کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
انصافا هم که آقا محسن تحلیلگر بسیار نابیه به ما که خیلی سود روسونده دستت درد نکنه آقا محسن:x
2 تا آقا محسن رو قبول دارم یکی اقا محسن مهرنواز و اقا محسن باقری این دو نفر واقعا تحلیل های نابی میکنند بدون قرض خداوکیلی برید سایت ادان رو ببینید یکی اسمشو گذاشته پرریسک مدام استاد استاد میکنن این استادشون پلاسک رو 280 میگفت بخرید بدون تحلیل کساپا 300 تومنی دیران 1200تومانی وتوشه 550 تومانی و..... جالب اینجاست فقط یک خط مینویسه و مردم تازه وارد دنبالش می افتن و میخرن و .... اقا محسن یک حسن فوق العاده داره رو هیچ سهمی تعصب نداره و فقط رو تحلیل خودشه تکنیکال و بنیادی سهم رو بررسی میکنه بعد هم به کسی نمیگه بخر میگه تحلیله من اینه تمام و این کاری هست که یک استاد واقعی انجام میده قدرشونو بدونیم بنده خودم هم تحلیل میکنم و تحلیلم رو هم با اقا محسن چک میکنم نتیجه اینه که رفته رفته میبینم ایراد تحلیلم کجا بوده و یه اموزش خوب میشه برام ولی موندم اونی که با یک خط سهم میخره حتما با یک کلمه هم میفروشه و بازار رو به روزی میندازه که در چند ماه قبل و همین هفته قبل دیدیم باید تحلیل رو یاد گرفت واگر نیت کسی کمک هست فقط از محل آموزش میتونه کمک کنه نه در یک خط سهم معرفی کردن امیدوارم دوستان تازه کار هم درس عبرت گرفته باشند و دنبال جریان ها نباشند و فقط دنبال تحلیل باشند
2 تا آقا محسن رو قبول دارم یکی اقا محسن مهرنواز و اقا محسن باقری این دو نفر واقعا تحلیل های نابی میکنند بدون قرض خداوکیلی برید سایت ادان رو ببینید یکی اسمشو گذاشته پرریسک مدام استاد استاد میکنن این استادشون پلاسک رو 280 میگفت بخرید بدون تحلیل کساپا 300 تومنی دیران 1200تومانی وتوشه 550 تومانی و..... جالب اینجاست فقط یک خط مینویسه و مردم تازه وارد دنبالش می افتن و میخرن و .... اقا محسن یک حسن فوق العاده داره رو هیچ سهمی تعصب نداره و فقط رو تحلیل خودشه تکنیکال و بنیادی سهم رو بررسی میکنه بعد هم به کسی نمیگه بخر میگه تحلیله من اینه تمام و این کاری هست که یک استاد واقعی انجام میده قدرشونو بدونیم بنده خودم هم تحلیل میکنم و تحلیلم رو هم با اقا محسن چک میکنم نتیجه اینه که رفته رفته میبینم ایراد تحلیلم کجا بوده و یه اموزش خوب میشه برام ولی موندم اونی که با یک خط سهم میخره حتما با یک کلمه هم میفروشه و بازار رو به روزی میندازه که در چند ماه قبل و همین هفته قبل دیدیم باید تحلیل رو یاد گرفت واگر نیت کسی کمک هست فقط از محل آموزش میتونه کمک کنه نه در یک خط سهم معرفی کردن امیدوارم دوستان تازه کار هم درس عبرت گرفته باشند و دنبال جریان ها نباشند و فقط دنبال تحلیل باشند
امیر خان همین استاد بزرگوار(پر ریسک) تو چکینی هشت میلیون تومن،تو دکیمی شش و نیم و تو غشان دو میلیون تومن بهم ضرر زد.تو هر مقاومت میگفت فقط بخرید.حتی صدای اساتید دیگه تو اون سایتم در اومد.من که ازش نمیگذرم.جالبه اومدم تو تایپکش ایراداتشو گفتم منو کلا قطع دسترسی کردن.واقعا قدر بعضی دوستان تحلیلگر رو باید دونست. وقتی تو اون سایت هی میخوندم که می گفتن استاد اینقدر تو ضرریم کی میره بالا کی جبران میشه آتیش میگرفتم از این همه سادگی (که من هم داشتم).خدا ازش نگذره.دقیقا یادمه غشان رو تو سقف تاریخیش میگفت بخرید اینو .فقط بخرید.جای دیگه که بعدش رفتم تحلیلها رو خوندم دیدم این قیمت سقف و مقاومت تاریخیشه.بگذریم.ممنون از همه عزیزانی که بدون هر چشمداشتی به دوستان کمک میکنند.اجرتون با خدا
سلام و درود
شب دوستان عزیزم بخیر
ابتدا جا داره برای مرتبه آخر به لطف دوستان در ارسال پیام خصوصی اشاره کنم و اون اینه که لطفا در خصوص کلاسهای تکنیکال با شماره 09380250445 تماس بگیرید و ازون کانال ثبت نام کنید .
