محسن گلادیاتور تکنیکال

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mohsen Mehrvarz
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 1683

داسوه بخاطر جو زدگی بازار ، الکی الکی الکی 50% بعد مجمع بالا باز شد
    حقوقیشم که به قصد کنترل ، سهم رو فعلا نگه داشته تا یه کفی همینجا بسازه
    سهم یه حمایت روی 1350 داره . این دوروزه روی 1390 سهم رو کنترل کردن
    مقاومتی که امروز سهم اونو تاچ کرد . سطح فیبوی 127% در 1444 بود . اگر بشکنه ، میره برای 1565

در اصل توسط Mohsen Mehrvarz پست شده است View Post
    داسوه :
    سهم روی مقاومت 1055 بست . اگر جو داروییها خوب بمونه ، اینم خوب باز میشه و میره که مقاومتو رد کنه . بقیه مقاومتها روی 1126 و 1170 و 1252

نظر

• rezasedghi
      عضو عادی
      • Feb 2013
      • 80

سلام محسن جان. من من مدتیه دارم تکنیکال کار می کنم تحلیل های شما بسیار ارزشمند است. حوشحال میشوم منو اد کنی. سپاس
      [B][/B][COLOR="#008000"]در من زندانی ستمگری است که به آواز زنجیرش خو نمی کرد....[/COLOR]

نظر

• h00mi
        عضو فعال
        • Aug 2012
        • 504

محسن جان ولغدر رو بعد این افت 15% یه نگاه کنید ببینم با سهم چند چندیم... یه پله امروز خریدم... ببینم اوضاعش چطوره که یکم وزنشو زیاد کنم... کم کم از شاخص ساز ها فکر کنم باید بیایم رو این جور سهمها...
        با تشکر

هر لحظه ی با تو بودنم محبوب است.. دور از تو همیشه در دلم آشوب است...
        هر وقت قرار است به من سر بزنی.. "اهواز" برای راه رفتن خوب است...

نظر

• Mohsen Mehrvarz
          عضو فعال
          • Mar 2012
          • 1683

در اصل توسط h00mi پست شده است View Post
          محسن جان ولغدر رو بعد این افت 15% یه نگاه کنید ببینم با سهم چند چندیم... یه پله امروز خریدم... ببینم اوضاعش چطوره که یکم وزنشو زیاد کنم... کم کم از شاخص ساز ها فکر کنم باید بیایم رو این جور سهمها...
          با تشکر
          داداش ما که خیلی وقته بی خیال شاخص سازها شدیم . با همین سهم های فسقلی حال میکنیم فعلا
          دسینا ، دجابر و دلر هم فردا اگر خوب باز شدند برای خرید بدک نیستن
          ولغدر :
          از گزارش پیش بینی سال مالی منتهی به 92/9/30 این خلاصه درمیاد که :
          شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 92/9/30 را در گزارشات قبلی 80 ریال دیده بوده که به دلایل
          1 . شناسايي سود حاصل از فروش ساختمانهاي اداري
          2. افزايش فروش خودرو در سه ماهه اول
          3 .افزايش وصولي جرايم تاخير
          سود شرکت رو 220 ریال پیش بینی کردن ( 175% رشد ) که تو سه ماهه اول 110 ریال ( 50% پوشش داد )
          ( 1- باتوجه به اينکه در زمان تهيه بودجه ، فروش بلوک سهام شرکت ايران خودرو ديزل مطرح شده و به شرکت مجوز فروش داراييهاي ثابت داده نشده بود لذا سود حاصل ازفروش : 1392/09/ دليل تغيير اطلعات پيش بيني سال منتهي به 30
          ساختمانهاي اداري واقع درکوه نور و ميرزاي شيرازي در بودجه لحاظ نگرديده بود که با عنايت به منتفي شدن فروش بلوک سهام ايران خودرو ديزل ،سود مذکور در بودجه جديد ديده شده است - 2- در بودجه ، تعداد فروش خودرو 1800 دستگاه ديده
          شده که باتوجه به استقبال مشتريان و وضعيت مساعد بازار در سه ماهه اول ،تعداد 1915 دستگاه خودرو به فروش رسيده است و شرکت پيش بيني مينمايد کل 5000 دستگاه خودرو را به فروش برسد.- 3-در بودجه ميزان وصولي جريمه تاخير مشتريان
          درسه ماهه اول حدود 10 ميليارد ر ديده شده بود که با توجه به افزايش قيمت خودرو ها ، مشتريان به علت فروش خودرو ي خويش، مجبور به تسويه با شرکت و درنتيجه پرداخت بدهي جريمه تاخير شدند که ميزان وصولي جريمه تاخير درسه ماهه
          اول تقريبا 30 ميليارد ریال ميباشد. )
          تکنیکال سهم :
          این سهم تو رالی قبلی نتونست قله قبلی رو بشکنه و واگرایی منفی بین قیمت و اندیکاتورهای MACD , RSI نشون داد

