صنعتي دريايي ايران ( خصدرا )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مجیدشمسعلی
    كاربر فعال
    • Aug 2025
    • 643

672 صفحه نتیجه چی شده التماس از دیگران برای خرید سهام چرا جهانی نشه این اختلاس

نظر

• خصدرا
      عضو عادی
      • Feb 2012
      • 27

در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
      راه حل یک ایمیل به شبکه من وتو وارسال گزارشات تمام
      بخاطر اینکه بگن تحریم اثری نداشته رو شرکت شاید خدا خواست و بردنش بالا
      به قول ... چرا که نه یک تیر در تاریکی بخدا من زیاد وارد نیستم مگر نه انجام میدادم تا دیر نشده شایدبه خاطر حفظ آبروی سپاه فرجی شد
      در اصل توسط مجیدشمسعلی پست شده است View Post
      672 صفحه نتیجه چی شده التماس از دیگران برای خرید سهام چرا جهانی نشه این اختلاس
      دوست عزيز اين اتفاق چند وقت قبل حدود ٢٠ روز پيش در شبكه من وتو افتاد در برنامه اتاق خبر ابن شبكه راجع به سهامداران وشركت صدرا صحبت شد ولي حاشا به ذره اي غيرت ...

نظر

• mahfirouzi
        عضو عادی
        • Jul 2011
        • 26

در اصل توسط حسگر پست شده است View Post
        دارم فکر می کنم که تمام قوانین بورسی که در این چند ساله یاد گرفتم را بگذارم زیر پام و تمام سهامم را به پول نقد تبدیل کنم و روی ۱۰۰ تومن تمام را صدرا اضافه کنم درست مثل ژاپنی ها در جنگ جهانی دوم که خودشان را با هواپیما به قلب ناوگان آمریکا می زدند. و بعد هم تا صدرا به قیمتهای مورد نظرم نرسد از بازار و تالار خداحافظی کنم. تا نظر دوستان چه باشد.
        موافقم،موافقم،موافقم

نظر

• مجیدشمسعلی
          كاربر فعال
          • Aug 2025
          • 643

با سلام دوستان ببخشید من یک چییزی خواستم بگم شاید خوشتون نیاد
          وقتی طرف حال نداره یک تشکر رو کلیک کنه شما توقع دارید بیاد جلو شرکت اعتصاب کنه تنها راه فشار و افشاگری از خارجه اگه صدتا ایمیل بزنیم مشکل شاید حل شد تمام گزارش ها رو دارایی ها رو بفرستید به هر جا که فکر میکنید شاید فرجی شد ارسال کنید
          به سازمان های داخلی ندید چون خارخ قدرت مانور بیشتری دارن چون اون وقت اونا میگن تحریم ها صدرا رو به ورشکستگی کشید خودشون بلدن بزرگش کنن
          آخرین ویرایش توسط مجیدشمسعلی؛ 2012/11/15, 11:12.

نظر

• Ali zahedi
            كاربر فعال
            • Sep 2012
            • 676

خصدرا

شنیده شده است سهامداران حقیقی بازارسرمایه به همراه سهامداران حقیقی شرکت صنعتی دریایی ایران تصمیم دارند در پاسخ به حمایت سهامدار عمده این شرکت در قیمت 1000 ريال،خود از سهام شرکت صنعتی دریایی ایران در بازار سرمایه حمایت به عمل آورند و هر شخص حقیقی با خرید تنها 100 سهم از سهام این شرکت حمایت خود از سهامداران حقیقی شرکت صنعتی دریایی ایران را اعلام نماید گفته می شود این سهامداران تصمیم دارند در قیمت بیش از 2000ريال از سهام خود حمایت نمایند لازم بذکراست در صورت عملی شدن این ایده سهامداران حقیقی خواهند توانست علاوه برایجاد صف خرید میلیونی برای سهام شرکت صدرا نوعی همدلی و اتحاد میان یکدیگر برقرار نمایند.

نظر

• MHMN
              عضو عادی
              • Oct 2012
              • 285

چه خبر؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟/////
              الحمد لله الذی جَعَلَ رِزقی فی یَدِهِ وَ لَم یَجعَلهُ فیِ اَیدِی الناسِ

نظر

• hamid672003
                عضو فعال
                • Nov 2011
                • 1165

باسلام :
                دوستان عزیز هر سه نامه به سازمان بورس و به دوایر حقوقی و حراست تحویل شد و در مورد طرح شکایت مبنی بر گرفتن خسارت وارده بر سهامداران حقیقی بر اثر تاخیر در دادن گزارش را از هیت داوری از شنبه آغاز خواهیم کرد . ضمنا از مهندس اعتصام قولی گرفته ایم مبنی بر اینکه کمک کند تا نماد به بازار پایه فرابورس نرود و حد اقل در فرابورس مورد معامله قرار گیرد . و من الله توفیق .

