اگه اشتباه نکنم اکثرش 95%عدالته--5%عرضه اولیه....پس سهمی برای عرضه وجود ندارد..........در ترکیب سهامدارانtse هم معلوم است.
پالایشگاه نفت تهران ( شتران )
Collapse
X
-
قصد نصیحت کردن ندارم
فقط یک توصیه به خودم و دیگران دارم.
دوستانی که امروز شتران رو با هزار درصد بازدهی فروختند بالاغیرتن همین الان تصمیم بگیریم بر حسب توانمون یک پنجم، یا یک دهم یا یک بیستم سودش رو به افراد نیازمند بدیم.
اگه کسایی رو که نیازمند هستند میشناسیم مستقیم به خودشون بدیم. در غیر این صورت به موسسات خیریه ای که بهشون اعتماد داریم.
من خودم به شخصه به این موسسات اعتماد دارم:
شاید قبل از اینکه بخوایم این کارو بکنیم حس خوبی نداشته باشیم ولی امتحان کنید ببینید بعد از اینجام این کار چه حس خوبی بهتون دست میده.
نظر
-
قصد نصیحت کردن ندارم
فقط یک توصیه به خودم و دیگران دارم.
دوستانی که امروز شتران رو با هزار درصد بازدهی فروختند بالاغیرتن همین الان تصمیم بگیریم بر حسب توانمون یک پنجم، یا یک دهم یا یک بیستم سودش رو به افراد نیازمند بدیم.
اگه کسایی رو که نیازمند هستند میشناسیم مستقیم به خودشون بدیم. در غیر این صورت به موسسات خیریه ای که بهشون اعتماد داریم.
من خودم به شخصه به این موسسات اعتماد دارم:
شاید قبل از اینکه بخوایم این کارو بکنیم حس خوبی نداشته باشیم ولی امتحان کنید ببینید بعد از اینجام این کار چه حس خوبی بهتون دست میده.
نظر
-
در اصل توسط ahmad پست شده است View Postیه نفر خبره این اطلاعیع را تفسیر کند ببینیم چه خواب جدیدی برای ما سهامداران 100عددی دیده اند. من که هرگز خام این حرفها نمی شم.
اطلاعيه
شركت پالایش نفت تهران (سهاميعام)
نماد: شتران كد: 51- 20-23
موضوع : شفاف سازی در خصوص اولین پیش بینی سود هر سهم سال 1392
به پیوست مکاتبه شرکت پالایش نفت تهران در خصوص سناریوی دوم پیش بینی سود هر سهم سال 1392 بر مبنای نرخ تسعیر ارز 260ر12 ریال به ازای هر سهم مبلغ 337ر15 ریال ایفاد می گردد. شایان ذکر است که شرکت در اطلاعات ارائه شده در تاریخ 09/02/92 پیش بینی سود هر سهم سال مالی 92 را بر مبنای نرخ تسعیر ارز 500ر24 ریال مبلغ 001ر59 ریال اعلام نموده بود.
