محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • علی خان
    عضو فعال
    • May 2013
    • 271

پاسخ : محسن و دیگر گلادیاتورهای تکنیکال

مخصوصا شاوان/:.Heart.:/
    [COLOR=#0000cd][SIZE=4]زندگی یعنی همین که اگه داری یا نداری،حقتو بگیری اما پا رو حق کسی نذاری[/SIZE][/COLOR]

نظر

• Mohsen Mehrvarz
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1683

در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Post
      آقا محسن نظرت در مورد شپلي و سپاها چيه؟ به نظرت تا كجا افت دارن؟
      شپلی خیلی خوب اصلاح کرده . منتها رشد مرحله قبلش بخاطر زیرمجموعه هاش بوده. باید اونها رو بررسی کرد تا فاند سهم تایید بشه .
      حمایت سهم 166 . اما اینکه نهایت افتشون کجاست رو نمیدونم ( این بازار وبصادر 100 تومنی هم صف فروش کرده بود )

سپاها رو 214 حمایت داره

در اصل توسط علی خان پست شده است View Post
      محسن جان شبندر و شاوان یه همت کوچولو میخوان
      به نظرم اخر بازار رنجشون کنن
      رفتار حقوقی شبندر در این دو هفته رو زیر نظر داشتم. خوب میخره سهمو . ولی نباید عجله هم کرد
      دیدید که شبندر از 1510 و شاوان هم از 2600 امروز رد نشدن در مرحله اول. پس باید حوصله کرد
      نگرانی من از کم شدن حجم و ارزش معاملاته که هیچ کس خرید نمیکنه . همه منتظرن بازار برگرده
      یا خودرو باید برگرده یا شبندر صف بشه که هیچ کدوم تا الآن نشده

نظر

• علی علیزاده
        عضو فعال
        • Jun 2013
        • 1159

باسلام...اقا محسن به نظرتون شرکت در افزایش سرمایه بانک ملت به صلاح هست یا نه؟باسپاس
        یا غنی....

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post

دوستان تو موج 4 هستیم .
          یا ریزموج b خاتمه یافته و اکنون در ریزموج c هستیم که به سمت حمایتهای 82 ، 80 هزار و در صورت تداوم افت سپس76775 هزار حرکت خواهیم کرد.
          یا این ریزموج b هم به سه ریزموج کوچکتر تبدیل شده و امواج کارکشن رو شاهد خواهیم بود که شاهد بازگشت شاخص از 82500 و سپس حرکت به سمت 85500 خواهیم بود.
          اگر موج شماری صحت داشته باشه ، موج b موج غافلگیری سهامدارانه و تله بزرگیه . باید مراقب بود .

[/B]
          خب انگاری حرکت به سمت 80 آغاز شده

پالایشی ها هم تر زدن رسما
          حقوقیشون دیروز از صف خرید میخرید ، امروز رو منفی کامل نشسته برای خرید . دریغ از یه ارزن مغز
          خب وقتی بازار امیدش رو از همه گروهها قطع کنه، شاخص 80 هم میشکنه و میره برای محدوده 77000-76775

نظر

• کيانوش
            عضو فعال
            • Dec 2011
            • 6613

شپلی خیلی خوب اصلاح کرده . منتها رشد مرحله قبلش بخاطر زیرمجموعه هاش بوده. باید اونها رو بررسی کرد تا فاند سهم تایید بشه .
            حمایت سهم 166 . اما اینکه نهایت افتشون کجاست رو نمیدونم ( این بازار وبصادر 100 تومنی هم صف فروش کرده بود )

سپاها رو 214 حمایت داره

رفتار حقوقی شبندر در این دو هفته رو زیر نظر داشتم. خوب میخره سهمو . ولی نباید عجله هم کرد
            دیدید که شبندر از 1510 و شاوان هم از 2600 امروز رد نشدن در مرحله اول. پس باید حوصله کرد
            نگرانی من از کم شدن حجم و ارزش معاملاته که هیچ کس خرید نمیکنه . همه منتظرن بازار برگرده
            یا خودرو باید برگرده یا شبندر صف بشه که هیچ کدوم تا الآن نشده
            متاسفانه در بازار کنوني فقط ايران خودرو هست که ميتونه ليدر بازار بشه نه سهام ديگه ي بازار.در عمل ثابت شده است.
            حالا همه بايد دعا کنند ايران خودرو برگرده تا بازار برگرده.چند سال پيش صدرا ليدر بود و پارسال شبندر امسال هم خودرو.

