محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

در اصل توسط haselipoor پست شده است View Post
    سلام استاد

اگر امکان داره از تاثیر جریان نقدینگی روی روند سهم ها بگید وبفرمایید این نقدینگی الان رو کدوم یک از این سهم ها خیلی ملموسه؟
    ممنون وبا آرزوی قلبی برای موفقیت شما
    سلام دوست عزیز
    استاد نفرمایید. همان دوست بهتره
    قیمتهای جهانی ریزش شدیدی داشتن و این میتونه گروه فلزی و معادن رو تحت تاثیر منفی خودش نگه داره
    سهم خگستر که اخیرا از 140 ذکر خیرشو کردیم . کولاک میکنه و خواهد کرد. اصلا نترسید و وارد بشید. تارگت بالایی داره
    فلوله ، وتوکا ، توریل و شکربن رو زیر نظر بگیرید و رخت بستن رنگ قرمزشون باشید.
    لسرما سود تلفیقی 20% تعدیل داد . ایشا.. میریم که با یه بازگشایی خوب ، به سمت تارگت 248 بریم .
    سیمانیها و کاشی ها منتظر افزایش نرخ هستند . اگه قصه نرخ گرفتن طولانی بشه و فصل خزان بورس شروع بشه ، باید سودها رو سیو کرد.
    فارس که لیدری بازار رو از شبندر گرفته و خواهد گرفت. همچنان تا 900 با سهم هستیم .
    غذایی ها مجامع خوبی برگزار کردند . هنوز سیگنال فروش ندادن . البته باید سهم به سهم بررسی بشن
    قندی ها میتونن تو بازار منفی احتمالا اواسط اردیبهشت تا اواخر خرداد بترکونن
    توصیه دارم اواخر روزهای خوش بازار ، نقد بشید و روی تک سهم ها و بازارهای موازی تمرکز کنید

موفق و سربلند باشید

نظر

• Mohsen Mehrvarz
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 1683

یادم نیست این چارت لسرما رو کجا زدم. انقدر اینور و واونور هستیم:D
      از 172 بود که به دوستان گفتم خب مقاومت شکست . سوار شید
      مقاومت های سهم رو 187 و 206 گفته بودم به دوستان
      سهم رو استادانه روی مقاومت بستند و گزارش و تعدیل 20% سود تلفیقی رو دادن
      یه ذره سهم همت کنه و از 206 رد بشه ، میره به سمت 230 . البته تارگت سهم 260 هست .

نظر

• shahmir
        عضو فعال
        • Feb 2012
        • 368

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
        دوستانی که امروز خریدند ، خوب خریدند . خودم حیف نقدینگی نداشتم
        کم کم بازار به خودش میاد و میبینه که هلدینگ لیدر شده
        این سهم رو به هر نحوی که هست بالا میبرنش . یه کم صبر کنید ، گین لازم رومیبرید.
        زمان قاضیه خوبیه

خگستر - تپکو رو هم زیر نظر بگیرید حتما
        محسن جان
        خگستر خریداری شد . فلوله هم تو واچینگ قرار گرفته . تپکو هم این چند وقت صعود خوبی داشته .اگه وقت کردی نمودارشم بزاری ممنون میشم.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

در اصل توسط shahmir پست شده است View Post
          محسن جان
          خگستر خریداری شد . فلوله هم تو واچینگ قرار گرفته . تپکو هم این چند وقت صعود خوبی داشته .اگه وقت کردی نمودارشم بزاری ممنون میشم.
          خب خگستر مبارکه
          فلوله هم سطح 172-175 حمایت خوبی داره . اگر نشکنه ، بهش امیدوارم تا بتونه بره به سمت 248
          تپکو :
          این سهم هم روند خوبی گرفته
          تو چارت زیر مقاومتهای مهم و الگوهای مهمش آورده شده که توضیح میدم
          ابتدا به دو تا الگوی هارمونیکش اشاره میکنم. سابقا یه الگوی هارمونیک BUTTERFLY ( پروانه) رو تکمیل کرد . دقیقا بعد اون الگو ، بنظر میاد الگوی هارمونیک CRAB ( خرچنگ ) رو داره تکمیل میکنه . هدف اولیه این الگو سطح 120 هست .

