کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام محسن جان خسته نباشید .
در مورد قچار میشه این موج را موج 4 با هدف 710 در نظر گرفت ؟ در تحلیل قبلی شما در مورد قچار حمایت سهم را 740 در نظر گرفته بودی که فکر کنم باید تقسیم سود 28 تومانی را از آن کم می کردیم که حمایت 710 بدست می آمد .
همچنین امروز 5000 قپیرا و 5000 قچار برداشتم و 20000 قچار هم گذاشتم برای فردا . در قندی ها نوسان زیاد گرفتم و قلقشون دستم اومده و به این راحتی بازی نمیخورم .
محسن جان به نظرت پیرانشهر این مثلث را به سمت بالا میشکند یا پایین ؟
فکر کنم این هفته در نوک مثلث نوسان داشته باشد و هفته آینده به سمت بالا از مثلث بزند بیرون .
سلام محسن عزیز
اگه امکان داره نقاط حمایتی قوی قچار و قشرین را مشخص کنید
به نظرتون فردا گروه بر می گرده ؟
محسن جان یه سری هم به تایپیک خودت بزن برادر
ما هنوز منتظریم تا یه تحلیل ناب از تکنیکال گروه بزنی
من به قدرت تکنیکال شما ایمان دارم اگه نداشتم قچار رو 800 نمی خریدم و حالا هم مطمئنم بر میگرده
من هر کار کردم نشد خصوصی بپرسم اگه امکانش هست شما خصوصی جواب بدین
ضمن تشكر از سهامهايي كه تابحال معرفي كردي ، بنظرت جهت خريد بين والبر و پست بانك يكي رو بخوام انتخاب كنم كدوم يكي رو ارجح ميدوني؟
(البته در رشد اين دو سهم شكي نيست اما با توجه به تنوع پرتفوم يكي از اين دوتا رو ميخواستم انتخاب كنم .خودم بنظرم والبر چابكتره. پيشاپيش ممنونم)
قچارم امروز با نوع معاملاتش كفش رو روي 700 بست اگه جو گروه قند مثبت بود صفشم عرضه نميشد . درهرحال با حجم خوبي كه معامله شد از همينجااستارت برگشتش رو زد تا رسيدن به هدف;)
ضمن تشكر از سهامهايي كه تابحال معرفي كردي ، بنظرت جهت خريد بين والبر و پست بانك يكي رو بخوام انتخاب كنم كدوم يكي رو ارجح ميدوني؟
(البته در رشد اين دو سهم شكي نيست اما با توجه به تنوع پرتفوم يكي از اين دوتا رو ميخواستم انتخاب كنم .خودم بنظرم والبر چابكتره. پيشاپيش ممنونم)
قچارم امروز با نوع معاملاتش كفش رو روي 700 بست اگه جو گروه قند مثبت بود صفشم عرضه نميشد . درهرحال با حجم خوبي كه معامله شد از همينجااستارت برگشتش رو زد تا رسيدن به هدف;)
راستش قندیا تعدیلهای خوبی خواهند داشت. شما ببین همین قچار شکرو 1585 دیده. در حالیکه راحت امسال میتونه تا 2500 بفروشه . شما ببین این شرکت میتونه 67000 تن بفروشه. اما خودش گفته میخوام 57000 تن بفروشم .
3000 تن فعلا تو سه ماهه به نرخ 1490 فروخته. ببین اگر بخواد 54000 تن رو رو هر کدوم 915 تومن بکشه بالا ، میشه 49.4 میلیارد تومن که به ازای هر سهم میتونه 350 تومن تعدیل بده!!!
اما کمی صبر شاید لازم باشه و من دیگه رو این گروه روزانه کار نمیکنم . چون نوسانگیران امان گروه رو بریدند .
-----------------------------------------------------------------------
امروزم بنا داشتیم با همکاری دوستان فروشندگان صف فروش قچارو نقره داغ کنیم که عجله کردند دوستان و فروشندگان هم 10% بالاتر سود کردند و من یک دونه سهم نخریدم و اعلام هم کردم که رو مثبت به هیچ وجه نمیخرم دیگه.
