محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است
    سلام و عرض تبریک بابت این عید باستانی
    شسینا :
    سهم خودش رو داره بالای ابرهای ایچی موکو تثبیت میکنه. درون یه مثلث صعودی افتاده. حوالی 514 به ضلع بالایی مثلث میرسه که اگر بشکنه برای سهم عالی میشه و سهم رو به سمت 550 هل میده . بقیه مقاومتهای سهم روی 595 و 640 هستند .
    حمایت سهم هم 480 و 450 هستند.
    خب دوستان سهم نتونست مقاومت 514 که محل تلاقی ترندلاین نزولی سهم + ضلع بالای مثلث + سقف باندبولینگر بود رو بشکنه و از 513 برگشت
    فردا سهم به حمایت 450 میرسه. احتمال زیادی در بازگشت سهم هست... خرید سهم در این سطح ارزشمنده

در اصل توسط احسان147 پست شده است View Post
    سلام آقا محسن
    نظرتون در مورد کاشی پارس چیه ؟هم تکنیکال و هم فاندش؟فکر میکنید تحولی در شرکت رخ داده ؟ممنون
    سلام
    ببینید این امر که کل گروه یکپارچه حرکت کنند ، نشانه بسیار خوبی از شکل گیری روند در کل گروهه
    اما چه خوبه که وقتی یه سهم اعلام میشه ، لیدر گروه خریداری بشه. شما مطمئن باشید کچینی و کساوه لیدر هستند . این امر رو در معاملات روزهای آتی میتونید استنباط کنید.
    اما راجع به بنیادی کپارس ، باید عرض کنم که بنده مطالعه ای روی بنیادی این سهم کار نکردم. اساسا من تکنیکال کار میکنم. اما وقتی یه سهم رو نشون میکنم ، برام خیلی مهمه که بنیادیش عالی باشه. کلا سمت سهام با بنیادی ضعیف نمیرم. بررسی ظاهری صورتهای مالی و ترازنامه و... رو انجام میدم تا بدونم شرکت چند چنده. ولی وارد تحلیلهای بنیادی که ببینم شرکت با فلان تغییر چقدر عایدش میشه و... نمیشم . این مسئله رو به دوستان بنیادی کار میسپارم.

کپارس :
    این سهم شناوری 8% داره و با توجه به بررسی های من ، اگر سهم صف بشه ، انتظار دادن حجم کمی دور از انتظاره . مگه اینکه حقوقی ها بخوان مرام خرج کننB-)
    این سهم بین سنوات 2006-2011 ، 5موج اصلی خودش رو تموم کرد که ما اون 5موج رو موج 1 اصلی الآن تلقی میکنیم . بدین ترتیب موج 2 نزولی خودش رو با افتی شدید تجربه کرد. همینک تو ریز موج های موج 3 اصلی خودش قرار داره. یعنی بلند مدت سهم طلاییه
    کوتاه مدتش هم بنظرم میرسه با جو گروهش فردا مقاومت 130 ( فیبوی 38%) رو بشکنه
    مقاومت بعدی روی 146 ( فیبوی 61%) میفته... بعدش هم 157

سدور رو فردا بررسی میکنیم...
    آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/04/06, 22:25.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1683

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
      کچینی :
      این سهم به ترندلاین صعودی بنفش خودش همچنان پایبنده.
      + داخل یه کانال صعودیه که اخیرا روی سقف کانال در برخورد با مقاومت 330 کم آورد. اما از میانه کانال باز خودشو به سقف کانال رسونده
      + احتمال شکل گیری الگوی هارمونیک AB=CD در سهم هست
      + مقاومتهای سهم در 330 ، 343 و 360 هستند. تازه بعد 360 بازار میاد پشت کچینی
      بعد اون فیبوی 127% و هدف الگوی هارمونیک در 400 انتظار سهم رو میکشه :
      خب دوستان گل بورسی
      اینم از کچینی و اومدن بازار پشت کچینی
      کچینی برای شکست مقاومت سنگین 360 ، نیاز مبرم به این حجم میلیونی داشت.

