دوستان در مجمع صدرا حضور داشته باشید مجمع صدرا دیدنی است
صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )
Collapse
X
-
اطلاعیه امور سهام
به اطلاع سهامداران محترم می رساند به علت عملیات کابل برگردان مرکز مخابرات، شماره تلفن های امور سهام شرکت صدرا تا 10 روز آینده قطع میباشد. لذا آن دسته از سهامدارانی که در رابطه با برگزاری مجمع و سایر موضوعات سوالاتی دارند می توانند به صورت حضوری به آدرس ذیل مراجعه نمایند:
تهران - جنت آباد جنوبی - بلوار لاله غربی - 16 متری دوم - کوچه ابراهیمی - پلاک
39
علم هنوز در صدرا پیشرفت نکرده
موبایل هم ظاهرا ندیدن تا به حال
نظر
-
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوستان عزیز لازم است بدانید که تجدید ارزیابی برای چه اینقدر مهم است و برای چه باید توجه ویژه به آن داشت و از حرفهای جناب مالمیر و غیره هم به سادگی گذشت تا پیش خودشان فکر کنن یک حرف کارشناسی زدند و خیلی هم درست و بجا بوده .در هر صورت برخی از کارهای صدرا در برابر پول نبوده است و همانند همین زمین تملک دارایی بوده است و صد البته این داراییها به موقع تبدیل به پول خواهند شد ویا در تجدید ارزیابی قرار گرفته و شما شاهد آن تحقق هایی خواهید بود که اکنون رویا پردازی می دانید.و من الله توفیق .
نظر
-
در اصل توسط felfel پست شده است View Postصدرا در دقیقه 90 بورسو نجات میده قابل توجه کسانی که سعی در بد جلوه دادن صدرا دارن و مکررا منفی بافی میکنند تا زمانیکه صدرا حرکت نکنه بورس محکوم به صعود نیست دعا کنید که صدرا گزارش خوبی بده در هر حال این موضوع را بخاطر داشته باشید که نجات بورس در دست صدرا است
نظر
-
در اصل توسط msalehi_1979 پست شده است View Postفعلا که مثل فوتبال ایران کارش به اما و اگر کشیده سهم بد جلوه کرده نیازی به بد جلوه کردن ان نیست بورس با این وضعیت صدرا که سهله بمب اتم هم بهش بزنند تکون نمیخورد تا سال بعد همین اوضاع را دارد تازه ریسس جمهور بعدی بیاد و برنامه هاش چی باشد گزارش خوب صدرا بخورد تو سرشون بورسیکه نجات دهندش صدرا باشد عاقبتش مشخصه چون اقایون به اصطلاح دارند در بدر دنبال یک نفر میگردند خود صدرا را نجات بده
چندین ساله خیلی ها رو سرکاز گذاشته ...از این سهم هیچی در نمیاد ..این نظر منه ..البته سه ساله نظرم اینه وفکر نکنم حالا حالا نظرم رو این سهم عوض بشه...
نظر
-
بسته شدن صدرا قبل از مذاکرات بی دلیل نبود حقوقیهای صدرا از اوضاع بورس باخبر بودن که سهم را قبل از سال 91 بستن و تا بحال باز نکردن صدرا این سری با تمام دفعات قبل متفاوت است یا باز نمیشه یا خیلی خوب بازمیشه این سهم ذاتش همینه میتونه هر جور بخواد ساز بزنه کسی که بلد باشه میتونه با سازش برقصه بلد نیستی نیا تومیدون ضایع میشی یکبار حرکت صدرا توی بورس برای همیشه کافیه بازی این سهم از اون بازیهای خوشکله طی دوسال اخیر بازیهای عجیبی داشته و دارهآخرین ویرایش توسط felfel؛ 2012/06/25, 00:56.دو سهم در شگفتهای بورس خواهد ماندو دیگر تکرار نخواهد شد ....صدرا ...پلوله
نظر
-
در اصل توسط felfel پست شده است View Postبسته شدن صدرا قبل از مذاکرات بی دلیل نبود حقوقیهای صدرا از اوضاع بورس باخبر بودن که سهم را قبل از سال 91 بستن و تا بحال باز نکردن صدرا این سری با تمام دفعات قبل متفاوت است یا باز نمیشه یا خیلی خوب بازمیشه این سهم ذاتش همینه میتونه هر جور بخواد ساز بزنه کسی که بلد باشه میتونه با سازش برقصه بلد نیستی نیا تومیدون ضایع میشی یکبار حرکت صدرا توی بورس برای همیشه کافیه بازی این سهم از اون بازیهای خوشکله طی دوسال اخیر بازیهای عجیبی داشته و داره
منتظر می مانیم ...امیدوارم حرف شما درست در بیاد ..
تو بازار سهام بخوای با ساز سهام برقصی کلاتن پس معرکه هست ..باید کاری کنی سهام با ساز شما برقصه نه شما با ساز اون...
