پالایشگاه نفت تهران ( شتران )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • وحید 20
    ستاره‌دار(98)
    • Mar 2011
    • 29911

بررسی افزایش سرمایه «شتران» از محل سود انباشته

گزارش ها از بررسی افزایش سرمایه شرکت پالایش نفت تهران از محل سود انباشته حکایت دارد.
    دقایقی قبل یک منبع موثق در شرکت پالایش نفت تهران به خبرنگار ایران اکونومیست گفت: موضوع بررسی افزایش سرمایه شرکت پالایش نفت تهران براساس چند سناریو در حال پیگیری است و نزدیک ترین راهکار برای شرکت افزایش سرمایه از محل سود انباشته است.

وی که عدم انتشار نام خود را شرط مصاحبه با خبرنگار ما اعلام کرده،گفته است: گزارش توجیهی افزایش سرمایه شرکت هنوز تدوین نشده و مجموعه ای که در حال رایزنی با سازمان بورس و اوراق بهادار تهران است بر سر بررسی راهکارهای مختلف برای حل این موضوع در تکاپو است.

این منبع نزدیک به امور مالی «شتران» تاکید کرده که موضوع افزایش سرمایه در دست بررسی است که باید به تایید رسمی مراجع قانونی برسد.

وی در عین حال عنوان کرد: ممکن است در روند افزایش سرمایه «شتران» سیاست هایی مبنی بر کنترل سهام در بازار و یا لابی های درون گروهی و دیگر عناصر تاثیرگذار دخیل باشد و بنابراین سهامداران "شتران" برای تصمیم گیری های خود باید آگاهانه قدم بردارند.

خبرنگار ایران اکونومیست از وی درباره دادگاه بررسی زمین های موقوفی پالایش نفت تهران و شرکت ملی نفت پرسیده شد که وی جواب داد: با توجه به اینکه بخشی از زمین های فعلی شرکت پیش از این از سوی شرکت ملی نفت ایران به پالایشگاه واگذار شده، «شتران» خواهان تعیین تکلیف این زمین ها از سوی واگذار کننده شده است در عین حال این دعوی که میان شرکت ملی نفت وسازمان اوقاف و امور خیریه در دادگاه مطرح شده و ربطی به "شتران" نداشته است.اما در عین حال این موضوع در حال پیگیری می شود.

وی در پایان با بیان اینکه ظرف امروز یا شنبه هفته آینده گزارش عملکرد حسابرسی شده 6 ماهه اول امسال از طریق سامانه اطلاع رسانی ناشران منتشر خواهد شد، عنوان کرد: انتظار می رود در این گزارش سهامداران شرکت به طور شفاف درباره موضوع افزایش سرمایه به اطلاعات موثقی دست یابند. این گزارش گویای همه چیز خواهد بود و به همه تحلیل ها پاسخ خواهد داد.

به گفته وی گزارش عملکرد حسابرسی شده 6 ماهه اول امسال «شتران» نسبت به گزارش حسابرسی نشده از انحراف برخوردار نیست.
    درخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-

توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.

نظر

• siavashsaman
      عضو عادی
      • Aug 2013
      • 35

صفهای فروش و خرید

سلام دوستان. با صحبتهایی که دیروز اوباما کرده فردا شنبه سهام خودرویی و بانکها صف فروش خواهند شد و بر عکس سهام پالایشگاهی صفهای طویل خرید خواهند داشت.

نظر

• einstein
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 360

در اصل توسط siavashsaman پست شده است View Post
        سلام دوستان. با صحبتهایی که دیروز اوباما کرده فردا شنبه سهام خودرویی و بانکها صف فروش خواهند شد و بر عکس سهام پالایشگاهی صفهای طویل خرید خواهند داشت.
        ارتباط حرفهای اوباما و پالایشی ها چیست؟

نظر

• zorba
          ستاره دار(3)
          • Aug 2013
          • 3951

دوست من،
          خواهشا مسئولانه مطلبی را بنویسین. سخنان اوباما امیدوار کننده بود.... یا درست گوش ندادین و یا درست تحلیل نکردین
          زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• siavashsaman
            عضو عادی
            • Aug 2013
            • 35