اما میرسیم به ذکر سطوح مهم حمایتی و مقاومتی سهم :
          حمایت تپکو :
          سهم بسیار معتبری روی سطح 89 داره . کلا سطح 90 برای همه سهم ها حمایت محسوب میشه . جالبه این سری سطح 89 فیبوی 38% هم هست .
          مقاومتهای تپکو :
          سطح 100 برای همه سهم ها یه مقاومت روانی و قوی محسوب میشه .
          تا حالا تپکو 6بار از سطح 100 تومن برگشته و نتونسته رد بشه . این سری هم داشت رد میشد که به قله قبلی در 105 خورد و نتونست رد کنه . لذا با افت مواجه شد
          سهم اگر بتونه 100 و 105 رو رد کنه ، میره رای 112 . ولی من تارگت رو 120 میبینم حداقل .
          اگر 120 رد بشه ، میره برای 130 که محل تلاقی فیبوی 161% دو تا از روندها + قله قبلی سهم هست
          آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/04/19, 12:48.

نظر

• h00mi
            عضو فعال
            • Aug 2012
            • 504

سلام دوست
            لطفا در مورد بانک دی هم توضیح بدهید ممنون...
            آخرین ویرایش توسط h00mi؛ 2013/04/19, 15:16.

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
            هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• سلطان زمان
              کاربر فعال
              • Jan 2011
              • 176

محسن جان سكرما و قشير رو هم قبول زحمت ميكنيد
              @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
              پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• 313
                عضو عادی
                • Feb 2013
                • 196

استراتژی معاملاتی یه بورس باز ، غالبا بهش اجازه ورود به این قبیل سهم ها رو نمیده
                اگر هر کسی برای خودش استراتژی داشته باشه و به اونها پایبند باشه ، ممکنه در معدود دفعاتی نتیجه خوب نگیره ، ولی برآیند کار قطعا به نفع اونه . اینو از بنده حقیر بپذیرید .
                این استراتژی هایی که به بنده کمک کردند رو در اختیار دوستان میگذارم . اگر پس از عمل به اینها بعد 6ماه نتیجه لازم رو نگرفتید ، بنده از بورس میرم :
                1) مراتب مطالعاتی هر سهم قبل از ورود :
                مطالعه بنیادی
                مطالعه بازاری
                مطالعه تکنیکال
                مطالعه زمانی
                مطالعه روانشناسی سهم
                مطالعه رفتار سهامداران عمده
                مطالعه سرعت رشد
                ورود پله ای در حمایت اصلی . اگر سهم افت کرد ، فقط و فقط خروج . اضافه کردن اکیدا ممنوع
                خروج پله ای با سیو سود قبل از رسیدن به مقاومت مهم

در این بین یه اصلی رو برای خودم تبیین کردم و اون اینه که همیشه دنبال بهترین صنعت بازار باید رفت . تو اون صنعت هم فقط لیدر گروه رو باید خرید . شناخت لیدر هم براحتی از روی حرکت گروه مشخص میشه و کمی هم تجربه میخواد.
                والسلام

فاذر سهمیه که 100% رشد کرده و بنده واردش نمیشم . بلکه خروج از سهم و ورود به سهم های تازه نفس رو ترجیح میدم. کچینی و خگستر همچنان جا دارند . حالا حالاها با این دو سهم در کنار سدور کار داریم . زمان همه چیز رو اثبات میکنه
                فاذر :
                علت رشد این سهم برام مبهمه . علت این رشد p/e برای سهم اصلا عقلانی نیست . این سهم در کنار سهم های پرپتانسیل سیمانی و کاشی به لحاظ بنیادی هیچه
                خط بالا گفتنی های بنده بود . ممکنه اشتباه باشه .
                اما جناب 313 ، پرسش تکنیکالی شما رو اینطور پاسخ میدم :
                این سهم خیلی وقت پیشاز سقف کانال نزولی خارج شد و روند صعودی به خودش گرفت . درون چنگال اندرو هم به خوبی حرکت کرده
                مقاومت حال حاضر سهم روی 438 هست که سهم امروز روی اون قرار داشت . اگر معاملات مثبت سهم ادامه داشته باشه ،این مقاومت شکسته شده و میره به سمت مقاومت 480 در حوالی سقف چنگال اندرو
                مقاومتی که پس از شکست 480 انتظار سهم رو میکشه ، 513 ( فیبوی 161%) سهم هست .
                امیدوارم همه سود کنن و لبی خندون داشته باشن

