با بازگشایی شبریز بالای 2000 تومان پالایشی ها صف خرید را بخود خواهند دید
پالایشگاه نفت تهران ( شتران )
Collapse
X
-
در اصل توسط کیوان پست شده است View Postفردا میبنده!
علتشو نمی دونم! ولی با توجه به گزارشی که به جای تعدیل مثبت با پنهان سازی 8درصد منفی اعمال کرد و این اخبارها ، احساس خوبی ندارم شاید دوباره یک بازی جدید!
شترانمو با شراز عوض کردم!زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،
نظر
-
در اصل توسط کامل پست شده است View Post95 درصد از سهام شتران به سهام عدالت تخصیص یافته است .در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postدوست عزیز قیمت سهام عدالت 95 درصد قیمت تابلو میباشد
منظورم این هست که شركت ملي پالايش وپخش فرآورده هاي نفتي , سهام شتران ندارد که عرضه کند .
مالکین سهام عدالت چون قسطی خریدند امکان فروش ندارند .
نظر
-
در اصل توسط حامد پست شده است View Postالبته کیوان من شراز گرفتم فقط بخاطرمجمع اونم که تعویق افتاد دلیلش چه بود؟
من امروز کلاس بودم و دوستان با اس بهم خبر دادن! کلی تعجب کردم . پازلو باید حل کنم بعضی قطعاتش گم شد!!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط کامل پست شده است View Postدوست عزیز با سلام
منظورم این هست که شركت ملي پالايش وپخش فرآورده هاي نفتي , سهام شتران ندارد که عرضه کند .
مالکین سهام عدالت چون قسطی خریدند امکان فروش ندارند .
کامل جان . اینطور که شما میگید نیست. 5 درصد عرضه شده و 5 درصد هم سهم کارگرانش میشود . پس میماند 90 درصد درسته . اونی که اعلام شد اینکه قیمت سهام عدالت 95 درصد قیمت تابلوی سهم میباشد . (( شایدم من اشتباه شنیدم ))
نظر
-
سهم قیمت بالایی داره و ترس متناسب این قیمت که یقه سهامدارها رو میگیره .....
سهم 25 درصد افت کرده و تقریبا به حد ضرر بلند مدت نزدیک شده ..... برگشت از این قیمت و عبور از تک تک مقاومت ها کار سختیه .... و خبرهای سنگین مثبتی نیاز داره .... به خصوص اینکه گزارش اخیرش از دید بازار کار رو خراب کرد ....... گرچه خوب بود .....
به نظر من تو یه پروسه طبیعی به قیمت اولش که 92 تومن باشه بر نمیگرده و تو یه پروسه بستتن و باز شدن به به این قیمت میرسه ....
تو ریکاوری ای که سهم قرار گرفته به نقطه های مقاومت واکنش شدید نشون میده .... و این طبیعی هست .
این سهم برا کوتاه مدتی ها شاید مناسب نباشه ولی برا بلند مدتیا عالیه ...... البته خدارو چه دیدید شاید راه بلند مدتو بخواد تو کوتاه مدت بره ....بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
هر چقدر بیشتر ریسک کنی سود یا ضرر بیشتر میبری (-:
تو منفی فردا شاید بخرمش (-: البته اگه منفی باشه..............خرید این سهم تو این قیمت بچه بازی نیست .......(-:
>:)>:)>:)آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/06/01, 19:30.///
نظر
-
در اصل توسط علی کرمی پست شده است View Postسهم قیمت بالایی داره و ترس متناسب این قیمت که یقه سهامدارها رو میگیره .....
سهم 25 درصد افت کرده و تقریبا به حد ضرر بلند مدت نزدیک شده ..... برگشت از این قیمت و عبور از تک تک مقاومت ها کار سختیه .... و خبرهای سنگین مثبتی نیاز داره .... به خصوص اینکه گزارش اخیرش از دید بازار کار رو خراب کرد ....... گرچه خوب بود .....
به نظر من تو یه پروسه طبیعی به قیمت اولش که 92 تومن باشه بر نمیگرده و تو یه پروسه بستتن و باز شدن به به این قیمت میرسه ....
تو ریکاوری ای که سهم قرار گرفته به نقطه های مقاومت واکنش شدید نشون میده .... و این طبیعی هست .
این سهم برا کوتاه مدتی ها شاید مناسب نباشه ولی برا بلند مدتیا عالیه ...... البته خدارو چه دیدید شاید راه بلند مدتو بخواد تو کوتاه مدت بره ....
یا علیدوستان توجه نمایند این موج شماری هایی که دارم انجام میدم صرفا برای[B] تمرین[/B] است و [B]جنبه سیگنال دهی ندارد[/B]...
نظر
-
سلام
دوست گرامی
شما می توانید گزارشات مربوط به رتبه بندی شرکت ها را در سایت http://ipcshop.ir/?affiliateid=3 دانلود نمایید
رتبه بندی شرکت ها در شاخص های سودآوری و نرخ برگشت سرمایه :
سود آوري
بازده مجموع دارایی ها
سود سرانه
برگشت سرمايه (ROA)
بازده فروش
درصد حاشیه سود عملیاتی
درصد حاشیه سود خالص
درصد سهم سود در ارزش افزوده - به روش جمع
اسامی شرکت های موجود در گزارش :
پالايش نفت اصفهان
پالايش نفت تهران