کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
محسن جان سلام
ممنون از تحلیلهای خوبتون راجع به گروه قند
به نظر شما با توجه به معاملات امروز قندیها احتمال افت این گروه بیشتره یا احتمال رشد این گروه ؟
سوال دوم:نظرتون در مورد تکنیکال گروه خودرو(خصوصا زامیاد )چیه ؟در چه قیمتی برای خرید خوبه زامیاد؟ حمایت و مقاومتش کجاست ؟ممنون از وقتی که میزارید
بنده افت چندانی نمیبینم. چون رشدی نکردن که بخوان افت کنن. تازه 3روزه مثبت شدن . فوقش با سه تا منفی 5 به حمایتهای فوق العاده قویشون برمیگردند و باز اضافه میکنیم . تازه گروه فردا وظیفش سنگین تره. قمرو -قلرست- قپیرا بستند . دیگه نمیدونم چطوری این سهم هایی که باقی موندن میخوان شاخص قندی رو بالا ببرند! فردا ایشا... ترندلاین شاخص شکسته میشه تازه . ممکنه 3روز دیگه قندیا مثبت باشن و یه پولبک به ترندلاین بکنن. ممکنه که یه کله هم برن دیگه! به ریسک پذیری سهامداراش بستگی داره. ما فعلا هستیم خدمت گروه
----------------------------------
اینجا زامیاد؟
این پست 1ماه پیش رو ببینید . سهم 60 تومن بود
مقاومت فعلی سهم 100 تومنه. حمایت 90
خزامیا :
این سهم تو خودروییها جزو سریعترین هاست
واکنش بیش از 10باره سهم به ترندلاین ، اهیمت ترندلاین نزولی رو خیلی بالا برده بود که سهم بالاخره توست اونو بشکنه و پولبکی بعنوان بوسه خداحافظی هم بزنه
سهم با 300% افت قیمت ، بنظرم خیلی جای نگرانی نداره
مقاومت معتبر سهم 66 تومنه
اما حمایت 61 و 57 هم مهمترین حمایتهای سهم هستند .
از طرفی احتمال تشکل الگوی برگشتی سروشونه کف با تارگت حوالی 95 در سهم هست. منتها قبلش باید خط گردن 66 شکسته بشه
مقاومتهای بعد 66 در 73 و 83 هستند .
سلام و شب بخیر
بنظر بنده شپدیس همچنان ارزنده ست .
ولی سهم هایی با گین بالاتر از این قبیل سهم ها قبلا معرفی کرده بودم و میکنم ولغدر بین 60 -64
داروییها که زبونم دیگه مو درآورده . سبحان ، دتماد ، دسبحا ، دالبر ، دزهراوی و .... قندیها : قلرست و قصفها و قمرو و قپیرا و قچار و قشیر و....
رمپنا 272
واتی
خزامیا 60
....
محسن جان اگه امکان داره نظرتون رو هم در مورد واتی بگید خریدش در این قیمت ها به صلاح است ؟یا امکان داره بشه پایینتر هم خرید- مقاومت و حمایتش کجاست؟
من توصیه ای به خرید و فروش این سهم ندارم . چون روش کار نکردم و بهتره از دوستانی که بهشون اعتماد دارید و رو سهم کار کردن بپرسید ( حاج مصطفی و سایر دوستان )
این پاسخ سوال جناب پاییزان مال یه هفته پیشه :
وملت :
سهمی که یادمه به حمایت 40 گفته بودم پایبنده و سهم از 40 تومن هم برگشته این بار.
مقاومت سنگینی روی 44 داره که باید دید سهم فردا چه میکنه.
تکنیکال سهم :
سه الگوی هارمونیک در یک سهم !!!
1) الگوی هارمونیک GARTRLEY با هدف 60 ( تحقق کلاستر قیمت-زمان در نقطه B چشم نوازه )
2) الگوی هارمونیک BAT با هدف 54
3) الگوی هارمونیک AB=CD با هدف 54
نمایی دیگر از سهم :
ترندلاین های صعودی و نزولی سهم بطور مشخصی در چارت پدیدار هستند .
مقاومت مهم سهم اگر 44 زده بشه ، 47 ، بعدش 54
چکارن که بست . چکاوه هم از 500 به دوستان گفتم بردارن . این سهم هم تو موج 3خوبی افتاده . با توجه به شناور کم و استارت تازه سهم ، میشه یه درصدی از سبد رو بهش اختصاص داد . تارگت بالای 800
کم کم باید نقد شد بنظرم . عرضه اولیه تاپیکو نزدیکه + تسویه اعتباری ها در این آخر ماه + اعلام نتایج صلاحیت کاندیداها همه احتمال منفی شدن بازارند.
اما اگر کسی به احتمالات فوق اعتقادی نداره ، لااقل یه سهمی بخره که به شاخص کاری نداشته باشه
مثل :
چکاوه 560 شده
یه سهم دارویی ( دسبحا ، دکوثر ، پخش 380 )
وساخت 240 ( با شکست 260 سروشونه میزنه)
لابسا 150
شپارس
چکارن از 220 گفته شد و همچنان جا داره . تارگت رو ببریم رو 500 فعلا
شاخص قندوشکر :
شاخص قندو شکر در حال حاضر روی سطح 4435 قرار داره .( اما چارت زیر آپدیت نیست. مقدار شاخص رومیتونید از آدرس http://irbourse.com/market/IndustrialIndex.aspx ببینید )
لذا شکست مقاومت سنگین 4320 که محل تلاقی فیبوی 61% با ترندلاین انجام شده .
