در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است
View Post
محسن گلادیاتور تکنیکال
Collapse
X
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postسلام دوستان بورسی عزیز
5شنبه ساعت 11-14 نمایشگاه خواهیم بود
دوستانی که حضور دارن یا تشریف میارن ، خوبه که یه قرار ( تو پی ام یا همینجا) فیکس کنیم
باعث مسرته که دوستان رو زیارت کنم
من فردا صبح هستم. وقتی اومدی یه زنگ بزن کارت دارم;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
سلام به همه دوستان
بنده تازه با این تاپیک آشنا شدم،
لطفا نظرتون رو بگید
سفارس خرید نزدیک به قیمت 160 با حد ضرر 160 و هدف 190
بازدهی 18 درصد.
با تشکرصرفا بیان دیدگاههای شخصی، سیگنال خرید و فروشی در کار نیست:D
<:-p
نظر
-
بریم سراغ فباهنر :
سهم به لحاظ شمارش الیوت ویو ، تو موج 3 اصلی هست . ولی الآن تو ریز موج 3-3-2 هستیم . بعد این موج ، یه موج قوی که همون 3-3-3 هست رو خواهیم داشت .
فعلا جالبه تغییر کانالهای نزولی سهم در موج 2 اصلی و کانال صعودی سهم تو موج 3 رو ببینید .
حمایتهای سهم روی فیبوی 38% در 160 ، فیبوی 50% در 149 و نهایتا فیبوی 61% در 139 هستند
افت سهم تا 150 منطقیه . ولی بیشتر از اون به صلاح سهم نیست.
در اصل توسط askari0616 پست شده است View Postسلام به همه دوستان
بنده تازه با این تاپیک آشنا شدم،
لطفا نظرتون رو بگید
سفارس خرید نزدیک به قیمت 160 با حد ضرر 160 و هدف 190
بازدهی 18 درصد.
با تشکر
سفارس سهم خوبیه
ولی سیمانی ها منتظر خبر افزایش نرخ رسمیشون موندن
تو سیمانیها ، سدور ، سغرب شارپ تر حرکت میکنن .
فردا بازار منتظر تعیین تکلیف آقای هاشمی رفسنجانی نشسته . اگر خبرش بیاد که هرچی سهم پدرو مادر داره ، برمیگرده و میره بالا
سفارس هم حمایت جدی روی 160 داره و مقاومت جدی که تاحالا بارها نتونسته ردش کنه فیبوی 161% در 193 هست .
برای نوسان تست خوبیه . فقط مراقب باشید اگر هاشمی نیاد و حمایت 160 بشکنه ، باید یا دیدتون رو میان مدتی کنید ، یا فعلا صبر کنید تا سهم مجددا سیگنال خرید بده
کلا توصیه میکنم دست به عصا باشن همه دوستان . عرضه تاپیکو و تسویه اعتباری ها تو این هفته ، یه فشار فروشی ایجاد میکنه تو بازارآخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/05/11, 01:14.
نظر
-
درسته،
بنده با دید کوتاه مدت معرفی کردم، در صورت بازگشت از 160 باید 18 درصد رو گرفت و اومد بیرون
پس با کلیت موضوع موافقید؟
راستی چطوره بعضی ها تحلیل گر هستند و بعضی ها عضو فعال؟ این درجات نظامی به ما هم میرسه؟؟؟:Dصرفا بیان دیدگاههای شخصی، سیگنال خرید و فروشی در کار نیست:D
نظر
-
نظر
-
فلوله :
سهم حمایت قوی روی 230 داره
خریدارای امروزش برای جلوگیری از به گره رفتن سهم ، حرکت خوبی زدند . منم یه پله وارد شدم
فقط به تعداد خریدارا و فروشنده ها دقت کنید :
سهم تکنیکال زیبایی داره
تو هر روندی افتاده ، کانال داشته
مقاومتهای سهم هم 256 و 280 هستند. ولی سهم تارگت 330 رو نشونه گرفته
خگستر رو حیف شد نشد بخرم
باشه فردا ایشا...