سلامت و سربلند باشید

قربونت میثم جون
                از خدا میخوام که بتونم لطف دوستان رو جبران کنم;;)
                سلام تشکر از پاسختون این درنوردیدن قیمتهای فاذر برای من هم جای سوال داره ولی خوب داره خوب مثبت میخوره میره جلو و لبهای خندان سهامدارانش رو میبینم و من هم در کنار اونا دارم لبخند میزنم وخدارو شکر میکنم سود داره از صد در صد هم میگذره.
                جالبه قصه ی ما و اندیکاتورها شده قصه ی صحبت شبان با خدا و سرزنش موسی و توبیخ موسی توسط خدا.
                ما با زبون خودمون با سیگنالهایی که از اندیکاتورها میگیریم معامله میکنیم .به نظر من الان آ.د.ایکس و او .بی .وی داره یه جورایی در دیتای روزانه خبر از هشدار میده که سوداتون رو زمین نزنید . ولی خبرای پشت پرده و ... میگن که هنوز باند بازیا نمیذارن سهم بریزه .ولی زبون شبانی من میگه که کندلا ا ز باند هم رد کردن رفتن بالا و باز هم روند هنوز صعودیه .
                آقا جالبه ما با این زبون شبانی با کندلا صحبت میکنیم تا حالا هم مارو جا نذاشتن .حالا هزارتا چنگال و فیبو و... هم میشه دسرش کرد میشه نکرد

لبخند یادتون نره

موفق و پر سود باشید

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1683

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
                  سلام دوست
                  لطفا در مورد بانک دی هم توضیح بدهید ممنون...
                  سلام
                  تو بانکیها ، بانکهای ملت ، کار آفرین ، پاسارگاد و سینا معاملاتشون رو مطمئن تر نشون دادن . البته شاخص بانکیها به خاطر اون رشد اوایل عیدشون ، رشد شارپی رو تجربه کردو چون به محدوده اشباع خرید رسید ، شروع به استراحت کرده
                  اما گروه بعدی شاید اینها باشن
                  ودی :
                  این سهم تو ریز موج C از موج 4 اصلاحی خودش قرار گرفته
                  محدوده حمایتی قوی روی 115-110 داره . اما اگر این محدوده رو به پایین بشکنه ، هم موج شماری فیل میشه . هم حمایت بعدی روی 100 منتظر سهم میشه
                  اگر موج شماری فیل نشه ، مقاومتهای سهم تو موج 5 در 134 ، 145 و 154 قرار میگیرند

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
                  محسن جان سكرما و قشير رو هم قبول زحمت ميكنيد
                  سکرما رو از زیر 500 برای یکی از دوستام خریدم. وقتی سکرما 500 رو شکست ، سهم الگوی قشنگ مستطیل رو با هدف 5500 نشونه گرفت. مقاومت بعدی سهم روی 600 میفته
                  البته کندل خطرناکی رو روز 4شنبه سهم انداخته . مواظب باشید .

قشیر :
                  این گروه فعلا در حال نوسان پیاپی هستند .
                  قیر سابقا یه واگرایی منفی بین قیمت و اندیکاتورهای MACD , RSI داد . واین سرآغاز نزول از 1365 تا 830 بود . البته حمایت معتبر سهم روی 900 قرار داره که خرید تو این سطح کم ریسکه
                  مقاومتهای سهم هم روی 1110 ، 1233 و 1350 هستند.