در کل رفتار سهم جالب نبود امروز بنظرم . تا ببینیم فردا و پس فردا که شاخص گروه قندوشکر به ترندلاین بلندمدتش میرسه چه واکنشی نشون میده !
---------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------
-----------------------------------------------------------------
---------------------------------------------------------------
در خصوص انتخاب بین والبر و وپست ، بهتره هر سهمی رو ابتدای روند خرید کرد. وپست رو 600 خوب بود. بنده تارگت 1000 رو در یه بازه 4 ماهه برای سهم میبینم .
اما گروه دارویی که از اردیبهشت ماه معرفی شدند ، فکر کنم حوالی صفحات 40تاپیک باشند . اما همچنان جا دارند . اون اوایل روی دتماد و پخش نظر بسیار مثبتی داشتم . اما الآن با بررسی های دقیقتر دلر
داروییها هم استارت تازه ای زدند .
دلر بهترین و بنیادی ترین دارویی . ( تعدیل سنگین داره . بالای 80%. نرخ فروش اکثر محصولات رو بدون افزایش قیمت و به نرخ سه ماهه پایانی سال 91 دیده ، با فروش صادراتیش میتونه رشد قیمت دلار جهت خرید مواد اولیه ش رو تهاتر کنه و با افزایش نرخ دیگه .... )
در کنارش دسبحا و درازک و دتماد
سبحان هم که تیزرو گروهه
تو یکی از سبدها که مال برادرم بود ، 80% سبد رو دلر 820 تومنی خریدم براش و تو این ماه براحتی از خودم بیشتر سود کرده:D
بهترین سهم گروه دلر هست که توانایی تعدیل ای پس اس تا بالای 300 رو داره. لذا تارگت 2000 رو کف سهم میدونم .
( تحلیلگر بنیادی عزیز ، جناب نیک نهاد که بنده با ایشون در چند سهم همسنگر بودم ، توضیحات مفصل دلر رو تو این تاپیک دادند. ملاحظه کنید مفیده : http://forum.talarebourse.com/f14/t29517.html )
تکنیکال دلر :
سهم از سقف چنگال اندروز و نیز سقف کانال به بالا خارج شده . کاش میذاشتن سهم به سقف چنگال یه پولبکی بکنه و بوسه خداحافظی رو به 1110 بزنه که نشد و سهم از 1160 فعلا برگشته.
مقاومت بعدی 1300 و بقیه 1458 ، 1600 و 1800 هستند .
والبر هم سهم خیلی خوبیه . و بخاطر تعدیل زیر مجموعه هاش جا برای تعدیل داره .
فقط یه گیر روی 480 داره . حمایت سهم هم 437 هست . نباید بشکنه و گرنه خطری میشه.
کلا داروییها رو اساسی موافقم . دلر و دسبحا و دارو پخش و دتماد و والبر و پخش و سبحان و داسوه و....
اینها همون راه لاستیکی ها رو کم و بیش میرن . احتمالا سه ماهه محتاطانه ای میدن. ولی شش و نه ماهه ها عالی خواهد بود.
رالی تعدیل ادامه دارد.
دالبر سود 135 رو 200 رسونده . مبارکه
دارو ، دسبحا ، دیران هم بستند .
والبرم صف فروش امروز عالی بود برای خرید که دیروز عرض شد .
دلرم که نایاب شد دیگه.
