کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام آقای مهرورز
امیدوارم شب خوبی داشته باشید. با توجه به جو خودرویی ها فکر می کنید صف فروش خبهمن کی جمع می شه ؟ فکر می کنید تا 178-180 اصلاح داشته باشه یا زودتر برمی گرده؟ متشکرم.
سلام و پبح همگي به خير و شادي
دوستان شايد هر روز صبح يكي از اولين كارهام سر زدن به بورسي و خوندن نوشته هاي جالب دوستان است. امروز هم كه تعطيله و دوستان كمتري حضور دارند.
اقا محسن در مورد فولاژ نظر تكنيكالي شما چيه؟
به نظرم موقع خريدش شده. البته متاسفانه بعضي ها تو اين فروم ها وقيت خودشون سهم رو خريدن ميان شروع ميكنن به تبليغ و تحليل.
شاخص سیمانی ها احتمال تشکیل سقف دوقلو توش هست .
اگر حمایت خط گردن 733 از دست بره اوضاع سیمانیها خطری میشه و هدف سقف دوقلو هم فیبوی 61% یعنی 677 میشه
===========================
سدور :
سهم تو ابرهای ایچی موکو نفوذ کرده متاسفانه
یادمه حمایت این سهم رو 1218 و مقاومتش رو 1400 گفته بودم .حمایت 1218 فیل شده متاسفانه
حمایت بعدی 1121 و بعدیش 1000 هست
معتقدم این گروه هم در کنار گروه دارو نزدیک گزارش های 6 ماهه استارت بزنن
مرداد ماه بدی برای کل بازار بود . شهریور ماه هم بنظرم همینطور خواهد بود .
اگر دوستان نقد هستند که بمونند
اما اگر دوست دارند سهمی مطمئن در سبد داشته باشند ، بنده سهمی به مطمئنی تاپیکو فعلا سراغ ندارم . حداقل کف سهم و میزان ریسک سهم مشخصه
سلام آقای مهرورز میشه تحلیل جدیدی از ثشرق بفرمایید با وجود این حقوقی نامرد آیا امیدی به هدف 350 هست در میان مدت ؟
اگر دید شما میان مدت هست ،باید بگم بله. امید هست
قبل بستن سهم شاهد بازی کثیف حقوقی سهم بودید.
ابتدا اطلاعیه شفاف سازی برای خراب کردن سهم و بعدش که سهم بعنوان لیدر گروه ساختمون داشت میتاخت و روی مقاومت بسیار مهم 250 قرار داشت ، سهم رو متوقف کردند تا مانع از پیشروی سهم بشن و سهم رو تو جو منفی باز کردند و سهم منفی باز شد.
بنظر میاد این بازیهای کثیف در سهم بیشتر بعلت تصاحب حق تقدمهای سهم باشه
همچنان سطح حمایتی 210 و سطح مقاومتی 250 بسیار مهم برای سهم هستند . اما به شخصه فکر میکنم رالی سهم بعد اتمام داستان حق تقدمها باشه
محسن جان نظرتون ذر مورد وگستر چیه ؟بنیادی و تکنیکالی
ممنون میشم یه بررسی داشته باشید
عمدتا تحلیل تکنیکالی سهم های فرابورسی سخته و غالبا تکنیکال زیبایی ندارن
این امر وقتی یه سهمی با گپ باز میشه ، دشوارتر هم میشه
اماباید عرض کنم وگستر مقاومت مهمی روی 180 داره. جالبه مقاومتهای فشرده ای داره . حمایت سهم هم سطح 160 تومن هست .
بعد 180 ، 188 و بعدش 200 مقاومتهای مهمی هستند .
اما با توجه به اینکه بنده تاکنون بررسی رو صورتهای مالی این شرکت نداشتم و دانشم در حد تحلیل بنیادی سهم هم نیست ، بهتره با یه تحلیلگر بنیادی هم مشورت کنید .