در اصل توسط 313 پست شده است View Post
                  سلام تشکر از پاسختون این درنوردیدن قیمتهای فاذر برای من هم جای سوال داره ولی خوب داره خوب مثبت میخوره میره جلو و لبهای خندان سهامدارانش رو میبینم و من هم در کنار اونا دارم لبخند میزنم وخدارو شکر میکنم سود داره از صد در صد هم میگذره.
                  جالبه قصه ی ما و اندیکاتورها شده قصه ی صحبت شبان با خدا و سرزنش موسی و توبیخ موسی توسط خدا.
                  ما با زبون خودمون با سیگنالهایی که از اندیکاتورها میگیریم معامله میکنیم .به نظر من الان آ.د.ایکس و او .بی .وی داره یه جورایی در دیتای روزانه خبر از هشدار میده که سوداتون رو زمین نزنید . ولی خبرای پشت پرده و ... میگن که هنوز باند بازیا نمیذارن سهم بریزه .ولی زبون شبانی من میگه که کندلا ا ز باند هم رد کردن رفتن بالا و باز هم روند هنوز صعودیه .
                  آقا جالبه ما با این زبون شبانی با کندلا صحبت میکنیم تا حالا هم مارو جا نذاشتن .حالا هزارتا چنگال و فیبو و... هم میشه دسرش کرد میشه نکرد

لبخند یادتون نره

موفق و پر سود باشید
                  ببینید من تجربه خودمو در اختیار دوستان قرار میدم . تصمیم گیری درخصوص ماندن یا خروج با خود سهامدارانه
                  اینکه سراغ سهمی که 100% سود کردیدو باید سود رو سیو کنید و .... اینها همه اصولی هستندکه در شما برآیند نتیجه مثبت آنرا در طی سالها میبیند . ممکنه این وسط شما چند سری هم شانس بهتون رو کنه و گین بیشتری نصیبتون بشه

از طرفی یکی از دوستان خوبم اخیرا به بنده پیشنهاد ورود و شرکت در بازی سهم رو داد که بنده وارد نشدم. و این دوست به بنده قول بازی با یه گین 50% در این سهم رو داد . بنده با توجه به مورد وثوق بودن این دوستم ، باز استراتژیمو زیر پا نمیذارم .
                  ایشا.. این گین به شما برسه

نظر

• mehr_bourse
                    عضو فعال
                    • Oct 2012
                    • 336

سلام به محسن عزیز
                    و ممنون از تحلیل های بسیار خوبت مخصوصا برروی خگستر

نظرت در مورد شنفت چیه اگر فردا با حجم بالا 8350 رو رد کنه ................ صعود خوبی خواهد داشت اندیکاتور ها رو که بررسی میکردم نشان از صعود سهم . سیگنال خرید صادر شده .........
                    ار نظر بنیادی با افزایش نرخ 30 درصدی روغن صعود رو محکم تر میکنه
                    لطفا نظرت رو بگو ؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

در اصل توسط mehr_bourse پست شده است View Post
                      سلام به محسن عزیز
                      و ممنون از تحلیل های بسیار خوبت مخصوصا برروی خگستر

نظرت در مورد شنفت چیه اگر فردا با حجم بالا 8350 رو رد کنه ................ صعود خوبی خواهد داشت اندیکاتور ها رو که بررسی میکردم نشان از صعود سهم . سیگنال خرید صادر شده .........
                      ار نظر بنیادی با افزایش نرخ 30 درصدی روغن صعود رو محکم تر میکنه
                      لطفا نظرت رو بگو ؟
                      سلام دوست عزیز
                      شنفت به زیبایی از فیبوی مقاومتی 127% خودش شروع به اصلاح کرد .
                      این سهم تو موج 5 صعودی خودش قرار داره . این سهم هم چون رشد زیادی من توصیه ای به ورود بهش ندارم .
                      سهم تو منطقه اشباع خریده . اگر بتونه با حرکتی شارپ به صعودش ادامه بده ، واگرایی منفی توش رخ نمیده . وگرنه....
                      مقاومتهای پیش روی سهم فردا همون فیبوی 127% در 860 هست . اگر شکسته بشه ، سطوح 900 ، 944 و 990 ( فیبوی 161%) مقاومتهای بعدی هستند که میتونن تارگت موج 5 هم باشن .