خب دوستان سهم نتونست مقاومت 514 که محل تلاقی ترندلاین نزولی سهم + ضلع بالای مثلث + سقف باندبولینگر بود رو بشکنه و از 513 برگشت
      فردا سهم به حمایت 450 میرسه. احتمال زیادی در بازگشت سهم هست... خرید سهم در این سطح ارزشمنده

شسینا هم به حمایت 450 تاحالا واکنش مثبت نشون داده و برگشته>:D<

نظر

• Mohsen Mehrvarz
        عضو فعال
        • Mar 2012
        • 1683

[/COLOR]
        مبارکه دوستان خریدار سهم روی 450 باشه . خرید بسیار عالی بود

کچینی :
        این سهم به ترندلاین صعودی بنفش خودش همچنان پایبنده.
        + داخل یه کانال صعودیه که اخیرا روی سقف کانال در برخورد با مقاومت 330 کم آورد. اما از میانه کانال باز خودشو به سقف کانال رسونده
        + احتمال شکل گیری الگوی هارمونیک AB=CD در سهم هست
        + مقاومتهای سهم در 330 ، 343 و 360 هستند. بعد 360 بازار میاد پشت کچینی.
        بعد اون فیبوی 127% و هدف الگوی هارمونیک در 400 انتظار سهم رو میکشه :
        روی مقاومت 360 که خیلی سنگینه ، حجم میلیونی برای کچینی خیلی ضروری بود که الحمدلله زده شد.

سلام
        گروه کاشی و سرامیک تو این چندوقته بواسطه خریدهای عمدتا گروهی کم کم رو میان . لیدرگروه کچینیه. کچینی و کساوه و کهرام رو خیلی میپسندم
        کچینی اگه امروز مثبت بمونه ، مقاومت 330 رو میزنه و میره برای 360 . بعد 360 تازه سهم روند صعودی به خودش میگیره...
        گروه بعدی هم احتمالا سیمانیها بشن . سدور ، سخزر و سغرب رو تو واچینگ لیست داشته باشید تا بعدا بیشتر صحبت کنیم راجع بهشون
        کم کم گروه سیمانی هم استارت میزنن. سدور ، سغرب و سخزر رو نگاه و حتی خرید کنید. تا بعدا در مورد این گروه صحبت کنیم;)
        این هم از یادآوری های سیمانیها :

شاخص سیمانی ها:
        طبق چارت زیر مشاهده میکنیم که:
        1 ) شاخص روی سقف کانال بلندمدتشه
        2) بتازگی از ضلع بالای مثلث صعودی خودش خارج شده
        3) اکنون روی مقاومت 313 هستیم
        4) سقف تاریخی شاخص روی 320 قرار داره
        اگر این سطح شکسته بشه ، میریم برای 333 و 345

سدور :
        این سهم اخیرا مقاومت 500 رو شکست که خیلی خیلی مهم بود
        مقاومتی که االآن باهاش درگیره ، 530 هست که فردا میشکنه
        بقیه سطوح مقاومتی در 544 و 582 هستند. ولی من تا 631 با سهم هستم .

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

بعد شاخص سیمانیها و سدور ، سیمانی بعدی مورد علاقه من سغربه که بارها عرض کرده بودمش
          امروز این سهم عالی ظاهر شد
          سه تا چارت از سهم حاضر کردم :
          1 ) چارتی که سیگنال ها خرید توشون صادر شده . مهمترین اندیکاتورهایی که توش مشهوده macd , ichi moku , moving ave هستند .