نظر
-
بازگشایی صدرا به تعویق افتاد
بورس 24بعضی حرف ها مال نگفتن هستن
مال آلوده نشدن در دایره کلمات
همان جا............
کنج پستوی دل که باشند حرمت دارند
زاده که شوند انگار مرده اند.......
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postصدرا خودش رو نجات بده بورس پیش کش....
چندین ساله خیلی ها رو سرکاز گذاشته ...از این سهم هیچی در نمیاد ..این نظر منه ..البته سه ساله نظرم اینه وفکر نکنم حالا حالا نظرم رو این سهم عوض بشه...
سهم بسته هست بازار هم ریخته خبری نمیاد تو سهم بنظرم بعد از این همه بسته ماندن تلافیش تو عقب افتادگی ریزشش از بازار متاسفانه جبران بشد قیمت صدرا اکثر مواقع حول و حوش فاراک بوده و بنظر میرسد صدرا که هیچ کاری هم نمیخواد صورت بدد و تعجب که برای چی نماد شرکت مدتها بسته مانده همین قیمت فاراک را پیدا بکند
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز شما خود مختار هستید ولی بنده آنچه را دیده ام گفته ام . ضمنا بسته ماندن صدرا در اثر تلاش بنده و دوستان است که مانع کلاه برداری در صدرا و این بازار و شرایط پیش آمده شویم و در هر صورت باید خدمتتان عرض کنم بنده دست یاری به سمت شما داراز کرده ام و امیدوارم شما هم این دست را صمیمانه بفشارید تا با هم مانع تاراج اموالمان توسط پولداران جو ساز ستمکار شویم .ومن الله توفیق .
در اصل توسط msalehi_1979 پست شده است View Postکدام تجدید ارزیابی دارایی که شما دم از ان میزنی تا یاد داریم این قصه بوده برا دلخوش کردن ملت شما بگو خداتا دارایی وقتی بدرد سهم نمیخورند از این وضعیت در بیاد و با این مدیریت روز به روز سقوط میکند بعد تو این بازار اگر سهم باز بود الان راحت به قیمت فاراک بود شک نکنیند حالا شما بیا بگو خداتا دارایی داردآخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/06/25, 09:59.
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز بنده برای نظر شما ارزش زیادی قائل هستم ولی می شود بفرمایید الان کجای بورس دارد با ساز شما می رقصد .و حتما می دانید این بازار که شاخص ساختگی آن کمترین منفی را ثبت می کند ولی امثال بنده که نرم افزار لازم را در اختیار داریم . شاهد آن هستیم شاخص حقیقی در همین عدد در شش ماه پیش تا کنون تقییری ندارد ولی با محاسبات قبلی خود بورس اکنون بیش از سه هزار واحد منفی است . بله درست فهمیدین شاخص 27000 شش ماه پیش با محاسبات قبلی 13200 بود و الان شاخص 27000 مساوی 10100 است .حالا شما به بنده توضیح دهید که کدام نوسانگیر توانسته در این شش ماه کمتر از بیست درصد دارای خود را از دست دهد و صد البته تمام نوسانگیرهایی که بنده می شناسم بیش از بیست درصد در زیان هستند .ضمنا صدرا فعلا باز نمی کند یا در حقیقت نمی تواند باز شود چون پاسخ صحیحی به پرسشها نداده است . از پاسخ متفکرانه شما کمال تشکر را خواهم داشت . و من الله توفیق .
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postالان چند ساله این حرفها رو میشنوم ...
تو بازار سهام بخوای با ساز سهام برقصی کلاتن پس معرکه هست ..باید کاری کنی سهام با ساز شما برقصه نه شما با ساز اون...
نظر
-
در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Postباسلام:
دوست عزیز بنده برای نظر شما ارزش زیادی قائل هستم ولی می شود بفرمایید الان کجای بورس دارد با ساز شما می رقصد .و حتما می دانید این بازار که شاخص ساختگی آن کمترین منفی را ثبت می کند ولی امثال بنده که نرم افزار لازم را در اختیار داریم . شاهد آن هستیم شاخص حقیقی در همین عدد در شش ماه پیش تا کنون تقییری ندارد ولی با محاسبات قبلی خود بورس اکنون بیش از سه هزار واحد منفی است . بله درست فهمیدین شاخص 27000 شش ماه پیش با محاسبات قبلی 13200 بود و الان شاخص 27000 مساوی 10100 است .حالا شما به بنده توضیح دهید که کدام نوسانگیر توانسته در این شش ماه کمتر از بیست درصد دارای خود را از دست دهد و صد البته تمام نوسانگیرهایی که بنده می شناسم بیش از بیست درصد در زیان هستند .ضمنا صدرا فعلا باز نمی کند یا در حقیقت نمی تواند باز شود چون پاسخ صحیحی به پرسشها نداده است . از پاسخ متفکرانه شما کمال تشکر را خواهم داشت . و من الله توفیق .