نظر

• سلطان زمان
                        کاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 176

سلام
                        تو بانکیها ، بانکهای ملت ، کار آفرین ، پاسارگاد و سینا معاملاتشون رو مطمئن تر نشون دادن . البته شاخص بانکیها به خاطر اون رشد اوایل عیدشون ، رشد شارپی رو تجربه کردو چون به محدوده اشباع خرید رسید ، شروع به استراحت کرده
                        ودی :
                        محدوده حمایتی قوی روی 115-110 داره . اما اگر این محدوده رو به پایین بشکنه ، هم موج شماری فیل میشه . هم حمایت بعدی روی 100 منتظر سهم میشه

سکرما رو از زیر 500 برای یکی از دوستام خریدم. وقتی سکرما 500 رو شکست ، سهم الگوی قشنگ مستطیل رو با هدف 5500 نشونه گرفت. مقاومت بعدی سهم روی 600 میفته

قشیر :
                        قیر سابقا یه واگرایی منفی بین قیمت و اندیکاتورهای MACD , RSI داد . واین سرآغاز نزول از 1365 تا 830 بود . البته حمایت معتبر سهم روی 900 قرار داره که خرید تو این سطح کم ریسکه

ببینید من تجربه خودمو در اختیار دوستان قرار میدم . تصمیم گیری درخصوص ماندن یا خروج با خود سهامدارانه
                        اینکه سراغ سهمی که 100% سود کردیدو باید سود رو سیو کنید و .... اینها همه اصولی هستندکه در شما برآیند نتیجه مثبت آنرا در طی سالها میبیند . ممکنه این وسط شما چند سری هم شانس بهتون رو کنه و گین بیشتری نصیبتون بشه

از طرفی یکی از دوستان خوبم اخیرا به بنده پیشنهاد ورود و شرکت در بازی سهم رو داد که بنده وارد نشدم. و این دوست به بنده قول بازی با یه گین 50% در این سهم رو داد . بنده با توجه به مورد وثوق بودن این دوستم ، باز استراتژیمو زیر پا نمیذارم .
                        محسن جان ممنون از قبول زحمت
                        من هم اينو كمي پايينتر از شما برداشتم
                        محسن جان با جو فعلي ميشه به 850 فكر كرد؟
                        @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                        پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

در اصل توسط سلطان زمان پست شده است View Post
                          محسن جان ممنون از قبول زحمت
                          من هم اينو كمي پايينتر از شما برداشتم
                          محسن جان با جو فعلي ميشه به 850 فكر كرد؟
                          شما که ماشا.... خودت حرفه ای هستی دیگه . من چی عرض کنم
                          الگوی مثلث پهن شونده شما صحیحه . از طرفی مشکل ناحیه اشباع خرید سهم + کندل روز 4شنبه ، کمی اوضاع رو پیچیده کرده
                          بنده پله پله پیش میرم . اگر این هفته افزایش نرخ اعلام نشه ف احتمال داره این هفته این گروه برگردن. رو همین حساب من تارگت شما رو در میان مدت ارزیابی میکنم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

یاد تکنو 200تومنی بخیر

تکنو گزارش عالی رو اسفند داد . ولی بنظرم بخاطر هلدینگ خیلج ، کسی گزارشش رو ندید و سهم افت مناسبی هم کرد . از روز اول امسال خوب معامله شده و سهم رو استادانه مهندسی کردن
                            در بحث تکنیکی :
                            سهم ترندلاین اساسی رو شکونده
                            یه محدوده حمایتی قوی روی 179-184 داشت که سهم به زیبایی قیمت پایانیش 184 و پایینترین قیمتش هم 180 رو تاچ کردند و برگشتند .
                            تکنو مقاومت 210 رو زده و مقاومت بعدیش هم روی 230 میفته ( فیبوی 61% روند بزرگ قبلی)
                            مقاومت بعدی سهم در 250 قرار داره. اهدافی که در آینده سهم خواهد دید 273 و 307 هستند
                            273 هم رد شد . 35% گین راحت کمتر از یه ماه

