شتران 61500 رو هم دید!!!
پالایشگاه نفت تهران ( شتران )
Collapse
X
-
-
همه چیز بستگی به معاملات فردای شبندر داره . ولی در کل تا خبر افزایش سرمایه شرکت نیاد بالای چندانی نداره
نظر
-
ـا همه ی اونهایی که تحلیل ندارن و به امید سود 10-15% ی وارد سهم شدن خارج نشن این سهم بالایی نداره...
فقط امیدوارم فردا باقیمانده ی عزیزانی که می خوان بفروشن بتونن از سهم خارج شن تا بتونیم واسه آینده ی سهم یه نمودار زیبا ترسیم کنیم...A man should get to bleed in peace
نظر
-
امروز خرید خوبی انجام شد.طی روز های آینده سود هایی که از خودرویی ها و مپنا و تاپیکو شناسایی خواهم کرد وارد این سهم می کنم.
مهمترین چیز جد ضرر است.در این سهم تارگت من بعد از اریه گزارش شش ماهه و افزایش سرمایه است یعنی تا آذر ماه.فعلا در قامت خریداریم و هرچه بیشت پایین بیاد بیشتر می خریم و خوشحال تر خواهیم بود.
نظر
-
با سلام
همه چی طبق برنامه و مو به مو امروز پیش رفت
درست دو سه هفته پیش بود یکی از دوستان به من گفت شتران روی 60000 تا 65000 تومان منفی باز می شه
بعدش می ره تا...
با آمدن گزارش سه ماهه و پوشش عالی و محتویات عالی شفاف سازی به خودم گفتم دیگه حرف این دوستمان درست از اب در نخواهد آمد
اما با بازگشائی امروز فهمیدم قسمت اول سریال ادامه دار شتران همانی شد که این دوستومون گفت
حالا ما منتظر قسمت بعدی سریال هستیم
من که عاشق بعضی از سهام هایم هستم برای قسمت اول سریال و خرید شتران بخشی از اونا رو فروختم
خرید در 12 درصد منفی برای سهمی که حداقل می تونست 20-30 درصد مثبت باز بشه یعنی بازدهی 30-40 سهمی که فعلا" با هاش کار داریم
فروشندگان ممنون فردا و فردا های بعد هم بفروشید خواهشا" پایین تر هم بفروشید برای منفی 5 % فردا و روز های بعد آماده ایم
شاید عده ای گویند این حرف ها از روی ناراحتی می گوییم شما برید تاپیک واتی - وبانک - شیران 4700 تومانی قبل از افزایش سرمایه - پارسان 600 تومانی قبل از افزایش سرمایه و... رو نگاه کنید واتی رو می گفتم 300 بفروشید بفروشید وبانک رو می گفتم 230-240 -300 بفروشید بفروشید استقبال می کنیم واتی رو 300 از اونا خریدیم 900 تحویلشان دادیم وبانک رو هفته پیش 530 تحویلشان دادیم افزایش سرمایه رو برای خود نگه داشتیم
غبشهر رو روی 950 گفتیم بفروشید هر چه قدر پایین تر بهتر مقداری رو 4600-4700 به خوشان پس دادیم
ما که نمی خواهیم شما ضرر کنید حالا که خودتان برای فروش از هم سبقت می گیرید ما می توانیم نخریم خوب نخریم که ناراحت می شوید
شتران رو بفروشید بفروشید هر چه پایین تر بهتر
نظر
نظر