نوشتن مطلب کارشناسانه

در اصل توسط zorba پست شده است View Post
            دوست من،
            خواهشا مسئولانه مطلبی را بنویسین. سخنان اوباما امیدوار کننده بود.... یا درست گوش ندادین و یا درست تحلیل نکردین
            سلام بر دوست عزیز. اوباما صراحتا گفت که اگر ایران با 5+1 راه بیاد ما فقط در کوتاه مدت تحریم های حاشیه ای را بر میداریم. بنابر همین امر است که این چند روزه سهام های خودرویی که شامل تحریمهای قابل برداشتن هستند داغ شده اند و نتیجتا چون سرمایه ها به طرف آنها میروند و از طرفی هم تحریمهای نفتی باعث رونق پالایشه ها شده بودند و بنابراین از دو لحاظ پالایشی ها سقوط میکنند. حال اگر ایران کنار نیاد تحریماهی خودرویی هم حتی بر داشته نشده و تشدد تحریمها پالایشی ها را داغ تر خواهد کرد و چون این احتمال قوی تر است که فعلا ایران قبول نکرده پس شنبه بازار به نفع پالایشی ها خواهد بود.

نظر

• zorba
              ستاره دار(3)
              • Aug 2013
              • 3951

سلام بر دوست عزیز. اوباما صراحتا گفت که اگر ایران با 5+1 راه بیاد ما فقط در کوتاه مدت تحریم های حاشیه ای را بر میداریم. بنابر همین امر است که این چند روزه سهام های خودرویی که شامل تحریمهای قابل برداشتن هستند داغ شده اند و نتیجتا چون سرمایه ها به طرف آنها میروند و از طرفی هم تحریمهای نفتی باعث رونق پالایشه ها شده بودند و بنابراین از دو لحاظ پالایشی ها سقوط میکنند. حال اگر ایران کنار نیاد تحریماهی خودرویی هم حتی بر داشته نشده و تشدد تحریمها پالایشی ها را داغ تر خواهد کرد و چون این احتمال قوی تر است که فعلا ایران قبول نکرده پس شنبه بازار به نفع پالایشی ها خواهد بود.
              سلام،
              دوست من اوباما همه ی اینها رو گفت تا بتونه گنگره رو با خودش همراه کنه. اگر دقت کرده باشین گفت (نقل به مضمون)تا وقتی ایران جامعه ی جهانی رو مطمئن کنه 5 درصد از تحریم ها لغو میشن....خب شما به من بگین بعد از توافق ایران با آژانس و همینطور امضای پیشنویس تهیه شده در هفته ی آینده و همینطور همکاری سریع ایران که اگر جرات داشتم میگفتم قطعی به نظر میرسه.....تحریم به چه کاری میاد؟ ...... به هر حال ایران در ازای هیچ سر میز مذاکرات نرفته و وقتی آقای ظریف از معجزه صحبت میکنه میشه گفت معضل هسته ای با همه ی موانعش رو به حله... کافیه گفته های وزیر دفاع آمریکا رو بشنوید تا متوجه بشین چی میگم....
              بنده خودم شپنا دارم و هفته ی پیش آخر وقت اصلاح سهم تمام شده به نظر میرسید.... روی شتران نظری ندارم و مطالعه ای هم نداشتم...با این حال بعید میدونم حتی شپنایی که من دارم، بیش از یه نوسان به من سود بده...
              موفق و موید باشید
              زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

• majid664
                ستاره‌دار (۴)
                • Oct 2011
                • 1052

هر كسي از ظن خود شد يار من!
                فردا تمام صحبتها رو روند پالايشگاهيها تفسير خواهد كرد.
                آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.
                وقتی خودت را هم صدا با اکثریت دیدی، وقت آن است که بنشینی و عمیقا فکر کنی.