الوعده وفا
                            سدور از 510 تا 630 اومده
                            هر کسی خواست میتونه خارج بشه .
                            من تارگت رو بالاتر میبرم رو 744 . این وسط چند تا مقاومتم بگیم بدک نیست .
                            مقاومتهای سهم الباقی میفتن روی 665 و 700
                            700 هم رد شد . خب خیلی زود به 744 هم میرسیم . 744 شکسته بشه ، 800
                            سدور از 510 تا هدف ما 40% سود خالص یه ماهه

تپکو :
                            این سهم هم روند خوبی گرفته
                            تو چارت زیر مقاومتهای مهم و الگوهای مهمش آورده شده که توضیح میدم
                            ابتدا به دو تا الگوی هارمونیکش اشاره میکنم. سابقا یه الگوی هارمونیک BUTTERFLY ( پروانه) رو تکمیل کرد . دقیقا بعد اون الگو ، بنظر میاد الگوی هارمونیک CRAB ( خرچنگ ) رو داره تکمیل میکنه . هدف اولیه این الگو سطح 120 هست .

اما میرسیم به ذکر سطوح مهم حمایتی و مقاومتی سهم :
                            حمایت تپکو :
                            سهم بسیار معتبری روی سطح 89 داره . کلا سطح 90 برای همه سهم ها حمایت محسوب میشه . جالبه این سری سطح 89 فیبوی 38% هم هست .
                            مقاومتهای تپکو :
                            سطح 100 برای همه سهم ها یه مقاومت روانی و قوی محسوب میشه .
                            تا حالا تپکو 6بار از سطح 100 تومن برگشته و نتونسته رد بشه . این سری هم داشت رد میشد که به قله قبلی در 105 خورد و نتونست رد کنه . لذا با افت مواجه شد
                            سهم اگر بتونه 100 و 105 رو رد کنه ، میره رای 112 . ولی من تارگت رو 120 میبینم حداقل .
                            اگر 120 رد بشه ، میره برای 130 که محل تلاقی فیبوی 161% دو تا از روندها + قله قبلی سهم هست
                            تپکو فردا به محدوده 89-90 میرسه . اگر نشکنه و برگرده خوب میشه برای سهم
                            آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/04/20, 11:50.

نظر

• PULP
                              عضو عادی
                              • Jan 2013
                              • 162

سلام و عرض ادب
                              محسن عزیز معاملات ساختمانی ها به طور ویژه ثشرق رو چطور دیدید؟؟؟
                              ثباغ صف خرید اون وقت ثشرق(لیدر گروه) اونطوری داشتن بازی میدادن....
                              نظرتون رو میفرمایید؟؟؟؟

نظر

• 313
                                عضو عادی
                                • Feb 2013
                                • 196

سلام
                                ودی :

قشیر :

موفق باشید .ممنون از اینکه تجربتون رو در اختیار دوستان قرار میدید .امیدوارم روز به روز به تجربه های شیرینتون اضافه بشه .
                                من زیاد اهل ریسک نیستم و اصولا سودهام رو حفظ میکنم در غمارگ و سهند و حفاری همین کار رو کردم ولی در مورد کهمدا نصف سهم رو در 270 فروختم و نصف بقیه رو نفروختم و بسته شد الان میگم با وجود اینکه قیمتهای بالایی برای سهم معرفی میکنن ای کاش سودم رو حفظ میکردم و خارج میشدم
                                به هر حال باز هم از شما ممنونم
                                و از اینکه در خگستر مشترکیم خوشحالم

نظر

در حال کار...
                                X