سلام
محسن خان روند بیمه ایها رو چطور میبینی،روند اصلاحیشون تا کجا ادامه داره؟
مخصوصا پارسیان و البرز
متاسفانه شاخص بیمه ای ها با بازگشایی بیمه آسیا رفتار تکنیکالی خودش رو از دست داده . اما چنانچه قبلا عرض کردم ریسک زیادی برای گروه در امسال متصور نیستم . اما تک سهم های لیدر گروه که دوره ای استارت خوبی میزنن رو باید شکار کرد تا نتیجه مطلوب تر گرفت .
اما در خصوص بیمه البرز :
این سهم حمایت خوبی روی 735 داشت که روز یکشنبه از سطح 746 سهم رو برگردوندند .
مقاومت سهم هم 845 تومن هست
در خصوص بیمه پارسیان :
این سهم که از 220 معرفی شد ، دقیقا تا مقاومت 277 رفت و برگشت
سهم همینک روی حمایت 240 قرار داره . پی به ای 4.5 سهم نشونه ارزش مندی سهمه .ولی اینکه تو این بازار ، هیچ تحلیلی جواب نمیده کاملا صحیحه
اگراین حمایت فیل بشه ، حمایت بعدی سهم 220 و کف سهم 207 تومنه
ببخشيد ميشه منظورتون از نامردي حقوقي چيه ؟ چرا ديروز پايينتر باز شد ثشرق ؟ دلر امروز چرا اينقدر منفي خورد ؟
یه سری مسائل از کنترل ما خارجه
ثشرق تارگت 350 و 500
دلر تارگت 3000
را خواهند دید
ببینید دوستان زحمت کشیده میشه و سهم خوب شناسایی و معرفی میشه ،اما کثیف کاری های حقوقی سهم دیگه از کنترل ما خارجه
دلر وقتی روی 1200 معرفی شد ، تا 4روز صف خرید سنگین داشت که حجم مبنا هم داده نشد . بعد ابتدا گزارش سه ماهه خود را با دستکاری در قیمت فروش محصولاتش بدون تعدیل اعلام کرد و سهم صف فروش شد و پس از خرید آقایان ، سهم تا 1900 بالابرده شد و رها شد . تااینکه هفته قبل صف فروش رو بصورت گروهی سنگین جمع کردند و شرکت در پی اصلاحیه ای 50% تعدیل مثبت داد و باز هم سهم صف فروش شد !!!!
اما این گزارش هم اشکالات فراوونی داره ( میزان تولید و .. ) شرکت به سبب دزدی مسئولانش نمیخواد سود واقعی رو اعلام کنه
این سهم حداقل سود 500 و بصورت معمول 700 رو میتونه امسال اعلام کنه . منتها حرام خوری مسئولان شرکت هم فعلا در سود دخیله
ثشرق هم بازیش رو همه دیدند و بالا توضیحشو دادم
متاسفانه در مملکت اسلامی هستیم که دزدی به همه سرایت کرده...
فاذر از مقاومت 850 برگشته فعلا
حمایت سهم هم 725 تومن معتبر به نظر میاد و سهم میتونه از اونجا برگشتی داشته باشه
اگر 725 فیل بشه سهم میره به سمت 685 و 647
احتمالش هست سهمی بعد از مجمع افزایش سرمایه با قیمت بالاتر باز بشه؟
ممنون
سلام
نمیدونم واقعا به چه علت اراده شده که گروه بانکی بالا نره و حقوقی ها هم در بازی کثیف سازمان شریک شدند .
ابتدا وقتی سهم ها صف فروش شدند ، حجم مبناها برداشته شد تا گروه افت کنه
تا اینکه یکشنبه در جو مثبت بازار ، حقوقی هایی که 20% بالاتر سهم رو میخریدند به مدد سهم های لیدر بانکی مخصوصا وبملت نیومدند .
این نیز بگذرد....
