در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است
فردا سهم به حمایت 450 میرسه. احتمال زیادی در بازگشت سهم هست... خرید سهم در این سطح ارزشمنده

در اصل توسط احسان147 پست شده است
View Post
ببینید این امر که کل گروه یکپارچه حرکت کنند ، نشانه بسیار خوبی از شکل گیری روند در کل گروهه
اما چه خوبه که وقتی یه سهم اعلام میشه ، لیدر گروه خریداری بشه. شما مطمئن باشید کچینی و کساوه لیدر هستند . این امر رو در معاملات روزهای آتی میتونید استنباط کنید.
اما راجع به بنیادی کپارس ، باید عرض کنم که بنده مطالعه ای روی بنیادی این سهم کار نکردم. اساسا من تکنیکال کار میکنم. اما وقتی یه سهم رو نشون میکنم ، برام خیلی مهمه که بنیادیش عالی باشه. کلا سمت سهام با بنیادی ضعیف نمیرم. بررسی ظاهری صورتهای مالی و ترازنامه و... رو انجام میدم تا بدونم شرکت چند چنده. ولی وارد تحلیلهای بنیادی که ببینم شرکت با فلان تغییر چقدر عایدش میشه و... نمیشم . این مسئله رو به دوستان بنیادی کار میسپارم.
کپارس :
این سهم شناوری 8% داره و با توجه به بررسی های من ، اگر سهم صف بشه ، انتظار دادن حجم کمی دور از انتظاره . مگه اینکه حقوقی ها بخوان مرام خرج کننB-)
این سهم بین سنوات 2006-2011 ، 5موج اصلی خودش رو تموم کرد که ما اون 5موج رو موج 1 اصلی الآن تلقی میکنیم . بدین ترتیب موج 2 نزولی خودش رو با افتی شدید تجربه کرد. همینک تو ریز موج های موج 3 اصلی خودش قرار داره. یعنی بلند مدت سهم طلاییه
کوتاه مدتش هم بنظرم میرسه با جو گروهش فردا مقاومت 130 ( فیبوی 38%) رو بشکنه
مقاومت بعدی روی 146 ( فیبوی 61%) میفته... بعدش هم 157

سدور رو فردا بررسی میکنیم...
نظر