جالب قضیه اینه که چون رالی صعودی قبلی با رالی نزولی قبلش برابر بوده ، نسبتهای فیبوی ضرب دری روی هم میفتن
          38% این سری روی 61 % سری قبلش و تلاقی 50% ها با هم و...
          ولغدر بخاطر همنون واگرایی ، یه افتی تا فیبوی 50% انجام داده. محدوده 62-59 دو تا سطح فیبوی حمایتی داریم . امیدوارم نشکنه
          اگر سهم از همین قیمت استارت مجدد بزنه با دوتا پترن میتونه رشد خوبی بکنه
          یکی پترن کاپ
          دیگری پترن هارمونیک AB =CD
          اگر این اتفاق خوش یمن رخ بده ، مقاومتهای سهم روی 73 تومن ، 80 تومن و 88 تومن هستند .

نظر

• paiezan
            عضو فعال
            • May 2012
            • 317

سلام جناب مهرورز و شبتون بخیر
            لطفا روند حرکتی واتی بررسی بفرمایین
            خرید توی این منطقه به صلاح هست یا نه؟
            سپاس

نظر

• کاظمی
              عضو فعال
              • Sep 2012
              • 331

با درود خدمت محسن عزیز...
              لیدر گروه غذایی(غپینو)رو برای ورود چطور ارزیابی میکنی؟
              بنظر میرسه از مقاومت عبور کرده و برای خرید در پله اول مناسبه(بلند مدت):-/
              تومپندارکه خاموشی من...هست برهان فراموشی من...

نظر

• 717
                عضو فعال
                • Apr 2011
                • 596

پيشاپيش شروع بازار خرسي را تبريك عرض ميكنم! افرايكه جا موندن برخي از تك سهم ها مثل شخارك و شپاس هنوز صف نشدن<:-p

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                  عضو فعال
                  • Mar 2012
                  • 1683

سلام
                  دوستان تو ساعت معاملات مجال بررسی نیست.. بررسی باشه برای بعد ساعت معاملات
                  کلا خرید رو صلاح نمیبنم . بازار از فردا عرضه ای میشه بنظرم

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 1683

شمواد :
                    از نمای بلند مدت سهم ، یه کانال صعودی توش هست
                    در نمای کوتاه مدت ، یه واگرایی مثبت مخفی ( Hidden divergence+ ) بین کف های قیمتی و اندیکاتور RSI دیده میشه
                    مهمترین سطح سهم در 239 یا 240 از سه جنبه قابل بررسیه
                    1 ) خط گردن کف دوقلوی سابق سهم که 239 بود
                    2) فیبوی 61% سهم
                    3) کف چنگال

جو بازار که به هم وره و مستعد واکنش به اخبار سیاسی این چند روزه ست.
                    گروه پترو هم با خبر افتضاح بورس نیوز ، هنوز تو شوکه و این شوک باعث جو بی اعتمادی تو کل گروه شده که ربطی به سهم و خوراکش هم نداره
                    اما اگر شمواد از 240 برگرده ، مقاومتش میشه 282 . بعدش 325

