کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
اين سهم پس از ريزش سنگين ، در برخورد با کف چنگال اندروز بزرگ ، در شرايطي که در انديكاتورهاي مختلف همچون RSI در منطقه اشباع فروش قرار دارد .
کف سابق سهم سطح 240 تومان ميباشد که در صورت بازگشت سهم ، اولين مقاومت مقاومت 300 تومان و سپس 320 تومان خواهد بود.
لذا با توجه به ريزش اخير سهم ، خريد هاي پله اي کم ريسک ارزيابي ميشود .
اين سهم پس از ريزش سنگين ، در برخورد با کف چنگال اندروز بزرگ ، در شرايطي که در انديكاتورهاي مختلف همچون RSI در منطقه اشباع فروش قرار دارد .
کف سابق سهم سطح 240 تومان ميباشد که در صورت بازگشت سهم ، اولين مقاومت مقاومت 300 تومان و سپس 320 تومان خواهد بود.
لذا با توجه به ريزش اخير سهم ، خريد هاي پله اي کم ريسک ارزيابي ميشود .
--------------------------------------------------- یعنی شنا کردن در عمیق ترین نقطه رو بلدی
خرید بسیار خاصی بوده...=D>
سلام جناب مهرورز شبتون بخیر باشد و ایام به کام شما .....چند وقت هست این سوال برایم پیش امده که این تکخال زنی های شما در خرید سهام صعودی اونم با نوسانات +12 +16 درصد و همچنین شهامت معرفی کردن سهم برای خرید به دیگران همراه با اطمینان بالا از درست بودن تحلیل هایتان از چه چیزی نشات میگیره ایا از تلاش و بررسی تکنیکال سهم ها بصورت فردی هست یا از رابطه با کارگزاری ها و جریانات رانتی بازار بورس که میدونند پول قراره کجا رو اباد کنه ؟؟؟................اینو از ته دلم میگم ارزو دارم حداقل یکبار هم که شده شما رو از نزدیک زیارت کنم انصافا شما عجوبه ای در تکنیکال بازار بورس هستید ای کاش میشد بیشتر از رمز و رموز موفقیت خودتون میگفتید استاد عزیز@};-@};-
بازم شکر خدا تو این بازار منفی سه سهم شکربن ، قشکر و وپست که تو این هفته عرض شد مثبت هستند هنوز
واقعا دست مريزاد جناب مهرورز
خيلي از خريد و فروشهات لذت مي برم. قشنگيش به اينه كه دقيقا موقع خريد اعلام مي كني كه هر كسي هم خواست بتونه باهات همراهي كنه . موقعي كه شكربن رو گفتي كاملا امكان خريدش بود و صف خريدش زير 100 هزارسهم بود و ديروز تازه اومدند بالاي 2 ميليون صفش كردند
اميدوارم هميشه شاد و موفق باشي
سلام جناب مهرورز شبتون بخیر باشد و ایام به کام شما .....چند وقت هست این سوال برایم پیش امده که این تکخال زنی های شما در خرید سهام صعودی اونم با نوسانات +12 +16 درصد و همچنین شهامت معرفی کردن سهم برای خرید به دیگران همراه با اطمینان بالا از درست بودن تحلیل هایتان از چه چیزی نشات میگیره ایا از تلاش و بررسی تکنیکال سهم ها بصورت فردی هست یا از رابطه با کارگزاری ها و جریانات رانتی بازار بورس که میدونند پول قراره کجا رو اباد کنه ؟؟؟................اینو از ته دلم میگم ارزو دارم حداقل یکبار هم که شده شما رو از نزدیک زیارت کنم انصافا شما عجوبه ای در تکنیکال بازار بورس هستید ای کاش میشد بیشتر از رمز و رموز موفقیت خودتون میگفتید استاد عزیز@};-@};-
در ابتدا از نظر لطف شما و سایر دوستان که بنده نوازی کردن تشکر میکنم .
در وهله دوم دوستان نزدیکم میدونند که من حتی واسه خرید و فروش به کارگزارم هم زنگ نمیزنم هیچ وقت . چه برسه به رانت کارگزاری و جریانات و....
نمادهای بازارو بررسی میکنم . از میون اونهایی که افت خوبی کردن یا وارد روند صعودی شدند ، بصورت تلفیقی از روانشناسی سهم + فاند+ تکنیکال سهم اقدام به خرید میکنم . دیگه معرفی سهم تو این بازار خیلی سخته چون واقعا مسئولیت سنگینی داره
ولی به هر حال از اعتبار کم خودم استفاده میکنم و سهم رو معرفی میکنم که اگر سهم سودی داد همه با هم بهره ببریم ...
سلام اقا محسن واقعا دست شما درد نکنه ممنون از اینکه به موقع اطلاع میدین وما هم تو این بازار وا اسفا با راهنمائی شما سود میکنیم همیشه سلامت و پر سود باشید
نظر