نظر

• سهند بورس
                  عضو عادی
                  • Sep 2011
                  • 80

فردا شتران صف خرید خواهد کرد و به دشمنناش دهن کجی خواهد کرد

نظر

• farda1
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 178

پالایش نفت تهران

اخبار و زمزمه هایی که از سوی شرکت پالایش نفت تهران در بازار سرمایه به گوش می رسد حاکی از آنست که شتران تصمیم دارد طی هفته جاری زمان اعمال افزایش سرمایه خود را بطور قطعی به بازار سرمایه اعلام نماید

نظر

• farda1
                      عضو عادی
                      • Jun 2013
                      • 178

در اصل توسط farda1 پست شده است View Post

پالایش نفت تهران

اخبار و زمزمه هایی که از سوی شرکت پالایش نفت تهران در بازار سرمایه به گوش می رسد حاکی از آنست که شتران تصمیم دارد طی هفته جاری زمان اعمال افزایش سرمایه خود را بطور قطعی به بازار سرمایه اعلام نماید
                      دوستان توجه داشته باشند این خبر شتران را به صف خرید میرساند

نظر

• یولداش
                        عضو عادی
                        • May 2013
                        • 101

گزارش حسابرسی شده صورتهای مالی 6 ماهه شتران
                        سود انباشته به ازاء هر سهم معادل 92.552 ریال
                        An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.

نظر

• siavash
                          عضو جدید
                          • Sep 2013
                          • 14

با سلام

دوستانی که میفرمودند سهامداری کنید
                          میشه یک توضیحی برای اتفاقات اخیر بفرمایند!
                          مخصوصا جناب شفاف سازی

بنده از اون موقع که خرید کردم تا الان ده ها میلیون ضرر کردم و روز به روز داره بهش افزوده میشه!

ممنون میشم راهنمایی بفرمایید که من و امثالهم کمی روشنتر بشیم!

نظر

• majid664
                            ستاره‌دار (۴)
                            • Oct 2011
                            • 1052

در اصل توسط siavash پست شده است View Post
                            با سلام

مخصوصا جناب شفاف سازی

بنده از اون موقع که خرید کردم تا الان ده ها میلیون ضرر کردم و روز به روز داره بهش افزوده میشه!

دوست عزیز در بورس کسی مسئول سود و زیان کسی نیست و همه ما در این بازار سود و زیان کرده ایم.
                            آن ها که به گوششان بیش از چشمشان اعتماد میکنند یک چیز بزرگ را از دست میدهند و آنهم حقیقت است.

نظر

• مسعود اب
                              عضو فعال
                              • Jun 2013
                              • 1502

در اصل توسط مسعود اب پست شده است View Post

با وجود اینکه انتظار نمی رفت اجازه افت سهم به زیر 100000 داده شود ولی با اخباری همچون تفحص مجلس از پالایشگاهی ها سعی در اصلاح شاخص داشتند و موجبات منفی شدن شتران و شبندر را ایجاد نمودند.
                              همانطور که مشاهده می شود سهم به حمایت خود واکنش مثبت نشان داده در روزهای آتی اگر بتواند روند مثبت خود را حفظ کند هدف اول 110000 سپس هدف 119000 خواهد بود. و در صورت منفی بودن حمایت های پیش رو 92210 و 88227 می باشند.
                              در اصل توسط siavash پست شده است View Post
                              با سلام

مخصوصا جناب شفاف سازی

دوست عزیز اگر نمودار بالا و توضیحات ذیل آنرا ببینید احتمال رسیدن این روزها قابل پیش بینی بود و شما اگر دید کوتاه مدت دارید باید 120000 خارج می شدید اما بازهم در نظر داشته باشید سهم ممکن است تا 82000 نیز افت داشته باشد اما با دید میان مدت شتران ریسک پائینی دارد و در آینده نزدیک 130 ، 140 و 150 هزار را خواهد دید. بهتر است بدانید که بیشتر موسسات مشاوره سرمایه گذاری نیز خرید این سهم را در این قیمتها توصیه میکنند چون ...
                              بمنظور موفقیت
                              تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .

نظر

• majid664
                                ستاره‌دار (۴)
                                • Oct 2011
                                • 1052

گزارش طرح بهينه سازي و بهبود كيفيت فرآورده هاي شركت پالايش نفت تهران روی کدال اومده ساعت 16:48
                                فعلا رفتیم برای مقاومت 128 هزار تومانی.:.thumbsupsmileyanim

نظر

در حال کار...
                                X