===========================================
شنبه شب:
خب انصار رو نذاشتن به حمایت 250 برسه و برگشته فعلا
وپارس رو نذاشتن به حمایت 260 برسه . صبر میکنیم
ونوین صف فروشش رو 350 هم جمع نشد!!!!
تجارت هم روی 200 مونده فعلا
======================================
سهم بعد افزایش سرمایه بالاتر باز بشه ؟! منظورتون بالاتر از قیمت تئوریک بازگشاییه؟ باید عرض کنم بستگی به اخبار مجمع و نیز جو گروه داره و از الآن پیش بینی اون زمان سخته
اقا محسن در مورد فولاژ نظر تكنيكالي شما چيه؟
به نظرم موقع خريدش شده. البته متاسفانه بعضي ها تو اين فروم ها وقيت خودشون سهم رو خريدن ميان شروع ميكنن به تبليغ و تحليل.
فولاژ :
این سهم الآن روی حمایت 438 -433 دقیقا قرار گرفته که تاکنون 3بار ازش برگشت داشته
اکثر اندیکاتورها هم روی کف قرار دارند و احتمال بازگشت سهم هست و منتظر صدور سیگنال هستم...
حمایت قوی بعدی سهم 406 تومنه
حمایتی که میتونه کف سهم هم باشه 370 تومنه
آقا محسن امیدی به خگستر هست؟
ما نفهمیدیم چرا این سهم اینجوریه؟! همیشه یا صف خرید سنگین بوده یا صف فروش سنگین!
چرآ؟؟؟؟؟
این سهم تارگتهای اعلامی رو خواهد دید. منتها تارگتها میان مدتی هستند
بنده به گروه خودرو و بانک برای امسال معتقدم و بنظرم امسال یه گین مناسبی توشون هست
منتها نوسانات بازار رو هم باید تحمل کرد. تو بازار منفی و مثبت ، گروه خودرو رشدهای شارپی کردند و این اصلاح ها طبیعیه .
اگر به مقاومتهای ذکر شده راجع به سهم ها دقت بشه و پوزیشن گیری مناسب انجام بشه ، تو صف فروش سهم گیر نمیکنه کسی
خگستر رو گفته بودم مقاومت مهمی روی 286 داره که متاسفانه سهم نتونست مقاومت رو رد کنه و شروع به افت کرد
الآن هم سهم به سمت حمایت 240 میره . حمایتهای 240 و 220 مهمترین سطوح حمایتی سهم هستند .
======================================
============================
==================
پست اول مال اول اردیبهشت و زمانی بود که خگستر 146 تومن بود :
خگستر یه کم بازی داره . ممکنه بخاطر جریان بلوک ساختمان جهان ، سهم کمی بخوابه .ولی من یه سوالی دارم از دوستان ؟ به چه گینی در چه بازه ای قانعید؟
اگر 4ماهه 50% بسه ، خگستر بخرید . این پست رو میبرم تو آرشیو. تا بعد
تکنیکال سهم زیباست
ابتدا حقوقی با آگاهی از اینکه کف محکم سهم در رالی قبلی 114 بود ، اون رو شکست . ولی چند درصد پایینتر سهم جمع شد
مقاومت 130 هم شکست تا مهر تاییدی بر روند صعودی سهم باشه
بقیه مقاومتها در 158 ( فیبوی 38%)
175 ( فیبوی 50%)
تارگت و مقاومت مهم 190 ( تلاقی مهمترین فیبو یعنی فیبوی 61% با مقاومت محکم سهم .
سابقا سطح 190 با تلورانس 3% چندین بار در نقش مقاومت و حمایت ظاهر شده
بنظر میاد بعد کمی بازی و افت تو اون سطح ، مجددا استارتی داشته باشیم .محدوده قوی مقاومتی بعدی 240-250 هست
پ ن : (میخواستم یه الگوی هارمونیک شارک بکشم تو سهم با تارگت 350 . گفتم فعلا جو زده نشیم بهتره:D )
نظر