اما
با توجه به تلاطم موجود در بازار بنده به ندرت در خصوص سهام اظهار نظر میکنم . چون واقعا تحلیل بردار نیست این بازار.
هر روز یه خبر ، یه حمایت و عدم حمایت ، افزایش نرخ محصولات و تکذیب افزایش نرخ ، کاهش سود و عدم کاهش سود و ... و حالا گرون شدن دلاری و هزارتا آیتم دیگه مطرح میشه
پس امیدوارم پوزش بنده رو در خصوص عدم پاسخگویی دوستان بپذیرند.
بطور کلی عرض میکنم خیلی از سهم ها کف هاشون مشخص شده و ریسکی ندارند . سایر نمادهای بازار هم دیگه افتشون رو کردند . کلا سهم خوب تو کف بخرید و سهامداری بنظرم جواب میده. خیلی تعویض صلاح نیست . مثلا چند تا سهم شاخص بازار رو عرض کنم که : شبندر 1000 رو نخواهد شکست انشا...اگه پالایش و پخش اذیت نکنه
مپنا 700 حمایت و 650 کف داره
مخابرات 324 کف داره
خودرو 220 حمایت و 200 کف داره
شراز 1550 کف داره
شاوان 1800
حخزر 590
ارفع 400
ذوب 370
فولاد 380
========================================
در خصوص اظهار لطف دوستان هم عرض ارادت و سپاس دارم
بنده به رسم ادای وظیفه در حد توان اگر بتونم فقط سعی میکنم سر در لاک و بدون حاشیه همین تاپیک رو پیش ببرم
اول خدا و بعد این خود سهامداران فروم ها هستند که به اشخاص اعتبار میدن . اگر با کسی ضرری کردید ، دیگه همیشه مسئولیت خرید . بدگویی درست نیست
امیر خان همین استاد بزرگوار(پر ریسک) تو چکینی هشت میلیون تومن،تو دکیمی شش و نیم و تو غشان دو میلیون تومن بهم ضرر زد.تو هر مقاومت میگفت فقط بخرید.حتی صدای اساتید دیگه تو اون سایتم در اومد.من که ازش نمیگذرم.جالبه اومدم تو تایپکش ایراداتشو گفتم منو کلا قطع دسترسی کردن.واقعا قدر بعضی دوستان تحلیلگر رو باید دونست. وقتی تو اون سایت هی میخوندم که می گفتن استاد اینقدر تو ضرریم کی میره بالا کی جبران میشه آتیش میگرفتم از این همه سادگی (که من هم داشتم).خدا ازش نگذره.دقیقا یادمه غشان رو تو سقف تاریخیش میگفت بخرید اینو .فقط بخرید.جای دیگه که بعدش رفتم تحلیلها رو خوندم دیدم این قیمت سقف و مقاومت تاریخیشه.بگذریم.ممنون از همه عزیزانی که بدون هر چشمداشتی به دوستان کمک میکنند.اجرتون با خدا
جناب شما خودتون مسوول کار خودتونید خودتون مسوولید از رو دست کسی خریدید
ایشون هم اگر در صد اشتباهاش بیشتر از کارهای درستش بود صد در صد این همه تحویلش نمیگرفتند
بسلامت ریسک بازار خیلی کم شده . هفته دیگه بازار سبزه ایشا....
حق خودرو و شپاکسا
ساختمونیها : ثتران
گروه خودرو
تجهیزات : مپنا که صفه. فاذر خوبه
از پالایشی ها مخصوصا شبندر و شاوان همیشه گفتم. اینبار ونفت که تو این گروهه ولی ماهیتش سرمایه گذاریه رو میگم
ونفت :
این سهم با بروز واگرایی مثبت بین کف های قیمتی و اندیکاتورRSI بخوبی از حمایت 204 برگشت تا به سمت مقاومت قبلی در 258 روانه بشه
اگر این مقاومت 258 شکسته بشه احتمال تشکیل و سپس تکمیل الگوی کف دوقلو هست :
سلام خدمت آقای مهرورز.
نظرتون در مورد نفت بندر عباس چیه؟ روند سهم ،مقاومت ها،تکنیکال سهم...
و تاثیر قیمت دلار و گرون شدن بنزین تا کجا میتونه سهم رو بالا بکشه؟ ممنون
[CENTER][FONT=tahoma][COLOR=#0000ff]یادمه همه میگفتن....، از این راه نمیتونی نون شب بخوری!!!! نمیدونن این کار از نون شب برام مهمتره...........[/COLOR][/FONT][/CENTER]
نظر