محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • بابي چارلتون
    عضو فعال
    • May 2011
    • 993

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
    دوستانی که امروز خریدند ، خوب خریدند . خودم حیف نقدینگی نداشتم
    کم کم بازار به خودش میاد و میبینه که هلدینگ لیدر شده
    این سهم رو به هر نحوی که هست بالا میبرنش . یه کم صبر کنید ، گین لازم رومیبرید.
    زمان قاضیه خوبیه

خگستر - تپکو رو هم زیر نظر بگیرید حتما
    سلام محسن جان
    کم پيدا بوديد داداش
    خسته نباشيد ، ممنون به خاطر تحليل هاي زيبايتان:x:x

در مورد خگستر احتمال تشکيل الگوي Bearish 5-0 Pattern وجود داره ؟؟

ممنون

نظر

• 717
      عضو فعال
      • Apr 2011
      • 596

جناب مهرورز ميشه لطفا نگاهي به كگاز بندازين ممنون ميشم

نظر

• رضاکریمی
        عضو عادی
        • Oct 2012
        • 250

سلام محسن جان
        میشه نظرت رو در مورد مپنا بگی؟مقاومتهای پیش روش به نظر شما چیه؟
        [CENTER] [COLOR=#008000][B][B][FONT=&quot]بعضي‌ها ريش بلندی ندارند اما يک دنيا محاسن دارند[/FONT][/B][/B][/COLOR]
        [/CENTER]

نظر

• mehdipour2000
          عضو فعال
          • Oct 2011
          • 406

آقا محسن سلام

کاشی سرامیک مقارن با دوتا مقاومت تقریبا تاریخیش هست همونی که توی نمودار زدی ( الگوی crab) فکر نمیکنی روی اینا استاپ بزنه اصلاح کنه؟ یا با قدرت رد میشه؟ میخوام امروز کچینی کساوه بخرم فکر کنم بنیادی یه 50 درصدی تووش باشه
          ممنون
          تحلیل رایگان
          اینستاگرام: mehdipour.mohamad
          توییتر: m_mehdipour

نظر

• Mohsen Mehrvarz
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 1683

در اصل توسط بابي چارلتون پست شده است View Post
            سلام محسن جان
            کم پيدا بوديد داداش
            خسته نباشيد ، ممنون به خاطر تحليل هاي زيبايتان:x:x

در مورد خگستر احتمال تشکيل الگوي Bearish 5-0 Pattern وجود داره ؟؟

ممنون
            سلام بابی جان
            ممنون از لطفت
            در ساعات معاملات ، کمتر اینجام
            در خصوص خگستر هم باید عرض کنم این الگو تارگتش خیلی بالاست . بنده این الگو و شارک رو میبینم. ولی سعی میکنم پله پله تارگت رو بگم

در اصل توسط 717 پست شده است View Post
            جناب مهرورز ميشه لطفا نگاهي به كگاز بندازين ممنون ميشم
            کگاز چند روز قبل بالاترین حجم تاریخشو ثبت کرد. داشتم رصدش میکردم.
            دیدم حقوقی 3.5 میلیون فروخته...یه حقوقی دیگه 1 میل و گروهی ها 2.5 خریدن
            برام بازیشون معنا دار بود . ولی صبر کردم
            سهم خیلی رشد کرده و من سمت این سهم ها به ندرت میرم. مقاومت 318 جلوی سهمه
            حمایتهای سهم هم روی280 و 250 هستند

در اصل توسط reza90 پست شده است View Post
            سلام محسن جان
            میشه نظرت رو در مورد مپنا بگی؟مقاومتهای پیش روش به نظر شما چیه؟
            سلام رضا جان
            مپنا رسما مقاومت 280 رو گند زده. تا حالا چندین بار به اون رسیده ولی نتونسته خودش رو بالای اون تثبیت کنه
            وقتی این 280 رو رد کرد ، میشه به خریدش فکر کرد . بقیه مقاومتهاش روی 302 و 332 هستند .

