در اصل توسط علیرضا حقی پست شده است
View Post
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
با سلام
خداوند رحمت کند مرحوم کاظم نادر علی را
مرد باشرف، باسواد و شجاعی بود نور به قبرش ببارد .شخصیتی تاثیر گذار که قطعا پیشنهادات بالایی برای تبلیغات سهام پروژه ای میگرفت اما چون با وجدان بود هیچوقت همچینکاری ندیدم بکند سالهای دور یکی از سهامی که تحلیل بنیادین میکرد حتاید بود و روش تاکید داشت
امروز رفتم یه نگاه به نمودارش انداختم در طی ۱۶سال تا امروز ۲۴۰برابر شده!!!(تعدیل شده)
اونوقت بهترین شرکت دنیا و خاورمیانهکه اندازه بحارلأنوار شانتاژ شده ۱۰ـ۱۲برابر شده!!!
تشکر ویژه از مدیران صدیق و شریف خاک پایشان هستم...
🙏 2نظر
-
-
با سلام
کمی آمار ارائه کنم حس سوزش بگیریم
امروز همینجوری نگاهی به شاخص فراورده های نفتی انداختم
مغز آدم سوت میکشد وقتی میبیند این شاخص در طی ۱۶سال ۵۰۰برابر شده است
به عبارتی سود مجامع را حساب نکنیم قیمت سهام این شاخص بالای صد تا صدوپنجاه برابر شده اند
فلزات اساسی بالای ۲۰۰برابر
شاید از هر ۱۰۰۰نفر یک نفر همچین سودی در بازار گرفته باشد
در برحه حساس کنونی هم متاسفانه کاشان۲ تصمیم گرفته در قسمتی از جشن بزرگ سهامداران بزرگترین شرکت خاورمیانه و دنیا سهیم نباشد
از این بدتر تصمیم ندارد شنبه اول وقت سهام فروخته شده خود را جایگزین کند...
تشکر خالصانه از مدیران صدیق و شریف...
🙏 1👍 1نظر
-
سهامداران عزیز سلام ؛ در این کانال گروهی دائم جو منفی میدهند و یکی از اینها نمی پرسه خوب اگه سهام بدی است خوب بفروشید برید چرا دائما دارید دل سهامداران را خالی میکنید البته سهامداران واقعی تعریفهای خیالی و منفی بافیهای افراطی تاثیری در آنها ندارددر اصل توسط MHMN پست شده است View Postفکر کنم اخرای مهر یا اوایل ابان ۹۷ بود قیمت سهم بین ۳ هزار تا ۴ هزار تومن نوسان میداد
جناب طیب فرمودند عازم اربعین هستند و در جشن هفته بعد سهامداران خصدرا نیستند چنان انفجاری در قیمت رخ دهد که ......
خب منم رفتم ۱۴ گرم طلا فروختم و رو قیمت ۳۸۰۰ تومن اضافه کردم.
حساب کنید قیمت طلا و قیمت خصدرا رو با احتساب افزایش سرمایه.....
جناب طیب ممنونیم از اینکه به تنهای باعث چنین فاجعه ای شدید.
مسولیت خرید فروش برعهده خودم هست.....
فقط جهت خاطره بازی بود
من قصد ندارم از کسی حمایت کنم چون فضا مجازی است و ممکنه کسی که داره از کس دیگه ای حمایت یا فحش میده یک نفرباشه ممکنه به قول یکی از سهامداران اصلا طیبی وجود نداشته باشه وهمه چی ساختگی باشه نمی دانم
برای روشن شدن ادعهای برخی که یهو میان و حرفهایی میزنند تا دل سهامداران را خالی کنند یا اطلاعات الکی بدهند برای نوسان گیری عرض میکنم چون این آقا نگفته چه ماهی از سال 1397 خرید کرده نمی تونم دقیق حساب کنم ولی سال 1397 متوسط قیمت حدود 1300 درسته
اگر ایشون یک سهم 1300 خریده باشه هر سهمش بعد از افزایش سرمایه 13.5 برابر قیمت خریدش شده است(17500تومان) در عرض کمتر از دو سال حالا خودتان قضاوت کنید
🙏 1نظر
-
دوست عزیز اکثر سهام رشد کردند واین جا ماند اگر بفروشد که چیزی دستش نمی آیددر اصل توسط saeeid0808 پست شده است View Post
سهامداران عزیز سلام ؛ در این کانال گروهی دائم جو منفی میدهند و یکی از اینها نمی پرسه خوب اگه سهام بدی است خوب بفروشید برید چرا دائما دارید دل سهامداران را خالی میکنید البته سهامداران واقعی تعریفهای خیالی و منفی بافیهای افراطی تاثیری در آنها ندارد
من قصد ندارم از کسی حمایت کنم چون فضا مجازی است و ممکنه کسی که داره از کس دیگه ای حمایت یا فحش میده یک نفرباشه ممکنه به قول یکی از سهامداران اصلا طیبی وجود نداشته باشه وهمه چی ساختگی باشه نمی دانم
برای روشن شدن ادعهای برخی که یهو میان و حرفهایی میزنند تا دل سهامداران را خالی کنند یا اطلاعات الکی بدهند برای نوسان گیری عرض میکنم چون این آقا نگفته چه ماهی از سال 1397 خرید کرده نمی تونم دقیق حساب کنم ولی سال 1397 متوسط قیمت حدود 1300 درسته
اگر ایشون یک سهم 1300 خریده باشه هر سهمش بعد از افزایش سرمایه 13.5 برابر قیمت خریدش شده است(17500تومان) در عرض کمتر از دو سال حالا خودتان قضاوت کنید
نظر

نظر