بازار امروز عرضه ای بود و من 60% سبد رو نقد کردم اول صبح
                    ممکنه فردا عرضه ها شدت هم بگیره
                    سهم امروز به مقاومت 282 واکنش نشون داد . حمایت 260 فعاله برای سهم ( اگر سهم افت کرد)
                    اگرم افت نکرد که پیش بسوی تارگت 325

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 1683

داسوه رو این چند روز حقوقی به زیبایی روی 1390 سهم رو کنترل کرد
                      به دوستان گفته بودم دو سه روزی سهم رو نگه میدارن و بعدش علی یارت
                      امروز سنگین وملت خریدیم
                      ولغدر ایضا دیروز و امروز خریداریم

نظر

• mehdi62
                        ستاره دار(2)
                        • Feb 2013
                        • 41

باسلام
                        میخستم نظرتونو در مورد ولغدر بدونم؟واسه خرید خوبه؟درضمن نمادهای خوب بنظرتون کدامن؟

نظر

• Mohsen Mehrvarz
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 1683

در اصل توسط mehdi62 پست شده است View Post
                          باسلام
                          میخستم نظرتونو در مورد ولغدر بدونم؟واسه خرید خوبه؟درضمن نمادهای خوب بنظرتون کدامن؟
                          دوست عزیز حتما نظرم مثبت بوده که 2روزه روش مانور دادم و خریدم (:
                          داسوه بخاطر جو زدگی بازار ، الکی الکی الکی 50% بعد مجمع بالا باز شد
                          حقوقیشم که به قصد کنترل ، سهم رو فعلا نگه داشته تا یه کفی همینجا بسازه
                          سهم یه حمایت روی 1350 داره . این دوروزه روی 1390 سهم رو کنترل کردن
                          مقاومتی که امروز سهم اونو تاچ کرد . سطح فیبوی 127% در 1444 بود . اگر بشکنه ، میره برای 1565

داداش ما که خیلی وقته بی خیال شاخص سازها شدیم . با همین سهم های فسقلی حال میکنیم فعلا
                          دسینا ، دجابر و دلر هم فردا اگر خوب باز شدند برای خرید بدک نیستن
                          ولغدر :
                          از گزارش پیش بینی سال مالی منتهی به 92/9/30 این خلاصه درمیاد که :
                          شرکت پيش بيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 92/9/30 را در گزارشات قبلی 80 ریال دیده بوده که به دلایل
                          1 . شناسايي سود حاصل از فروش ساختمانهاي اداري
                          2. افزايش فروش خودرو در سه ماهه اول
                          3 .افزايش وصولي جرايم تاخير
                          سود شرکت رو 220 ریال پیش بینی کردن ( 175% رشد ) که تو سه ماهه اول 110 ریال ( 50% پوشش داد )
                          ( 1- باتوجه به اينکه در زمان تهيه بودجه ، فروش بلوک سهام شرکت ايران خودرو ديزل مطرح شده و به شرکت مجوز فروش داراييهاي ثابت داده نشده بود لذا سود حاصل ازفروش : 1392/09/ دليل تغيير اطلعات پيش بيني سال منتهي به 30
                          ساختمانهاي اداري واقع درکوه نور و ميرزاي شيرازي در بودجه لحاظ نگرديده بود که با عنايت به منتفي شدن فروش بلوک سهام ايران خودرو ديزل ،سود مذکور در بودجه جديد ديده شده است - 2- در بودجه ، تعداد فروش خودرو 1800 دستگاه ديده
                          شده که باتوجه به استقبال مشتريان و وضعيت مساعد بازار در سه ماهه اول ،تعداد 1915 دستگاه خودرو به فروش رسيده است و شرکت پيش بيني مينمايد کل 5000 دستگاه خودرو را به فروش برسد.- 3-در بودجه ميزان وصولي جريمه تاخير مشتريان
                          درسه ماهه اول حدود 10 ميليارد ر ديده شده بود که با توجه به افزايش قيمت خودرو ها ، مشتريان به علت فروش خودرو ي خويش، مجبور به تسويه با شرکت و درنتيجه پرداخت بدهي جريمه تاخير شدند که ميزان وصولي جريمه تاخير درسه ماهه
                          اول تقريبا 30 ميليارد ریال ميباشد. )
                          تکنیکال سهم :
                          این سهم تو رالی قبلی نتونست قله قبلی رو بشکنه و واگرایی منفی بین قیمت و اندیکاتورهای MACD , RSI نشون داد