2)نمای بلندمدت سهم که سهم درون کانالی صعودی قرار داشته

3) نمای نزدیک سهم
          تو تصویر زیر کف مستحکم سهم روی 388 بسته شده و این کف باعث شده که الگوی کف سه در سهم با خط گردن 440 شکل بگیره.
          مقاومت 440 خیلی مهمه برای سهم که احتمال قوی فردا شکسته میشه . تارگت این کف سه قلو 500 هست.
          مقاومتهای سهم بعد 440 ، روی 480 ، 500 و 554 ( فیبوی 161%) هستند که من به تارگت 554 بسیار خوشبینم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

به لحاظ تکنیکی ، کچینی روی مقاومت 360 خراب کرد و نتونست ردش کنه تو این مرحله . به تبعش گروه هم خراب شد .
            به لحاظ اراده ای هم اراده بعضیا تو خراب کردن سهم بود تا فعلا بازی رو پیچیده تر کنن تا با خسته و احساسی کردن حقیقی ها ، سهم رو از چنگشون در بیارن
            چون سعی میکنم راجع به هیچ سهمی مغرضانه عمل نکنم و تعصب بیجا به خرج ندم ، باید بگم که :
            حمایت کچینی روی محدوده 330-340 معتبره . سطح حمایتی بعدی روی 300 کمربند حمایتی سهمه که سهم رو هرگز به زیر خودش راه نمیده
            به شخصه با سهم هستم تا گین لازم رو ببرم .
            سطوح حمایتی کساوه هم روی 400 و 385 هستند .
            با توجه به اینکه کچینی از 320 و کساوه از 390 معرفی شدن ، مسئولیت داشتم اطلاع رسانی کنم
            تصمیم گیری در خصوص ماندن یا خروج از سهم با سهامدارن

نظر

• خوشبخت
              عضو فعال
              • Jul 2012
              • 5464

به لحاظ تکنیکی ، کچینی روی مقاومت 360 خراب کرد و نتونست ردش کنه تو این مرحله . به تبعش گروه هم خراب شد .
              به لحاظ اراده ای هم اراده بعضیا تو خراب کردن سهم بود تا فعلا بازی رو پیچیده تر کنن تا با خسته و احساسی کردن حقیقی ها ، سهم رو از چنگشون در بیارن
              حمایت سهم روی 330-340 معتبره . سطح حمایتی بعدی روی 300 کمربند حمایتی سهمه که سهم رو هرگز به زیر خودش راه نمیده
              به شخصه با سهم هستم تا گین لازم رو ببرم .
              با توجه به اینکه کچینی از 320 و کساوه از 390 معرفی شدن ، مسئولیت داشتم اطلاع رسانی کنم
              تصمیم گیری در خصوص ماندن یا خروج از سهم با سهامدارن
              درود محسن جان
              ممنون از نمودارای زیبا و قشنگت!!
              میبینم واقعا لذت میبرم!!
              باز تشکر برای زحماتت!!
              پاینده باشی و سربلند
              زندگی بدون تحریم سلام....

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 1683

برای تازه شدن روح یه تصویر میذارم :

دست سید بزرگوار یه 5 تومنیه. فکر کنم میخواسته عیدی بده
                دوستان برید و پست های زیر این عکس رو ببینید:

نظر

• m.r_moradi
                  عضو فعال
                  • Sep 2012
                  • 2188

محسن جان با این حجمی که امروز سرود زد(معادل 2 درصد کل شرکت) بازم میخوای 630 پیاده بشی؟!:D

به نظرت این گروهی که 570 سهمو خرید به خاطر 10 درصد سهمو خرید؟!:))

مرسی بابت تحلیل های خوبت،مرسی بابت بودنت...;)

من یکی که خیلی بهت مدیونم...
                  تمام سال من بی تو...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1683

گروه بعدی هم احتمالا سیمانیها بشن . سدور ، سغرب و سخزر رو تو واچینگ لیست داشته باشید تا بعدا بیشتر صحبت کنیم راجع بهشون
                    کم کم گروه سیمانی هم استارت میزنن. سدور ، سغرب و سخزر رو نگاه و حتی خرید کنید. تا بعدا در مورد این گروه صحبت کنیم;)

[B]
                    سدور :
                    این سهم اخیرا مقاومت 500 رو شکست که خیلی خیلی مهم بود
                    مقاومتی که االآن باهاش درگیره ، 530 هست که فردا میشکنه
                    بقیه سطوح مقاومتی در 544 و 582 هستند. ولی من تا 631 با سهم هستم .

