبی وجود نداشته باشه وهمه چی ساختگی باشه نمی دانم
                        برای روشن شدن ادعهای برخی که یهو میان و حرفهایی میزنند تا دل سهامداران را خالی کنند یا اطلاعات الکی بدهند برای نوسان گیری عرض میکنم چون این آقا نگفته چه ماهی از سال 1397 خرید کرده نمی تونم دقیق حساب کنم ولی سال 1397 متوسط قیمت حدود 1300 درسته
                        اگر ایشون یک سهم 1300 خریده باشه هر سهمش بعد از افزایش سرمایه 13.5 برابر قیمت خریدش شده است(17500تومان) در عرض کمتر از دو سال حالا خودتان قضاوت کنید
                        دوست عزیز اکثر سهام رشد کردند واین جا ماند اگر بفروشد که چیزی دستش نمی آید

نظر

در حال کار...
                        X