امشب بررسیشو سعی میکنم بذارم خدمتتون
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postفلوله :
سهم حمایت قوی روی 230 داره
خریدارای امروزش برای جلوگیری از به گره رفتن سهم ، حرکت خوبی زدند . منم یه پله وارد شدم
فقط به تعداد خریدارا و فروشنده ها دقت کنید :
سهم تکنیکال زیبایی داره
تو هر روندی افتاده ، کانال داشته
مقاومتهای سهم هم 256 و 280 هستند. ولی سهم تارگت 330 رو نشونه گرفته
خگستر رو حیف شد نشد بخرم
باشه فردا ایشا...
امشب بررسیشو سعی میکنم بذارم خدمتتون
از فردا خريد پلهاي فلوله رو شروع ميكنم ميزارم كنار خگسترها!
خگستر مشخصاً دارن سهامدار جز رو خسته ميكنن . اميدوارم سريعتر ظرف زمانش پر بشه.
در مورد محدوده زماني حركت خگستر نظرت رو بگي ممنون ميشم.
آقا اين گروه روي هم بد جوري داره كلافه ميكنه .
من حدود 30% سبد كروي شده اما نميدونم اين ننه مرده كي ميخواد يه تكوني بخودش بده . اگه يه بررسي هم از اين داشته باشي ممنون ميشم.
نظر
-
سلام بر همه دوستان
تحلیل توریل رو گذاشتم، لطفا نظرتون رو بگید
نمودار در روند صعودی میباشد و احتمالا در حال ساختن موج پنجم میباشد.
استوکاستیک احتمالا به زودی هشدار شروع روند صعودی را صادر میکند...
ار اس ای نیز در برخورد به خط حمایت بازگشته و سیگنال را صادر کرده.
الگوی شمعی پوشا نیز در پایان امروز شکل گرفته که نشان از صعود میدهد. هرچند الگوی پوشای شکل گرفته ایده آل نیست.
هدفهای قیمتی پیش رو به ترتیب 350-370-390 میباشد.
حد ضررهای خریدهای اخیر باید 320 قرار گیرد.
صرفا بیان دیدگاههای شخصی، سیگنال خرید و فروشی در کار نیست:D
نظر
-
در اصل توسط shahmir پست شده است View Postمحسن جون
از فردا خريد پلهاي فلوله رو شروع ميكنم ميزارم كنار خگسترها!
خگستر مشخصاً دارن سهامدار جز رو خسته ميكنن . اميدوارم سريعتر ظرف زمانش پر بشه.
در مورد محدوده زماني حركت خگستر نظرت رو بگي ممنون ميشم.
آقا اين گروه روي هم بد جوري داره كلافه ميكنه .
من حدود 30% سبد كروي شده اما نميدونم اين ننه مرده كي ميخواد يه تكوني بخودش بده . اگه يه بررسي هم از اين داشته باشي ممنون ميشم.
گروه روی :
این گروه پایینی ندارن .
ولی یه کم زمان میبرن. کروی حمایت قوی روی 213 داره. ولی ترندلاین چندین ساله سهم روی 200 خیلی خیلی خیلی محکمه
قبلا هم گفته بودم مقاومت سهم روی 250 جدیه که سهم نتونسته ردش کنه
حتاید :
حمایت معتبر خیل محکم سهم روی 390 پابرجاست . سهم روی میدلاین چنگال قرار داره . مقاومت جدی سهم روی 435 و 460 و تارگت سهم 570
در اصل توسط askari0616 پست شده است View Postسلام بر همه دوستان
تحلیل توریل رو گذاشتم، لطفا نظرتون رو بگید
نمودار در روند صعودی میباشد و احتمالا در حال ساختن موج پنجم میباشد.
هدفهای قیمتی پیش رو به ترتیب 350-370-390 میباشد.