جالب قضیه اینه که چون رالی صعودی قبلی با رالی نزولی قبلش برابر بوده ، نسبتهای فیبوی ضرب دری روی هم میفتن
                          38% این سری روی 61 % سری قبلش و تلاقی 50% ها با هم و...
                          ولغدر بخاطر همنون واگرایی ، یه افتی تا فیبوی 50% انجام داده. محدوده 62-59 دو تا سطح فیبوی حمایتی داریم . امیدوارم نشکنه
                          اگر سهم از همین قیمت استارت مجدد بزنه با دوتا پترن میتونه رشد خوبی بکنه
                          یکی پترن کاپ
                          دیگری پترن هارمونیک AB =CD
                          اگر این اتفاق خوش یمن رخ بده ، مقاومتهای سهم روی 73 تومن ، 80 تومن و 88 تومن هستند .

وملت ، ولغدر رو تازه مثبت شدم
                          ثاژن ، غاذر ، شمواد ، داروییها رو هم که خیلی وقته گفتم
                          وبیمه ، وتوصا هم در آینده شاید حرکتی زدم

نظر

• اشکبوس کهنه سوار
                            ستاره دار (2)
                            • Jul 2012
                            • 1281

داسوه رو این چند روز حقوقی به زیبایی روی 1390 سهم رو کنترل کرد
                            به دوستان گفته بودم دو سه روزی سهم رو نگه میدارن و بعدش علی یارت
                            امروز سنگین وملت خریدیم
                            ولغدر ایضا دیروز و امروز خریداریم
                            با سلام. محسن جان، اون فروشنده ی 1375 تومنی داسوه که امروز سهماشو تقدیم بنده کرد الان که سهم 1460 صف خریده چه حسی بهش دست می ده؟ خدایی خیلی دلم براش می سوزه. البته مطمئناً 50 درصد سود کرده که خواسته منم 50 درصد سود کنم>:D<.
                            آخرین ویرایش توسط اشکبوس کهنه سوار؛ 2013/05/28, 10:40.
                            در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.

نظر

• mehdi62
                              ستاره دار(2)
                              • Feb 2013
                              • 41

تحلیل 2سهام پدرخش و سارابیل چی میتونه باشه؟:-/

نظر

• askari0616
                                عضو عادی
                                • Jul 2025
                                • 28

بسم الله الرحمن الرحیم
                                لیست سهام تحط نظر بنده در زیر اومده، بهترین ها رو در بهترین قیمت انتخاب کنید
                                تمامی سهام های زیر با تحلیل تکنیکال بررسی شده و محدوده های خرید با توجه به تکنیکالی سهم عنوان شده است.
                                قزوین: نزول تا محدودهی 725-690 خرید در این محدوده با دیدن سیگنال صعودی
                                فاراک: روند صعودی، خرید در محدوده ی 258-260 با هدف 325
                                فولای: همه چیز برای رشد این سهم آماده است، هدف 390-400
                                تپکو: خرید روی 80 با هدف 100
                                توریل: در صورت تثبیت بالای 320، خرید شود با هدف 430... مقاومت مهم پیش رو 360 میباشد
                                تکمبا: اگر زیر 70 تومن بیاد درصورت مشاهده سیگنال خرید میتوان با هدف 100 وارد سهم شد، احتمالا نزدیک 68 سیگنال خرید میده.
                                قشهد: احتمالا از 1750 نباید بره بالاتر، در صورت عدم عبور از 1750 احتمالا تا زیر 1500 نزول میکنه، و در صورت نزول تا محدوده فوق باید شاهد سیگنال خرید بود تا وارد معامله خرید شد...
                                تمامی اساتید تاپیک لطفا نظراتشون رو بگن، با تشکر
                                صرفا بیان دیدگاههای شخصی، سیگنال خرید و فروشی در کار نیست:D
                                <:-p

نظر

در حال کار...
                                X