در اصل توسط mehdipour2000 پست شده است View Post
            آقا محسن سلام

کاشی سرامیک مقارن با دوتا مقاومت تقریبا تاریخیش هست همونی که توی نمودار زدی ( الگوی crab) فکر نمیکنی روی اینا استاپ بزنه اصلاح کنه؟ یا با قدرت رد میشه؟ میخوام امروز کچینی کساوه بخرم فکر کنم بنیادی یه 50 درصدی تووش باشه
            ممنون
            سلام مقاومت برای همینه که سهم با تاچ اون ، تکلیف ادامه روند یا بازگشتو مشخص کنه . این امر برای شاخص کاشی ها روز شنبه مشخص میشه . ولی بنده دنبال نوسان چند درصدی نیستم. بنده کچینی رو خریدم و خواهم خرید . هدف سهم بالاست . 400 ، 435 . من 490 شاید کمی خروج کنم تازه . بازم میگم فقط کچینی . تو فرصت ها و منفی ها کم کم بخرید . فقط لیدر و بس
            کچینی کمی استراحت و بعد پرواز
            خگستر رفت
            فلوله هم شنبه یکشنبه ایشا.. میره
            ثشرق اگر بالای 200 تثبیت بشه میره

نظر

• تمام
              عضو فعال
              • Jun 2011
              • 14645

سلام مقاومت برای همینه که سهم با تاچ اون ، تکلیف ادامه روند یا بازگشتو مشخص کنه . این امر برای شاخص کاشی ها روز شنبه مشخص میشه . ولی بنده دنبال نوسان چند درصدی نیستم. بنده کچینی رو خریدم و خواهم خرید . هدف سهم بالاست . 400 ، 435 . من 490 شاید کمی خروج کنم تازه . بازم میگم فقط کچینی . تو فرصت ها و منفی ها کم کم بخرید . فقط لیدر و بس
              خگستر رفت

پیرو صحبت شما
              توجه دوستان رو به خرید گروهی توی سهم کچینی جلب میکنم
              خدا خواست و ما توانستیم
              تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• m.r_moradi
                عضو فعال
                • Sep 2012
                • 2188

در اصل توسط m.r_moradi پست شده است View Post
                محسن جان با این حجمی که امروز سرود زد(معادل 2 درصد کل شرکت) بازم میخوای 630 پیاده بشی؟!:D

به نظرت این گروهی که 570 سهمو خرید به خاطر 10 درصد سهمو خرید؟!:))

مرسی بابت تحلیل های خوبت،مرسی بابت بودنت...;)

من یکی که خیلی بهت مدیونم...
                محسن خان چه میکنه این سدورت:))

امروز هم که با حجم هیلی هوبی مقاومت 670 رو هم در هم شکست!تارگت بعدی از نظر شما کجاست؟!

-----------

با اجازه ات یه سیاه قلم از سفارس هم اینجا بزارم;)

سهم بالاخره بعد از سه روز کاری تونست از پس 137-138 بربیاد...;)

اینم نمودار بروز شده ی سهم،ممکنه محدوده ی 156 یکم سهم رو اذیت کنه اما فکر نمیکنم زیاد جدی باشه:D

این هم تحلیل قبلی بنده از سفاس:

اما در مورد سفارس امروز به مقاومت مهمی خورد و برگشت...

سهم همین امروز دو بار تا محدوده ی 137 تومن اومد بالا و نتونست خودش رو به +4 یعنی 1381 که دقیقا نقطه مقاومته برسونه،روی نمودار مشخصه که محل تلاقی فیبوی 38 درصد موج صعودی قبلی و فیبوی 50 درصد موج نزولی قبلی دقیقا 1381 ریاله...البته خرید حقوقی امروز قابل توجه بود...

مقاومت محدوده ی 130 تومنی که سهم شکسته حالا داره به صورت حمایت عمل میکنه و امروز هم دیدیم که به خوبی عمل میکرد...

با توجه به روند صعودی شدیدی که سدور اغاز کرده و همینطور برگشتن سغرب به مدار صعود،میشه انتظار داشت که سفارس هم حمایت 130 تومن رو از دست نده،اما کندلی که امروز زد شاید یه مقدار از توان صعودی سهم کم کرده باشه...به هر حال سفارس همچنان در کف قیمتی قرار داره و با توجه به پرتفوی عالی که داره میتونه رشد خوبی رو شاهد باشه...

