کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام و خسته نباشید بابت تحلیلهاتون.
به نظرتون دارو{کارخانجات داروپخش}چرا تعدیل نداد و فقط سود 6 ماهه رو اعلام کرد اون هم با پوشش عالی؟
ایا نخواستن تعدیل رو پنهان کنن؟
گزارش شش ماهه خوبی داد وتعدیل 30% هم میتونست بده . اما اینکه نداد رو باید ازشرکت پرسید
نکته جالب قضیه اینه که شرکتهای دارویی در شش ماهه دوم سال سودآوری بیشتری دارند . رالی دارویی ها برای گزارشات 9 و 12 ماهه هم تکرار میشه.
سلام محسن مهرورز عزیز
سپاس از وقتی که میزاری
اولا چون من سهم دیرانو دارم خوشحال شدم که تحلیلتو روش دیدم.سوال اینه که اگر خط روندو برگرده(همون 688 )یعنی نزولی میشه؟
دوم اینکه اگه امکانش هست یه تحلیل از وتوشه داشته باشی
سربلند و تندرست باشی
نگران دیران نباشید
688 رو میزنه . رو سایر مقاومتها تصمیم گیری کنید . البته تعدیلش هم قوت گرفته
وتوشه :
این سهم تو موج 5 از سه اصلیه
مراقب موج 4 اصلی باید بود
ببینید ناو سهم چقدره . تارگت 415 شاید بهش بخوره
از جنبه تکنیکالی سهم رو 350 مقاومت و رو 310 حمایت قوی داره
دوستان تکنیکالیست کف حمایتی وپست و هدفش در صورت صعود چند قیمته؟;)
یه نگا بندازین ما رو هم بهره مند کنید!
لطفا
کف وپست 885 تومنه و زیرش فکر نمیکنم بره
1100 هم مقاومت سهمه
این سهم به جهت افزایش سرمایه سنگین از محل تجدید ارزیابی دارایی مناسبه. اگر بیاد سهم قفل میشه تا 1500 . فعلا چشم انتظاریم...
استاد مهرورز خسته نباشید
لطفا اگر فرصت کردید یه بررسی روی وتوکا انجام دهید
با سپاس فراوان@};-
وتوکا به زیبایی از حمایت 270 استارت زد و 100% رشد کرد
اگر بنیادی سهم ، قیمت سهم رو همراهی کنه که سهم نباید زیر یکی از حمایتهای 495 یا 452 بره
مقاومت سهم همچنان 553 هستش
بشکنه 600
آقای مهرورز عزیز نظرتون راجع به خودرو تو کوتاه مدت چیه? من با 238 وارد شدم.جا داره من هم به نوبه خودم از این همه محبتی که نسبت به همه دوستان ابراز میدارید و این همه صبر و شکیبایی تشکر کنم
باسلام و خسته نباشید جناب مهرورز از اینکه صادقانه و بی منت به همه سوالها جواب میدید از شما متشکرم
اکر برای شما امکان داره .در مورد فباهنر -زاگرس و شباس هم نظرتونو اعلام کنید. در ضمن برای کلاسا منم هستم .
موفق و پیروز باشید
آقای مهرورز عزیز نظرتون راجع به خودرو تو کوتاه مدت چیه? من با 238 وارد شدم.جا داره من هم به نوبه خودم از این همه محبتی که نسبت به همه دوستان ابراز میدارید و این همه صبر و شکیبایی تشکر کنم
خودرو رو 230 حمایت خیلی خوبی داره. سایپا هم رو 160 و 140 حمایتهای خوبی دارند .انتظار دارم این گروه هم این هفته استارت خوبی بزنن
باسلام و خسته نباشید جناب مهرورز از اینکه صادقانه و بی منت به همه سوالها جواب میدید از شما متشکرم
اکر برای شما امکان داره .در مورد فباهنر -زاگرس و شباس هم نظرتونو اعلام کنید. در ضمن برای کلاسا منم هستم .
موفق و پیروز باشید
پتروشیمی ها که به چندین پارامتر بستگی دارند و هنوز وضعیت مشخصی ندارند
فباهنر مقاومت 294 خیلی سهم رو اذیت کرده . ردش کنه میره
شپاس هم میان مدتی خوبه
آقای محسن جان وپارس یا وپست برای خرید؟ یا هردو؟ فکر نمی کنی بازار میره بسمت بانکی ها با نزدیکی خبر سوئیفت و...
اگر به دید نزدیکی خبر لغو تحریمهای سوئیفت میخواهید ، یقینا وپارس
اما به دید خبر افزایش سرمایه ، وپست بهتره
بانکی ها سهامداری میخوان . وگرنه باید سریع رو حمایت بخرید و رو مقاومت بدید بره
=============================
===============================
اندر احوالات شرکتهای دارویی به پست ددام قبل افزایش سرمایه سری میزنیم که سهم 1700 بود. (850 کنونی)
ددام :
این سهم کف خودش رو روی 1565 محکم کرده
انتظار نداشتم به این سرعت برگرده . عرضه های حقوقی امروز عالی و اندازه بود. از این امر در جهت تکمیل خرید بهره میبرم.
هر منفی رو فرصت خرید میدونم
سهم تو اواخر موج اصلاحی 4 خودش قرار داره
مهمترین مقاومت تو مسیر رشد ددام 1900 هستش
وقتی 1900 شکسته بشه یعنی موج 5 شروع میشه که اولین تارگت 2129 قرار میگیره و بعدش 2278 و
.......تارگت مد نظر من 2460 هست
اما در چارت تعدیل شده :
شرکت توسعه ملی فکر کنم حوالی 100 تا دیگه داشته باشه که کامل خروج کنه . یعنی نهایتا دو سه روزی حجم بده
این سهم از قبل افزایش سرمایه توصیه شده بود که تو موج 5 افتاده
سهم فردا به سقف کانال و مقاومت 1200 میرسه . اما تارگت موج 5 ، حداقل 1525 و در میان مدت 1727 ارزیابی میشه
حمایت سهم 1056 تومن محکمه
خپارس الان يک هفته است که هم داره ال نود ثبت نام ميکنه و هم يک خودروي 160ميليون توماني فرانسوي جديد بنام کوليوس رنو
.................................................. ...
گويا فرانسويها قبل از نشست هسته اي مساعدت کرده اند.
به سايت پارس خودرو مراجعه کنيد شايد حرفهاي من صحت نداشته باشه.دليل من انجاست.
ايران خودرو هم خط پژو206 را شديدا در حال توليد هست.
.................................................. ....
يک خبرهايي هم از افزايش سرمايه 300درصدي خودرو و سايپا از محل تجديد ارزيابي دارااي هاست که اگر به واقعييت بپيونده ............
امروز میخواستن دانا رو جمع کنن ، 3.5 میل منفی نشستن ،صفش کم نشد. کنسل کردن
فردا بنظرم بیمه دانا جمع میشه
شاراک هم بست برای تعدیل . ببینم خراسان چه میشه
به جهت تعداد داشتن ددام ، بخشیش رو امروز با خراسان تعویض
حواسها تو گروه سیمان و دارو به لیدرهای گروه یعنی سفارس و والبر باشه
کبافق همچنان پایداری میکنه
خودرویی ها به حمایت نرسیده مثبت شدن . کاش فروشنده ها رو رو حمایتهای خودرو 230 و خساپا 160 پیاده میکردن
نظر