پالایشگاه نفت تهران ( شتران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • orkide
    عضو عادی
    • May 2011
    • 67

رو 63000 تومان امروز خریدم ، هیچ عجله ای ندارم و تا افزایش سرمایه هم فروشنده نیستم .....
    [COLOR="#008000"][B][U]دانش ، تحلیل ، اقدام ، صبر[/U][/B][/COLOR] ;)

نظر

• bahary
      عضو فعال
      • Dec 2011
      • 2510

این افزایش سرمایه ای که ازش حرف می زنند در کجای گزارشات و شفاف سازیهای شتران آمده؟چند درصده و از چه محلی و چه وقت قراره انجام بشه؟

نظر

• alireza51
        عضو فعال
        • Feb 2013
        • 1205

در اصل توسط bahary پست شده است View Post
        این افزایش سرمایه ای که ازش حرف می زنند در کجای گزارشات و شفاف سازیهای شتران آمده؟چند درصده و از چه محلی و چه وقت قراره انجام بشه؟
        فعلابالقوه است و چیزی قطعی قطعی نشده است.
        عمر خیلی کوتاه است.

نظر

• جعفرزاده
          عضو فعال
          • Dec 2010
          • 5833

ریز ریز دارند میخرند و قیمتش را اپسیلونی بالا میاورن

نظر

• 12478512
            عضو عادی
            • Oct 2012
            • 176

به امید خدا با این سهم چموش از امروز همراه شدیم...
            صبح روشن بعد از تاریکترین لحظه شب نمایان میشود...

نظر

• taherishahram
              عضو فعال
              • Nov 2012
              • 708

اون 33 هزار تا صف فروش اوسط وقت خیلی ها رو خوشحال کرد که میشه سهم رو پایین تر هم خرید ..

اما فکر کنم حداکثر فشار فروش رو هم در نظر بگیریم میشه همون 60000 تومن...

با در نظر گرفتن گزارش سه ماهه انتظار سود 10000 تومنیش هم میره که داره با پی بر ای 6 معامله میشه ...
              تعدیل هاش و افزایش سرمایه اش هم پیشکش !!!
              A man should get to bleed in peace

نظر

• meysam_sh_2020
                عضو فعال
                • Dec 2011
                • 20671

یه زمانی حاضر بودم سهمو 20 هزار تومن هم بخرم (روزی که عرضه شد و چند روز بعد بست) .

سهم خفنیه....لامسب......:D گرگ های بازار اگه بزارن بخریم در کف قیمت ارزش این سهمو میگم بعدش چنده .......
                آخرین ویرایش توسط meysam_sh_2020؛ 2013/08/18, 14:36.
                ///

نظر

• وحید 20
                  ستاره‌دار(98)
                  • Mar 2011
                  • 29911

دیروز و امروز خریدار بودم برای نگهداری
                  جدا از بحث تعدیل افزایش سرمایه فوق سنگینی که در در اینده خواهد داشت یک امتیاز بزرگ محسوب میشه
                  الان که قیمت سهم بالاترین در بین همه سهم هاست خیلی فرق میکنه با وقتی که با افزایش سرمایه قیمت خرد بشه و همون جا یک بازده عالی داره

مثلا الان غسالم با لحاظ افزایش سرمایه داره میشه 3هزار تومان که بخاطر افزایش سرمایه و رقیق شدن قیمت هست. نمونه دیگر دانا و یا قصفها و....
                  حالا مقدار افزایش سرمایه شتران رو در نظر بگیرید...

فکر میکنم از قیمت فعلی(60هزارتومان)اگر افزایش سرمایه بده حداقل بازده 100درصدی توش هست حتی اگر هیچ تعدیلی نده!
                  درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• rajabnejad
                    عضو فعال
                    • Jan 2012
                    • 4331

شفاف سازی "شتران"

شرکت پالایش نفت تهران طی نامه ای به ریاست اداره نظارت بر ناشران فرابورسی اعلام کرد، اولین پیش بینی سود و زیان (منتهی به 1392،12،29) که قبلا ارائه گردیده کماکان به قوت خود باقی است.

نرخ های دلاری اعمال شده برای فروش فراورده های نفتی بر اساس مصوبه قیمت گذاری شرکت پالایش و پخش در سال 91 می باشد.

جهت خرید نفت خام در ماه های فروردین و اردیبهشت از نرخ های واقعی و برای خرداد از پیش بینی براساس الگوی قیمت های فروش استفاده شده است. نرخ میانگین خرید نفت خام در 3 ماهه اول برابر 13/98 دلار و نرخ تسعیر 24500 ریال محاسبه گردیده است.