در صورت عبور از 1381 محدوده ی مقاومت جزئی در 144-148 تومنه و مقاومت اصلی در محدوده ی سقف قبلی یعنی 160 تومنه...

انتهای این موج صعودی هم میتونه تلاقی فیبوی 132 با سقف کانال بلند مدتی در 180 باشه(عبور از این مقاومت یه مقدار زمان نیاز داره،به نظرم سهم اگه به اونجا برسه نیاز به یه استراحت داره برای ادامه صعود...)

امیدوارم این تحلیل مفید بوده باشه:)
                این مقاومت 138 بدجوری داره سفارس رو اذیت میکنه،امیدوارم به زودی ازش رد بشه...

هرچند حمایت 130 هم خوب داره کار میکنه!
                تمام سال من بی تو...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1683

دوستانی که امروز خریدند ، خوب خریدند . خودم حیف نقدینگی نداشتم
                  کم کم بازار به خودش میاد و میبینه که هلدینگ لیدر شده
                  این سهم رو به هر نحوی که هست بالا میبرنش . یه کم صبر کنید ، گین لازم رومیبرید.
                  زمان قاضیه خوبیه

خگستر - تپکو رو هم زیر نظر بگیرید حتما
                  خب دوستان هلدینگ رو دارن میبرن بالا . پس من هم با روند همراه شدم
                  خگستر همچنان میرود. فقط امکان خالی کردن نوسانگیران هست . دست به تارگت نزنید
                  تپکو و فلوله کمی بازی دارند. تو منفی های آینده اضافه خواهیم کرد .
                  موفق و پر سود باشید

نظر

• ahmadreza
                    عضو فعال
                    • Jul 2012
                    • 1294

محسن جان اگه میشه نظرت رو در مورد وتوشه و فاسمین بگو

نظر

• hanny
                      عضو فعال
                      • Nov 2013
                      • 395

سلام میشه لطفا نظرتون رو در مورد وپترو بفرمایین؟ممنون یا حق

نظر

• کاظمی
                        عضو فعال
                        • Sep 2012
                        • 331

سلام و درود بر محسن عزیز..
                        تارگت ذوب را هم دریاب برادر! ..حسابی ما رو کلافه کرده....حمایت و مقاومت ها هم لطفا؟؟
                        تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

سلام و شب بخیر. ساعت 2 بامداد است . اینجا ایران:D
                          دوستان لطف کنن یه سری به 2ص قبل تاپیک بزنن. جواب جفت پرسش ها تو 2صفحه قبل هست . اما باز هم مروری میکنیم
                          در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                          محسن جان اگه میشه نظرت رو در مورد وتوشه و فاسمین بگو
                          تو این گروه ، فباهنر و فرآوری رو بیشتر میپسندم .
                          در خصوص فاسمین دو تا الگوی قشنگ آموزشی تو سهم بوده که میگم.
                          یکیش یه الگوی هارمونیک شارک
                          یکی دیگه هم یه سروشونه سقف زیبا بوده که سهم به تارگت الگو رسید و بعد اون روند مثبتی رو در پیش گرفت.
                          سهم یه محدوده مقاومتی قوی بین 670-680 داره که فیبوی 38% روند قبلی هم همینجا میفته
                          سطوح معتبر مقاومتی بعدی در 700 ، 753-760 ، 807 و 875 هستند .
                          سهم اخیرا نتونسته از 670 رد بشه و به سمت حمایتها بازگشته . حمایت 635 رو که شکسته و قبل از رسیدن به حمایت 600 شروع به نوسان کرده . فعلا هم بین این دو سطح بازی میکنه .
                          سهم بعد شکست 700 روند خوبی به خودش میگیره . منتها تا اون روز تصمیم گیری در خصوص سهم با خودتون
                          در اصل توسط 34728 پست شده است View Post
                          محسن جان میشه یه تحلیل هم از فاسمین بذاری?ممنونت میشم اگه لطف کنی
                          سهم حمایت 600 رو شکست . قبل از حمایت 560 از سطح 580 برگشته فعلا . بقیه جزییات هم قبلا اشاره شد

