صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mojk
    عضو فعال
    • Jul 2013
    • 542

در اصل توسط علیرضا حقی پست شده است View Post
    مدتی پیش یک آقای بسیار مسن بعد از چندین بار تلاش بالاخره با من صحبت میکرد ، بنده خدا از سهامداران قدیمی صدرا بود که به نوعی زندگیش رو باخته بود و آخر عمری با تمام آبرومندی دچار همه جور مشکل شده بود ، سعی کردم کمی آرامش کنم چون رسما فقط منتظر بود گریه کنه ، بعد وسط حرفها گفت با خانومم صحبت کن ، خانومش از خودش شرایطش بدتر بود
    فقط خواستم بگم از صدر تا ذیل این حکومت ، مدیران صدیق اشون یا همه طرفداران ارزشی و مبارزه با استکبار جهانی و تا برسه به طرفداران اشون تو گروه و شانتاژگران و .... کاش بدونن نون اشون رو با چه ظلمی دارن میبرن خونه
    البته اگه غیرتی براشون مونده باشه
    جماعت دزد رو چه به غیرت...

نظر

• ONE2
      عضو فعال
      • May 2022
      • 332

با سلام
      خداوند رحمت کند مرحوم کاظم نادر علی را
      مرد باشرف، باسواد و شجاعی بود نور به قبرش ببارد .شخصیتی تاثیر گذار که قطعا پیشنهادات بالایی برای تبلیغات سهام پروژه ای میگرفت اما چون با وجدان بود هیچوقت همچین‌کاری ندیدم بکند سالهای دور یکی از سهامی که تحلیل بنیادین میکرد حتاید بود و روش تاکید داشت
      امروز رفتم یه نگاه به نمودارش انداختم در طی ۱۶سال تا امروز ۲۴۰برابر شده!!!(تعدیل شده)
      اونوقت بهترین شرکت دنیا و خاورمیانه‌که اندازه بحارلأنوار شانتاژ شده ۱۰ـ۱۲برابر شده!!!
      تشکر ویژه از مدیران صدیق و شریف خاک پایشان هستم...

نظر

• کاشان2
        عضو فعال
        • Dec 2020
        • 1848

امروز فیلم سینمایی گرگ وال استریت را دیدم یک سهم آشغالی را که نمی توانستند بفروشند طرف با تبلیغ سهم انداخت به دیگران دقیقا کاری که طیب بزرگوار با سهامداران خرد در ارتباط با صدرا انجام داد

نظر

در حال کار...
        X