نظر

• کيانوش
              عضو فعال
              • Dec 2011
              • 6613

پالایشی ها هم تر زدن رسما
              حقوقیشون دیروز از صف خرید میخرید ، امروز رو منفی کامل نشسته برای خرید . دریغ از یه ارزن مغز
              خب وقتی بازار امیدش رو از همه گروهها قطع کنه، شاخص 80 هم میشکنه و میره برای محدوده 77000-76775
              اگر پتروشيميها را هفته ديگه باز کنند راحت بالاي 3هزارواحد منفي ميخوره و ميشه حدود 67الي 77هزار واحد.
              جالب اينکه امروز بازار داره منفي ميخوره ولي منفي شاخص حرکت نميکنه.و داره درجاميزنه.

نظر

• amir.
                عضو عادی
                • Jan 2014
                • 19

اقا محسن میشه در مورد سود تلفیقی یه توضیحی بدید ؟

نظر

• ahmadreza
                  عضو فعال
                  • Jul 2012
                  • 1294

اقا محسن به نظرت شاخص نهايتا تا كجا پايين مياد؟

نظر

• samy816
                    عضو عادی
                    • Apr 2012
                    • 108

سلام، آقا محسن. شاخص را اگر در نمای معمولی و نه لگاریتمی نگاه کنیم یک ترند لاین دارد ،یک تاچ در 38 هزار یک تاچ در 60 هزار و شکست در 64 هزار. به نظرتون میشه این یه پول بک به اون باشه و از حدود 78900 برگرده؟

متشکر

نظر

• farshidn
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 142

سلام محسن جان
                      به نظر شما با این وضعیت بهتر نیست شبندر فعلا صفر کنیم بعد از اصلاح دوباره وارد بشیم

نظر

• merikhzar
                        عضو جدید
                        • Dec 2013
                        • 8

سلام آقا محسن عزیز:
                        لطفا راهنماییم کن،من یه اشتباهی کردم قچار رو روی 680 خریدم،بعد اون تعدیل منفی خورد چند روز دیگه هم منفی خورد خلاصه الان رسیده به 480
                        میشه لطف کنی یه بررسی کنی؟نمیدونم نگه دارم یا با ضرر بفروشم؟گویا عرضه اولیه سهم رو 450 بوده،ممکنه از عرضه اولیش هم پایینتر بیاد؟؟؟؟
                        خیلی خیلی ممنون از راهنماییات

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

سلام و درود
                          شب همگی دوستان بخیر

در اصل توسط amir. پست شده است View Post
                          اقا محسن میشه در مورد سود تلفیقی یه توضیحی بدید ؟

یه سرچ کنید پیدا میکنید
                          مفاهیم اولیه رو حتما دوستان مطالعه کنند
                          نسبتها و عناوین مالی ، مباحث افزایش سرمایه و....

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                          اقا محسن به نظرت شاخص نهايتا تا كجا پايين مياد؟

کسی پیش بینی میزان اصلاح رو نمیتونه انجام بده
                          مثلا من میتونم بگم 50 هزارتا نهایتش و شاخص از 73 هزار برگرده . پس درست حدس زدم؟!
                          حمایتهای شاخص 77 ، 74400 و نهایتش رو حدس میزنم 72 باشه ( اگر پتروها و سهمای وغدیر و وصندوق باز بودن و حجم مبنا میخوردند ، فولادی ها با بلوک زدن کنترل قیمت نمیشدن ، کگل ، کچاد و ومعادن حجم مبنا بخورن و پایین میومدن شاخص واقعی تر میشد . ولی امان از مملکت فاسدی که بخاطر مقاصد شخصی هزار جور رذل بازی در بیارن توش )

در اصل توسط samy816 پست شده است View Post
                          سلام، آقا محسن. شاخص را اگر در نمای معمولی و نه لگاریتمی نگاه کنیم یک ترند لاین دارد ،یک تاچ در 38 هزار یک تاچ در 60 هزار و شکست در 64 هزار. به نظرتون میشه این یه پول بک به اون باشه و از حدود 78900 برگرده؟

متشکر

من شاخصو اینطوری میبنم :

در اصل توسط farshidn پست شده است View Post
                          سلام محسن جان
                          به نظر شما با این وضعیت بهتر نیست شبندر فعلا صفر کنیم بعد از اصلاح دوباره وارد بشیم

من عرض کردم حمایت شبندر 1360 و مقاومت معتبرش هم 1510 هست .
                          خودم شبندر و شاوان یکشنبه خریدم و دیروز که دقیقا دیدم از مقاومت برگشت فروختم.
                          سرعت معاملاتی خیلی مهمه . اگر سرعت در تصمیم گیری معامله گری ندارید ، پس ناگزیر باید سهم های بنیادی رو رو حمایت بخرید و نگهداری کنید .
                          چون هیچ چیز بازار مشخص نیست ، من بگم بفروشید، ممکنه سهم با حمایت حقوقیش بالا بره و بازار برگرده. بگم نگه دارید ، سهم بره پایین مسئول ضرر دوستان میشم . پس من فقط به تحلیل میپردازم .