مقاومت بعدی 4500 هست ... بعدش هم سقف تاریخی شاخص گروه در 4690
اما تارگتی که بنده در مدت نزدیک برای گروه متصورم ، از الگوی هارمونیک باترفلای حاصل شده که 4980 هست.
به شخصه خوشحال که گروه یه پولبک هم بکنه به ترندلاین . پی 4320 این سری حمایت شاخص محسوب میشه . لذا از منفی یکی دوروزه نگران نمیشم . خیلی ها منتظر پولبک قندی ها هستند تا سوار بشن...
( لذا مراقب باشید جاتون تو این هواپیما رو به کسی ندید. نگید پیرمرده گناه داره من بلند شم اون بشینه (: )
غپینو :
روند صعودیش خیلی وقته تثبیت شده ست . فعلا مقاومت جدی پیش روش500 . حمایت معتبر فعلی 400
سلام وقتتون بخیر برای خرید فردا به دید یک ماه تا دو ماه کدوم سهم گین بهتری می دهد و کم ریسک تر است؟
قبلا برروی چکارن تاکید داشتید درسته؟
سلام
بله . چکارن و چفیبر هم هر دو عالین
--------------------
داروییها خوبن همچنان.
دلر
دسبحا
دالبر
دتماد
سبحان
دفارا
و....
--------------------
قندیا تا شنبه آتی تکلیف روندشون مشخص میشه
اگر صعودی شدند ، یکیشونو بخرید
--------------------
گروه کانی های غیر فلزی هم چشمک میزنن
--------------------
--------------------
--------------------
وساخت معاملات فوق العاده رو پشت سر میذاره
بعد پولبک به خط گردن سروشونه کفش ، با معاملات سنگین روز شنبه ، تونست جون دوباره ای بگیره.
فردا به مقاومت 330 میرسه .
تارگت 392 براش در دسترسه
وساخت :
خیلی دوست داشتم سهم به 260 برسه و بخرم. ولی همون 4شنبه آخرین منفی هاشو خورد و پرید.
سهم یه سروشونه ساخته که یه نیم پولبک هم به خط گردن داشتت میکرد . تارگتها رو ببینید....
سلام بزرگوار
من مدتی هست نوشته های شما رو میخونم
میخوام فردا خرید داشته باشم شما از گدوم گروه پیشنهاد میدین وتوچه رنج قیمت واینکه کوتاه مدت یا میان مدت
3PA3
سلام آقا محسن بزرگوار
میخوام فردا خرید داشته باشم شما از گدوم گروه پیشنهاد میدین وتوچه رنج قیمت واینکه کوتاه مدت یا میان مدت
من خودم روپتروشیمی ها یا پالایشگاهی ها نظر دارم ومعدنی رو کگل گهر.
نظر شما چیه
3PA3
سلام
بله . چکارن و چفیبر هم هر دو عالین
--------------------
داروییها خوبن همچنان.
دلر
دسبحا
دالبر
دتماد
سبحان
دفارا
و....
--------------------
قندیا تا شنبه آتی تکلیف روندشون مشخص میشه
اگر صعودی شدند ، یکیشونو بخرید
--------------------
گروه کانی های غیر فلزی هم چشمک میزنن
--------------------
--------------------
--------------------
وساخت معاملات فوق العاده رو پشت سر میذاره
بعد پولبک به خط گردن سروشونه کفش ، با معاملات سنگین روز شنبه ، تونست جون دوباره ای بگیره.
فردا به مقاومت 330 میرسه .
تارگت 392 براش در دسترسه
وساخت روزای قبل صف بود نتونستم بخرم
راجب چکارن و چفبیر هدف اول رو حدود چند میدونید و فکر میکنید در چه بازه ی زمانی به این هدف برسد؟
سلام آقا محسن بزرگوار
من خودم روپتروشیمی ها یا پالایشگاهی ها نظر دارم ومعدنی رو کگل گهر.
نظر شما چیه
3PA3
من نظرم رو سهم هایی که خیلی تو چشم بازار نیست / گروه فلزات و پتروشیمی و پالایشی ومعدنی که بولده
چکارن از 220 رسیده به 300 .... هدف 500
گروه دارویی حتما داشته باشید. . نمونه هاشو گفتم . دلر و دسبحا و دالبر و سبحان و دتماد
راجع به قندیا هم قبلا زیاد صبحت کردم. قچار لیدره .اگر برگشت و رفت رو 580 حتما بخرید
گروه ساختمونی چقدر رشد کردند؟ بازم جا دارند. وساخت و ثغرب و ثشرق و آ س پ
گروه کانی غیر فلزی به زودی رالی بعدیشو شروع میکنه.
همه سهم هایی که گفته شدند ، کل گروه ها و سبد سهامی که بالا گفته شدند 4 ماهه میانگین باید 60% بدن .
اما با استارت مخابرات ، بنظرم همراه هم تو کوتاه مدت یه گین بده. شکست محدوده 4100-4200 عالیه براش. بعد این محدوده مقاومت بعدی 4400 میفته
نظر