خرید پلت فرمیت و فروش فراورده ها با نرخ تسعیر 24500 ریال محاسبه گردیده است.

قیمت های دلاری، خرید نفت خام و فروش فراورده های تولیدی، براساس اعلامیه های شرکت ملی پخش و فراورده براساس روال سنوات گذشته، در ماه های آینده احتمالا تغییر می یابند
                    هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• mahan20
                      عضو عادی
                      • Dec 2012
                      • 24

سلام دوستان

یادمه یه روزی که خیلی هم دور نبود گفتم سهم فاذر تون رو مفت از دست ندید. اون روز فاذر زیر 200 تومان بود (بهمن 91) ولی الان فاذر رو باید 734 تومان بخرید. برید بررسی کنید ببینید اینو گفتم یا نه (الان نگاه کردم دقیقا 24 بهمن این توصیه رو کردم). حالا هم با اقتدار میگم سهم شتران رو مفت از دست ندید، به زودی این سهم رو بالای 100 هزار تومان می بینید و اون موقع باید بشینید حسرت بخورید که چرا این سهم رو مفت از دست دادید. از

ما گفتن بود دیگه حالا خود دانید. فقط این توصیه من رو حتما یادتون باشه چون چند وقت دیگه مثل فاذر باید برگردیم و ازش استفاده کنیم.
                      آخرین ویرایش توسط mahan20؛ 2013/08/19, 09:57.

نظر

• "heydar"
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 7493

قیمت های 50-55هزار خریدارای زیادی داره که در کمین نشستند و منتظر رسیدن به این قیمت ها هستند

نظر

• taherishahram
                          عضو فعال
                          • Nov 2012
                          • 708

در اصل توسط hey پست شده است View Post
                          قیمت های 50-55هزار خریدارای زیادی داره که در کمین نشستند و منتظر رسیدن به این قیمت ها هستند
                          به 55000 برسه که آدم وسوسه میشه تک سهم شه رو این سهم!!!!!!!!!!!

نظر

• alooche
                            عضو عادی
                            • May 2013
                            • 52

تو تالار هاى همسايه هم صحبت از شتر سوارى تو قيمت 55 بود

نظر

• taherishahram
                              عضو فعال
                              • Nov 2012
                              • 708

در اصل توسط alooche پست شده است View Post
                              تو تالار هاى همسايه هم صحبت از شتر سوارى تو قيمت 55 بود
                              خب هر چی سهم مشکوک تر باشه ریسکش بالاتره و هر چی ریسک بالاتر احتمال سود بیشتر ....
                              من 50 هم شنیدم.... وقتی سهم جهش میکنه که 700000 تا از سهم جابجا شه .... رو 55 این اتفاق می افته.... 2 روز دیگه تا پایان هفته ی ناکامی شتران بیشتر نمونده !

نظر

• taranom
                                عضو عادی
                                • Nov 2011
                                • 38

در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Post
                                دیروز و امروز خریدار بودم برای نگهداری
                                جدا از بحث تعدیل افزایش سرمایه فوق سنگینی که در در اینده خواهد داشت یک امتیاز بزرگ محسوب میشه
                                الان که قیمت سهم بالاترین در بین همه سهم هاست خیلی فرق میکنه با وقتی که با افزایش سرمایه قیمت خرد بشه و همون جا یک بازده عالی داره

مثلا الان غسالم با لحاظ افزایش سرمایه داره میشه 3هزار تومان که بخاطر افزایش سرمایه و رقیق شدن قیمت هست. نمونه دیگر دانا و یا قصفها و....
                                حالا مقدار افزایش سرمایه شتران رو در نظر بگیرید...

فکر میکنم از قیمت فعلی(60هزارتومان)اگر افزایش سرمایه بده حداقل بازده 100درصدی توش هست حتی اگر هیچ تعدیلی نده!

وحید عزیزممنون می شم اگر راهنمایی بفرمایید:سهم اگر افزایش سرمایه بده وتعدیلی نده p/e خیلی بالایی می گیره که ممکنه بازار از اون استقبال نکنه .ممنون می شم که بنده رو راهنمایی بفرمایید.

وحید جان در چند روز گذشته خریدار کسرا بودم ممنون می شم نظرتون رو در مورد این سهم بفرمایید.

با تشکـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــر

نظر

در حال کار...
                                X