در اصل توسط merikhzar پست شده است View Post
                          سلام آقا محسن عزیز:
                          لطفا راهنماییم کن،من یه اشتباهی کردم قچار رو روی 680 خریدم،بعد اون تعدیل منفی خورد چند روز دیگه هم منفی خورد خلاصه الان رسیده به 480
                          میشه لطف کنی یه بررسی کنی؟نمیدونم نگه دارم یا با ضرر بفروشم؟گویا عرضه اولیه سهم رو 450 بوده،ممکنه از عرضه اولیش هم پایینتر بیاد؟؟؟؟
                          خیلی خیلی ممنون از راهنماییات

از این ضررهای دوستان به شدت ناراحت میشم ..واقعا نمیدونم چی بگم .
                          چیزی که مشخصه اینه که سهم های بنیادی بازار مثل غبشهر و شیران و... افت میکنند. سهم های بنیادی گروه قندی نظیر قمرو و قصفها هم افت میکنند . دیگه قچار که بنیادی هم نیست که بشه به یه چیزش دلخوش کرد جای خود داره . ( قچار تو شرایط صعود گروه خوبه فقط )
                          مطلب دیگه اینه که برای سهامدار حقیقی قیمت کف و حمایت و عرضه اولیه معنا نداره. حقوقی سهم نباید اجازه بده که سهم زیر قیمت عرضه اولیه بره . که حقوقی قچار تو کار شلغم و سیب زمینیه کلا
                          در مجموع سهم تو روند نزولیه . مثل بقیه سهم ها. بعد این همه افت اینکه با ضرر سنگین خارج بشید یا سهامداری کنید واقعا توصیه سختیه
                          فقط میتونم بگم سیگنال بازگشتی از سهم هنوز صادر نشده . خود من اگر بودم سهم رو میفروختم و فراموشش میکردم که چنین سهم مزخرفی تو بازار هست .
                          آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2014/02/12, 00:53.

نظر

• میلاد20
                            عضو عادی
                            • Nov 2013
                            • 63

سلام اقا محسن نظرتون راجع به غالبر چیه؟

نظر

• javadmaster
                              عضو عادی
                              • Aug 2013
                              • 39

سلام جناب مهرورز شما از کجا میدونید که مثلا شبندر از حمایت خودش پایین تر نمیره من که سهم رو رو حمایتش میخرم اصلا انگار که تو هواست با قیمت به در امد 4 صف فروش میشه بعد دیگه دیگه میمونم برم تو صف فروش؟ نرم؟خلاصه هر جور تحلیل میکنم جواب نمیده .....
                              به نظر شما مشکل کار من کجاست؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 1683

در اصل توسط دقیق پست شده است View Post
                                سلام اقا محسن نظرتون راجع به غالبر چیه؟
                                فعلا که شکر خدا سهم بخاطر تعدیل بسته شده
                                دعا کنید تو بازار مثبت باز بشه

در اصل توسط javadmaster پست شده است View Post
                                سلام جناب مهرورز شما از کجا میدونید که مثلا شبندر از حمایت خودش پایین تر نمیره من که سهم رو رو حمایتش میخرم اصلا انگار که تو هواست با قیمت به در امد 4 صف فروش میشه بعد دیگه دیگه میمونم برم تو صف فروش؟ نرم؟خلاصه هر جور تحلیل میکنم جواب نمیده .....
                                به نظر شما مشکل کار من کجاست؟
                                مشکل از بازاره که متاسفانه هر سهمی پس از شکستن حمایت فرصت خروج هم ممکنه نده . وگرنه خرید سهم تو کف های معتبر با رعایت حد ضرر همون حمایت ، استراتژی قابل قبولیه
                                بنده هم طبق معاملات چندین ماهه سهم گفتم حمایت 1360 برای شبندر بسیار معتبره که با حمایت حقوقی میتونه حفظ بشه . فتوا ندادم که پایینتر نمیره
                                در کل اگر دید دوستان کوتاه مدتیه که من از اول دی دارم داد میزنم سیاست کلی نقد بودنه . در وهله دوم کمی نوسانگیری تو اندک مثبتها . اگر دید میان مدت و بلند مدته که خرید سهم های با فاند خوب رو پله ای باید شروع کرد

نظر

در حال کار...
                                X