بعد شاخص سیمانیها و سدور ، سیمانی بعدی مورد علاقه من سغربه که بارها عرض کرده بودمش
                    سغرب :
                    تو تصویر زیر کف مستحکم سهم روی 388 بسته شده و این کف باعث شده که الگوی کف سه در سهم با خط گردن 440 شکل بگیره.
                    مقاومت 440 خیلی مهمه برای سهم که احتمال قوی فردا شکسته میشه . تارگت این کف سه قلو 500 هست.
                    مقاومتهای سهم بعد 440 ، روی 480 ، 500 و 554 ( فیبوی 161%) هستند که من به تارگت 554 بسیار خوشبینم

والا دیگه نمیدونم به چه زبونی بگم تو سیمانیها ، سدور ، سغرب ، سخزر هم که خشکه متاسفانه
                    خودتون یه چرتکه بندازید ببینید کدوم سهم های سیمانی بیشترین گین رو تو همین دوهفته که معرفی شدن دادن. قطعا سدور . بعد سغرب
                    سدور فردا به مقاومت 582 میرسه . سغرب هم مقاومت 440 رو له کرد و رفت برای 480 .چه زود دیر میشود....
                    در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                    محسن جان با این حجمی که امروز سرود زد(معادل 2 درصد کل شرکت) بازم میخوای 630 پیاده بشی؟!:D

به نظرت این گروهی که 570 سهمو خرید به خاطر 10 درصد سهمو خرید؟!:))

مرسی بابت تحلیل های خوبت،مرسی بابت بودنت...;)

من یکی که خیلی بهت مدیونم...
                    محمد جون از پسرهای با اخلاق سایتی. خیلی میخوامت
                    حالا من گام به گام جلو میرم . خدا را چه دیدی . ایشا... رو 630 یه تحلیل تازه میکنیم ببینیم چند چندیم
                    تعصبی هم نسبت به هیچ سهمی نداریم که . هر چه پیش آید خوش آید . توکل بر خدا

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

شسینا به زیبایی از حمایت 450 برگشته و تو این دو روز 10% رشد داشته . >:D<
                      اینبار ضلع بالای مثلث روی 500 میفته . بنظر میاد این بار میره که ردش کنه . رد کنه مقاومت بعدش 551 میشه . بعدیشم 595

نظر

• ahmadreza
                        عضو فعال
                        • Jul 2012
                        • 1294

محسن جان میشه یه تحلیل هم از فاسمین بذاری?ممنونت میشم اگه لطف کنی

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                          محسن جان میشه یه تحلیل هم از فاسمین بذاری?ممنونت میشم اگه لطف کنی
                          تو این گروه ، فباهنر و فرآوری رو بیشتر میپسندم .
                          در خصوص فاسمین دو تا الگوی قشنگ آموزشی تو سهم بوده که میگم.
                          یکیش یه الگوی هارمونیک شارک
                          یکی دیگه هم یه سروشونه سقف زیبا بوده که سهم به تارگت الگو رسید و بعد اون روند مثبتی رو در پیش گرفت.
                          سهم یه محدوده مقاومتی قوی بین 670-680 داره که فیبوی 38% روند قبلی هم همینجا میفته
                          سطوح معتبر مقاومتی بعدی در 700 ، 753-760 ، 807 و 875 هستند .
                          سهم اخیرا نتونسته از 670 رد بشه و به سمت حمایتها بازگشته . حمایت 635 رو که شکسته و قبل از رسیدن به حمایت 600 شروع به نوسان کرده . فعلا هم بین این دو سطح بازی میکنه .
                          سهم بعد شکست 700 روند خوبی به خودش میگیره . منتها تا اون روز تصمیم گیری در خصوص سهم با خودتون