شایان ذکر است که شرکت در اطلاعات پیوست اعلام نموده که در نظر دارد طی سال 92 اقدام به افزایش سرمایه نماید. بدیهی است که این موضوع نیاز به کسب مجوز از سازمان بورس دارد و شرکت تاکنون هیچگونه اطلاعات و درخواستی در این خصوص به سازمان ارائه ننموده است.ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
با سلام
به ما که 100 تا شتر داده بودند باز هم خدارو شکر
ولی سوال اینجاست
چرا سازمان با این تخلفات برخورد نمی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چرا برای شتران یا شبندر سود غیر واقعی می سازند می ارند بورس و شبندرو خودشون مفت مفت می خرند تا بعد از گذشت کمتر یکسال توانایی های شبندر اشکار بشه و سودش 20 برابر بشه ؟؟؟؟؟/
این سرمایه بیت المال که به همه مردم تعلق داره چراباید با یک دهم قیمت به بعضی ها بفروشند؟؟؟؟؟؟
چرا قبل از عرضه شتر کسی پیدا نمی شه بگه این سهم 50 هزار تومان ارزش داره و اگر 7 هزار و 500 تومان می فروشی حداقل به همه 100 تا دونه بده بزار همه نوش جونشون بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟
اونایی که شتر بالا کشیدند ( منظورم تعداد بسیار بالا ) انشاالله روز خوش نبینند
سهمیه مگه 100- 200 تا نبوده این پسر خوش تیپ از کجا 2300 تا اورده ؟؟؟؟؟
احتمالا اونم مثه من 15 تا داشته
هی گذاشته جلو آیینهتا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
نظر
-
در اصل توسط Controller پست شده است View Postخالی میبندن بابا
احتمالا اونم مثه من 15 تا داشته
هی گذاشته جلو آیینه
با سلام
آقا چرا خالی می بندند من خودم با چشم خودم دارم می بینم
من کارم یه جوری که می تونم در عرضه اولیه از بیشتر کارگزاری ها سهمیه بگیرم ولی این کار رو دور از اخلاق می دونم
یکی از همکاران من اینکار رو کرد 10,000 تا عرضه اولیه شاوان - 10,000 تا شرانل - 10,000 تا شپاس
تقریبا" از هر کارگزاری 1000 تا از هر سهم
گفتم این کار دور از اخلاقه
خیلی ها هستند 500 تا دونه هم از این سهم گیرشون نمی اید
بلاخره این فرد هم یک جورائی از صحنه خارج شد
تازه این فرد در مقابل خیلی ها انگشت کوچیکه اونا هم نمی شه
من اصلا" بحثم این نیست که فلانی چقدر گرفته یا خدای نکرده حسادت کنم
سخنم اینه که مگه این سازمان بورس برای هر کد سهمیه تعیین می کنه نباید کد ها چک بکنه ؟؟؟؟
چرا یک سهم که سهمیه اش 200 تا دونه است یکی 3000 - 4000 تا بگیره و خیلی ها 10 تا دونه هم گیروش نیاید؟؟؟؟؟
از سازمان بورس خواهش می کنیم در عرضه های اولیه حواسشون به مسئله باشه تا حق 50 نفر رو یک نفر درو نکنه
به امید انروز
نظر
-
در اصل توسط شفاف سازی پست شده است View Post
با سلام
آقا چرا خالی می بندند من خودم با چشم خودم دارم می بینم
من کارم یه جوری که می تونم در عرضه اولیه از بیشتر کارگزاری ها سهمیه بگیرم ولی این کار رو دور از اخلاق می دونم
یکی از همکاران من اینکار رو کرد 10,000 تا عرضه اولیه شاوان - 10,000 تا شرانل - 10,000 تا شپاس
تقریبا" از هر کارگزاری 1000 تا از هر سهم
گفتم این کار دور از اخلاقه
خیلی ها هستند 500 تا دونه هم از این سهم گیرشون نمی اید
بلاخره این فرد هم یک جورائی از صحنه خارج شد
تازه این فرد در مقابل خیلی ها انگشت کوچیکه اونا هم نمی شه
من اصلا" بحثم این نیست که فلانی چقدر گرفته یا خدای نکرده حسادت کنم
سخنم اینه که مگه این سازمان بورس برای هر کد سهمیه تعیین می کنه نباید کد ها چک بکنه ؟؟؟؟
چرا یک سهم که سهمیه اش 200 تا دونه است یکی 3000 - 4000 تا بگیره و خیلی ها 10 تا دونه هم گیروش نیاید؟؟؟؟؟
از سازمان بورس خواهش می کنیم در عرضه های اولیه حواسشون به مسئله باشه تا حق 50 نفر رو یک نفر درو نکنه
به امید انروز
کارگزاریه من همینکه بهم فحش نمیده بازم دستش درد نکنه
اعصاب زیره صفر
اخلاقم که هیچ
ندارن اصلا
بی احساسا:-<تا نگردی آشنا زین پرده رمزی نشنوی
نظر
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postتارگت سهم 200هزارتومان هست.
فردا صف خريد خواهد داشت.البته از اول صبح.
احتمالا
شراز با پي به اي 5.2
شبريز با پي با اي 5.8
شپنا با پي به اي 6
و شبندر هم که سالار هست همه و همه صف خريد خواهند شد.
