محسن جان هدف خودرو رو چند ميبينيد؟
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postسلام و درود
دوستان دارم رو گروههای پیشتاز هفته بعد در کنار دو گروه سیمانی و دارویی کار میکنم
گروه خودرو خیلی جالب شده
احتمالا گروه خودرو رالی تازه ای داشته باشه
تا فردا شب بدرود...[/B]در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postخودرو رو 230 حمایت خیلی خوبی داره. سایپا هم رو 160 و 140 حمایتهای خوبی دارند .انتظار دارم این گروه هم این هفته استارت خوبی بزنن
=========================================
مخابرات 240
خودرو 230
سایپا 160 یا 140
بیمه دانا 130
ببینم حمایت خوب میشن قطعا میخرم[/B]در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postپتروشیمی خراسان خرید شد
خساپا خرید شد
خب دوستان بعد از رشد گروه آی تی ، معدنی ، پالایشگاهی ، سیمانی ، دارویی و اینک نوبت به خودرویی ....
خدارو شکرت که سفره ای پهنه و همه سر سفره هستند...
نظر
-
-
سيمانيها سيلام پديده خواهد بود تكنيكالي خوب وبنيادي قوي 705تومن امروز براي خريدعالي بود دوستان با بررسي خودشان ازاين گنج بي نسيب نمونند
سيمان ايلام
نظر
-
با اجازه اقا محسن گل
دوستان نگاهی به بوعلی داشته باشید شنیده ها حاکی از سود 45 تا 50 تومانی در این سهم در شش ماهه هست وفروش زمین کوهستان پارک مشهد که ظاهرا استان قدس خریدار اونه اگر راوی درست گفته باشه حدود 200 ملیارد تومان قیمته زمینه وصحبت از فروش ملکی در خیابان افریقا در تهران داره وجناب نادر علی هم در فیس بوک نوشته بودندکه نیروگاه دماند رو هم فروخته وحتی قراره بانک دی بلوک بوعلی رو نیز واگذار کنه طبق شنیده ها قرار بوده سهم رو تا 220 الی 240 ببرن وبعد تعدیل رو اعلام و با گپ قیمتی نیز باز شود امروز ازروی حمایت 171 تومان تا حدودی برگشت کرد ودر تایم نیم ساعته سیگنال خریدشو صادر کرد که ما امروز 500 تایی خرید داشتیم
وبوعلیM30.png
دوستان بررسی کنند اگر به نطرشون مثبت اومد می تونند خرید داشته باشند سود وزیانش به عهده خودتون فقط یک پیشنهاد برای بررسی بود وبس.خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
نظر
-
سلام و درود
شب همه دوستان بخیر
[
QUOTE=sadeghmousavi;387154]آقا محسن بنظرتون ددام تا چند پیش میره؟ اولین مقاومتش چنده؟[/QUOTE]
تحلیل سهم دیشب ارائه شد . تو این گونه سهم ها مراقب لیدر گروه باشید (والبر ودسبحا) و مراقب حجم عرضه ها باشید .
در اصل توسط 34728 پست شده است View Postمحسن جان هدف خودرو رو چند ميبينيد؟
باز هم یه عرضه اولیه دیگه تو راهه متاسفانه و بازم بازار گیج میشه
اگر عرضه اولیه مجال بده ، ایران خودرو اول باید بره به سمت مقاومت 260 . ببینیم اونو چیکار میکنه . 260 رد بشه 290
حیف نذاشتن خودرو و سایپا به حمایتهاشون برسن بعد جمع بشن
در اصل توسط ali-79 پست شده است View Postمحسن جان سيمانيا رو با خودرو طاق بزنيم ؟ بنظرم هنوز سيمانيا جا دارن
سیمانی ها خوبن
خودروییها 8% بالاتر به مقاومتهاشون میرسن. خودرو 260 و خساپا به 200 . اگر مقاومتها شکسته شد با اطمینان خاطر وارد بشید .
==============================================
مخابرات هم روی 240 و 220 حمایت های خوبی داره . برگرده تا 270 میره
شاخص بیمه رو 3188 و بیمه دانا رو 130 حمایت فوق العاده ای دارند که بعید میدونم بذارن به اونجاها برسن .
چشمتون به این سهم باشه
بانک دی :
این سهم تکنیکال عالی داره. به واکنش سهم به خطوط فیبو دقت کنید .
سهم بتونه 156 رو بزنه تا 190 میتونه بره
حمایت سهم 140 معتبره
نظر
-
آقا محسن ممنون از معرفی بیمه دانا. فقط یه سوال.
من کلاس آموزشی رو از همینجا استارت بزنم با اجازه!
میشه راهنمایی کنید حمایت 130 رو چجوری بدست آوردید؟
راستی تا کجا میتونه بالا بره؟
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postشاخص بیمه رو 3188 و بیمه دانا رو 130 حمایت فوق العاده ای دارند که بعید میدونم بذارن به اونجاها برسن .
چشمتون به این سهم باشه
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
مخابرات 240
خودرو 230
سایپا 160 یا 140
بیمه دانا 130
ببینم حمایت خوب میشن قطعا میخرم
مبارک خریداران. من یک سوم از حجم مورد نیازم خرید شد و الباقی رو نشد بخرم
شاخص بیمه و نزدیکی به حمایت :
بیمه دانا و حمایت 130 و مقاومت 182.
به شخصه مقداری هم میهن برداشتم برای جبران داناهای از دست رفتم
========================================
خراسانی که دیروز و امروز صبح عالی بود ، با عرضه های حقوقیش که خودشو خفه کرده مواجه شده
کافیه حجم معاملات روزهای قبل خراسان رو ببینید و اونو با عرضه 5.5 میلیونی حقوقی سهم مقایسه کنید .
به هر حال سهم روی مقاومته و حقوقیش اگر بذاره سهم رد میکنه مقاومتو . اگر به عرضه ها ادامه بده تا آخر وقت که اوضاع بد میشه
========================================
کبافق هم فردا به مقاومت 2390 میرسه . ردش کنه بواسطه تعدیل 6 ماهه میتونه 2900 رو هم ببینه
2390 رو رد کنه 2200 حمایت سهمهآخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/10/07, 10:23.
نظر
نظر