نظر

• hamid672003
                  عضو فعال
                  • Nov 2011
                  • 1165

باسلام:
                  دوست عزیز بنده جلوی باز شدن سهم را نگرفته بودم که حالا اجازه دهم باز شود ! اگر یادتان باشد در مجمع و صد البته در پیش مجمع صحبت از هبه کردن سهم بود و قرار به پرداختن پولی هم نبود . الان هم که صحبت از حمایت است و باز شدن سهم هنوز آقایان می فرمایند این صد تومان بابت هر سهم را هم ................... بماند . در هرصورت بنده برای از بین نرفتن نقد شوندگی سهم قویا خواهان باز شدن نماد صدرا هستم و بازار پایه را قبول ندارم و حاضرم 800 ريال باز شود ویا حمایت هم نشود ولی لااقل در فرابورس باز شود .و من الله توفیق .

در اصل توسط تينا جاويدي پست شده است

سهامدارا بايد( يهتره) تاكيدشون روي زود بازشدن سهم باشه اگه سهم برفرض رو همين 100 تومن 7 ماه پش باز ميشد ميتونستن خيلي بيشتر از زيانشون رو با سود پوشش بدن
                  الان يكي كه ادعاي صدراي 10دلاري و ليدري سهامدارا رو داره هرروز ميگه نبايد باز شه
                  حب بذار باز شه و شما رو 100 تومت بخر و سودتو ببر!

شكايت از كلاهبرداري خاتم و مديران نبايد باعث بشه سهم بسته بمونه
                  آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/11/16, 00:26.

نظر

• ahmad m
                    ستاره دار(2)
                    • Aug 2012
                    • 969

در اصل توسط hamid672003 پست شده است View Post
                    باسلام:
                    دوست عزیز بنده جلوی باز شدن سهم را نگرفته بودم که حالا اجازه دهم باز شود ! اگر یادتان باشد در مجمع و صد البته در پیش مجمع صحبت از هبه کردن سهم بود و قرار به پرداختن پولی هم نبود . الان هم که صحبت از حمایت است و باز شدن سهم هنوز آقایان می فرمایند این صد تومان بابت هر سهم را هم ................... بماند . در هرصورت بنده برای از بین نرفتن نقد شوندگی سهم قویا خواهان باز شدن نماد صدرا هستم و بازار پایه را قبول ندارم و حاضرم 800 ريال باز شود ویا حمایت هم نشود ولی لااقل در فرابورس باز شود .و من الله توفیق .
                    با تشکر از زحمات جنابعالی ، مکمل فرمایشات جنابعالی بنده معتقدم یکی از ماهیت های بورس که این بازار را نسبت به بازار های دیگر جذاب کرده نقد شوندگی سهام است صرف نظر از هر قیمتی ، چون معتقدم همین که وقتی سهامداری شاهد این باشد که هر روز در سهمش معامله انجام میشه همین یک تأثیر روانی مثبت داره و مطمئناً عرضه و تقاضا در میان مدت میتونه یک ثبات در قیمت سهم ایجاد کنه و این درخواست بازگشایی کمترین حق سهامداران صدرا است. امیدواریم مسئولین این خواسته بحق سهامداران صدرا را اجابت کنند.
                    بعضی اعداد همچون فرشته های خیر و خوشبختی اند و بعضی شرور و نحس

نظر

• soheile60
                      عضو عادی
                      • Jul 2012
                      • 28

باز این چه شور است که در خلق آدم است
                      باز این چه نوحه و چه عزا و چه ماتم است
                      در بارگاه قدس که جای ملال نیست
                      سرهای قدسیان همه بر زانوی غم است

دوستان عزیز سلام، ماه محرم فرا رسید. خداوند به همه ما توفیق اقامه عزا برای سرور و سالار دین را عطا کند. انشاا... که مشکلات حل شود.
                      التماس دعا

نظر

• hamid672003
                        عضو فعال
                        • Nov 2011
                        • 1165

باسلام:
                        دوستان عزیز لازم است بنده در مورد متن پایین یک توضیح شفاف خدمت همه شما ارائه کنم تا خدایی ناکرده ذهن هیچ دوست و غیر دوستی به انحراف نرود .
                        اولا بنده حتی در پایان انشا دبیرستان هم این ذکر (و من الله توفیق) را می نوشته ام و این نوشته نوعی امضا برای بنده محسوب می شود که بیش از سی سال است مورد استفاده بنده است .
                        دوما طومار ما در هجده برگ تنظیم شده است و صد امضا دارد نه اینکه یک امضا هم نداشته باشد و اکنون نیز با اسامی 273 نفر سهامدار صدرا نامه به همه مسئولین ارسال می کنیم و هیچ ترسی بجز از خدا نداریم .
                        سوما این سه نامه آخری هم یکی سه برگی است ولی با هفت صفحه امضا و اسامی دوستان که در واقع نامه 10 صفحه ای می باشد . و دو نامه دیگر که همانطور که می دانید یک صفحه ای می باشند و آنها هم با ضمیمه هفت صفحه ای امضا و اسامی ارسال می شوند .ولی نکته قابل عرض اینجاست که بنده نمی دانم که افراد مختلف با چه نیتی از اذکار استفاده می نمایند ولی بنده هر گز به فکر عوام فریبی نبوده و نیستم و جز به فکر انجام وظیفه الهی مبنی بر حمایت از خودم و هم کیشانم نیستم .و من الله توفیق .