نظر
-
درود؛
همین طوری دیدم دارند جار می زنند که این شرکت همیشه حاشیه سودش 1-2 درصد بوده. همین طوری محض اطلاع....
سال مالی حاشیه سود ناخالص
86 8.2%
87 8.0%
88 6.6%
89 4.5%
90 4.6%
91 2.6%
92 2.2%إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ
نظر
-
این شرکت در مقایسه با شبریز 100 درصد حباب منفی دارد .....
قیمتش دو برابر که بشه تازه به جایگاه اصلیش که میشه معادل امروز شبریز میرسه .....
سنجش پالایشگاهها برای مقایسه بر مبنای قیمت کاری بس اشتباه است و ارزش بازار آنها باید مبنای مقایسه قرار گیرد .....
ارزش بازاری که نتیجه ی خروجی حاشیه سود یکسان از تمام پالایشگاه ها باشد .......
در صورتی که حاشیه سود شبریز یا شراز را به شتران بدهید متوجه میشوید که شتران نسبت به شبریز و شراز 100 درصد حباب منفی دارد .....@-)بهترین تفریح خوابه!
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postمن نداشتم ولی تبریک به همه سهامدارانی که داشتند اگه من داشتم مطمئنا فروخته بودم عجب شوکی بود!!!!در ناامیدی بسی امید است - پایان شب سیه سپید است
یوسف گمگشته باز آید به کنعان غم مخور - کلبه احزان شود روزی گلستان غم مخور
نظر
-
با سلام در سایتهای مختلف گفته می شود که پولی خوبی پشت این سهم آمده ! یعنی خوشان صف خرید می کنند و بعد به خودشان می فروشند و رقمی بالا 120 هزار تومان بیان می کنند پیچاره آن کسی که نفر آخر خرید می کند ! با تشکركسى كه عقل ندارد، ادب ندارد و كسى كه همّت ندارد، جوانمردى ندارد و كسى كه دین ندارد، حیا ندارد.
نظر
-
در اصل توسط بورس تبریز پست شده است View Postسلام دوست عزیز در مورد این سهم سوال کردید قبلا نظرم را گفتم من واقعا ندارم امروز هم خرید 450000ریال گذاشتم خرید که خب بیشتر از حد انتظار باز شد و واقعا همه را شوک زده کرد اگه سود این شرکت را 85000ریال بگیریم برای سال 92 یا په به ای 9 همین قیمت میشه افزایش قیمت بعد از این دیگه به بازار بستگی داره ولی خب اگه من 75000ریال خریده بودم تو این هفت ماه 1000درصد سود 800000ریال خب میفروختم ضمنا این شرکت با فاضل لاریجانی !!!! این شخص که میشناسید !!!! ارتباطهایی دارد باید مواظب خالی کردن این افراد بود!!!!
20000 عدد جمعا" در گزارش هیت مدیره شتران داره حالا اگه شما به این 20000 میگید خالی کردن جای خود را دارد همشهری ;):D
نظر
-
در اصل توسط ایرج اکبری پست شده است View Postبا سلام در سایتهای مختلف گفته می شود که پولی خوبی پشت این سهم آمده ! یعنی خوشان صف خرید می کنند و بعد به خودشان می فروشند و رقمی بالا 120 هزار تومان بیان می کنند پیچاره آن کسی که نفر آخر خرید می کند ! با تشکر
جالبه ! امروز هرکی رو میدیدی درگوش اون یکی داشت پچ پچ می کرد که میگن میخوان شتران را به 120.000 تومان برسانند ، تا میتونید بخرید و اونجا بفروشید!
ظاهرا این پچ پچ درگوشی انجام نشده بلکه با صدای رسا اعلام شده و در هر سایتی هم که بری همین موضوع هست.
خب!! همه پس الان خریدار و در 120.000 تومان فروشنده اند و همه هم خبر دارند !!! به نظر شما خریدار شتران 120.000 تومانی چه کسی می تواند باشد ؟!
اینو که نمیشه جواب داد ! پس بپرسیم فروشنده شتران 88.000 تومانی چه کسی است ؟!ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
نظر