وتوشه :
                          تحلیل زیر مال چند وقت قبله که سهم روی 207 بود. اینجا فایلشو میذارم
                          http://www.4shared.com/office/-jOiVu...parstushe.html
                          سرمایه گذاری پارس توشه :
                          «« وتوشه یکی از ارزنده ترین شرکتهای سرمایه گذاری میباشد که به دلایلی نامشخص از ارزش واقعی خود دور مانده است . این سهم حداقل ارزش 300 تومانی را در خود نشان میدهد . نکات بنیادی سهم را در گزارشات منتشر شده در 5بهمن بطور مشخص میتوان رویت کرد .
                          همینک به نکات تکنیکی سهم اشاره ای میکنیم .
                          به لحاظ موج شماری ، فرض را بر این گذاشته ایم که 4 موج اصلی بصورت الگوی کنج صعودی پایان یافته و مقدمات موج 5را فراهم کرده است . طبق همین روال ، انتظار بازگشت روند صعودی تازه را به سهم از حمایتهای نزدیک فعلی را داریم . نکته جالب این است که نسبتهای فیبوناتچی روندهای اخیر سهم با هم تلاقی دارند و این بدان معنی است که سطوح مشخص شده زیر ، از اهمیت دوچندانی برخوردارند .
                          نزدیکترین محدوده های حمایتی وتوشه عبارتند از :
                          1) سطح 208 شامل نسبت فیبوی 61%
                          2) سطح 195 محل فیبوی 50%
                          3) سطح 180 که سطحی بسیار معتبر است .
                          پیش بینی میکنیم که وتوشه قبل از 190 بتواند روندی مثبت بگیرد .
                          در صورت رشد سهم ، اولین سطوح مقاومتی سهم عبارتند از :
                          1) سطح 221-223 محل نسبتهای فیبوی 38% و 78%
                          2) سطح 244که سقف موج 3 اصلی محسوب میشود
                          3) سطح 270 که علاوه بر اینکه قله تاریخی سهم میباشد ، با فیبوی 127% هم تلاقی دارد
                          4) سطح روانی و استراتژیک 300 که با فیبوی 161% تلاقی دارد
                          5) سطح 345 که احتمالا تارگت موج 5 هم میباشد
                          »»
                          سهم از همون حمایت 208 برگشت .
                          وتوشه الگویی شبیه سروشونه کف هم زده . ولی به لحاظ اعتبار ، چندان معتبر نیست. چون واگرایی مخفی مثبت و الگوی حجم تو شونه ها رعایت نشده .
                          مقاومتهای سهم هم که قبلا گفتم.

در اصل توسط hanny پست شده است View Post
                          سلام میشه لطفا نظرتون رو در مورد وپترو بفرمایین؟ممنون یا حق
                          وپترو :
                          این سهم اخیرا خوب خریداری شده
                          سابقا این تحلیلو وقتی سهم 83 بود ، برای سایت همسایه فرستاده بودم http://www.4shared.com/file/9hcALUH0/sarpetro.html

اما نظر آپدیت شده ولی مبتنی بر نظر سابق :
                          الگوی هارمونیک باترفلای با تارگت 130 توش دیده بودم . از طرفی یه چنگال اندرو هم اضافه کردم و دیدم جواب میده
                          اگر سهم بتونه مقاومت 110 رو رد کنه ، میره برای 120 و بعد 130
                          خب امروز سهم از 120 برگشت تا کمی بازی کنه. هدف اولیه رو 130 بگیرید.