اما راجع به گروه کاشی :
                          این احتمال وجود داره که کچینی به سمت حمایت 330 و کساوه به سمت حمایت 400 پولبک کنن . خرید تو این سطوح خوبه . ولی اگر این سطوح شکسته بشن ، اوضاع خیلی پیچیده میشه و من یکی با این سهم ها نمیمونم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

سلام بر همه دوستان
                            بعد چندروز یه سری به نمودارها بزنیم ببینم اوضاع چجوره :
                            شسینا :
                            این سهم فردا برای چندمین بار به حوالی حمایت 450 میرسه. خیلی ها مترصد این هستند که از این حمایت بعنوان تریگر استفاده کنند . اما بعضی ها روی مقاومتهای جلوتر خالی میکنند. بعضی ها هم اضافه میکنند تا زمان بسته شدن سهم بابت تعدیلها فرا برسه :
                            تکنیکال سهم خیلی گویاست که کم کم داریم به انتهای مثلث متقارن نزدیک میشیم . معمولا سهم باید تو فاصله 2/3 طول مثلث تکلیف خودشو مشخص کنه . ولی اینجا نمیدونم چرا تا راس مثلث داریم پیش میریم . :D
                            در کل اندکی صبر تا تعیین تکلیف مثلث

فلوله :
                            این سهم تو ابتدای موج 3 خودش قرار داره . موج 2 رو بصورت WXY و با الگوی FLAT تکمیل کرد .
                            دقت کنید که تایم بلند مدت برای سهم در نظر گرفتم. پس به مسئله تایم دقت کنید .
                            مقاومت سهم روی 205 قرار داره . شایعات تعدیل سهم هم هست.
                            بقیه مقاومتها روی 248 ، 280 و 308 هستند . حداقل هدف موج 3 رو 308 میفته . ولی درادامه ممکنه تارگتهای دیگه ای هم ببینه

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                              عضو فعال
                              • Mar 2012
                              • 1683

کچینی :
                              حرف راجع به سهم زیاد زده شده. تو هفته گذشته حقوقی سهم به هر علتی ، نمیخواست سهم رشد کنه و ترمز سهم رو میکشید و از قصد عرضه رو منفی میکرد تا سهم رو بکشه پایین . من منتظر رسیدن سهم به 330 بودم که موفق نشدم بازم وارد سهم بشم .
                              خریدار داره برای سهم میاد . زمزمه های افزایش نرخ کاشی در محدوده 20% و افزایش نجومی سود کچینی و ... بماند.
                              تکنیکال سهم رو میبینیم :
                              ابتدا باید بگم که الگوی سروشونه یه الگوی بازگشتی محسوب میشه . ولی گاهی اوقات بصورت الگویی ادامه دهنده ظاهر میشه. این سهم یه سروشونه ادامه دهنده زده. در حال پولبک به خط گردن هست که این خط گردن روی 333 میفته .
                              اگر این حمایت شکسته بشه ، اوضاع سهم ناجور میشه و حمایت 300 فعال میشه .

در نمایی دیگه شکسته شدن ترندلاین سهم رو میبنیم + افتادن سهم تو کانال صعودی+ خروج سهم از سقف کانال + پولبک سهم برای تاچ مجدد سقف کانال

وپترو :
                              این سهم اخیرا خوب خریداری شده
                              سابقا این تحلیلو وقتی سهم 83 بود ، برای یکی از سایتها فرستاده بودم
                              الگوی هارمونیک باترفلای با تارگت 130 توش دیده بودم . از طرفی یه چنگال اندرو هم اضافه کردم و دیدم جواب میده
                              اگر سهم بتونه مقاومت 110 رو رد کنه ، میره برای 120 و بعد 130

نظر

• hossein sh
                                ستاره دار(1)
                                • Mar 2012
                                • 688

سلام محسن جان

ممکنه تحلیلی راجع به خاور داشته باشی؟

در مورد موج شماریش هم لطفا....
                                با تشکر

نظر

در حال کار...
                                X