سلام و شب بخیر
تو گروه دارویی ها ، بنده از هفته گذشته به ترتیب سهم های دتماد ، پخش ، دالبر، دسبحا و بعد بقیه گروه رو گفتم و میگم
پخش سهم خیلی خوبیه . قابلیت رشد تا 700 رو داره
اما مقاومت مهمی رو باهاش فردا درگیره که بنظرم راحت ردش میکنه . مقاومت 420 که خیلی سهم بین محدوده 380-420 بازی کرد
تارگت بعد از 420 میفته روی 480
بعدیا یه ذره زمانبرتر در 550 و 600
*** دیران هم سهم خیلی خوبیه تو این گروه
البته بحثی که هست اینه که تقریبا کل گروه با هارمونی خوبی پیش میرن. امروز دعبید هم که چهارشنبه صف فروش بود برگشت و صف خرید شد . داسوه و دارو با گپ 50% الکی الکی بخاطر جو گروه بالاتر باز شدن . اما بازار ما هم دنبال جو فقط و ما هم دنبال سود
ممکنه فردا داسوه و دارو اولش شل باشن . ولی بنظرم در نهایت اینها هم با گروه فردا پس فردا همنوا میشن و یا علی
گفتم شاید اگر سهمی گیرتون نیومد ، این دوتارو ببینید
=============================================== غمهرام مقاومتی روی 470 داره . ببینیم چیکارش میکنه ( البته اولویت این سهم نسبت به سایر سهم ها کمتره . چون بیش از 100% رشد کرده)
لیدر گروه غذایی فعلا غپینو هست که گروه رو کووچ میکنه . وبشهرم مرغ عزا و عروسی شده . تو نزول ها افت میکنه و تو رشد ها حجم مبنا پر نمیکنه
ضمن عرض سپاس فراوان از توضیحات مبسوطی که درخصوص دلر و والبر دادی ، امروز بعد اینکه دیدم صف دلر عرضه نمیشه تعداد مناسبی والبر روی 460 خریدم .
مثل همیشه عالی بود مجدداً ممنونم.
پس از سودی که بابت قچار (تو رالی اخیر) ، خگستر (از 145 دارم تا هنوز) و خیلی سهمای دیگه که از برکت وجودت بردم ایندفه هم تورالی والبر در کنارت هستم.
در خصوص انتخاب بین والبر و وپست ، بهتره هر سهمی رو ابتدای روند خرید کرد. وپست رو 600 خوب بود. بنده تارگت 1000 رو در یه بازه 4 ماهه برای سهم میبینم .
اما گروه دارویی که از اردیبهشت ماه معرفی شدند ، فکر کنم حوالی صفحات 40تاپیک باشند . اما همچنان جا دارند . اون اوایل روی دتماد و پخش نظر بسیار مثبتی داشتم . اما الآن با بررسی های دقیقتر دلر
تو یکی از سبدها که مال برادرم بود ، 80% سبد رو دلر 820 تومنی خریدم براش و تو این ماه براحتی از خودم بیشتر سود کرده:D
بهترین سهم گروه دلر هست که توانایی تعدیل ای پس اس تا بالای 300 رو داره. لذا تارگت 2000 رو کف سهم میدونم .
( تحلیلگر بنیادی عزیز ، جناب نیک نهاد که بنده با ایشون در چند سهم همسنگر بودم ، توضیحات مفصل دلر رو تو این تاپیک دادند. ملاحظه کنید مفیده : http://forum.talarebourse.com/f14/t29517.html )
تکنیکال دلر :
سهم از سقف چنگال اندروز و نیز سقف کانال به بالا خارج شده . کاش میذاشتن سهم به سقف چنگال یه پولبکی بکنه و بوسه خداحافظی رو به 1110 بزنه که نشد و سهم از 1160 فعلا برگشته.
مقاومت بعدی 1300 و بقیه 1458 ، 1600 و 1800 هستند .
والبر هم سهم خیلی خوبیه . و بخاطر تعدیل زیر مجموعه هاش جا برای تعدیل داره .
فقط یه گیر روی 480 داره . حمایت سهم هم 437 هست . نباید بشکنه و گرنه خطری میشه.
کلا داروییها رو اساسی موافقم . دلر و دسبحا و دارو پخش و دتماد و والبر و پخش و سبحان و داسوه و....
اینها همون راه لاستیکی ها رو کم و بیش میرن . احتمالا سه ماهه محتاطانه ای میدن. ولی شش و نه ماهه ها عالی خواهد بود.
محسن گرامی سلام خواهشا یک سهم برای خرید که عالی باشد بنیادی وتکنیکال عالی داشته باشند معرفی کنید
سلام اول وپست خوبه برای خرید . بنظرم این سری احتمالا مقاومت 700 رو رد کنه
پتایرم منفی امروزش خوب بود.
فلوله هم مقاومت 300 فعلا سد راهشه. اگر ردش کنه عالی میشه . حمایت سهم 270
یه چشمتون هم به صف فروش قشکر باشه. اگر قچار صف شد و دیدید قشکر هم داره جمع میشه بخرید.
نظر