در اصل توسط ali zahedi پست شده است
                        (طنز) جمشید بسما... در چهارراه استانبول و من ا... توفیق در سازمان بورس
                        پوریا عالمی در روزنامه قانون نوشت:

الیاس نادران، نماینده تهران، با اشاره به پخش شبنامه در مجلس- درباره جلوگیری از تحقیق و تفحص از سازمان بورس و اوراق بهادار - گفت: یک گزارش سهبرگی در کازیو نمایندگان توزیع شده است که امضا ندارد و ذیل آن نوشته شده است «و من ا... توفیق». من این «من ا... توفیق» را نمیشناسم! براساس آییننامه هر کس گزارشی مینویسد باید مسئولیت آن را بپذیرد و مرجع گزارش باید با امضا مشخص شود.

علی لاریجانی، رئیس مجلس، گفت: به زودی این «و من ا... توفیق» را خواهید شناخت.

خدا رحم کند
                        تا هفته پیش فقط پای «جمشید بسما...» به مشکلات اقتصادی باز شده بود و «جمشید بسما...» را یکی از عوامل اختلال در بازار ارز معرفی میکردند. حالا - نعوذبا... - «و من ا... توفیق» هم گویا دستی بر آتش دارد و در سازمان بورس مشغول است.

ما فقط داریم دعا دعا میکنیم پای دیگر اذکار و ادعیه به مسائل اقتصادی کشور کشیده نشود. کاش بزرگان یک هشداری، عتابی چیزی در این مورد بفرمایند.

از قدیم یک چیزهایی حرمت داشت. مدیران و مسئولان برای ساخت این دنیای مردم زیاد کاری از دستشان برنمیآید دست کم آخرت مردم را به بازی نگیرند. وا....

اثبات عدم رابطه «جمشید بسما...» با جریان انحرافی
                        میگویند جمشید بسما... مفسد اقتصادی است و مفسدین اقتصادی را میگویند به جریان انحرافی مرتبط هستند. از طرفی جریان انحرافی برای خودش گویا چندتا دعانویس و جنگیر دارد که البته جنگیر اعظم دستگیر شده است.

فرض 1: میدانیم هر جنگیر برای خودش چندتا جن دارد.

فرض 2: میدانیم بسما... اسم اعظم است و ذکر برتر. و برای دفع جن و انس و دیو و پری استفاده میشود.

نتیجه: با توجه به فرض 1 و فرض 2 پس؛ جایی که جمشید بسما... باشد جن نمیتواند باشد؛ پس چون در جریان انحرافی جن و جنگیر هست، در نتیجه جمشید بسما... در جریان موسوم به انحرافی نیست.

خدا به دور
                        فردا نوبت کدام ذکر و آیه و حدیث است؟ بابا دونفر را به عنوان مفسد قشنگ معرفی کنید تمام شود برود پی کارش دیگر. حتما باید کار را به جاهای باریک بکشانید؟

با این وضعیتی که ما میبینیم دوره آخر زمان است و بعید نیست فردا بشنویم انشاءا... و ماشاءا... و استغفرا... و غیره هم یکطوری به این جریانات ربط دارند نعوذبا....

نظر

• hamid672003
                          عضو فعال
                          • Nov 2011
                          • 1165

باسلام:
                          دوستان عزیز یک نکته که همه شما باید بدانید اینست که با هیچ منطقی جور نیست که با تمام تلاشهایی که کردیم هنوز 130 میلیون سهم را هم جمع نکرده ایم و بنده معتقدم نمی دانم 380 میلیون سهم کجاست که حاضر نیستند از خودشان حتی به اندازه یک تلفن مایه بگذارند ؟ خوب به این موضوع فکر کنید باید کلیدی در این موضوع باشد که قدرت باز کردن در صندق معمای بورس و صدرا را در خود داشته باشد .و من الله توفیق .
                          آخرین ویرایش توسط hamid672003؛ 2012/11/16, 11:19.

نظر

• javad60
                            عضو عادی
                            • May 2012
                            • 154

آقا حمید
                            سلام
                            e-mail رسید؟

نظر

• hamid672003
                              عضو فعال
                              • Nov 2011
                              • 1165

باسلام:
                              بله دوست عزیز بنده ایمیلهای زیادی دارم ولی نام شما را نمی بینم .والبته که بنده معمولا تمام ایمیلها را پاسخ می دم .و من الله توفیق .

در اصل توسط javad60 پست شده است View Post
                              آقا حمید
                              سلام
                              e-mail رسید؟

نظر

• javad60
                                عضو عادی
                                • May 2012
                                • 154

پس نرسید دوباره میفرستم

نظر

در حال کار...