شما فکر می کنید صدرا چند باز خواهد شد ؟؟ قطعا" خیلی ها خیلی خیلی بیش از 20 درصد در زیانند
مطمئن باشید صدرا با گزارشاتی که خواهد داد ، طوری خواهد شد که آرزو خواهید کرد سهم دیگری داشتید و آن را می توانستید بفروشید تا سرمایتان این همه دچار ضرر نگردد
فاذر به سود دهی رسیده وضعیتش اینه
فاراک وضعیتش اینه
صدرا که عددی نیست جلوی اینها
همین بهتر بسته است
صدرا شده لیدر بازار
الان که نیست وضعیت اینه وای به حال این که بخواد بیاد
همین بهتر که کلا" صدرا را از لیست نمادها حذف کنند که اینقدر دردسر ساز برای بورس و طرفداران بورس نشه
شما هم وقت گیر آوردی تو این بازار که همه اعصاب ندارند دم از صدرا میزنی!!!!!!!!!
صدرا دو زار هم ارزش نداره ، حالا برو خوش باش که سهمت بسته است وگرنه الان زیر 100 تومان بود
The greater the risk ، The greater the reward
هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری
نظر
-
در اصل توسط پرریسک پست شده است View Postالان چند ساله این حرفها رو میشنوم ...
از 50 تا 420 بگیر و از 145 تا 270
خیلی حال میکنم بدونم بعد باز شدن صدرا اونایی که به این سهم اعتقاد نداشتن بردن یا کسایی که نقد شدن وموندن تو بازار
فعلا منفیا رو هر روز میشمریم ببینیم چند چندیم
هرچند که 2 روز بازار مثبت میشه همه میان با اسمایل بغل میگن سهمه رقصید واسمون
داداش گل تو حتوکا نظر دادی اون شد تو قثابت نظر دادی اون شد
صدرا رو بی خیال شو بزار ما با همین سهممون خوش باشیم
زیانم اعلام کنه اقلا میدونیم سرمایمون سر جاشه و هر روز منفی نمیخوریم/:.ph34r-smiley.:/
نظر
-
باسلام:
دوستان عزیز اگر تلاش بنده و تمام دوستانی که در مورد صدرا زحمت کشیده اند و آمار و ارقام و دارایی های صدرا را به نظر دوستان نرسانده بودند.نبود : هم اکنون سهام صدرا را به مفت خریده بودند و شاید الان در روندی مثبت بودیم ولی خدا شاهد است که در آن صورت زیان مال سهامداران خرد و سود از آن سهامداران پولدار ظالم بود . و بنده به شما تعهد می دهم تا آخرین نفس پایداری کنم . ضمنا یک هم رزم قدیمی فرمود (من حتی یک سهم از صدرا ندارم و در این بازی وارد نمی شوم ولی می دانم که صدرا بیش از صد برابر این قیمت حال او دارایی و ارزش دارد ) . و من الله توفیق .
نظر
-
باسلام:
دوست عزیز : گر صبر کنی ز قوره حلوا سازم . نوسانگیرها را گفتم در زیان هستند وگرنه که شما می دانید بنده روشی غیر از روش مرسوم بازار دارم .صد البته اگر چند تا از آیدی هام را بدم و بری پیش بینی هایم را ببینی . خواهی دید در اکثر سهام هایم بیش از 20 درصد در سود هستم .و صد البته بنده فقط صدرا نگه می دارم اونم چون می دانم از همه سهم ها بهتر است وبعنوان مثال مثل این سیمانی ها یک کوره و یک زمین گود نداره که با یک کوه خاک هم پر نمی شوند و هزار برابر ارزش دارایی هاشون دارن معامله می شوند . و من الله توفیق .
در اصل توسط بابک 52 پست شده است View Postبا سلام
شما فکر می کنید صدرا چند باز خواهد شد ؟؟ قطعا" خیلی ها خیلی خیلی بیش از 20 درصد در زیانند
مطمئن باشید صدرا با گزارشاتی که خواهد داد ، طوری خواهد شد که آرزو خواهید کرد سهم دیگری داشتید و آن را می توانستید بفروشید تا سرمایتان این همه دچار ضرر نگردد
فاذر به سود دهی رسیده وضعیتش اینه
فاراک وضعیتش اینه
صدرا که عددی نیست جلوی اینها
همین بهتر بسته است
صدرا شده لیدر بازار
الان که نیست وضعیت اینه وای به حال این که بخواد بیاد
همین بهتر که کلا" صدرا را از لیست نمادها حذف کنند که اینقدر دردسر ساز برای بورس و طرفداران بورس نشه
شما هم وقت گیر آوردی تو این بازار که همه اعصاب ندارند دم از صدرا میزنی!!!!!!!!!
صدرا دو زار هم ارزش نداره ، حالا برو خوش باش که سهمت بسته است وگرنه الان زیر 100 تومان بود
نظر
نظر