بهتره از نمودار بصورت کندلی یا میله ای استفاده کنید. بهتر جواب میده
350 رو مقاومتی بود که اعتبارشو از دست داد سری قبلی
مقاومت جدی فعلی سهم 375 هستش
بعدش هم 420 تارگت میشه
نظر
-
بعد بررسی فلوله و فباهنر که هر دو امروز برگشتند ، سهم های مناسب بعدی وساخت و وبانک هستند :
وساخت:
حمایت سهم روی 234 هست
مقاومت جدی سهم روی 260
خط گردن یه الگوی خوشگل سروشونه کف میفته روی 260
بعد 260 ، تارگت رو بالای 300 میبینم. 311 قله مهم سهمه . بعدش342 ( تلاقی تارگت سروشونه کف + فیبوی 127%) و بعدشم 382 ( فیبوی 161%)
وبانک :
سهم روخیلی خوشگل مهندسی کردن. سهم مدتها بود بالای 350 رو به خودش ندیده بود. بستن و بالاش بازش کردن . سهم تا 400 رفت و با یه ذره اصلاح ، مجدد استارت زده
این بار 400 رو احتمالا رد میکنه
تارگتهای اولیه 440 و 480 هستند
بترانس هم برگشت خوبی داشته
به این سهم هم خیلی امیدوارمآخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/05/11, 22:45.
نظر
-
در اصل توسط 6500400 پست شده است View Postمحسن عزیز : فلوله از فردا صف خرید میشه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟. تقدمش گین بهتری میدهد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
از طرفی ما خرید خودمون رو کردیم. وقتی هم سهم رو گفتم که امروز تا دقایق پایانی صف فروش داشت . منتها پست های بنده چون باید تایید میشد ، دیر قابل رویت بود و از این جهت اونهایی که نقد داشتن و میخواستن سهم خوب بخرن ،اگر فردا فلوله بالا بره ، متضرر شدن
به شخصه علاقه داشتم سهم با برداشته شدن حجم مبنا ، تا 230 بیاد که هم فشار فروش کم بشه و هم سهم از یک حمایت برگرده . خلاصه فردا 230 تو دامنه نوسان سهم تقریبا میفته . خریدش کم ریسکه
دیگه زورم هم نمیرسه سهم رو هل بدم . باید دید بازار دنبال سهم بنیادی میاد یا طبق سنت که وقتی بازار سبز میشه ، آفتابه سازی ممسنی هم صف میشه ، میره دنبال اون سهم ها
شراز ، وساخت ، وبانک ، بترانس ، شتران ، فباهنر ، میدکو ، پارسان ، وپترو و ... سهم های با فاند مناسب از گروههای خوب هستند که بد نیست اگر کسی نقد داره ، یکیشونو برداره
چکارن که بست . چکاوه هم از 500 به بچه ها گفتم بردارن . نمیدونم به کیا گفتم به کیا نگفتم . این سهم هم تو موج 3خوبی افتاده . با توجه به شناور کم و استارت تازه سهم ، میشه یه درصدی از سبد رو بهش اختصاص داد . تارگت بالای 800آخرین ویرایش توسط Mohsen Mehrvarz؛ 2013/05/11, 23:24.
نظر
-
در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Postخگستر : این سهم مقاومت جدی روی 155 داره. باید ردش کنه اول. بعد به دید مجمع کنارش بمونید. وگرنه ولش کنید . شده یر به یر با یه سهم دیگه عوضش کنید.
گروه روی :
این گروه پایینی ندارن .
ولی یه کم زمان میبرن. کروی حمایت قوی روی 213 داره. ولی ترندلاین چندین ساله سهم روی 200 خیلی خیلی خیلی محکمه
قبلا هم گفته بودم مقاومت سهم روی 250 جدیه که سهم نتونسته ردش کنه
حتاید :
حمایت معتبر خیل محکم سهم روی 390 پابرجاست . سهم روی میدلاین چنگال قرار داره . مقاومت جدی سهم روی 435 و 460 و تارگت سهم 570
سلام
بهتره از نمودار بصورت کندلی یا میله ای استفاده کنید. بهتر جواب میده
350 رو مقاومتی بود که اعتبارشو از دست داد سری قبلی
مقاومت جدی فعلی سهم 375 هستش
بعدش هم 420 تارگت میشه
دوستان فاندامنتال، زحمت بررسی بنیادی رو بکشن
ممنونصرفا بیان دیدگاههای شخصی، سیگنال خرید و فروشی در کار نیست:D
نظر
نظر