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 1683

در اصل توسط kaz26733 پست شده است View Post
                            سلام و درود بر محسن عزیز..
                            تارگت ذوب را هم دریاب برادر! ..حسابی ما رو کلافه کرده....حمایت و مقاومت ها هم لطفا؟؟
                            سلام
                            ذوب بنده رو هم چند بار اذیت کرد. بی خیالش شدم. کلا با سهم های فرابورسی نمیشه خوب کار کرد. بجز ثشرق که اگه 200 رو بزنه قابل بررسیه
                            ذوب دو تا چارت زیبا داره :
                            در چارت اول ، میبینیم که سهم 2013/02/27 واگرایی منفی با MACD & RSI INDICATORS داده بود . سیگنال های خروج و موقعیت فروش هم مشخص کردم.

سهم به هزار زحمت مدتها خودش رو بالای ابرهای ایچی موکو تثبیت کرده بود . ولی با این افت ، مجددا به زیر ابرها رفت . البته در ICHI MOKU INDICATOR حوالی 335 رسما سیگنال خروج صادر شد .

از طرفی زیبایی تکنیکالی سهم در چارت زیر چند برابره . من که لذت بردم.سهم توی یه چنگال اندرو قرار گرفته . 2مرتبه به میدلاین چنگال هم واکنش خوبی نشون داده .
                            سهم با هزار جون کندن تونسته بود مقاومت 300 رو بشکنه . امروز متاسفانه زیر این سطح رفت. اگر شنبه هم فشار فروش باشه ، کار سهم برای برگشت به روند صعودی سخت میشه .
                            حمایت 300 این بار جالبه با کف چنگال هم تلاقی پیدا میکنه. محدوده قوی حمایتی بعدی در 270-260 هست که خیلی محکمه .
                            در صورت بازگشت روند صعودی به سهم ، مقاومتهای سهم در 335 و 378 قرار میگیرند .

مقاو

وتوشه :
                            تحلیل زیر مال چند وقت قبله که سهم روی 207 بود. اینجا فایلشو میذارم
                            http://www.4shared.com/office/-jOiVu...parstushe.html
                            سهم از همون حمایت 208 برگشت .
                            وتوشه الگویی شبیه سروشونه کف هم زده . ولی به لحاظ اعتبار ، چندان معتبر نیست. چون واگرایی مخفی مثبت و الگوی حجم تو شونه ها رعایت نشده .
                            مقاومتهای سهم هم که قبلا گفتم.

( پ ن : بعلت اینکه چارت فوق در بررسی قبلی نبود ، مجددا بارگذاری گردید )

نظر

• haselipoor
                              عضو عادی
                              • Aug 2012
                              • 109

سلام بابی جان
                              ممنون از لطفت
                              در ساعات معاملات ، کمتر اینجام
                              در خصوص خگستر هم باید عرض کنم این الگو تارگتش خیلی بالاست . بنده این الگو و شارک رو میبینم. ولی سعی میکنم پله پله تارگت رو بگم

کگاز چند روز قبل بالاترین حجم تاریخشو ثبت کرد. داشتم رصدش میکردم.
                              دیدم حقوقی 3.5 میلیون فروخته...یه حقوقی دیگه 1 میل و گروهی ها 2.5 خریدن
                              برام بازیشون معنا دار بود . ولی صبر کردم
                              سهم خیلی رشد کرده و من سمت این سهم ها به ندرت میرم. مقاومت 318 جلوی سهمه
                              حمایتهای سهم هم روی280 و 250 هستند

سلام رضا جان
                              مپنا رسما مقاومت 280 رو گند زده. تا حالا چندین بار به اون رسیده ولی نتونسته خودش رو بالای اون تثبیت کنه
                              وقتی این 280 رو رد کرد ، میشه به خریدش فکر کرد . بقیه مقاومتهاش روی 302 و 332 هستند .

خگستر رفت
                              سلام استاد

اگر امکان داره از تاثیر جریان نقدینگی روی روند سهم ها بگید وبفرمایید این نقدینگی الان رو کدوم یک از این سهم ها خیلی ملموسه؟
                              ممنون وبا آرزوی قلبی برای موفقیت شما

نظر

• کاظمی
                                عضو فعال
                                • Sep 2012
                                • 331

محسن جان با این چارتهای زیبات شرمنده کردی ؟
                                دوباره دورد و تشکر فراوان
                                تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

در حال کار...
                                X